اخباروگزارشات کارگری ١٣ بهمن ماه ١٣٩٩

اخباروگزارشات کارگری ١٣ بهمن ماه ١٣٩٩

– یک کودک کار۱۴ ساله در ماهشهرخودرا حلق آویزکرد

– تجمع اعتراضی کارگران قرارداد موقت سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در عسلویه نسبت به سطح پایین حقوق

– سومین روز اعتراض کارکنان شهرداری تبریز نسبت به نداشتن امنیت شغلی ومعیشتی با تجمع در دفتر شهردار

– ادامه اعتراضات کارگران روزمزد ساختمانی زاهدان  نسبت به بیکاری و نداشتن ثبات شغلی با تجمع مقابل اداره تامین اجتماعی زاهدان

– جمعی از کارگران هفت تپه :اطلاعیه عمومی شماره یک به مردم ایران

رونوشت به تمام رسانه ها

– پرونده‌سازی «جریانی» کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت‌تپه برای  انحراف  افکار  عمومی

– تجمع اعتراضی اهالی عباس‌آباد نسبت به تخریب املاک‌شان مقابل اداره کل راه و شهرسازی استان کرمان

– ادامه بی خبری از ۲ دانشجوی بازداشتی دانشگاه خوارزمی

*یک کودک کار۱۴ ساله در ماهشهرخودرا حلق آویزکرد

صبح روز یکشنبه ۱۲ بهمن،محمد ۱۴ ساله در خانه پدریش واقع در منطقه‌ای‌ فقیرنشین در بافت قدیمی ماهشهربه دار آویخت وبه زندگیش خاتمه داد.

یکی از دوستان محمد به خبرنگاریک رسانه محلی گفت:فقر و تنگ‌دستی علت تصمیم محمد برای پایان دادن به زندگی‌اش بوده.

وی افزود:او همراه پدر و مادر پیر خود زندگی می‌کرد و به دلیل مشکلات مالی و نان آور خانواده بودن، سال گذشته ناچار به ترک تحصیل شد.

محمد به شغل دستفروشی‌ مشغول بوده و این اواخر با سه‌چرخه‌ای‌ که از سوی بستگانش در اختیار او گذاشته شده بود، به شغل‌ فروش‌ آب‌ تصفیه شده روی آورده بود که با شیوع بیماری کرونا دیگر کسی حاضر به خرید آب از این کودک دست‌فروش‌ نبوده‌است.

او در سالهای گذشته در کنار‌ شغل دستفروشی‌، برای تامین هزینه های تحصیل به توپ‌جمع‌‌ کنی در زمین فوتبال ماهشهر مشغول بوده است.

برخی از ورزشکاران گفتند:در سالهایی که محمد درس می‌خواند، چندین بار از آنها درخواست ۵ هزارتومان پول می‌کرده تا بتواند برای ادامه تحصیل خود دفتر و خودکار تهیه‌ کند‌.

*تجمع اعتراضی کارگران قرارداد موقت سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در عسلویه نسبت به سطح پایین حقوق

روز دوشنبه ۱۳ بهمن، کارگران قرارداد موقت سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس برای اعتراض به سطح پایین حقوق دست به تجمع مقابل ساختمان این سازمان در عسلویه زدند وبا برافراشتن بنر ودست نوشته ها خواستار تبدیل وضعیت، همسان سازی حقوق ، پرداخت آیتم‌های کارمندان و رفع سایر مشکلات خود شدند‌.

*سومین روز اعتراض کارکنان شهرداری تبریز نسبت به نداشتن امنیت شغلی ومعیشتی با تجمع در دفتر شهردار

روز دوشنبه ۱۳ بهمن،کارکنان شهرداری تبریزدرسومین روزمتوالی اعتراضشان نسبت به نداشتن امنیت شغلی ومعیشتی دردفتر شهرداراین کلانشهر اجتماع کردند.

یکی از معترضان به خبرنگار رسانه ای گفت:پس از تجمع چند روز پیش مقابل شورای شهر تبریز از طرف مسئولان وعده حل مشکل قرارداد کادر مربیان داده شد.

او ادامه داد:این مسئله متاسفانه با گذشت حدودا دو هفته حل نشده و روز پنجشنبه با قراردادی جدید مبنی بر پرداخت ۱۵ روز حق بیمه و حقوق در ماه مواجه شدیم،ما در این اعتراض فقط خواستار پرداخت حق و حقوق قانونی خود هستیم.

