تجمع بازنشتگان فولاد در چند شهر و معلمان مدارس غیر انتفاعی در تهران و اصفهان و چند خبر دیگر

تجمع بازنشتگان فولاد در چند شهر و معلمان مدارس غیر انتفاعی در تهران و اصفهان و چند خبر دیگر

–  روز یکشنبه نهم خرداد تجمع اعتراضی بازنشستگان فولاد در تهران، البرزغربی، اصفهان و اهواز در اعتراض به سطح نازل حقوقها  و با خواست اجرای همسان سازی ها برپا گردید. در اصفهان تجمع بازنشستگان با برخورد نیروهای انتظامی روبرو شد و علیرغم آن کارگران به تجمع خود ادامه دادند. در تهران این تجمع در مقابل ساختمان صندوق بازنشستگی فولاد برپا شد.

اجرای همسانسازی ها و افزایش سطح حقوقها به بالای ۱۲ میلیون، درمان و تحصیل رایگان برای همه، پایان دادن به اختلاس ها و دزدی ها، پایان دادن به امنیتی کردن مبارزات، حق تشکل، تجمع و اعتراض از جمله خواستهایی است که بازنشستگان از جمله بازنشستگان فولاد در مبارزاتشان بر روی آنها تاکید کرده اند.

– روز ۹ خرداد جمعی از معلمان مدارس غیر انتفاعی در  اعتراض به سطح نازل حقوقها و بلاتکلیفی شغلی خود در تهران در مقابل مجلس اسلامی و در اصفهان  مقابل اداره آموزش و پرورش تجمع کردند. در تهران معلمان از شهرهای مختلف خود را به مقابل مجلس رسانده بودند تا صدای اعتراض خود را به شرایط اسفبار معیشتی شان بلند کنند. در رابطه با این موضوع معلمان مدارس غیر انتفاعی که در استخدام موقت هستند تجمعات متعدادی داشته اند.

– روز شنبه ۸ خرداد شماری از مربیان پیش دبستانی آموزش و پرورش ایذه، در اعتراض به عدم استخدامهای موقت و بلاتکلیفی شغلی و معیشتی خود در ساختمان آموزش و پرورش این شهر، تجمع اعتراضی برگزار کردند. مربیان معترض با سردادن شعارهایی از قبیل “ما در راه آموزش، عمر و جوانی دادیم”، اهم مطالباتشان را بلاتکلیفی وضعیت شغلی خود عنوان کردند.

– روز ۸ خرداد، پرسنل بیمارستان امام در کرج برای چندمین بار در محوطه ی بیمارستان دست به تجمع اعتراضی زده و  خواستار رسیدگی به وضعیت اسفبار معیشتی خود شدند. تعویق پرداخت دستمزدها، استخدامهای موقت و نداشتن امنیت شغلی، فشار سنگین کاری و سطح نازل استانداردهای بهداشتی و درمانی بویژه برای مقابله با بیماری مرگبار کرونا از جمله موضوعات اعتراضات پی در پی کارکنان این بیمارستان بوده است. در تجمع هشتم خرداد پرسنل تجمع کننده شعار میدادند: “۵ ساله که دویدیم   همش دروغ شنیدیم”

– روز ۸ خرداد جمعی از پرسنل قرارداد معین هلدینگ خلیج در اعتراض وضعیت نابسامان شغلی و معیشتی خود   و با خواست  اجرای فوری ماده ۱۰ و پرداخت فوق‌العاده مخصوص مدت معین و اعمال ضریب تجمیعی جنوب دست به تجمع زدند. کوتاه شدن دست پیمانکاران و دائمی شدن استخدام ها همراه با افزایش حقوقها به بالای ۱۲ میلیون خواست فوری همه کارگران قراردادی در مناطق مختلف نفتی است.

 

حزب کمونیست کارگری ایران

۹ خرداد۱۴۰۰،  ۳۰ مه  ٢٠٢١

محکومیت عثمان اسماعیلی و محمود صالحی به حبس، بازداشت محبوبه فرحزادی و آزادی موقت وی و  ادامه بازداشت اسماعیل گرامی

– روز پنجشنبه ششم خرداد محمود صالحی و عثمان اسماعیلی دو چهره سرشناس کارگری در بیدادگاه انقلاب اسلامی در شهر سقز طی حکمی به ترتیب به ۳ ماه و ۶ ماه حبس محکوم شدند. در این حکم اعلام شده است که محکومیت زندان هر یک از آنها به بیست میلیون و چهل میلیون ریال جزای نقدی تبدیل می‌شود. جرم آنها شرکت در مراسم روز جهانی کارگر است. این درحالیست که برای شمار دیگری از بازداشت شدگان روز جهانی کارگر نیز پرونده های امنیتی تشکیل شده است.

