اخباروگزارش های کارگری ۲۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰

– کارگران معدن آسمینون منوجان برای تامین امنیت شغلی ومعیشتی از روز سه شنبه تونل منوجان در مسیر جاده اصلی بندرعباس- جنوب کرمان – سیستان بلوچستان را مسدود کردند

– قبول شدگان آزمون سال ۹۹ آموزش و پرورش کشور(صاحبان کارنامه سبز آزمون ) در دومین روز از دور جدید اعتراضشان نسبت به بلاتکلیفی استخدامی مقابل وزارت آموزش وپرورش

– معلمان مدارس غیردولتی  رفسنجان با تجمع مقابل فرمانداری خواهان استخدام بی قید وشرط در آموزش وپرورش شدند

– ادامه اعتراضات مشاوران ایمنی و بهداشت کارکشورنسبت به بیکاری با برپایی تجمع دوباره  مقابل وزارت کار

– پایان موقتی دور جدید اعتصاب وتجمعات اعتراضی کارگران کارخانه سیمان جوین نسبت به سطح نازل حقوق ازجمله عدم اجرای طرح طبقه بندی مشاغل وبالا کشیدن بخشی از مطالبات پس از یک هفته

– احضار محبوبه فرحزادی معلم بازنشسته وکنشگر اجتماعی به پلیس امنیت

بیانیه جمعی از کارگران و فعالین کارگری و اجتماعی در محکومیت بازداشت عثمان اسماعیلی و محمود صالحی

– سندیکای کارگران شرکت واحد بازداشت‌های اخیر فعالین کارگری را محکوم می کند 

– کلکتیوحمایت از کارگران ایران متشکل از ۵ سندیکای فرانسه خواهان آزادی اسماعیل عبدی شد

– اعتصاب وتجمع کمپرسی داران اراک  مقابل یکی از سیلوهای بارگیری دراعتراض به انجمن صنفی کمپرسی داران نسبت به عدم ساماندهی نوبت بار، نبود مکان مشخص برای اعلام بار و همچنین عدم همکاری راهداری برای چندمین روز

– تجمع اعتراضی ورزشکاران و پیشکسوتان بوکس کارون نسبت به مزایده گذاشته شدن سالن بوکس این شهرستان مقابل استانداری خوزستان

– مرگ ومصدومیت ۲ نفر از کارکنان بیمارستان گیلان غرب در سانحه تصادف

*کارگران معدن آسمینون منوجان برای تامین امنیت شغلی ومعیشتی از روز سه شنبه تونل منوجان در مسیر جاده اصلی بندرعباس- جنوب کرمان – سیستان بلوچستان را مسدود کردند

کارگران معدن آسمینون منوجان از روز سه شنبه ۲۸ اردیبهشت دومین روز اعتراضشان نسبت به نداشتن امنیت شغلی ومعیشتی تونل منوجان در مسیر جاده اصلی بندرعباس- جنوب کرمان – سیستان بلوچستان را مسدود کردند.

بنا به آخرین گزارشات منتشره تا تنظیم این گزارش تونل منوجان همچنان مسدود است و نیروهای فرماندهی یگان ویژه پلیس  استان کرمان برای مقابله با اعتراض کارگران در محل ایست بازرسی مستقر شده‌اند.

درهمین رابطه:راهپیمایی صدها کارگرمعدن آسمینون منوجان در سطح شهر وتجمع مقابل فرمانداری برای اعتراض به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی و وعده های توخالی مسئولان

روز یکشنبه ۲۷ اردیبهشت، صدها کارگرمعدن آسمینون منوجان باری انعکاس هرچه بیشتر صدای اعتراضشان نسبت به بیکاری تحمیل عقد قرارداد با شرکت پیمانکاری وبخطرافتاند امنیت شغلیشان وعدم پرداخت حقوق وحق بیمه فروردین ماه و وعده های توخالی مسئولان دست به راهپیمایی در سطح شهروتجمع مقابل فرمانداری شهرستان منوجان زدند.

تجمع کنندگان شعارمیدادند:فرماندار حیا کن  صندلی رو رها کن

خبرها حاکی از حمایت اهالی شهر از کارگران معدن آسمینون منوجان می باشد.

خاطرنشان میشود که ۱۲۰۰ کارگر معدن آسمینون منوجان چند ماه هست که با بیکاری،نداشتن قراردادکار وعدم پرداخت بموقع حقوق وحق بیمه و وعده های توخالی مسئولان درحال دست وپنجه نرم کردن هستند.

درهمین رابطه روزسه شنبه ۲۸ اردیبهشت،یکی از کارگران معدن آسمینون منوجان به خبرنگاررسانه ای گفت: مشکلات معدن آسمینون منوجان که توسط شرکت فاریاب بهره برداری می شود، از سه سال پیش آغاز شد که به برخی از آنها از جمله عدم اجرای طرح طبقه بندی شغلی، انباشت حقوق معوق، لغو سرویس ایاب و ذهاب کارگران و عدم پرداخت حق اولاد می توان اشاره کرد.

وی افزود: برخی از کارگران که بر روی دستگاه های معدن کار می کنند را مجبور کرده اند که به میزان ۱۰ درصد از دستگاه ها را ضمانت نامه بانکی ارائه دهند که گاها ارزش این ضمانتنامه ها به ۵۰۰ میلیون تومان می رسد!

