فراز هائی از یک زندگی ( یادنامه ای از بهمن عزتی )

در مورد حمله جمهوری اسلامی در تابستان ۱۳۵۸ به کردستان نوشته های زیادی وجود دارند. این نوشته ها از زوایای مختلف این فاجعه تاریخی را که بر کردستان و کُل جامعه ایران رفت مورد بحث و بررسی قرار داده اند. در این رابطه شخصیت های بسیاری شناخته شده اند و نامشان در این کشاکش تاریخی به ثبت رسیده است. ادامه‌ی خواندن

غلط بزرگ “رهبر”

اسعد حاجى حسنى : کارنامه هشت سال رئیس جمهوری خاتمی پدر خوانده اصلاحاتچی ها برای مردم آن قدر درخشان نبود. در اواخر ریاست جمهوری خاتمی، مردم به خیابان ریختند تا خودشان اصلاحات را به عمل بیاورند چون خیر رئیس جمهور را با کارنامه ای که در دست داشت بخشیده‌ بودند. این جا بود که خاتمی دستش رو شد.

ادامه‌ی خواندن

دلیلی برای “نو توده‌ای” ها

اسعد حاجى حسنى 

چندی پیش دوست به یادماندنی ام بهروز شادیمقدم در ستون "بحث و نظر" که هر از چند گاهی مطالب جالبی را به میان می‌کشد، طرح کرده‌ بود که آیا دلیلی برای "نو توده‌ای" خواندن جریان "اتحاد سوسیالیستی کارگری" در دست هست. کسی می‌تواند دلایلی در این مورد ارائه دهد؟

ادامه‌ی خواندن

بر خورد شخصی در قالب جزم اندیشی , پاسخی کوتاه به مینو همیلی

اسعد حاجى حسنى
 
در نقل قول هائی که خانم همیلی از ایرج فرزاد آورده‌است، قصد دارد که به خواننده‌ القا کند که آقای فرزاد (به‌ صورت منفی) تغییر موضع داده‌است. چرائی این تغییر موضع‎ را باید همان خانم مشخص کنند. کسی نمیتواند مکنونات ذهنی او را بخواند. هر چند اگر کسی در جریان قال و مقال های دگرگونی های اخیر در حزب کمونیست کارگری بوده‌ باشد، در آوردن آن مکنونات چندان مشکل نخواهد بود.

ادامه‌ی خواندن