بانوی مدرس چائیدی !

بانوی مدرس چائیدی !

 hoshyaresmaeil2017@hotmail.com
صادق زیبا کلام از جبهه اصلاح طلبان ، نوشته بود فاطمه سلحشوری در نطق مجلس چیزهایی گفت که چهل سال نمیدونستیم چطور باید بگیم پس بانوی مدرس لقب افتخاری است …
دقیق نمیداتم فاطمه سلحشوری در مجلس اسلامی چه گفت و بانوی مدرس کجای مش باقره ؟ ولی میدانم مجلسی که خانم سلحشوری در آن نطاقی کرده التزام عملی به ولایت فقیه دارد و کسی در هیچ مفامی از اصلاح طلب و اصول گرا به این مرز نمیتواند نزدیک شود و نمیشوند . خانم سلحشوری و زیباکلام میدانند که مشکل اصلی تمام ایران و خاورمیانه از این شجره خبیثه در ریشه است و تا وقتی که ریشه خشک نشود آفت مستمر در حال انتشار است . حالا بانوی مدرس و باقی اصلاح طلبان اگر میتوانند غده چرکین ولایت فقیه و قانون اساسی شریعت موجود را فشار دهند تا شاید عفونت موجود در مقام تمامیت نظام ، تخلیه شود و باعث بهبودی تمام ایران شود …

آمادگی سپاه پاسداران اسلامی در ایران برای ‘تبادل فراگیر’ زندانی با آمریکا

روسیه و اوکراین هم برای تبادل زندانی و اسیر به توافق رسیدند

کاخ سفید : آمریکا در کنار مردم ایران ایستاده است…رابرت اوبراین مشاور امنیت ملی کاخ سفید گفت که به مدت یک سال و نیم فشار حداکثری سختی به جمهوری اسلامی آورده تا وارد مذاکرات کنسولی برای آزادی گروگان‌های آمریکایی در ایران شوند. ما موفق شیم …

خامنه ای : هر اعتراض و حرکتی کار دژمن است و ما هی به عقب میرانیم …

نیروهای برانداز خارج از ایران : رژیم سرنگون است ، خلق پیروز است ، امپریالیسم نابود است ، بخشی سرکار برگشت ، کارگران هفت تپه بیکار شدند ، مرگ بر مجاهد ، مرگ بر پهلوی ، آلترناتیو نداریم ، همین لیبرالیسم اسلامی خوب است ، نئولیبرالیسم هپروتی سوسک است ، کارکنان بی بی سی ، رادیو فردا ، اینترنشنال همگی توسط حکومت اسلامی اذیت و ویشگون میشوند ، فردا منتظر سوپرایز حکومت اسلامی درایران باشید .

منم هرچند وقت یک بار فحشی میدم تا غمباد نگیرم ، و همیشه کسانی هستند که بگن مودب باش و فحش نده تا دنیا معنی جدیدی بگیره ، منم جواب چشم حتما مودب اسکول…
لیبرالیسم و نئولیبرالیسم در تقابل با هم نیستند بلکه مکمل هم هستندد . البته درتعاریف متفاوت برداشتهای غاط زیاد داریم اما روند تکاملی اش میگوید اینها در تضاد نیستند . در پهنه اقتصادی و سیاست … نئولیبرالیسم یک فلسفه یا برنامه ایی سیاسی است که باید بتواند اقتصاد را تثبیت کند ، مقتدر باشد و سیاستی پیش بگیرد تا نیروی کار جامعه را تبدیل به مولدهای اقتصادی منظم کند . آنچه در حکومت اسلامی میگذرد بیشتر از آنچه که فکرش را بکنید ، نامنظم است اساسا در هیچ صحنه ای توان تنظیمات روزانه جامعه انسانی را ندارد . شعارهایش هم توازن ندارد و به سادگی قابل فهم است که هر شعاری کجایش خودجوش است و از کجا به هرجمع معترضی تزریق میشود .

ویلیام دیویس، در مطلبی به تفاوت بین لیبرلیسم و نئولیبرالیسم اشاره دارد . کل مطلب منظور من نیست . اما در ابتدای مطلب صراحتا میگوید که لیبرالیسم اقتصادی برای تحقق یافتن باید دولتی مقتدر داشته باشد در واقع دولت در ساختن تمام امورات اجتماعی نقش کلیدی دارد … به جز این حرف مفت و شعار است . حالا با این حکومت اسلامی در ایران و قانون اساسی شریعت و نظام اقتصاد اسلامی و فاشیسم موجود پیدا کنید دولت مقتدر را . البته به جز سرکوب مردم و معترضین که همیشه همه با هم اقتدار دارند .

فضای سیاسی ، اقتصاد سالم ، جامعه مدنی ، حتی فرهنگ بازار….همه و همه در گرو یک دولت مقتدر است و نه سیستم ارزشی ولایت فقیه که دولت خودش را میسازد و مثل مافیا عمل میکند … از آخوند و تفکر اسلامی دولت مقتدر بیرون نمیزند ، برای رسیدن به چنین امری باید و باید زمین موجود و قانون اساسی اش شخم بنیادین بخورد ، به جز این شعار انحرافی است که شما دوست داری مثل پوست موز رویش لیز بخوری . همیشه بعد از سرکوب جنبشهای اجتماعی مردم این مباحث انحرافی مثل موج میاید …

۱۱٫۱۲٫۲۰۱۹

اسماعیل هوشیار