اواضافه کرد: هزینه ای که برای غذای کارگران در این معدن پرداخت می شود ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ تومان است که هزینه خرید تنها یک نان است.

او همچنین در خصوص بیکار شدن کارگران در سال جدید گفت: مالک خصوصی معدن علی رغم مصوبات شورای تامین از پرداخت حقوق کارگران پرهیز می کرد تا اینکه در اسفند سال ۹۹ شرکت را تعطیل کرد و یک ماه کارگران بیکار ماندند و پس از رایزنی ها قرار بر این شد که از ابتدای اردیبهشت مشغول به کار شویم که مدیریت شرکت اعلام کرده یک قرارداد یک ماهه با کارکنان بسته می شود و از ابتدای خرداد بایستی با پیمانکار قرار داد ببندید نه شرکت اصلی که بهره بردار فعلی معدن است.

وی با بیان اینکه کارفرما تهدید کرده بود که در صورت امضا نکردن قرارداد با پیمانکاران، شرکت را تعطیل خواهد کرد، بیان کرد: پس از تعطیل شدن مجدد معدن، امروز جلسه ای با حضور برخی مسئولین برگزار شد که در آن بر لزوم رعایت حقوق کارگران تاکید شد که در آن مقرر گردید سرویس های ایاب ذهاب، حق اولاد و تمدید قرارداد توسط شرکت بهره بردار لحاظ شود که متاسفانه رییس شرکت مصرانه تا آخرین لحظات جلسات بر تصمیم خود مبنی بر عدم تمدید قرارداد با کارگران پافشاری کرد و گفت آنها باید با پیمانکاران قرارداد بندند وگرنه شرکت را تعطیل می کند.

او درپاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه چرا کارگران از انعقاد قرارداد با پیمانکاری غیر از شرکت بهره بردار مخالف می کنند،چنین گفت: مادامی که ما با خود شرکت اصلی به عنوان مالک معدنی که از سوی دولت به او واگذار شده، قرارداد داریم امنیت شغلی مان تا زمان وجود منابع معدنی در این معدن برقرار است و به کار خود ادامه می دهیم اما اگر زیر نظر پیمانکار برویم ممکن است بعد از یک سال شرکت مالک با آن پیمانکار قرارداد نبندد و ما را به این خاطر که کارگر او نبودیم نپذیرد و اخراج شویم.

وی همچنین به تجربه های تلخی که در گذشته توسط این دست پیمانکاران رقم خورده اشاره کرد وادامه داد: برخی از این پیمانکاران در معدن مشغول به کار بودند که حق بیمه و حقوق روزهای تعطیل مانند جمعه ها را پرداخت نمی کردند و می گفتند چون کار نکرده اید یا یکی از پیمانکارهای فعلی در روزهای اخیر چندین نیروی خود را به راحتی اخراج کرده است که اسناد آن را در اختیار شما خواهیم گذاشت. می خواهند ما را زیر نظر پیمانکارهایی ببرند که هم‌اکنون در حال اخراج کارگران هستند!

اودرپایان گفت: کارگران منتظر هستند که کارفرما نسبت به تمدید قراردادها با شرکت اصلی اقدام کند در غیر این صورت گفته اند که ممکن است دست به اقدامات دیگری بزنند.

*قبول شدگان آزمون سال ۹۹ آموزش و پرورش کشور(صاحبان کارنامه سبز آزمون ) در دومین روز از دور جدید اعتراضشان نسبت به بلاتکلیفی استخدامی مقابل وزارت آموزش وپرورش

روز چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت، قبول شدگان آزمون سال ۹۹ آموزش و پرورش کشور(صاحبان کارنامه سبز آزمون ) در دومین روز از دور جدید اعتراضشان نسبت به بلاتکلیفی استخدامی دست به تجمع مقابل وزارت آموزش وپرورش زدند.

درهمین رابطه:از سرگیری اعتراضات قبول شدگان آزمون سال ۹۹ آموزش و پرورش کشور(صاحبان کارنامه سبز آزمون ) نسبت به بلاتکلیفی استخدامی با تجمع مقابل مجلس

روز سه شنبه ۲۸ اردیبهشت برای باری دیگر، قبول شدگان آزمون سال ۹۹ آموزش و پرورش کشور(صاحبان کارنامه سبز آزمون ) خودرا به پایتخت رساندند تا بابرپایی تجمع مقابل مجلس اعتراضشان را نسبت به بلاتکلیفی استخدامی بنمایش بگذارند.

*معلمان مدارس غیردولتی  رفسنجان با تجمع مقابل فرمانداری خواهان استخدام بی قید وشرط در آموزش وپرورش شدند

روز چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت، معلمان مدارس غیردولتی استان کرمان دست به تجمع مقابل فرمانداری  شهرستان رفسنجان زدند وبنمایندگی از همکارانشان در استان کرمان خواهان استخدام بی قید وشرط در آموزش وپرورش شدند.

این معلمان خواهان استخدام در آموزش و پرورش هستند و می گویند چرا با وجود چندین سال سابقه کار در شغل معلمی، برای استخدام ما شرایط خاص گذاشته شده است.

آنها به خبرنگار یک رسانه محلی گفتند: ما اینجا جمع شدیم تا از حق استخدام خودمان دفاع می کنیم، ما نیروهای غیر انتفاعی با سابقه کار بیش از ده سال هستیم اما هیچ جا دیده نشدیم، حکمی نداریم، تلاش های ما دیده نمی شود.

