اخباروگزارش های کارگری یکم مهرماه ۱۴۰۲

اخباروگزارش های کارگری یکم مهرماه ۱۴۰۲

– اعتصاب وتجمع کارگران آبفا شوش در اعتراض به عدم پرداخت ماه ها حقوق و حق بیمه و سطح نازل حقوق

– اعتصاب کارگران کارخانه سیمان ارومیه

– پیام انجمن صنفی معلمان فارس: مهرماه و جاماندگان از مهر

مهرماه و بازگشایی مدارس را در حالی آغاز می‌کنيم که چندین هزار کودک به دلایل‌ مختلف از تحصیل بازمانده‌اند

– پيام مهر ١٤٠٢ كانون فرهنگيان استان اصفهان

– بیانیه کانون صنفی معلمان استان بوشهر به مناسبت فرا رسیدن ماه مهر

– بیانیه کمپین یکصدهزار امضا به مناسبت شروع سال تحصیلی و دعوت از همکاران برای پیشبرد سریعتر کمپین تا نتیجه مطلوب

– بیانیه شورای بازنشستگان ایران به مناسبت آغاز سال تحصیلی!

– آموزش بین‌الملل (EI):

فعالین صنفی معلمان را که مطالبات برحق کارگران را بیان می‌کنند، آزاد کنید!

– محمد حبیبی از آموزش و پرورش بازخرید و اخراج شد .

اخراج پس از انتقالی اجباری

– «بی‌قانونی به اسم تدبیر»

– تعداد قربانیان حادثه چاه منطقه توکهور هشتبندی به ۳ نفر رسید

– جان باختن کارگریک شالیکوبی بابل بر اثر سقوط دستگاه خشک کن برسرش

*******

*اعتصاب وتجمع کارگران آبفا شوش در اعتراض به عدم پرداخت ماه ها حقوق و حق بیمه و سطح نازل حقوق

روزشنبه یکم مهر،کارگران آب و فاضلاب شوش برای اعتراض به عدم پرداخت ۶ تا ۱۰ ماه حقوق  وسال ها حق بیمه وسطح نازل حقوق منجمله عدم تبدیل وضعیت و اجرانشدن طرح طبقه بندی مشاغل دست از کار کشیدند و دست به تجمع در اداره آبفای این شهرستان درلستان خوزستان زدند.

*اعتصاب کارگران کارخانه سیمان ارومیه

به گزارش کانال کمیته پیگیری ایجاد تشکل های کارگری،صبح امروز شنبه ۱ مهرماه ۱۴۰۲، کارگران کارخانه سیمان ارومیه با مطالبه افزایش دستمزد دست از کار کشیدند و اعتصاب کردند. آن‌ها می‌گویند درحالی که مدیران کارخانه بیش از ۶۰ میلیون حقوق دریافتی دارند، کارگران با حقوق ۱۲ میلیون تومانی نمی‌توانند امرار معاش کنند. این در حالی است که کارگران پیمانی تا ۲۵ سال سابقه کار تنها ۷ میلیون حقوق دریافت می‌کنند.

*پیام انجمن صنفی معلمان فارس: مهرماه و جاماندگان از مهر

مهرماه و بازگشایی مدارس را در حالی آغاز می‌کنيم که چندین هزار کودک به دلایل‌ مختلف از تحصیل بازمانده‌اند

کودکان کار، قربانیان کوچک فقر، از جمله بازماندگان از تحصیل می‌باشند.

در حالی که طبق اصل ۳۰ قانون اساسی کشور:

دولت موظف است وسایل آموزش‌وپرورش رایگان را برای همه ملت تا پایان دوره متوسطه فراهم سازد و وسایل تحصیلات عالی را تا سرحد خودکفایی کشور به طور رایگان گسترش دهد.

به امید آنکه روزی شاهد تحقق اصل ۳۰ قانون اساسی و برخورداری تمامی دانش‌آموزان این سرزمین از تحصیلات رایگان و عدالت آموزشی باشیم.

*پيام مهر ١٤٠٢ كانون فرهنگيان استان اصفهان

كانون فرهنگيان استان اصفهان به مناسبت فرارسیدن سال تحصیلی جدید پیامی بشرح زیر منتشرکرد:

امروز، اول مهر ١٤٠٢، آغاز مهربانی و مهرورزی است.درهای مدارس را می گشايند و از اين پس،كهنه درهای ظلم و ظلمت بر هم می‌خورد.

