اخباروگزارشات کارگری ٢۵ بهمن ماه ١٣٩٩

اخباروگزارشات کارگری ٢۵ بهمن ماه ١٣٩٩

– ادامه اعتراضات کارگران کارخانه هپکو اراک نسبت به نداشتن امنیت شغلی ومعیشتی و وعده های توخالی مسئولان با برپایی تجمعی دیگرزیر پل بختیاری

– زنده باد همبستگی کارگران،

اعتصاب وتجمع  کارگران شرکت تهران‌ جنوب دربندرمجیدیه ماهشهربرای اعتراض به اخراج ۲۵ نفرازهمکارانشان

– اعتصاب  کارگران راه آهن ناحیه لرستان وزاگرس دراعتراض به نداشتن امنیت شعلی و عدم پرداخت حقوق،حق بیمه ووسایل ایمنی کار

– تجمعات اعتراضی آبداران روستایی ایذه نسبت به نداشتن قرارداد وعدم پرداخت ماه ها حقوق ومطالبات دیگر مقابل فرمانداری و اداره آب و فاضلاب

– ادامه اعتراضات کارگران فضای سبز شهرداری امیدیه نسبت به عدم پرداخت مطالبات زیرسایه سکوت مسئولان

– تجمع اعتراضی دستفروشان خیابان فردوسی سنندج نسبت به بلاتکلیفی معیشتی و وعده های توخالی مسئولان مقابل استانداری

– تجمع اعتراضی اهالی سی سخت نسبت به توقف پروژه راه یاسوج به سی‌سخت مقابل مسجد جامع

– تجمع اعتراضی بیماران SMAبا خانواده نسبت به کمبود دارو وبی تفاوتی مسئولان مقابل وزارت بهداشت برای چندمین بار

– تجمع اعتراضی  صاحبان ماشین آلات راهسازی دشتستان نسبت به ندادن سهمیه سوخت کافی ودریافت هزینه های زیاد مقابل دفتر بهارستان نشین این شهر

*ادامه اعتراضات کارگران کارخانه هپکو اراک نسبت به نداشتن امنیت شغلی ومعیشتی و وعده های توخالی مسئولان با برپایی تجمعی دیگرزیر پل بختیاری

ظهر روز شنبه ۲۵ بهمن، کارگران کارخانه هپکو اراک درادامه اعتراضاتشان نسبت به نداشتن امنیت شغلی ومعیشتی و وعده های توخالی مسئولان برای باردیگرزیر پل بختیاری تجمع کردند.

بنابه گزارشات منتشره،کارگران در این تجمع به اجرایی نشدن وعده‌های مسئولان در تهاتر بدهی‌های این شرکت و پرداخت حقوق کارگران اعتراض کردند.

مسئولان استانی مرکزی، نمایندگان مجلس از اراک با وزرای تعاون و اقتصاد جلسات متعددی برگزار کردند که نتیجه این جلسات وعده مسئولان برای تهاتر بدهی‌های هپکو بوده است. با این حال و با گذشت یک هفته از آخرین جلسه استاندار مرکزی با وزیر اقتصاد، هنوز تهاتر بدهی‌های این شرکت انجام نشده است.

*زنده باد همبستگی کارگران،

اعتصاب وتجمع  کارگران شرکت تهران‌ جنوب دربندرمجیدیه ماهشهربرای اعتراض به اخراج ۲۵ نفرازهمکارانشان

روز شنبه ۲۵ بهمن، کارگران شرکت تهران‌ جنوب دربندرمجیدیه ماهشهربرای اعتراض به اخراج ۲۵ نفرازهمکارانشان دست از کار کشیدند ومقابل ورودی این پروژه تجمع کردند.

فرماندار بندر ماهشهربا تایید اعتصاب وتجمع کارگران شرکت تهران‌ جنوب، به خبرنگار رسانه ای گفت: وضعیت کارگران اخراج شده شرکت تهران جنوب در حال بررسی است .