آنها گفتند که با حقوق ماهانه ۵۰۰ هزار تومان کار می کنیم، بیمه ما ۱۵ روزه رد می شود، امنیت شغلی نداریم و هیچ قانونی نیست که از ما حمایت کند.

معلمان غیرانتفاعی معترض افزودند: ما کار همکاران دولتی را زیرسوال نمی بریم اما می گوییم اگر به اندازه انها کار نکنیم اما کمتر هم کار نمی کنیم.

معلمان معترض درخاتمه  گفتند:ما می خواهیم دولت صدای ما را بفهمد و این تجمع ها همچنان ادامه دارد تا به پاسخ درست برسیم.

*ادامه اعتراضات مشاوران ایمنی و بهداشت کارکشورنسبت به بیکاری با برپایی تجمع دوباره  مقابل وزارت کار

روز چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت برای دومین بار درسال جاری،با برپایی تجمع مقابل وزارت کار اعتراضشان را نسبت به بیکاری بنمایش گذاشتند وخواهان لغو اصلاح آیین نامه مشاوران حفاظت فنی و خدمات ایمنی شدند.

معترضان خواهان توقف فوری این فراخوان، بازنگری آیین‌نامه و دستورالعمل با حضور صاحبنظران و نمایندگان مشاوران حقیقی و طرح پیشنهادات ارائه شده کمیته ارزیابی ایمنی مجلس شورای اسلامی در شورای عالی حفاظت فنی هستند.

مشاوران حفاظت فنی و خدمات ایمنی به خبرنگار رسانه ای گفتند:در هفته‌های گذشته حوادث متعددی در محیط‌های صنعتی اتفاق افتاد؛ از جمله انفجار در شهرک صنعتی لیا، شهرک صنعتی شکوهیه قم، حادثه معدن طزره، حوادث ساختمانی و آتش‌سوزی کارگاه مبل‌سازی که تعدادی از کارگران جان باختند و مصدوم شدند. جلوگیری از استمرار یافتن نظارت‌ها، وضعیت ایمنی محیط‌های کار را از این که هست بدتر می‌کند.  

آن‌ها افزودند:مشاوران حفاظت فنی و خدمات ایمنی خواهان پایان دادن به ساقط کردن اعتبار مجوزهای خود هستند و می‌گویند که این رویکرد می‌تواند ایمنی بیش از ۸۰ میلیون ایرانی را به خطر بی‌اندازد.

درهمین رابطه:تجمع اعتراضی مشاوران ایمنی و بهداشت کارکشورنسبت به بیکاری مقابل وزارت کار

روز دوشنبه ۱۶ فروردین،جمعی از مشاوران ایمنی و بهداشت کارکشوربرای انعکاس هرچه بیشتر صدای اعتراضشان نسبت به بیکاری دست به تجمع مقابل وزارت کاردرپایتخت زدند.

یکی از مشاوران ایمنی و بهداشت محیط کار حاضر درتجمع به خبرنگار رسانه ای گفت: تعداد ۲۳۰۰ نفر از کسانی که به عنوان مشاور فنی و مسؤول ایمنی، بهداشت و محیط زیست در کارگاه‌ها با عنوان مسؤولان ایمنی و بهداشت محیط کار مشغول کار بودند، به خاطر بخشنامه معاونت روابط کار که از اول مهر ماه سال ۹۸ اجرا شده و مجوز فعالیت این افراد را تمدید نمی‌کند، بیکار شده‌اند.

وی افزود:‌ در راستای اجرای سیاست کلی اصل ۴۴ و واگذاری تصدی‌های دولتی به بخش خصوصی معاونت روابط کار وزارت کار و همچنین مرکز تحقیقات وزارت کار آئین‌نامه‌ای در شهریور ۹۸ تدوین کرد که بر اسا‌س آن ۲۸ شرکت به بخش خصوصی تشکیل شده و مقرر کردند تمام کسانی که در بخش مشاوره ایمنی و حفاظت فنی و خدمات بهداشت کار در کارگاه‌های تولیدی این شرکت کار می‌کردند، از طریق این ۲۸ شرکت و بعد از گذراندن آزمون و کسب نمره ۱۴ مشغول به کار شوند.

وی گفت: این در حالی است که کسانی که امروز تجمع کرده‌اند مدرک تحصیلی آنها مرتبط با ایمنی و بهداشت محیط کار است و هر کدام بین ۱۵ تا ۱۷ سال سابقه کار دارند و برخی از این افراد طبق معیار قبلی با نمره ۱۲ یا ۱۳ مشغول کار شده‌اند و اکنون سابقه ۱۵ ساله آنها گواه بر این کار است و اکنون شرکت‌های تشکیل شده جدید فقط از رشته‌های مهندسی برق و مکانیک نیرو می‌گیرند و کسانی که دارای لیسانس و یا فوق‌لیسانس ایمنی و بهداشت محیط کار هستند را به کار نمی‌گیرند.

اوادامه داد: دولت به جای رفع انحصار و ایجاد رقابت در عرصه خدمات فنی و بهداشت محیط کار با این بخشنامه نوعی انحصار برای ۲۸ شرکت یاد شده که در یک فراخوان جزئی تشکیل شده‌اند ایجاد کرده و اکنون فقط برای رشته‌های مهندسی برق و مکانیک انحصار ایجاد کرده، در حالی که کار ایمنی و بهداشت محیط کار یک رشته تخصصی است و باید کسانی که متخصص در این امر هستند، به ارائه خدمات در بنگاه‌های تولیدی و کارگاه‌ها اقدام کنند.