مهر شروعی دوباره است تا آگاهی های بيشتری كسب كنيم و به دانش و بينش بيشتری مجهز شويم و “راه”را بهتر بشناسيم. فرصتی است تا در سال جدید دانش‌آموزی، همراهانی مصمم‌تر، همفکرانی تازه‌تر، اندیشه هایی متعالی تر و شناختی عمیق‌تر از رسالت انسان و دنیايی كه پيش روی داريم کسب کنیم.

مهر، تجدید بیعت با قلم و کتاب، با کلاس و سنگر است. مدرسه و کلاس هم یک جبهه است که در آن، نوع دیگری از مبارزه، با دشمنی دیگر و با تاکتیک‌هایی متفاوت جریان دارد. مدرسه، مهربان است و بانی «مهر» دیوارهای مدرسه از این همه هیاهوی دلارام، پوست تازگی انداخته است و از زنگ مدرسه، بوی لرزه های اندام شَعَف در فضا پیچیده است ، گویا همه چیز به رقص درآمده! تولد مدرسه، روز اتمام ساخت آن نبوده است؛

روز اوّل مهر، میلاد آن است. از همان روز نخست تن داد که برای بچه‌ها او را بسازند؛

بچه‌هایی که ایران فردا را می‌سازند. بنابراين دانش‌آموز عزيز تا می‌‌توانی از بودن در کنار دوستان خود لذت ببر، دوستی‌ها را تقویت کن و به دوستان خود نيز کمک کن که استعداد درونی و گوهر بیگانه‌ وجودشان را بیابند. مدرسه فرصت بزرگِ فهمیدن است که در آن روح قد می‌کشد و بزرگ می‌شود. درس خواندن پس از انسان بودن است. آینده تو در روز اول مدرسه رقم می خورد. دانش آموز باید مهارت های زندگی را کسب کند. اخلاق شهروندی را یاد‌ بگیرد. مسئولیت پذیری، آداب معاشرت، مهارت ارتباط موثر با دیگران و اعتماد به نفس را در خود تفويت كند.

بازگشایی مدارس و نوید تلاشی دوباره و شروع سال تحصیلی جدید را به تمامی دانش‌آموزان عزيز، معلمان و مدرسان محترم و همه عوامل دلسوز تعليم و تربيت ايران زمين تبريك و تهنيت مي‌گوييم.

اکنون که در آغاز سال تحصیلی نوین هستیم، شايسته أست برای سال پيش رو، برنامه ریزی داشته باشیم تا پایان را نتیجه پربار این آغاز سازیم و خاتمه را به زیبایی شروع قرار دهیم. پس ما هم با اين اميد آغازگر راه نو باشیم، كه ظلم و ستم، جهل و نادانی، فقر و بی‌عدالتی از اين مملكت رخت بربندد و ريشه كن شود، تا نخبگان بر صدر نشینند و قدر بینند و با عقلانیت و خردورزی فلسفه شاد زیستن را پی‌ریزی کنند.

كانون فرهنگيان استان اصفهان

 مهر ماه ۱۴۰۲

*بیانیه کانون صنفی معلمان استان بوشهر به مناسبت فرا رسیدن ماه مهر

همکاران گرامی، دانش‌آموزان عزیز و ‌مردم شریف استان بوشهر

کشور ما در سال ۱۴۰۱ شرایطی طوفانی به خود دید. معلمان طی چند سال اخیر بخصوص در سال ۱۴۰۰ با برگزاری تجمعات متعدد ذیل اصل ۲۷ قانون اساسی، تبعیض‌هایی که چون خوره به جان جامعه افتاده بود را می‌دید و با صدای بلند خطر طوفان را به مسئولین اعلام کردند اما دریغ که گوشی برای شنیدن نبود و متاسفانه درب بر همان پاشنه همیشگی چرخید.

سرکوب !

معلمان سراسر ایران از جمله معلمان استان بوشهر از ترکش این سرکوب‌ها مصون نماندند. اخراج و زندانی کردن یکی از شریف‌ترین معلمان ایران در استان بوشهر، استاد #محمود_ملاکی، بازداشت و‌ پرونده‌سازی برای فعالین صنفی عضو کانون صنفی معلمان استان بوشهر و بیش از صد مورد تشکیل پرونده و صدور حکم در هیات رسیدگی به تخلفات اداری، نمونه‌ای کوچک از این فشارهای امنیتی بود.

