تناقضات سکولاریستی !

…..آنچه هنوز برای گردانندگان سکولاریسم نو روشن نیست مسئله نام حکومتی است که شورا آن را برای آینده ایران تعبیه کرده و خانم مریم رجوی را رئیس جمهور موقت آن خوانده است……….
سایت سکولاریسم نو
جمعه هفتم اسفند ۱۳۸۸
 
مطالب مختلف و جالبی این روزها درسایتها دیده میشود که هم جالب است و هم متناقض ! نمیشود هر تناقضی را به گردن شرایط انداخت که مثلا چون شرایط این گونه است پس طبیعی است ما هم اینطور باشیم !
 
چهره های قدیمی در طیف اپوزسیون نظام اسلام ، عمدتا وجه مشترک تناقضاتشان نه به شرایط بستگی دارد و نه ناشی از عدم درکشان به شرایط امروز . تناقضات در محتوای افکارشان جولان میدهد . اگر کسی اشراف ندارد که جاهل است و اگر اشراف دارد و عمدا چشم میبندد که خائن !
افرادی هم هستند که واقعا دلسوزند و از سر دلسوزی چراغ برداشته و به دنبال رهبر میگردند ! در حرکتها و تحولات اجتماعی کسی رهبران را پیدا نمیکند بلکه رهبران در پراتیک و عمل مشخص سیاسی ، اجتماعی ساخته میشوند . رهبران و چهره های ۳۰ سال پیش حتی با بهترین عملکرد در بستر شرایط موجود متاسفانه بدترین و ارتجاعی ترین هستند . بنابراین اینکه فرزند اتل خان دشت در ۳۰ سال پیش خیلی خوب و مامانی بوده ، ربطی به شرایط امروز جامعه ندارد .
 
نسل جوان و جامعه امروز ایران ۳۰ سال است در حرکت و تحول و رو به جلو است و خیلی از مدعیان ۳۰ سال پیش هنوز از جایشان تکان نخورده اند . شکل و ظاهرشان مطابق مد روز است اما افکارشان در همان پیچ ۳۰ سالگی وامانده است . چه اهمییت دارد هر فرد یا جریانی در تئوری چه تعاریفی از خودش میکند ؟ نسل جوان امروز برای این تئوریهای صد من یه غاز تره هم خرد نمیکند !
 
نسل جوان امروز برایش اهمییت ندارد که ریشه یونانی کلمه سکولاریسم چه بوده و یا رشته مثلا سکولاریسم دکترایش خوب است یا پروفسوریش !؟ اما برایش مهم است و حواسش جمع است که قورباغه را به جای قناری به او غالب نکنند !
 
سکولاریسم قوی ترین و موثرترین تفکرنابی است که در هیچ بقالی ایی مشابه اش پیدا نمیشود یعنی اصلا مشابه ندارد شاخه های مختلف هم ندارد سکولار و یا سکولاریسم واژه هایی سرگردان نیستند که فقط راجع به آن حرف زد و نوشت . سکولاریسم یک تفکر و فرهنگ است !
گذشت آن روزگاری که مدعیان روشنفکر با مشتی واژه و چند سیر مدرک و ۷۰ سال سن و نام و آوازه….میتوانست هر آدرس غلطی را به دست جامعه نابالغ و ناآگاه ۵۰ سال پیش بدهد . اگر شریعتی یا آل احمد و خیلی از مسلمانان سکولار و یا هر شخص دیگری که در زمان خودش فرضا بهترین بوده است ، تا همین امروز زنده بودند احتمالش کم و خیلی ضعیف بود که تحولات فکری شان منجر به یک پوسته شکنی شود حداکثر حرکت و سقف بلند تکاملشان میشد سروش و گنجی ! یعنی همان تفکری که اختاپوس اسلام و خمینی را برسر مردم ایران حاکم کرد و امروز بعد از چنین تجربه سنگینی دیگر چه نیازی به تشریح اسلام سکولاریستی !!؟
 
جناب روشنفکر دینی لطفا سکولاریسم را تعریف کنید ؟..بله….ولیکن….مع الوصف….سکولاریسم یعنی دین از سیاست جدا است و ما ۳۰ سال پیش نوشتیم و گفتیم….!
ولی ۳۰ سال پیش چه ربطی به امروز دارد ؟شرایط کیفا عوض شده است و بوی کهنگی حرفهای ۳۰ سال پیش و ساده انگاری و بچه گانه نگاه کردن به فرهنگ و تفکر سکولاریسم را جامعه و نسل امروز بر نمیتابد ! من نمیدانم دقیقا چه در پیش است اما مطمئن هستم با این پروسه سنگینی که تا به امروز و در حاکمییت اسلام بر مردم ایران رفته است ، اگر قرار شد روزگاری فرهنگ و تفکر سکو لاریسم در جامعه نهادینه شود دشمن و تنها دشمن این تفکر نه در غرب و نه در شرق و نه جنوب و شمال ……که همین جا در میان خودمان است یعنی پدیده ایی به نام روشنفکر دینی و مسلمانان سکولار …!
 
مهم نیست چه شکلی هستند و با چه نامی ؟ مهم عملکرد شان است که تعریفشان میکند . مهم نیست نامش دکتر قصیم باشد و یا ” پروفسور ” جلال گنجه ایی …..که روزگاری و هنوز هم احکام و فتواهای اسلامی رهبر عقیدتی که همان مسعود رجوی است را ، با افتخار تنفیذ میکرد . چون هم آخوند است و هم روشنفکر و هم عمامه میگذارد و هم عمامه بر میدارد !
 