وی همچنین گفت:‌طبق رویه گذشته تمام فعالان عرصه ایمنی و بهداشت محیط کار قبلا مجوز خود را از معاونت روابط کار یا وزارت کار سابق دریافت می‌کردند و این مجوزها هر سه سال تمدید می‌شد، اما از مهرماه ۹۸ به بعد این مجوزها طبق آئین‌نامه جدید تمدید نشده و آخرین افرادی که طبق مجوزهای قبلی مشغول کار هستند، حداکثر تا خرداد سال جاری مجوزشان اعتبار دارد و بعد از آن بیکار می‌شوند.

وی گفت:‌سوال این است که کسانی که ۱۵ تا ۱۷ سال سابقه کار حرفه‌ای در زمینه خدمات ایمنی و مشاوره بهداشت محیط کار در کارگاه‌ها و بنگاه‌ها و کارخانه‌ها داشتند چرا باید بیکار شوند و چرا انحصار برای ۲۸ شرکت خصوصی تشکیل شود که فقط از کانال آنها افراد به کار گرفته شوند.

وی افزود : امروز حدود ۲۰۰ نفر از فعالان این رشته اعلام آمادگی کرده  بودند که در این تجمع شرکت کنند اما اکنون تعدادی از آنها شرکت کرده و در مقابل وزارت کار در اعتراض به آئین‌نامه معاونت روابط کار تجمع کرده‌اند.

اودرخاتمه گفت:خواسته این افراد این است که انحصاری در جذب رشته‌های مهندسی برق و مکانیک نباشد و باید دارندگان مدرک لیسانس و فوق‌لیسانس ایمنی، حفاظت و بهداشت محیط کار بتوانند در این آزمون‌ها شرکت کرده و مانند ۱۵ سال گذشته به ارائه خدمات به کارگاه‌ها و بنگاه‌ها بپردازند.

*پایان موقتی دور جدید اعتصاب وتجمعات اعتراضی کارگران کارخانه سیمان جوین نسبت به سطح نازل حقوق ازجمله عدم اجرای طرح طبقه بندی مشاغل وبالا کشیدن بخشی از مطالبات پس از یک هفته

کارگران کارخانه سیمان جوین به دور جدید اعتصاب وتجمعاتشان در اعراض به سطح نازل حقوق ازجمله عدم اجرای طرح طبقه بندی مشاغل وبالا کشیدن بخشی از مطالبات که از روز ۲۰ اردیبهشت آغازشده بودپس ازیک هفته درپی وعده کارفرما موقتا  خاتمه دادند و روزچهارشنبه ۲۸ اردیبهشت برسرکارشان بازگشتند.

درهمین رابطه:اعتراض کارگران کارخانه سیمان جوین نسبت به عدم اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل

روزسه شنبه ۹ دی،کارگران کارخانه سیمان جوین نسبت به عدم اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل دراین واحدتولیدی واقع در شهرستان جغتای استان خراسان رضوی اعتراض کردند.

بنابه گزارشات رسانه ای شده، کارگران کارخانه سیمان در همین خصوص نشستی با مدیر کارخانه و مسئولان شهرستان جغتای برگزار کردند.

کارگران معترض کارخانه سیمان جوین به خبرنگار رسانه ای گفتند: چندین سال است به دنبال اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل در این واحد تولیدی هستیم و در قانون کار نیز بر الزامی بودن اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل در کارگاه‌های بالای ۵۰ نفر تاکید شده است با این‌حال اجرای طرح اخیر همچنان مسکوت مانده است.

طبق اظهارات کارگران این واحد تولیدی؛ عدم اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل در مورد کارگران باعث شده درآمد مزدبگیران این کارخانه در حد و اندازه حداقل‌های قانونی باقی بماند.

به گفته آنها؛ یکی از دلایل مخالفت کارفرما با اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل همسان شدن دستمزد کارگران قراردادی با کارگران رسمی است که کارفرمایان به بهانه‌ی مشکلات مالی قصد عملیاتی کردن این طرح را ندارند.

آن‌ها در گفتند: بر اساس ماه ۵۰ قانون کار، وظیفه‌ی پیگیری اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل، چنانچه کارفرمایان مشمول این قانون در مهلت‌های تعیین شده مشاغل کارگاه‌های خود را ارزیابی نکرده باشند، برعهده‌ی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.

به گفته این کارگران؛ مسئولان وزارت کار درباره مسکوت ماندن اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل برای کارگران شرکت سیمان جوین پاسخگو نیستند و ظاهرا پافشاری‌های لازم را نیز ندارند.

به گفته آنها؛ وضعیت فعلی این کارخانه به دلیل افزایش چند برابری قیمت تمام شده مازوت نسبت به گاز دچار مشکل شده و هم‌اکنون مسئولان کارخانه به دنبال راه‌حل مناسبی برای این وضعیت هستند.