*اعتصاب  کارگران راه آهن ناحیه لرستان وزاگرس دراعتراض به نداشتن امنیت شعلی و عدم پرداخت حقوق،حق بیمه ووسایل ایمنی کار

روز شنبه ۲۵ بهمن، کارگران راه آهن ناحیه لرستان وزاگرس(شرکت خدمات مهندسی خط و ابنیه فنی راه‌آهن) برای اعتراض به نداشتن امنیت شعلی و عدم پرداخت حقوق،حق بیمه ووسایل ایمنی کاردست از کارکشیدند ودر محل کارشان اجتماع کردند.

کارگران معترض به خبرنگار رسانه ای گفتند:پرداخت مطالبات مزدی و بیمه‌ای آن‌ها چندین ماه به تاخیر افتاده و یکی دیگر از مشکلات آن‌ها نداشتن امنیت شغلی به سبب داشتن قراردادهای کوتاه‌مدت است که باعث نگرانی بیشتر کارگران شده است.

کارگران خطوط ابنیه راه‌آهن زاگرس افزودند: بخش دیگری از نگرانی ما نا مشخص بودن وضعیت مالکیت شرکت تراورس است که از چندین ماه پیش از بخش خصوصی به شرکت راه آهن عودت داده شده است.

*تجمعات اعتراضی آبداران روستایی ایذه نسبت به نداشتن قرارداد وعدم پرداخت ماه ها حقوق ومطالبات دیگر مقابل فرمانداری و اداره آب و فاضلاب

روز شنبه ۲۵ بهمن،جمعی از آبداران روستایی ایذه برای اعتراض به نداشتن قرارداد وعدم پرداخت ماه ها حقوق ومطالبات دیگر مقابل ساختمان فرمانداری و اداره آب و فاضلاب این شهرستان دراستان خوزستان تجمع کردند.

یکی از آبداران روستایی حاضر درتجمع به خبرنگار رسانه ای گفت: ما قرارداد نداریم و فقط به ما گفتند که آبدار هستیم و اکنون به مدت یک سال است که حقوقی دریافت نکردیم فقط دو ماه حقوق علی الحساب به ما دادند که مشخص نیست مربوط به چه ماهی است.

وی ادامه داد: بیمه ما تا مهرماه قطع بود و عیدی و سنوات سال گذشته را پرداخت نکردند و اکنون سرگردان هستیم و امیدواریم فکری به حال ما کنند.

*ادامه اعتراضات کارگران فضای سبز شهرداری امیدیه نسبت به عدم پرداخت مطالبات زیرسایه سکوت مسئولان

روز شنبه ۲۵ بهمن، کارگران فضای سبز شهرداری امیدیه دراستان خوزستان اعتراضشان را نسبت به عدم پرداخت مطالبتشان از جانب پیمانکار قبلی وفعلی ابراز کردند.

کارگران شهرداری امیدیه به خبرنگاررسانه ای گفتند: که از یکم بهمن سال ۹۶ تا ۳۱اردیبهشت سال ۹۸ تحت مسئولیت یکی از شرکت‌های پیمانکاری به عنوان کارگر فضای سبز در شهرداری امیدیه مشغول به کار بوده‌اند اما از زمان خاتمه قرارداد خود با پیمانکار مذکور، هنوز نتوانسته‌اند مطالبات معوقه خود را از او دریافت کنند.

آنها افزودند:کارگران پیمانکاری در طول زمان دو ساله‌ای که زیر نظر پیمانکار مزبور مشغول فعالیت بودند برخی مزایای مزدی همانند حق سنوات، مرخصی، پاداش، اضافه کاری و حق لباسرا به مبلغ حدود ۶۵۰میلیون تومان دریافت نکرده‌اند.

بر اساس اظهارات کارگران، پیمانکار پیشین به هر کارگر فضای سبز شهرداری امیدیه به صورت میانگین حدود ده تا پانزده میلیون تومان بدهی دارد.

طبق اظهارات کارگران، شهرداری بعد از خروج پیمانکار قبلی، بدون توجه به طلب کارگران با او تسویه حساب کرده و همزمان، قرارداد کار جدیدی را در بخش فضای سبز با پیمانکارجدید منعقد کرده و پیمانکار جدید نیز پرداخت بخش از مطالبات مزدی (دو ماه حقوق و مابه التفاوت حقوق اردیبهشت، مابه التفاوت طرح طبقه‌بندی مشاغل سال۹۸) آن‌ها را به تاخیر انداخته است.

