شب یلدایی

شب یلدایی !

 hoshyaresmaeil2017@hotmail.com

شب یَلدا بلندترین شب سال ۱۳۹۸ در حالی گذشت که شب یلدای سیاسی مردم ایران هنوز در حال گذار است .

رضاشاه : ۴ اردیبهشت ۱۳۰۵ خورشیدی تا ۳ شهریور ۱۳۲۰ خورشیدی

شهریور ۱۳۲۰ تا ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ پسر رضا شاه

از ۱۳۵۷ تا همین حالا روحانییت متحجر

البته و بدون تردید این شب طولانی سیاسی مردم ایران هم تمام میشود . ولی تا همین حالا حدودا و جمعا یک قرن به دارازا کشیده است .
در تمامی این مراحل گذار شب ، آنچه که حکام سیاسی را نگه داشت سیاست و لجستیک کامل غرب بوده و هست .

همزمان با سفر حسن روحانی رئیس جمهور سپاه پاسداران به ژاپن، اعضای شورای مدیریت گذار به ریاست حسن شریتمداری ، در نامه‌ای از شینزو آبه، نخست وزیر ژاپن از وساطت ژاپن بین آمریکا و حوزه علمیه تشکر کرد و از حاکمان فاشیست دینی ایران درخواست کردند که از برجام خارج نشوند .

وقتی شورای کوتوله به نخست وزیر ژاپن نامه مینویسد در مقام دولتی در سایه … مثلا خیلی مهم است …

وقتی شورا از وساطت ژاپن بین ولی فقیه و آمریکا تشکر میکند پس ماندن فاشیسم دینی حاکم در ایران برایش هم تاکتیک و هم استراتژی است …

تنها یک سوال : با این ورژن تخمی شورا گذار حسن شریعتمداری میخواهد از چه گذار کند ؟ چگونه ؟ و چرا گذار کند ؟

وقتی تیترهای شورای گذار اینطور کیلویی وارد بازار میشود آیا معنی و مفهوم آن این است که طرف مداکره غیر خودی های خارج از نظام با حکومت اسلامی از حالا مشخص شده است ؟ فکرشو بکنید بعد یک قرن شب طولانی سیاسی شاه و شیخ ، حالا مشتی پیرخرفت خودشان را وارد کرده و میگویند ما هم هستیم . چائیدی پدر جان . سمعک بزن تا گوشت بهتر بشنود . صدایی که هم اکنون میشنوید صدای نسل جوان قرن ۲۱ است که با ورژن قاجاریه شماها سرسوزنی همخوان نیست …

بدبختر از نسل ماها پیدا نمیشه . درد غربت و تنهایی و گرانی و فجایع اجتماعی بیشمار در داخل ایران که از محصولات حکومت اسلام است … یک طرف … دردآورتر اینه که مشتی منگ ابله پیر خودشان را پرچم دار و کاندید بعدی برای حکومت کرده اند . ما خیلی بدبختیم یعنی بدبخترین های تاریخ سیاسی ایران . وقتی امثال شریعتمداری و کاوه موسوی و هیئت همراه جاکش ابله خودش را نماینده مردم ایران معرفی میکند …

شیوع افسردگی در حکومت اسلامی ایران … انتقاد وزیر بهداشت ولایت فقیه از کمبود نشاط…روحانییت کمک کند …

وزیر بهداشت نمیداند روحانییت خودش ریشه مشکل است ؟ دلمردگی و یاس، شیوع بیماری‌های روانی ، افسردگی، اضطراب و پرخاشگری اختلال‌های رایج بین مردم در حکومت اسلامی ایران همه و همه به حضور روحانییت در قدرت سیاسی برمیگردد . قدرت سیاسی برای روحانییت حدود ۴۰۰ سال پیش مثل یک برند بود ، حالا و در قرن ۲۱ این جماعت مرتجع چه چیز تازه ایی برای جامعه دارد ؟

اینکه چند دلقک اسکول با لباس روحانییت بروند توی مدرسه بچه ها و هی با مسخره بازی بخواهند جامعه را شاد کند و در کنارش هم همان لباس و همان کاراکتر رسما وعده بدهد اگر قرار به دادن قدرت سیاسی باشد زمین سوخته تحویل میدهیم …

شاد کردن جامعه نه کار روحانییت است و نه کار سیستم سیاسی حاکم اسلامی . اینها خودشان منشاء افسردگی و بیماری های روانی هستند . شاد کردن جامعه در اقتصاد سالم ، سیاست متعارف ، و فرهنگی انسانی غیر دینی ریشه دارد . حکومت اسلامی ایران چنین ظرفییت و جوهری ندارد و نمیتواند داشته باشد . روحانییت فقط یک کمک جدی در شاد کردن جامعه میتواند بکند ! گورش را از سیاست و جامعه گم کند و برگردد داخل همان کوزه حوزه علمیه … جامعه اتوماتیک سالم و شاد میشود !

۲۳٫۱۲٫۲۰۱۹
اسماعیل هوشیار