به نقل از این کارگران گفته می‌شود؛ مسئولان از یکسو برای کاهش مصرف سوخت گاز در زمستان بر مصرف سوخت ارزان قیمت مازوت در برخی کارخانجات پرمصرف تاکید دارند و از سوی دیگر این محصول به قیمت سه برابر گاز به دست کارخانه‌ها و واحد‌های تولیدی پرمصرف می‌رسد. دولت نیز نه اجازه‌ی افزایش قیمت سیمان می‌دهد و نه راهکار دیگری برای این مشکل می‌اندیشد. بنابراین کارگران با آنکه هر روز سر کار خود حاضر می‌شوند، نگران ادامه‌ی فعالیت کارخانه هستند.

*احضار محبوبه فرحزادی معلم بازنشسته وکنشگر اجتماعی به پلیس امنیت

محبوبه(فاطمه) فرحزادی معلم بازنشسته مدافع حقوق کارگران،زنان،بازنشستگان و کودکان کار به پلیس امنیت احضار شد.

*بیانیه جمعی از کارگران و فعالین کارگری و اجتماعی در محکومیت بازداشت عثمان اسماعیلی و محمود صالحی

کارگران، مردم آگاه ایران !

روز یکشنبه بیست و ششم اردیبهشت ماه سال جاری، طی احضاریه قبلی، عثمان اسماعیلی و محمود صالحی از فعالین جسور جنبش کارگری ایران در شعبه سوم بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب شهر سقز به اتهام تبلیغ علیه نظام ، برگزاری مراسم روز جهانی کارگر و انتشار عکس و فیلم مربوط به این روز در دنیای مجازی، محاکمه شدند، این فعالین کارگری با برحق دانستن فعالیت های خود، از حقوق اجتماعی طبقه کارگر دفاع کرده و اعلام داشتند هر اقدام طبقه کارگر علیه ظلم هایی که در جامعه بدان ها روا داشته می شود، حق بی چون و چرای ما کارگران است، که در مقابله با آن اعتراض کرده و عکس العمل نشان دهیم. در نهایت بازپرس شعبه مذکور، برای نامبردگان قرار وثیقه چهل میلیون تومانی صادر می کند، اما این فعالین کارگری اعلام کردند که ما نه متهم هستیم و نه مجرم؛ تا با تامین وثیقه آزادمان کنند. لذا قرار وثیقه صادره را قبول نکرده و از این رو ظهر همان روز ( یکشنبه ) این فعالین را به زندان مرکزی شهر سقز منتقل کردند. 

ما امضا کنندگان این بیانیه ضمن محکوم کردن بازداشت عثمان اسماعیلی و محمود صالحی، همصدا با آنها اعلام می داریم، حق خواهی طبقه کارگر جرم نیست و طبقه کارگر حق دارد در مقابل ظلم کارفرما و دولت بعنوان بزرگترین کارفرما که باعث و بانی این وضعیت اسفبار معیشتی کارگران است، که حتی مجال نفس کشیدن را از طبقه کارگر سلب کرده؛ اقدام کند. ما بر این باوریم طبقه کارگر بایستی در سطحی سراسری به سازمان یابی خود اقدام کند. در پایان؛ خواهان آزادی بدون قید و شرط تمامی زندانیان سیاسی و فعالین معلمان، زنان، دانشجویان، بازنشستگان و کارگران دربند بویژه عثمان اسماعیلی و محمود صالحی هستیم.