کارگران پیمانکاری شهرداری امیدیه درباره پیگیری معوقات خود گفتند: چندین سال است پرونده شکایت ۵۰ ۰نفر از کارگران فضای سبز شهرداری امیدیه در مراجع قضایی شهرستان در حال رسیدگی است و علارغم دریافت احکام اجرایی نه پیمانکار مزبور و نه مدیران شهرداری به عنوان کارفرمای اصلی مسئولیت پرداخت مطالبات کارگران را برعهده نمی‌گیرند. از سوی دیگر برابرحکم دادستانی، حق مصادره اموال پیمانکار را داریم اما نه پیمانکاری وجود خارجی دارد و نه دارایی دارد که بتوانیم مصادره کنیم.

کارگران پیمانی فضای سبز شهرداری امیدیه خواستار دریافت مطالبات معوقه هستند اما مسئولان شهرداری امیدیه با وجود خروج پیمانکار پیشین به عنوان کارفرمای اصلی، مسئولیت پرداخت مطالبات کارگران را برعهده نمی‌گیرند و در این بین کارگران بیشترین خسارت را دیده‌اند.

به گفته کارگران، طی چند سال گذشته کارگران فضای سبز شهرداری امیدیه تحت مسئولیت چندین شرکت پیمانکاری فعالیت می‌کرده‌اند و بخشی از مطالبات این کارگران در زمان هر یک از این پیمانکاران پرداخت نشده است.

*تجمع اعتراضی دستفروشان خیابان فردوسی سنندج نسبت به بلاتکلیفی معیشتی و وعده های توخالی مسئولان مقابل استانداری

روز شنبه ۲۵ بهمن، دستفروشان خیابان فردوسی سنندج برای اعتراض به بلاتکلیفی معیشتی و وعده های توخالی مسئولان برای باری دیگرمقابل استانداری کردستان تجمع کردند.

یکی از این دستفروشان معترض به خبرنگار رسانه ای گفت: از شهرداری و دیگر نهادهای متولی درخواست داریم که ساعت کاری ما دستفروشان را بیشتر کنند.

وی افزود: درخواست داریم که آغاز ساعت کاری ما از ساعت شش و نیم عصر به ساعت چهار تغییر پیدا کند چرا که ساعت شش و نیم عصر هم بازار خلوت می‌شود و هم درآمد ما بسیار کاهش پیدا می‌کند.

این دستفروش معترض ادامه داد: از مسئولان می‌خواهیم به وعده‌های خود عمل کنند و ما را اینگونه درگیر وعده‌های بعید نسازند.

یکی دیگر از دستفروشان نیز گفت: ما که امروز اینجا تجمع کرده‌ایم نه جزو اراذل و اوباش هستیم و نه می‌خواهیم برای کسی مشکلی ایجاد کنیم.

وی افزود: تنها خواسته ما تغییر ساعت کار است بنابراین از شهرداری، استانداری و سایر نهادهای متولی امر درخواست داریم که ساعت کاری ما را به ساعت چهار عصر تغییر دهند زیرا همه ما هزینه زندگی داریم.

این دستفروش پیاده راه فرودسی با اشاره به اینکه ساعت کاری ما در روزهای جمعه تا ساعت ۱۳ظهر است، بیان کرد: با ساعت کاری که برای ما مشخص کرده‌اند بی شک نمی‌توانیم کرایه ۶۰۰ هزار تومانی را به شهرداری بپردازیم و این اصلاً منطقی نیست.

این دستفروش گفت: درخواست ما این است که ساعت کاری ما را به ساعت چهار تغییر بدهند تا بتوانیم حداقل درآمدی داشته باشیم.

وی عنوان کرد: شهرداری وعده‌های بسیاری برای اصلاح ساعت کاری به ما داده و در طول این مدت هیچکدام از وعده‌های خود را عملی نکرده است.

*تجمع اعتراضی اهالی سی سخت نسبت به توقف پروژه راه یاسوج به سی‌سخت مقابل مسجد جامع

روزشنبه ۲۵ بهمن،جمعی از اهالی سی سخت برای بنمایش گذاشتن اعتراضشان نسبت به توقف پروژه راه یاسوج به سی‌سخت دست به تجمع مقابل مسجد جامع این شهردر استان کهگیلویه و بویراحمد زدند.

