بار دیگر به پیشواز ٨ مارس روز جهانى زن میرویم

٨ مارس، روز اعتراض به ستم، تبعیض و نابرابری است. روز اعلام مبارزه زنان برضد انقیاد و آپارتاید جنسی است. این روز سنبل آزادیخواهی و مساوات طلبی است. جنبش زنان برابری طلب در اولین گامهای خود در ١٩١٠ به خیابانها آمد و حاکمیت استثمارگران و ستمگران را به مصاف طلبید. از آنروز مبارزه برای آزادی و برابری در ابعاد متنوع جریان دارد. جنبش آزادیخواهی وبرابری طلبی زنان در طول تاریخ فراز ونشیب هایی را پشت سر نهاده است. اگر چه در برخی کشورها زنان انقلابی و آزادیخواه توانسته اند مطالبات اقتصادی ، سیاسی و اجتماعی خویش را به دولت ها تحمیل کنند اما سرمایه داری مدرن برای حفط وبقای حاکمیت خویش نیازمند بازتولید نابرابری و استثمار است به همین دلیل استثمار زنان کارگر، آپارتاید جنسی، بردگی جنسی وستم بر زنان امروزه بر بخش عظیمی از جهان سایه افکنده است و ابعاد وحشتنانکی به خود گرفته است. با اینحال مبارزه ای متشکل و گسترده در ابعاد متنوع برای رهایی زن علیه وضع موجود در جریان است. ٨ مارس نماد این مبارزه است.
در طول تاریخ معاصر نظام سرمایه داری از طریق استبدادو دیکتاتورى خشونت علیه زنان را تشدید کرده است ، این نظام با رواج و گسترش قوانین زن ستیز ، عقب ماندگی فرهنگی و مردسالاری به صورت برنامه ریزى شده و سیستماتیک ازکانال ایدئولوژیها حاکم این نابرابری و مشقت بر جامعه را تمدید نموده است. همینطور، از طریق نهادها و ارگانهاى آموزشی و پرورشىِ سیستم ناعادلانه موجود با تمام انرژى و توان حمایت میشود .
بردگى جنسى و اسارت زنان در این گونه جوامع از طریق قوانین زن ستیزانه ، از جمله نسبت دادن صفاتی همچون زن ضعیفه و اعلام قانونی اینکه زنان نسبت به مردان ضغیف ترند زنان را از داشتن در پست های کلیدی اقتصادی، سیاسی و اجتماعی محروم کرده اند. از طریق ابزارهای ایدئولوژیکی و نهادهای مذهبی و ارتجاعی ستم بر زنان نهادینه شده است وزن را در شرایطی فرو دست نگه داشته اند.
امروز دیگر این حقیقت آشکار است که جمهوری اسلامی زندگی زنان ایران را به اسارت کشیده است . حکومت اسلامی به کمک پاسدارانش حجاب و مقنعه را به زنان تحمیل کرد. قوانین عقب مانده شرعی و اسلامی علیه زنان بکار برد . شلاق و سنگسار و اسید پاشیدن به روی زنان را رواج داد. قتل های ناموسی را در جامعه افزایش داد. این رژیم سیاهی و تباهی را برای جامعه وزنان به ارمغان آورد. آپارتاید جنسی زیر پرچم شریعت اسلامی از برکات این جکومت برای زنان است. از همان اوایل به قدرت رسیدن جمهورى اسلامى ، چهره خشن و زن ستیزش نسبت به زنان نمایان گشت .
رژیم اسلامی با شعار ارتجاعى یا روسرى یا تو سرى ! سرکوب هر نداىِ آزادیخواهانه و حرکتهاى خودجوشِ زنان را با وحشیانه ترین و درندانه ترین شیوه ممکن سرکوب کرد .
زنان که بیش از نیمی از جامعه را تشکیل میدهند بیشتر از دیگراقشارجامعه، زیر تیغ استبداد مذهبى قرار دارند ، اما امروزه علیرغم تمامى سرکوبها ، قصاص کردن ها و سنگسارها و وجود سیستم آموزشى و بارآورى براى گسترش فرهنگ مذهبی و مرد سالارى ، جنبش آزادیخواهی و برابری طلبی زنان روز به روز براى رسیدن مطالبات این جنبش جدّیتر و گسترده تر میشود .
امروزه ما شاهد مشارکت و فعالیت زنان در مراکز تولیدى و عرصه هاى گوناگون اجتماعى هستیم . مشارکت گسترده زنان در حرکتهای توده ای و جنبشهاى کارگرى ، دانشجویى ، مبارزه مسلحانه ، مبارزه سیاسی، مشارکت در فعالیتهای بیرون از خانه ، عرصه های متنوع علمی ، افزایش درصد قبولى زنان در دانشگاهها و مراکز علمى و … حاصل پیشرویها تمایل زنان به تحول وتغییر است و این نشانی از دستاوردهای جنبش رادیکال زنان در جامعه است که به رژیم اسلامی تحمیل شده است .
٨ مارس روز جهانى زن است . در این روز تمامى زنان ایران ، همگام با هم سرنوشتانشان در سطح جهان به خیابان مى آیند و انزجار خود را از نظام سرمایه دارى اعلام میکنند .
آنها اعلام میکنند که خواستار جهانى آزادو برابر و خواهان جامعه ای مبتنی بر رفاه ، آسایش، وخوشبختی برای تمامی افراد جامعه هستند..
زنان و مردان آزادیخواه
روزجهانی زن ، روز مبارزه برای آزادی و برابریست .روز جنبش آزادی خواهی و برابری طلبی برضد هرگونه ستم استثمار و تبعیض علیه زنان و احاد جامعه است . هشت مارس امسال را به روز اعلام کیفرخواست زنان ستمکش در مقابل دولت ها و جریانات ارتجاعی و مذهبی تبدیل کنیم.
براى برگزارى هر چه با شکوهتر ٨ مارس بکوشیم و این روز را به روز مطرح کردن خواستهاى خود تبدیل کنیم .
سنتها و قوانین مردسالار را به مصاف بطلبیم و بار دیگر حقوق حقه خویش را به گوش همگان برسانیم .

زنده باد آزادى و برابرى
پُرتوان باد جنبش آزادی زن