اسامی امضا کنندگان

هایا صالحی – مروارید شریف پور – نجیبه صالح زاده – بهار اسماعیلی – هانا توحیدی – آرمان اسماعیلی – سامرند صالحی – سیامند صالحی – کژال اسماعیلی – آرزو اسماعیلی – آمینه صالحی – آزاده اسماعیلی – حسن مرتضوی – مهدی صابری – محمد حبیبی – شهیر بامداد – دریا نوری – جعفر عظیم زاده – جعفر ابراهیمی – پروین محمدی – شعبان محمدی – کژال کریم نژاد – اسکندر لطفی – صلاج سرخی – اولدوز هاشمی – مسعود فرهیخته – نسرین بهمن پور – شیرین احمدی – هوشیار محمدی – ناهید خداجو – نسرین جوادی – علیرضا ثقفی – هاله صفرزاده – واله زمانی – اقبال شبانی – فردین میرکی – آرزو روحی – ریبوار عبدالهی – فائزه نوری زاد – فواد فتحی – میکاییل صدیقی – عبداله بلواسی – علی سنندجی – مسعود شفیعی – تحسین مصطفی – مسعود نیکخواه – حافظ سنندجی – محمد امین سعیدپور – جبار دوستی – امید کریمی – فردین مظهریانی – ادیب قادری – محمد حسن پوره – نسرین بهمن پور – مجید رشادی – سنور کریم نژاد – سرگل کریم نژاد – آرام محمدی – سارا کریم نژاد – گلاویژ کهنه پوشی –فراست ناصر ابادی _ شهلا رحیمی _ نسربن یادگار. _ نسرین مینویی _ گلاله احمدی _ لیلا رحیمی _ سیوان سلیمانی – امیر محمدی – لیلا کهنه پوشی – سالار مرادی – شهرام کریمی – آرام قادری – صلاح آزادی – مسعود طالبی – آروین مرادی – هاوار عبدی – افسانه پور رحیمی – برهان فلاحی – واحد سیده – مسعود حسینی – بهرام شجاعی – فرزین رستمی – نسار صادقی – رفیق دیوارگر – عرفان نادری – آرمان محمدی – جلیل رحمانی – فرهاد ابراهیمی – مهرداد صبوری – فرزانه روحانی – افسانه مارابی – کامران ندیمی – سیروس ندیمی – پوران رحمانی – حسین قربانی – ثریا قربانی – الیاس قربانی – گلاویژ قربانی – نسرین پارسی پور – مرتضی سیدی – زهرا صادقی – فاطمه قربانی – ادریس قربانی – منیره قربانی – لطف اله قربانی – حریره حسن پور – زهرا قربانی – آزیتا کریمی – افسانه قربانی – کاوه سلیمانی – انور قربانی – خلیل رحمانی – عادل فکوری – فرزین احمدی – فاتح مرادی – هیوا کمانگر – جبار سلیمی – جعفر شادی – محمود صادقی – جواد افضلی – بهار صادقی – انور محمودی – محسن مارابی – رضا جباری – هیوا قادری – معصومه رحمانی – نبی قربانی – سکینه باقری – سپیده باقری – طه گلرخ – بهاران باقری – یدالله باقری – سیما رادمنش – فواد کیخسروی – بیان کریمی – خلیل کریمی – معصومه عبدی – پیام فرجی – فرخ قادرنیا – فخرالدین سلیمانی – فریده محمدی – هادی سلیمانی – رحمان فتحی – سروه قادرزاده – ریبوار احمدی – مریم موسوی – سیوان احمدی – سیوان کرمی – سعیده محمدی – سنور محمدی – کاوه غفاری – فرهاد فرهادی – هیوا محمودیان – عادل محمدی – عدالت محمدی – آرام محمدی – جمیل محمدی – رزگار سلیمانی – مهدی فخری – آرزو مرادویسی – خالد فرهادی – شریف معارفی – توران طهماسبی – غلام ویسی – ناصر قدیمی – پدرام شاهرخی – مهدی مبصری – مریم مباشر – هدایت مباشر – شهرام جدیدی – جمشید شریفی – یاسین عرب زاده – آرزو بهمنی – شیدا اسدی – رمضان فرهادی – جبار فرهادی – نورالدین شیخی – پرستو اسدی – تهمینه بابا سلیمی – فرزانه راجی – جوانمیر مرادی – فوزیه خالص – رضا حق نظری – پرویز الهیاری – رودابه زارع وندپور – تورج مکوندی – علیمدد مکوندی – نجم الدین آذرخش – مهدی قاسمی – ریبوار شمعی – علی حسینی – عبداله خیر آبادی – ناصح فرجی – دلشاد امینی – شادمان کمانگر – کمال کریمی – شورش پیشکاری – هوشیار ویسی – یاسر شیخ ویسی – رسول نایب – عبداله خانی – مریم صادقی – زاهد مرادیان – ژیلا محمدیان – پرویز محمدیان – فرهاد حاتمی – امید زمانی – آرمان غفوری – توران رشیدی – اسکندر عبدی – فاطمه فلاحی – صالح عبدالهی – حسین فلاحی – خبات محمودی – فرهاد فرجی – ژینا ظاهزی – پیمان نوری زاد – عزت نوری زاد – مریم صمدی – لطیف میرزایی _ کیوان عباسی _ فریاد خاصپور _ عمران محمدیان – آرام محمدیان – صباح ساعدی – آرش محمدی – برزان محمدی – سامان علی رمایی – آزیتا رضا پور – اسحاق روحی – رابعه صالحی – فریده صالحی – عبداله صالحی – سامان قادرنژاد – مهین عبدالهی – آرمان گفتاری – اهون فتحی – فرامرز احمدی – سه روین عبدالهی – سارا صمدی – شپریناس عبدالهی – شنو