براساس گزارش رسانه ای شده،این شهرسی سخت با جمعیت نزدیک به هشت هزار نفر در دامنه کوه دنا بلندترین کوه رشته‌کوه زاگرس جای گرفته‌است و دارای ظرفیت‌های بی شماری در بخش گردشگری و کشاورزی است.

از جمله مناطق گردشگاهی این شهر می‌توان به کوه گل، چشمه میشی، دشتک، بندان و تنگه‌ی نِول اشاره کرد که سالانه پذیرای گردشگرانی از سایر نقاط کشور است.

اهالی این شهر معتقدند با توجه به پتانسیل‌های بالای گردشگری، ایجاد و بهبود راه ارتباطی می‌تواند کمک شایانی به توسعه ظرفیت‌های این منطقه کند اما فعالین زیست محیطی مخالف این مسئله هستند و احداث و توسعه جاده را بر هم زننده اکوسیستم منطقه می‌دانند.

پروژه جاده دسترسی به سی سخت از مسیر یاسوج قریب به ۱۲ سال در فازهای مختلف اصلاح و توسعه قرار گرفت اما هنوز به اتمام نرسیده است‌.

در حال حاضر احداث سه دهنه تونل در مسیر دسترسی به سی سخت در دستور کار طرح بوده که با چالش‌های محیط زیستی مواجه است.

این بار نیز پای قطع درختان بلوط در مسیر پروژه در میان بوده و به همین دلیل معارضاتی در احداث شکل گرفته به طوری که محیط زیست به دلیل مشکلات زیست محیطی این پروژه را متوقف کرده است.

به گفته تجمع کنندگان این جاده خطرناک سالانه جان چندین نفر را می‌گیرد و موجب در بن بست ماندن شهر توریستی سی سخت شده است.

*تجمع اعتراضی بیماران SMAبا خانواده نسبت به کمبود دارو وبی تفاوتی مسئولان مقابل وزارت بهداشت برای چندمین بار

روز شنبه ۲۵ بهمن برای چندمین بار، بیماران SMAبا خانواده برای انعکاس بیشتر صدای اعتراضشان نسبت به کمبود دارو وبی تفاوتی مسئولان مقابل وزارت بهداشت تجمع کردند.

*تجمع اعتراضی  صاحبان ماشین آلات راهسازی دشتستان نسبت به ندادن سهمیه سوخت کافی ودریافت هزینه های زیاد مقابل دفتر بهارستان نشین این شهر

روز شنبه ۲۵ بهمن،صاحبان ماشین آلات راهسازی دشستان از قبیل « لودر، بیل مکانیکی، گریدر،غلطک و… دست به تجمع مقابل دفتر بهارستان نشین این شهردراستان بوشهرزدند.

تجمع کنندگان در گفتگوبا خبرنگاری خواسته های خودرا بشرح زیر اعلام کردند:

۱- ندادن سهمیه سوخت کافی به ماشین آلات، با توجه به اینکه ماشین آلاتی که نام برده شد در دیگر شهرستان استان بوشهر، بیشتر از ۳۰۰۰ لیتر سهمیه می گیرند ولی در دشتستان ۲۰۰۰ لیتر سهمیه گازوییل دریافت می کنند. ۱۰۰۰لیتر گازوییل هر دستگاه ماشین آلات کجا می رود؟

۲- پاس دادن مسوولین مربوطه جهت دریافت سهمیه

مگر ماشین آلات راهسازی باید چند بار مالیات بدهند؟! هر دستگاه سالانه مالیات دارد و جدا از این هم مسوولین می گویند که هر نفر گاراژی مخصوص ماشین آلات خود تهیه کند و مستند نماید و بعدا برای اخذ جواز کسب اقدام کند که این خود مستلزم هزینه های فراوان و در آخر هم دوباره مالیات بر مالیات و هزاران هزینه دیگه به ضرر صاحبان ماشین آلات می باشد.

akhbarkargari2468@gmail.com


Google Translate