محمود صالحی و عثمان اسماعیلی از بازداشت شدگان روز جهانی کارگر هستند که از ۲۶ اردیبهشت تا کنون در زندان بسر میبرند. بنا بر آخرین خبرها آنها طی نامه مشترکی خواستار شرکت در برنامه ویژه خبری  ۲۰:۳۰ صدا و سیمای جمهوری اسلامی با حضور دیگر مسئولین قضایی و امنیتی برای رساندن صدای اعتراض خود به جامعه شده  و آنها را به مناظره طلبیده اند. این دو فعال کارگری با تاکید بر اینکه برگزاری اول مه حق مسلم آنهاست زیر بار پرداخت وثیقه نرفته و هم اکنون ۱۵ روز است که در بازداشت بسر میبرند. از خواست و اعتراض آنان باید وسیعا حمایت و پشتیبانی کرد. گفتنی است که هم اکنون کارزاری بزرگ برای آزادی محمود صالحی و عثمان اسماعیلی و با خواست بسته شدن پرونده های امنیتی تمامی دستگیر شدگان روز جهانی کارگر در جریان است. از جمله طوماری اعتراضی با  بیش از ۵۰۰ امضا انتشار یافته و نام فعالین و چهره های شناخته شده ای در لیست امضا کنندگان آن قرار دارد. در سطح جهانی نیز پلاتفرم سندیکاهای کارگری سوئد/ایران و اتحادیه بین المللی صنایع غذائی و هتلها (ای یو اف با   بیش از ۵/۲ میلیون عضو در سراسر جهان) در این هفته به این کارزار پیوسته و طی نامه هایی به مقامات حکومت اسلامی این دستگیریها را محکوم کرده و خواستار آزادی فوری محمود صالحی و عثمان اسماعیلی شده اند. باید وسیعا به این کارزار ها پیوست و صدای اعتراض کارگران در سطح جهانی بود.

 بنا به یک گزارش دیگر محبوبه فرحزادی معلم بازنشسته و عضو هیات مدیره کانون صنفی معلمان در صبح روز هشتم خرداد ماه دستگیر شده و بعد از تفهیم اتهام در شعبه هفت دادسرای اوین و تشکیل پرونده با قید وثیقه آزاد گردیده است. محبوبه فرحزادی چهره محبوبی در میان معلمان، بازنشستگان ، و کودکان کار است و از همیاران سیل زدگان سال ۹۸ میباشد. محبوبه فرحزادی معلم بازنشسته ایست که با در دست گرفتن قابلمه های خالی در تجمعات اعتراضی بازنشستگان صدای اعتراض کل جامعه علیه فقر و بی تامینی را بلند کرد.  بازنشستگان یک بخش معترض جامعه هستند و کسانی چون محبوبه فرحزادی از چهره های شاخص این اعتراضات هستند. یکی دیگر از چهره های شناخته شده بازنشستگان اسماعیل گرامی است که بخاطر شرکت در تجمعات اعتراضی بازنشستگان علیه فقرو بی تامینی و تبعیض و نابرابری و اختلاس ها و دزدی ها از ۱۴ فروردین تا کنون در بازداشت بسر میبرد. اسماعیل گرامی باید فورا و بدون قیدو شرط آزاد شوند و پرونده های امنیتی تشکیل شده برای محبوبه فرحزادی، اسماعیل گرامی و همه زندانیان سیاسی باید فورا و بدون قید و شرط بسته شود.