درهمین رابطه:ادامه تجمع اعتراضی جمعی از کارکنان شهرداری تبریز نسبت به نداشتن امنیت شغلی ومعیشتی برای دومین روزمتوالی

روز یکشنبه ۱۲ بهمن برای دومین روز متوالی، جمعی از کارکنان شهرداری تبریزبرای بنمایش گذاشتن اعتراضشان نسبت به نداشتن امنیت شغلی ومعیشتی دست به تجمع مقابل ساختمان این کلانشهر درآذربایجان شرقی زدند.

معترضین با برافراشتن بنرهایی ازجمله:«ما پرسنل بدون بیمه شهرداری خواهان توجه مسئولین به معیشتمان و بیمه تامین اجتماعی ۳۰ روزه هستیم»، «سال‌ها وعده و وعید کافی است لطفا عمل کنید» مقابل عمارت ساعت تبریز تجمع کرده و خواستار پاسخگویی مسئولان ذیربط شدند.

یکی از تجمع‌کنندگان  به خبرنگاررسانه ای گفت:ما جمعی از کادر شهرداری در قالب مربی هستیم که به اجبار با ما قرارداد منعقد کردند؛ در حالی که ما مربی نیستیم و هیچ گونه مدرک مربیگری از ما در حین ورود به شهرداری دریافت نکرده‌اند.

وی ادامه داد: در ابتدای کار به ما وعده‌ی فعالیت در قسمت امور اداری و ستادی شهرداری را دادند و چندین سال نیز در قسمت امور اداری و ستادی کار کردیم، ولی اکنون ما را به عنوان نیروی کار شهرداری نمی‌پذیرند.

وی با بیان این‌که اکثر معترضان این جمع با ۱۹ یا ۹ سال سابقه‌ی کاری حضور دارند، گفت: شورای شهر تبریز با افراد دیگری به عنوان مربی قرارداد منعقد کردند، ولی ما که با چندین سال سابقه در داخل شهرداری، هنوز به خواسته‌های خود نرسیده‌ایم؛ کسانی که که بعد از ما به حیطه‌ی کار ورود پیدا کردند تغییر وضعیت شده‌اند ولی ما حتی تغییر وضعیت نمی‌خواهیم، بلکه خواستار تغییر و اصلاح قرارداد خود هستیم.

وی مطالبه اصلی معترضان را ارتقای قرارداد و بیمه‌ی ۳۰ روزه عنوان کرد و گفت: از ساعت ۷و نیم صبح تا دو ظهر به عنوان کادر شهرداری ساعات ورود و خروج را به طور دقیق در سیستم وارد می‌کنیم، ولی با این‌که وظایف کادر را انجام می‌دهیم، ولی بیمه‌ی ما طبق قانون کار نیست و حقوق یک و نیم میلیونی در این شرایط اقتصادی کفاف نمی‌دهد.

وی با تاکید بر این‌که خواسته‌ی اصلی ما توقف تبعیض در شهرداری بوده و شهرداری ملک خصوصی نیست، متذکر شد: در اواخر سال ۹۸، ۹۵ نفر از سازمان ورزش که از فامیل‌ و آشنایان برخی از اعضای شورا بودند، تبدیل وضعیت شده و اکنون به طور پراکنده در بخش‌های مختلف به عنوان مربی فعالیت می‌کنند، در حالی که سابقه‌ی کاری ما بیشتر از این افراد بوده و تبدیل وضعیت حق ما است.

وی با بیان این‌که ما استخدام رسمی نمی‌خواهیم، بلکه خواهان حقوق و مزایای خود براساس قانون کار و بیمه ۳۰ روزه هستیم، تاکید کرد: شهرداری و شورا باید پاسخگو شوند، ما نمی‌توانیم تا آخر عمر با این قرارداد فعالیت کنیم.

وی افزود: ۳۲۷ نفر در تمام مناطق شهرداری تبریز نسبت به این شرایط معترض هستند که از بین این افراد ۱۲۵ نفر به طور ستادی و کارمندی فعالیت داشته و مابقی نیز به عنوان مربی خیاطی و گلدوزی با مدرک فنی و حرفه‌ای کار می‌کنند.

وی ادامه داد: از زمانی که نسبت به شرایط کاری خود اعتراض کردیم، به ما می‌گویند «بروید در فرهنگسراها کار کنید، تا ادعا کنیم به عنوان مربی مشغول به کار هستید».