فاجعه‌ی مسمومیت مدارس _ که حاکمیت بنا به وظیفه‌ی قانونی مسئولیت تامین امنیت و شفاف‌سازی در این مورد را دارد _ باعث گردید که ما معلمان جمله‌ی « مدرسه خانه‌ی دوم بچه‌هاست» را از واژگان تدریس خود حذف کنیم زیرا کودکان ما دیگر در این خانه احساس امنیت نمی‌کنند.

عدم فراهم کردن شرایط آموزش رایگان و با کیفیت با وجود کلاس‌های چهل نفره و بدون امکانات آموزشی لازم، رشد قارچ‌گونه مدارس خصوصی در هر کوی و برزن، تورم افسار گسیخته‌ی قیمت نوشت‌افزار و دهها مشکل دیگر نظیر گرانی هزینه سرویس مدارس، نبود زمین ورزشی مناسب، نبود بهداشت و تغذیه مناسب در مدارس، هیچ انگیزه‌ای جهت تبریک سال نو تحصیلی برای ما باقی نگذاشته است.

کانون صنفی معلمان استان بوشهر، با همه‌ی فشارها و تهدیدها بر اساس وظیفه‌ی ذاتی و قانونی خود همچنان خود را متعهد به دفاع از حقوق دانش‌آموزان و معلمان می‌داند.

از همکاران فرهنگی می‌خواهیم ضمن پیوستن به کانون تلاش نمایند حدالمقدور فضایی امن توام با احترام و نشاط برای کودکانمان فراهم نمایند 

به امید ساختن فردایی بهتر برای کودکان ساکن این سرزمین

کانون صنفی معلمان استان بوشهر

*بیانیه کمپین یکصدهزار امضا به مناسبت شروع سال تحصیلی و دعوت از همکاران برای پیشبرد سریعتر کمپین تا نتیجه مطلوب

با درود 

سال تحصیلی اگرچه بر روی تقویم روز آغازین دارد اما تعلیم و تربیت حقیقی یعنی تداوم تلاش برای تغییر، دگرگونی و بهبود انسان و جامعه که هیچگاه نه تعطیل می‌شود و نه آغاز و پایان دارد.

این دگرگونی به دست معلمانی صورت می پذیرد که علاوه بر برخورداری لازم از دانش و مهارت‌های تخصصی نوین در حوزه تعلیم و تربیت، درک عمیقی از وضعیت سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی ایران و جهان داشته باشند و همچنین از نظر شخصیتی آراسته به صفات نیکوی اخلاقی چون شجاعت و ازخودگذشتگی باشند.

سال تحصیلی جدید در حالی آغاز می شود که برخی از معلمان فهیم،مسئولیت پذیر و دلسوز که هر کدام مصداق عینی صفات بیان شده هستند به جرم مطالبه گری و حق طلبی و یا نقد و اظهار نظرهای مسئولانه در حوزه های فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و حتی تربیتی گرفتار زندان، اخراج، بازخریدی و بازنشستگی اجباری، تبعید، انفصال از خدمت و دیگر مجازاتهای سراسر ناعادلانه شده اند. همچنین بسیاری از دانشجویان و برخی دانش آموزان که تربیت یافتگان حقیقی مکتب این معلمان در مدارس و دانشگاه بوده اند با روش‌های ناشی از رویکردهای فراقانونی و یا حتی دوران ماقبل قانون یا گرفتار زندان شده اند و یا از حضور در دانشگاه و مدرسه محروم گردیده اند. 

اعضای کمپین یکصدهزار امضا ضمن تبریک شروع سال تحصیلی، نخست به همه دانش آموزان و دانشجویان آگاه و بیدار و آینده سازان ایران و سپس به همکارانمان در مدارس و دانشگاه ها، اعلام میداریم که برای بهره بردن دانش آموزان و دانشجویان از کلاسهای درس این معلمان نمونه، متخصص، متعهد و کم نظیر و همچنین دفاع از حقوق انسانی، شهروندی، صنفی و قانونی دانش آموزان، دانشجویان و همکارانمان از طریق تداوم و سرعت بخشیدن به کمپین با تلاش بیشتر شما همکاران محترم پس از به پایان رساندن این مرحله از کمپین تا ۱۳ مهرماه (روز جهانی معلم) گام بعدی را به کمک معلمان مدارس و دانشگاه ها، دانشجویان، خانواده این عزیزان و سایر اقشار جامعه برای فراهم ساختن زمینه رهایی همه آنها از بند و پایان دادن به پرونده سازی های مغرضانه و بازگشت افتخار آمیز تمامی دانشجویان،معلمین و احیانا دانش آموزانی که گرفتار برخی محدودیت ها شده اند به کلاسهای درس در مدرسه و دانشگاه محکمتر، استوارتر و موثرتر از قبل برخواهیم داشت.