این دستگیری ها و پرونده سازیها در عکس العمل مستاصل حکومت  به برپایی اول ماه مه با شکوه امسال است که در ابعادی سراسری و اجتماعی و در بیش از ۲۰ شهر برگزار شد و یک پایه محکم برگزاری این روز جهانی همبستگی کارگری بازنشستگان بودند. جمهوری اسلامی همچنین از گسترش اعتراضات کارگری و فضای پر التهاب جامعه به شدت در هراس است و با تشدید سرکوبگریهایش میکوشد بدرجه ای اوضاع را در کنترل داشته باشد. پاسخ این سرکوبگری ها گسترش اعتراضات سراسری ما مردم است. کمپین برای آزادی کارگران زندانی برگزاری مراسم روز جهانی کارگر را حق مسلم کارگران و همه مردم دانسته و بر آزادی فوری و بدون قید و شرط محمود صالحی، عثمان اسماعیلی و اسماعیل گرامی و تمامی زندانیان سیاسی تاکید دارد. باید پرونده های امنتیتی تشکیل شده برای بازداشت شدگان روز جهانی کارگر، برای محبوبه فرحزادی و تمامی زندانیان سیاسی ملغی شود.  کمپین برای آزادی کارگران زندانی بر  ممنوعیت هرگونه اخاذی ای تحت عنوان جزای نقد و وثیقه تاکید میکند.

کمپین برای آزادی کارگران زندانی

۹ خرداد ۱۴۰۰، ۳۰مه ۲۰۲۱

Shahla.daneshfar2@gmail.com

 http://free-them-now.com

قتل فجیع یک دستفروش توسط ماموران اطلاعات در اهواز

بنا بر خبرهای منتشر شده عبدالله بترانى  ۳۷ ساله کارگر دستفروش  از اهالى كوى علوى در شهر اهواز در روز یکشنبه دوم خرداد ماه توسط نيروهاى امنيتى بازداشت و بعد از دو روز در زیر شکنجه جانیان اسلامی به قتل رسیده و  جسد وی به پزشکی قانونی اهواز تحمیل داده شده است.

بنا بر گزارش هایی که در رسانه های اجتماعی منتشر شده است؛ عبدالله بترانى به همراه فرزندش توسط نيروهاى امنيتى اداره اطلاعات بازداشت و مدت دو روز در بازداشتگاه در مقابل دیدگان فرزندش بشدت شكنجه شده است. عبدالله بترانى بعد از دو روز شكنجه و وارد شدن ضرباتى بر روى سرش، كشته مى شود و به پزشك قانونى منتقل شده است.  بر اساس این گزارش ها پزشك قانونى به خانواده بترانى گفته كه دليل فوت در اثر سكته مغزى ناشی از وارد شدن ضربه با شئ سخت بر روى سر او بوده است. اما در تصاویری که از جسد این بازداشتی منتشر شده است بوضوح آثار شکنجه و ضربات متعدد بر سر، صورت و بدن وی کاملا مشهود است.

به گفته شاهدان عینی در خیابان بیستم آزادی کوی علوی، برای پاک شدن آثار این جنایت پس از بازداشت و کشته شدن عبدالله بترانی تمامی دوربین های مدار بسته منازل و مغازه های نزدیک به محل بازداشت، توسط نیروهای امنیتی جمع آورى شده است. اهالی محل می گویند اداره اطلاعات خوزستان خانواده بترانی را تهدید کرده اند که در صورت مصاحبه با رسانه ها بازداشت و به شدت با آنها برخورد خواهد شد.

واحد خوزستان کمیته سازمانده با محکوم کردن این جنایت آشکار از همگان بویژه مردم شهر اهواز میخواهد که همراه با خانواده این کارگر دستفروش که بدست جانیان اسلامی به قتل رسیده  است، صدای اعتراض خود را بلند کنند. با جنایتی در چنین ابعاد باید جهان را به لرزه در آورد. حکومت جانیان اسلامی پرونده قتلهای فجیع بسیاری را در کارنامه خود دارد و مردم ستمدیده این کشور به چیزی کمتر از سرنگونی این حکومت رضایت نخواهند داد. در سطح بین المللی تلاش ما اینست که این حکومت به دلیل جنایاتش و از جمله قتل فجیع عبدالله بترانی از نهادهای بین المللی اخراج گردد و همچون حکومت آپارتاید آفریقای جنوبی توسط دولتها بایکوت شود.

کمیته سازمانده حزب کمونیست کارگری- واحد خوزستان

۹ خرداد ۱۴۰۰، ۳۰ مه ۲۰۲۱

Print Friendly, PDF & Email

Google Translate