صمدی – نسیم عبدالهی – مجید برتنی – خلیل نادری – نگین شریفی – بهداد مرادی –  اقبال مرادی زر – طیب ملایی – هوشیار ویسی – غلام قادری – جبار الیاسی – میلاد شهرکی – آرمان سعیدی _ صدیق ریحانی – صهیب نادری – سرشین عبدالهی – فواد فلاحی – شادمان بنی بشر – عبداله صمدی – کاوه رستمی – حصیبه عبدالهی – اقبال پیشکاری – ایرج رحیمی زر – ژیلا فلاحی– فاروق گویلیان – کژال نصرالهی – امجد فتحی – ستار عبدالهی – صلاح رحیمی – آزاده کمانگر – محمدرضا رحیمی – پرند بابامیری – سامان حسنی – عزت نصری – فرشته احمد پور _ مریم صالحی – علی حسن زاده – عایشه محمدی – هادی توحیدی – علی توحیدی – محمد توحیدی – افسانه ساعدی – آذین سعادت – حسین شریفی – منصور سیامکی – مهری امیری –  رضا رخشان _ پیمان شجیرانی _ سعید ترابیان _  مصطفی شوکت – افسانه لگزی – مجید صالحی – فائزه میرزایی – محمد امین رضا پور _زینب قاسمی _ سوگول مرتضیی _ فردین نگهدار _ عرفان قانعی _مصطفی مصری – محمد کریمی – محمد توفیقی – مصطفی ستیزه – آروین حکیمی – مصطفی محمدی – بهزاد الله مرادی _ارسلان لگزی _ نشمیل امانی – کاوه حکیمی – زانیار اکبری _ فاطمه  عباسی _ قانع حسینی _ سروه  رنجبر _ کیوان حسینی  _  پرشنک مولودی _ اسعد خاتونی – زیلان آشنا _ پژمان شیخ ذکریایی _ ژیلا اسماعیلی _ پریا حسن زادە _ ثنا عابدینی _ سارا تابعی _ زانیار عثمانی _ فرناز امانتی _ محمد کریمی _ افشین جنیانی _ خالد رحمان پور – حسین زارعی – ناصر نوری – اقبال مرادی – صنوبر شریف پور – گوهر شریف پور – فاطمه الماسی – علی اسماعیلی – گلاویژقاسمی – فواد اسماعیلی – نیشتمان اسماعیلی – فرزانه کاک الهی – سحر رنجبرزاده – آزاد احمدی _ هوشیار شعبانی _ کیهان وکیلی _ نصرت بهشتی _ رضا بیات _ ژاله روح زاد _ عبدالله رضایی _ عالیه اقدام دوست _ زهرا حسینی _ فاطمه الماسی _ محراب حسنی – یوسف آبخرابات – اسعد مولودزاده _ ادریس خداکرمیان _ یونس کریمه – صفر خداکرمیان – سامان کریمی – عباس کریمی – مختار محمدی _ کژال راست بین _ چنور آقایی – آرمان کریمی – لیلا قادر پناه _ نسرین محمدی – احمد محمدی – ادریس شریفی – عرفان کهزادی– فریبا آقایی – فواد کهزادی – آراس کریمی _ صابر فرجزاده _ فریده آقایی – ایرج شیرزادی – رومینا سیدی – امید داربرزین – ندا فرجی – کاوان روشن – شادی محمدی –  هاوژین لطیفی _ آرمین شریفه _ نرمین پیرحیاتی _ فائزه میرزایی _ محمدفرجی _ اسماعیل بخشی _ آرمان کریمی _ امید لطیفی _ موسی محمدی _ کمال آخرتی _ مهدی پناهی _ سهیل فرجزاده _ کمال محمودی نیا _ شریف ساعدپناه _ آکو مجیدی _ بیان کریم پور _ دیمن داوری _ علی مراد زاده سرابی _ غلام رضاشریفه _ شمیلا زمانی _ مجید فیروزی _ عرفان قانعی _ سه رکه وت لطیفی _ آرام فتحی _ لیداحاجی _ شادیه بهرامی _ فرانک عبدی _ عمران غفاری _ رضا معینی _ ملیکا محمدی _ رهام یگانه _ شیدا محمدی _ امیر موسوی _ دانا امینی _ شادی مولودی _ هیمن حاج میرزایی _ سیروان امینی _ مژگان محمدیان _ کامران خدایی _ مازیار سیدنژاد _ بهمن ابراهیمی _ شهین پیشاهنگ _ انتظارامجدی _ اردشیر زارعی فتواتی _ امجد ساعدی _ هیواچوری _ صلاح زمانی _ عادل فاتحی- شهناز محمدیان _ پرویز ولی زاده _ عمر محمدیان _ فوئاد رمضانی _ جمال محمدی _  مجتبی هاشمی _ کارو علی داد _ وریا دل انگیز _ کمال افشار _ زاهد قادر پناه _ فرزاد سلیمی _ ادریس نظری _ فرهادشیخی _ امیرحسین محمدی فرد– نادیا باقی – هانیا باقی – هیوا کریمی – ئه ستیره خالدی – شرمین سعیدی _ اشکان شیرعلی – سعدالله محمدی – حامد مهدوی – خلیل صالحی – مصطفی صالحی – خالد رحمانی – رحیم محمودی – سعید رسولی – محمود محمدی – رحمان حسینی – حسین احمدی – کریم خدری – احمد سعیدی – صالح رحیمی – احمد عزیزی – رحیم سلیمی – شریف کریمی – خالد کریمی – منصور محمودی – محمد رحیمی – رحمان محمدی – امین قادری – منصور قادری – جمال شریفی – طالب رسولی – جلال رسولی – اکرم محمدی – جلیل رحیمی – مجید صالحی کامل قادری – عبداله قادری – ابراهیم جلیلی – محمود مرادی – صالح رحیمی – حسین کریمی – سامان صالحی – ساکو خدری – محمود کریم نژاد – پروانه امجدی – عبداله احمدی – افشین رشیدی – منصور باسامی – یدی صمدی