به امید استقرار شرایطی که هر کس برای آزادی و برابری، حفظ کرامت انسانی و توسعه همه جانبه و پایدار ایران تلاش می‌کند در جایگاهی که شایسته آن است قرار بگیرد و آبادی و سربلندی را  برای ایران و ایرانیان به ارمغان آورد. 

یکم مهرماه هزار و چهارصد و دو خورشیدی

اعضای کمپین یکصدهزار امضا

شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

*بیانیه شورای بازنشستگان ایران به مناسبت آغاز سال تحصیلی!

خبر باز خرید واخراج محمد حبیبی در اولین روز مهر ماه بار دیگر گواهیست بر سرکوب سیستماتیک معترضان و کسانی که علیه وضعیت غیر قابل تحمل کنونی به پاخاسته اند.

اول مهر ماه  برای دانش آموزان ، معلمان و خانواده ها به یکسان آغاز نمیشود.

برای بخشهایی از جامعه امکان ادامه تحصیل اساسا منتفی شده  و  برای لایه مرفه یک در صدی ،مدارس لاکچری صدها میلیون تومانی  آغوش باز میکنند!

تبعیضات گسترده و پر دامنه در لایه لایه سیستم آموزشی ناکار آمد،بارها و بارها فریاد زده شده ولی گوش شنوایی مگر برای احضار و بازجویی معترضان وجود ندارد!

هرگوشه از این ساختار را که بنگریم با دیوار بلندی از تبعیض های طبقاتی ،جنسیتی ،قومیتی  و دینی مواجه میشویم. 

آمار و ارقام نگران کننده کودکان محروم از همین تحصیلات نیم بند هم به جایی رسیده که نمایندگان مجلس و مدیران بالادستی برای حفظ کرسی‌های منحوس خود گاه گداری به آنها اشاره می‌کنند و اشک تمساح می‌ریزند.

محتوای کتابهای درسی همچنان سرشار از آموزه ها و کلیشه های جنسیتی ، افسانه های غیر علمی و سیاست مغزشویی طبق آراء و فرهنگ حکومت است و با واقعیت موجود جامعه ایران و جهان فاصله ای نجومی دارد.

حق آموزش به زبان مادری همچنان نادیده گرفته میشود و تنها گرایش دینی معینی بشکلی تبعیض آمیز تبلیغ می‌شود .

خصوصی سازی ها و تبعات ناگزیر آن میرود که دانش آموزان را بیش از پیش درگیر تفاوت و تبعیض نماید .آمار افسردگیها و گریز از محیط اموزشی یکی از دستاوردهای این تبعیضات است.

فقر عمومی و سیاستهای آموزشی بخشی از کودکان را از مدرسه جدا و راهی خیابان کرده است.

جای معلم زندان نیست!

در سال ۱۴۰۱ معلمان ، آگاه و متحد در صحنه انقلاب #زن_زندگی_آزادی  و در کنار دانش آموزان و کارگران و زنان و…  حضور داشته وشعار اتحاد و همدلی سر دادند .

رفع تمامی تبعیضات در ساختار آ.پ  پایان دادن به خصوصی سازیها،آزادی بی قید و شرط همه معلمان و دیگرفعالین زندانی ،برگشت به کار تمامی اخراجیان و بازنشسته شدگان پیش از موعد ، تامین معیشت  ودرمان معلمان در حد بالاترین استاندارد جهانی و حق تحصیل رایگان و با کیفیت برای همه ، از جمله مطالبات معلمان بوده و هست.

#جای_معلم_زندان_نیست

#نه_به_تبعیضات_سیستماتیک

#ایستاده_ایم_تاپایان 

شورای بازنشستگان ایران

اول مهر ۱۴۰۲

*آموزش بین‌الملل (EI):

فعالین صنفی معلمان را که مطالبات برحق کارگران را بیان می‌کنند، آزاد کنید!