خیلی از همین کهنه کارها نبودند و ندیدند . ولی دست بر قضا ما بودیم و دیدیم و شنیدیم و با گوشت و پوست و خون خودمان لمس کردیم که تفکر سکولاریسم سر سوزنی سنخییت با این ساختار و بافت فکری اسلامی و امام زمانی مسعود رجوی و شورایش ندارد . این تفکر و ساختار بیمارگونه در تمامی ابعاد و با تمام اجزایش ، به طور مطلق یک ساختار ایدئولوژیک است . ستون فقراتش روی ایدئولوژی اسلام انقلابی بنا شده است ” زندگی عقیده و جهاد است ” برایشان از نان شب واجبتر است …اما هیچوقت سیاست را روی ایدئولوژی سوار نمیکنند بلکه همیشه ایدئولوژی را روی سیاست سوار میکنند تا بتوانند رئیس جمهور هم داشته باشند و نوع حکومت را ابلاغ کنند و تمامی مسیری که تا به امروز آمده اند و امروز هم سوار بر سیاست روز ، ایدئولوژی یک بار مصرف شده خمینی را دوباره به نام یک اسلام دیگر بچپانند !
 
امیدوارم به اندازه کافی واضح باشد که چرا رئیس جمهور و چرا صدور فرمان برای نوع حکومت آینده ؟ کسانی که چنین سوالاتی را روی میز میگذارند بهتر است کمی بیشتر کلنجار بروند هم با اذهان خودشان و هم با اطرافشان ! همسوئی و اتحادهای آنچنانی با چنین پدیده هایی ، حتی به صورت مقطعی ، نتیجه اش به جز یک امام زمان دیگر از جنس مرغوب….که سوار بر سیاست قرن ۲۱ میخواهد وارد شود….. نیست !
به جز این مطمئن باشید که سالها پیش این ساختمان و ساختار اید ئولوژیک در تمام زمینه ها فرو ریخته بود . جایگاههایی فانتزی و مقدس که نسل جوان امروز نه علاقه دارد و نه کوچکترین تمایلی که مثلا رهبر عقیدتی چه لعبتی است ؟ شورای رهبری کیلو چند ؟ آن یکی شورا خودش چیه که رئیس جمهور هم داشته باشه ؟ کسی نگران تعیین اسم برای حکومت آینده هم نباشد . اصلا همه میتوانند اسم مورد دلخواه خودشان را انتخاب کنند …..! خب که چی ؟
 
جناب آقای رجوی و قصیم و گنجه ایی و بقیه های متحد و متفق ….برای همگی شما واضح و مبرهن است که سوار شدن سیاست بر ایدئولوژی یعنی چه ؟ برای بقیه هم باید گفت که ” سیاست سوار بر ایدئولوژی یعنی ” : مدافع سیاست خط موازی با امریکا و تائید همه جانبه سیاستهای عموسام ……پیامهای رنگی به خبرگان و موسوی و کروبی و پهلوی و …..رو به بقیه نیروها و خودی ها….هنوز در بر همان پاشنه ۳۰ سال پیش بچرخد !! دین از سیاست جدا است مع الوصف….لیکن….ایران ، مریم…..مسعود ، ایران….
 
شما به هیچ وجه مجبور نیستید که فقط نشان بدهید با سکولاریسم رابطه خوبی میتوانید داشته باشید . سکولاریسم همان تفکر و فرهنگی است که تنها دشمنش و باز هم تنها دشمنش تمام دینی های آسمانی و الهی و امامی و …..است !
 
شماها هم مثل یاران پاکباز خودتان آغای سروش و گنجی و کدیور و امثالهم ، این کاره نیستید . وقتی هم ادای سکولارها را در میآورید بی نهایت زشتر میشوید . این ساختار اسلام انقلابی برازنده همان الله است و ربطی به سکولاریسم و فرهنگ انسانی ندارد . نمیشود که هم باغچه الله و علی و محمد و مشتی جانور آسمانی را بیل بزنید و رهبر عقیدتی وعده پیاده کردن سیاستهای علی را به مردم بدهد….و همزمان برای سکولاریسم هم دست تکان بدهید ؟ این اسمش تناقض است !
 
امیدوارم برای سکولارهای سبز……و گردانندگان سایت سکولاریسم نو تمام مشکل خلاصه نشود در تعیین نوع حکومت از طرف مجاهدین و ریاست جمهوری سمبلیک خانم مریم رجوی…..که در صورت برطرف شدن همین دو مورد مجاهدین نیروئی قابل اطمینان خواهند شد !
و یا برای برطرف کردن همین ۲ اشکال مجاهدین ناچارند تمام ساختار فعلی را به شکلی ریشه ایی منهدم کنند از رهبر عقیدتی گرفته تا شورای رهبری و تا دکان استراتژیک اشرف….و بعد از نو شروع کنند که در این صورت تمام صورت مسئله اتوماتیک عوض میشود !
 
هر شکلی دیگری به جز این ، فریبی قدیمی و کهنه است که عقل سلیم آن را برنمیتابد مگر بیمار یا جاهل باشد ! دوران مجاهد بازی و امام زمان از جنس مرغوب حداقل از ۳۰ سال پیش تمام شده است . با آرزوی سلامتی برای همه کسانی که هنوز بر این طبل تو خالی مینوازند به اسم مبارزه و مقاومت !
آرزو بر سکولارهای واقعی عیب نیست !
 
 
اسماعیل هوشیار
۲۷٫۰۲٫۲۰۱۰
ژنو
www.tipf.info