*سندیکای کارگران شرکت واحد بازداشت‌های اخیر فعالین کارگری را محکوم می کند 

در چند روز گذشته ابتدا هیراد پیربداغی در روندی غیرمعمول بازداشت شد. ایشان از حامیان حقوق کارگر می‌باشد و در روز کارگر سال جاری بازداشت شد و در همان شب آزاد شد چند روز بعد برای وسایل ضبط شده  به پلیس امنیت مراجعه می‌کند که بابت حکم محکومیتی که پیش از این بخشوده شده بود بازداشت و به زندان اوین منتقل می‌شود.

عثمان اسماعیلی و محمود صالحی از فعالین کارگری سنندج نیز به دلیل انتشار عکس خودشان در گرامی‌داشت روز کارگر برایشان پرونده‌سازی و بر اساس ابلاغیه، به دادسرا مراجعه می‌کنند که بازداشت می‌شوند. با توجه به اینکه محمود صالحی می‌بایست هفته‌ای دوبار دیالیز شود نسبت به سلامت ایشان نگرانی جدی وجود دارد.

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه موجی دوباره از بازداشت فعالین کارگری و حامیان حقوق کارگر را محکوم می‌کند و خواهان آزادی فوری و بی‌قید و شرط‌ آنان می‌باشد.

*کلکتیوحمایت از کارگران ایران متشکل از ۵ سندیکای فرانسه خواهان آزادی اسماعیل عبدی شد

آيت‌الله سید علی خامنه ای رهبر جمهوری اسلامی ایران

دفتر رهبری ،تهران، ایران

پاریس ۱۸ مه ۲۰۲۱ 

آقای رهبر،

سازمان های سندیکایی فرانسوی س اف د ت، س ژ ت، اف اس او. سولیدر، او ان اس آ، توجه شما را نسبت به وضعیت هشدار دهنده اسماعیل عبدی جلب می کند. بر طبق اطلاعاتی که به ما رسیده، اسماعیل عبدی، معلم ریاضیات و عضو هیات مدیره کانون صنفی معلمان ایران (تهران) در مجموع به شانزده سال و نیم حبس محکوم شده است. 

ما بر این باوریم که این محکومیت غیر انسانی و غیر قابل توجیه است. در واقع فعالیت های نامبرده کاملا در چارچوب معیارهایی است که همه کشورهای عضو سازمان جهانی کار متعهد به مراعات آن ها هستند: 

حق ایجاد سندیکای مستقل از قدرت حاکم،

رعایت آزادی بیان و احترام به کرامت انسانی،

در این چارچوب است که اسماعیل عبدی عمدتا برای آموزش رایگان و همگانی مبارزه می کرد.

با توجه به اتهاماتی که به او زده می شود، هم چنین با با توجه به شرایط زندان، اسماعیل عبدی چندین بار در زندان در اعتراض به شرایط زندان و برای آزاد شدن، متوسل به اعتصاب غذا شده است.

ما سازمان های سندیکایی:

با تمام قوا از خواست های او حمایت می کنیم. در نتیجه خواهان آزادی بدون قید و شرط  و فوری و هم چنین لغو همه محکومیت ها او هستیم؛

اعمال سرکوبگرایانه و اذیت و آزارهای علیه معلمان، سندیکالیست ها، فعالین مدافع حقوق کارگران و حقوق بشر، و هنرمندان در ایران را محکوم می کنیم؛ 

خواهان لغو همه محکومیت های غیرعادلانه و خلاف آزادی های و حقوق بنیادی هستیم. هم چنین در دوران اپیدمی خواهان آزادی بدون قید و شرط  و فوری همه سندیکالیست ها و فعالین مدافع حقوق کارگران زندانی شده به خاطر فعالیت های سندیکایی اشان هستیم؛ 

از رژیم ایران می خواهیم که به پیمان های بین المللی که دولت ایران امضا کرده، از جمله حق ایجاد تشکل های مستقل، حق برگزاری تجمعات، حق اعتصاب، و حق قراردادهای جمعی، احترام بگذارد.

سلام های محترمانه ما را بپذیرید.

کنفدراسیون فرانسوی دموکراتیکِ کار (س اف دِ تِ)

کنفدراسیون عمومی کار (س ژِ تِ)

فدراسیون سندیکائی متحد (اِف اِس او – فرهنگیان)

اتحادیه سندیکائی برای همبستگی (سولیدر)

اتحادیه ملی سندیکاهای مستقل (اونسا)

 رونوشت به:

آقای حسن روحانی، رئیس جمهور

آقای ابراهیم رئیسی، رئیس قوه قضائیه

آقای محسن حاج میرزایی، وزیر آموزش و پرورش سفیر ایران در پاریس

*اعتصاب وتجمع کمپرسی داران اراک  مقابل یکی از سیلوهای بارگیری دراعتراض به انجمن صنفی کمپرسی داران نسبت به عدم ساماندهی نوبت بار، نبود مکان مشخص برای اعلام بار و همچنین عدم همکاری راهداری برای چندمین روز

روز چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت برای چندمین روز متوالی،جمعی از کمپرسی داران اراک  با دست از کار کشیدند وتجمع مقابل یکی از سیلوهای بارگیری اعتراضشان را به انجمن صنفی کمپرسی داران نسبت به عدم ساماندهی نوبت بار، نبود مکان مشخص برای اعلام بار و همچنین عدم همکاری راهداری بنمایش گذاشتند.

*تجمع اعتراضی ورزشکاران و پیشکسوتان بوکس کارون نسبت به مزایده گذاشته شدن سالن بوکس این شهرستان مقابل استانداری خوزستان

روز چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت،جمعی از ورزشکاران و پیشکسوتان بوکس کارون با تجمع مقابل استانداری خوزستان اعتراضشان را نسبت به مزایده گذاشته شدن سالن بوکس این شهرستان بنمایش گذاشتند.

*مرگ ومصدومیت ۲ نفر از کارکنان بیمارستان گیلان غرب در سانحه تصادف

عصر روز سه شنبه ۲۸ اردیبهشت،یک راننده آمبولانس بیمارستان گیلان غرب در حین کار انتقال بیماربراثر تصادف جانش را ازدست داد ویک پرستار، بیمار و همراه بیمارنیز مصدوم شدند.

akhbarkargari2468@gmail.com

Print Friendly, PDF & Email

Google Translate