آموزش بین‌الملل (EI) با انتشار نامه‌ای در خصوص وضعیت معلمان، از اتحادیه‌های آموزشی عضو خود در سراسر جهان خواست که از مقامات جمهوری اسلامی ایران بخواهند که بلافاصله و بدون قید و شرط معلمان زندانی تشکل‌های صنفی، اتحادیه‌های کارگری، را آزاد کنند و به حقوق اتحادیه‌ها احترام بگذارند.

معلمان در ایران سال‌هاست که خواسته‌های برحق خود را برای شرایط کاری مناسب، به رسمیت شناختن حقوق و آزادی‌های اساسی خود به عنوان معلم و شهروند بیان می‌کنند. از اول ماه مه ۲۰۲۲، چندین نفر از رهبران اتحادیه معلمان به دلیل انجام فعالیت‌های مسالمت‌آمیز اتحادیه‌های کارگری مجاز توسط قوانین ملی و بین‌المللی، به‌طور غیرقانونی دستگیر، بازداشت و شکنجه شده‌اند.

در هفته‌های اخیر، مقامات ایرانی بار دیگر به سرکوب معلمان و نمایندگان تشکل‌های صنفی، به منظور کنترل تظاهرات اولین سالگرد قتل ژینا امینی در ۱۶ سپتامبر، دست زدند.

آموزش بین‌الملل‌به ویژه در مورد وضعیت افراد مذکور، از اعضای انجمن‌های صنفی معلمان، که به صورت منطقه‌ای فهرست شده‌، ابراز نگران کرده است. کلیه انجمن‌های معلمان استان و شهرستان زیر عضویت شورای هماهنگی تشکل­های صنفی فرهنگیان ایران است که این شورا زیر مجموعه‌ی EI است:

– انجمن صنفی معلمان استان البرز: مسعود فرهیخته

-انجمن صنفی معلمان تهران (شامل شهرستان اسلامشهر): اسماعیل عبدی، رسول بداقی، محمد دارکش، جعفر ابراهیمی، محمد حبیبی، زینب همرنگ، فرزانه ناظران پور، فاطمه تدریسی، محمدتقی فلاحی و سارا سیاه‌پور.

– انجمن صنفی معلمان استان کوردستان:

–       انجمن صنفی معلمان دیواندره: امید شاه‌محمدی

–       انجمن صنفی معلمان مریوان: شیوا عاملی‌راد، اسکندر لطفی، شعبان محمدی، تحسین مصطفی، مسعود نیک‌خواه و سیوان سلیمانی.

–       انجمن صنفی معلمان سنندج: لقمان افضلی، مختار اسدی و مجید کریمی

–       انجمن صنفی معلمان سقز: سلیمان عبدی

کانون صنفی معلمان بوشهر: محمود ملاکی

انجمن صنفی معلمان خراسان رضوی: هاشم خواستار و عاتکه رجبی

انجمن صنفی معلمان استان خوزستان: پیروز نامی

انجمن صنفی معلمان شهرستان شهرضا، استان اصفهان: حمید رحمتی

انجمن صنفی معلمان استان گیلان: انوش عادلی، فریبا انامی، عزیز قاسم‌زاده، حسن نظریان و محمود صدیقی‌پور

انجمن صنفی معلمان استان فارس: محمدعلی زحمتکش، عبدالرضاق امیری، اصغر امیرزادگان، مژگان باقری، زهرا اسفندیاری، مهدی فتحی، ابوالفضل خوران، غلامرضا غلامی‌کندازی، ایرج رهنما و افشین رزمجو.

فعال صنفی معلمان استان چهار محال و بختیاری و شهرکرد: محمد سعیدی ابوالشقاقی

فعال صنفی معلمان استان خراسان شمالی، شهرستان اسفراین: سعید مطهری

این اعضای تشکلات صنفی معلمان، از ماه می ۲۰۲۲ با یک سری موارد نقض شدید حقوق خود مواجه شده‌اند، از جمله:·      

  •     اخراج؛
  •     تنزل رتبه و کاهش حقوق
  •     دستگیری و بازداشت؛ اغلب در سلول انفرادی برای مدت طولانی؛
  •     شکنجه برای گرفتن اعترافات دروغین و اجبار به انصراف از کار صنفی؛
  •     بازداشت طولانی‌مدت فراتر از مجازات‌های اولیه زندان؛
  •     مبالغ گزاف وثیقه، برخی به ۵۰٫۰۰۰ دلار آمریکا برای آزادی موقت؛
  •     دسترسی ناکافی به درمان پزشکی؛
  •     دسترسی محدود به مشاور حقوقی؛
  •     محدودیت در حقوق ملاقات با خانواده؛ 
  •     انتشار اطلاعات نادرست و اتهام به آنان در شبکه‌های اجتماعی؛
  •     مواجه شدن با اتهامات غیرمنطقی؛

انتقال پرونده‌های قضایی به شعبه‌هایی از دادگاه انقلاب اسلامی که معمولاً به پرونده‌های سیاسی اختصاص دارد؛ این اقدامات بیانگر اشکال مختلف آزار و اذیت غیرقانونی علیه اعضای این تشکلات است.

آموزش بین‌الملل از اتحادیه‌های آموزشی اعضای خود دعوت کرده است که در حمایت از همکاران ایرانی اقدام کنند و با ارسال نامه اعتراضی به رهبر جمهوری اسلامی ایران، آزادی معلمان زندانی صنفی، رعایت حقوق آنان و آزادی‌های اساسی در کشور را خواستار شوند.

لینک خبر در سایت آموزش‌بین‌الملل:

https://www.ei-ie.org/en/item/27980:iran-release-teacher-union-leaders-voicing-legitimate-workers-demands

برگرفته از کانال شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

*محمد حبیبی از آموزش و پرورش بازخرید و اخراج شد .

محمد حبیبی سخنگوی کانون صنفی معلمان تهران برای بار سوم با حکم بازخرید و اخراج برای همیشه امکان حضور در شغل معلمی را از دست داد.

این فعال صنفی معلمان که در سال های  ۹۹ و ۱۴۰۰ نیز از اموزش و پروش اخراج شده بود ، با حکم دیوان عدالت اداری به صورت موقت به سر کار باز گشته بود ، با حکم جدید هیات تخلفات اداری وزارت اموزش و پرورش و تایید این حکم بوسیله دیوان عدالت اداری از اموزش و پرورش اخراج شد .

در حکم هیات تخلفات اداری ، اتهامات سخنگوی کانون صنفی معلمان که دارای ۲۱ سال سابقه کاری بوده است  ، شرکت و راه اندازی   تجمعات صنفی و عضویت در کانون صنفی معلمان ذکر شده است .

شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

*اخراج پس از انتقالی اجباری

زهرا رحیمی دانشجوی شیمی دانشگاه یزد چندی پیش توسط کمیته‌ی مرکزی وزارت علوم به انتقالی به دانشگاه کرمان محکوم شده بود. این حکم به پیشنهاد دانشگاه یزد برای این دانشجو صادر شده بود. اکنون پس از گذشت چند روز با مراجعه‌ی دانشجو به سامانه‌ی آموزشی خود، در بخش اخرین وضعیت تحصیلی با واژه‌ی “اخراج” مواجه می‌شود. 

پس از مراجعه‌ی این دانشجو به دانشگاه برای پیگیری وضعیت خود، هیچ پاسخی به او داده نمی‌شود.

برگرفته از کانال شوراهای صنفی دانشجویان کشور

*«بی‌قانونی به اسم تدبیر»

کانال بله حوزه ریاست دانشگاه، نتیجه بررسی شکایتی از حراست دانشگاه را اطلاع‌رسانی کرده که در تصویر بالا می‌توانید بخوانید.

🔹 در این پیام حوزه ریاست اقرار کرده که حراست خودش تخلف یک دانشجو را تشخیص داده و تنبیه متناسب را اعمال کرده و دیگر زحمتی به کمیته انضباطی نداده است. اما بر اساس ماده ۵۸ شیوه‌نامه اجرایی آیین‌نامه انضباطی دانشجویان، صدور احكام انضباطی، تنها از طریق کمیته‌های انضباطی صورت می‌گیرد و سایر نهادها یا مسئولان دانشگاه، جز در مقام اجرای احكام صادرشده از کمیته‌های انضباطی، مجاز به صدور یا اجرای مفاد هیچ یک از تنبیهات انضباطی نیستند.

🔹 بنابراین معلوم نیست حراست دانشگاه بر چه اساسی، خودش در رابطه با ممنوع‌الورودی دانشجوها به‌خاطر توییت‌هایشان هم تنبیه را تشخیص می‌دهد و هم آن را اعمال می‌کند؟

🔹 از طرف دیگر در تبصره ۱ ماده ۱۲ شیوه‌نامه اجرایی آیین‌نامه انضباطی دانشجویان درباره ممنوع‌الورودی دانشجوها این‌طور آمده که:

▫رئیس دانشگاه مجاز است تا زمان رسیدگی به پرونده دانشجوی متخلف در کمیته انضباطی دانشگاه، از ورود وی به دانشگاه جلوگیری کند‌، مشروط بر این که مدت رسیدگی به پرونده دانشجو از یک ماه تجاوز نکند و در مورد پرونده‌هایی که به کمیته مرکزی انضباطی برای رسیدگی و اعلام رأی ارجاع می‌شود، رئیس دانشگاه مجاز است از ورود دانشجو به دانشگاه تا مدت دو ماه جلوگیری کند.

🔹 یعنی ممنوع‌الورودی تنها به دستور رئیس دانشگاه و آن هم برای دانشجویی که در کمیته انضباطی پرونده دارد، قابل اعمال است، نه آنکه حراست به صورت خودسر تصمیم بگیرد تعدادی دانشجو را ممنوع‌الورود کند تا متنبه شوند و پرونده‌شان به کمیته انضباطی نرود و اسم این بی‌قانونی هم «تدبیر» گذاشته شود.

🔹در جریان اعتراضات پاییز پارسال، معاون دانشجویی وقت این‌طور می‌گفت که مصوبه شاک (شورای امنیت کشور) این اجازه را به حراست دانشگاه‌ها داده که دانشجوها را ممنوع‌الورود کنند. آیا بعد از یک سال هنوز مصوبه شاک برقرار است یا نمایش اقتدار با ممنوع‌الورود کردن دانشجوها زیر زبان حراست مزه کرده و خودسرانه به آن ادامه می‌دهد؟!

🔹 دفعه بعد که رئیس دانشگاه یا رئیس حراست دم از قانون زدند، باید بهشان گفت که حتی همین قانون قرون وسطایی خودشان را هم رعایت نمی‌کنند و بهتر است روی تصمیم‌های خودسرانه‌شان، ماله قانون نکشند.

برگرفته از کانال شریف تودی

*تعداد قربانیان حادثه چاه منطقه توکهور هشتبندی به ۳ نفر رسید

براساس گزارش یک منبع خبری محلی،فرماندار میناب گفت: چهارشنبه‌شب گذشته یکی از کارگران برای عملیات  کف شکنی و ته زنی ، وارد چاه عمیق کشاورزی در روستای امیرآباد  با قطر یک و نیم متر شد ولی آنجا جان خود را از دست داد.

وی ادامه داد: بامداد روز بعد  تیم امداد و نجات  آتش‌نشانی بندرعباس وارد این منطقه شد ومتاسفانه آتش‌نشان «فواد اورنگی »  هنگام تلاش برای خروج  پیکر آن  کارگر در آنجا جان سپرد.

وی   اضافه کرد: پس از جان باختن  و خروج پیکر این آتش‌نشان، هرگونه عملیات در محدوده چاه تا زمان رسیدن امکانات و تجهیزات ممنوع اعلام شد.

وی با بیان اینکه  سومین قربانی کارگر حدود ۳۵ ساله  با اصرار خود به درون چاه رفت که همکارش را نجات دهد گفت: این فرد نیز درون چاه فوت کرد و تعداد قربانیان این چاه به سه نفر رسید.

درهمین رابطه:جان باختن یک کارگر مقنی ویک آتش نشان درعمق چاهی در هشتبندی

روز پنچ شنبه ۳۰ شهریور، یک کارگر مقنی تبعه افغانستان در یک حلقه چاه ۱۱۰ متری کشاورزی در روستای امیرآباد منطقه توکهور و هشتبندی شهرستان میناب استان هرمزگان جان خود را ازدست داد.

یک آتش نشان بنام و فؤاد اورنگی برای خارج کردن جسد کارگر جان باخته وارد چاه شد خود هم قربانی شد وجان باخت.

احتمالا این دو براثر گازگرفتگی جان خودرا ازدست داده اند.

*جان باختن کارگریک شالیکوبی بابل بر اثر سقوط دستگاه خشک کن برسرش

کارگریک شالیکوبی واقع در جاده کیاکلا بابل در استان مازندران بر اثر سقوط دستگاه خشک کن برسرش در دم جان خودرا ازدست داد.

akhbarkargari2468@gmail.com


Google Translate