*ادامه اعتراضات کارگران روزمزد ساختمانی زاهدان  نسبت به بیکاری و نداشتن ثبات شغلی با تجمع مقابل اداره تامین اجتماعی زاهدان

روز دوشنبه ۱۳ بهمن، کارگران روزمزد ساختمانی زاهدان  درادامه اعتراضاتشان نسبت به بیکاری و نداشتن ثبات شغلی دست به تجمع مقابل اداره تامین اجتماعی زاهدان دراستان سیستان وبلوچستان زدند.

به گزارش یک منبع خبری محلی روز دوشنبه ۱۳ بهمن، شماری از کارگران روز مزد با در دست داشتن بنرهای اعتراضی نسبت به وضعیت نامناسب اقتصادی و بیکاری در مقابل تامین اجتماعی تجمع کردند.

این کارگران بنرهایی که به دست داشتند شعارهایی چون “فریاد کارگران گرسنه” “بیکاریم” و “انقلاب گرسنگان” در آن درج شده بود.

آنها در ویدیویی که از خود منتشر کرده درباره مشکلات کاری و معیشتی خود صحبت کردند.

بنا به گزارش همین منبع،یکی از کارگران در این مورد گفت: از صبح اول وقت برای کار به فلکه ها می رویم و تا ظهر و برخی اوقات تا بعد از ظهر کار گیرمان نمیاد.

این کارگر افزود:به دلیل مخارج سنگین و اجاره خانه وضعیت اسفباری را متحمل هستیم و در شرایط نابسامانی به سر میبریم که هیچ ارگانی پاسخگوی ما نیست.

درهمین رابطه:تجمع  اعتراضی شماری از کارگران روزمزد ساختمانی زاهدان  نسبت به بیکاری و نداشتن ثبات شغلی

روزدوشنبه ۶ بهمن، شماری از کارگران روزمزد ساختمانی زاهدان برای بنمایش گذاشتن اعتراضشان نسبت به بیکاری و نداشتن ثبات شغلی دست به تجمع زدند.

این کارگران با در دست داشتن پلاکاردهایی از بیکاری، نداشتن بیمه، امنیت شغلی و وضعیت بد معیشتی خود گلایه داشتند.

به گزارش یک منبع خبری محلی تجمع کنندگان گفتند:روزانه صبح اول وقت سر فلکه حاضر شده و تا ظهر بدون کار ایستاده و کار گیر شان نمیاد.

این کارگران نیزخطاب به مسئولین گفتند: ما مستاجریم، برای پرداخت اجاره خانه مجبور شدیم نصف وسایل خانه مان را بفروشیم و یک هفته است خانواده ما طعم میوه را نچشیدند.

این کارگران روزمزد، شیوع کرونا و بی توجهی مسئولین را عامل وضعیت بد معیشتی خود عنوان کردند.

همچنین عدم برخورداری از بیمه، بیکاری و افزایش مخارج زندگی به دلیل تورم، کارگران را با وضعیت نامناسب و بغرنجی گرفتار کرده است.

*جمعی از کارگران هفت تپه :اطلاعیه عمومی شماره یک به مردم ایران

رونوشت به تمام رسانه ها

کارگران-مزدبگیران-معلمان-پرستاران-دانشجویان- بازنشستگان و عموم مردم شریف ایران

مستحضرید که بعد از سال ٩٧ که اعتراضات با شکوه ما با دستگیری و شکنجه و اعتراف اجباری علیه همکاران ما ادامه پیدا کرد ما در سال بعدش در ٩٨ و  ٩٩ نیز چند ماه در اعتصاب بودیم. خواسته ما لغو خصوصی سازی و  واگذاری شرکت به کارگران و یا بازگشت شرکت به بخش عمومی-دولتی با نظارت کامل شورای مستقل کارگری است.

شاهد بوده اید که نمایندگان مجلس و رئیس قوه قضائیه و بسیاری مسئولین وعده ها دادند که حق کارگران هفت تپه ضایع نخواهد شد ولی همه قوا با همکاری حسن روحانی و معاون اولش و وزرایش تا کنون فقط و فقط به نفع کارفرمای اختلاسگر هفت تپه عمل کرده اند. کارفرمایی که با اعتبار شرکت ما، دو میلیارد دلار ( برابر دستمزد سه نسل  ِ نج هزار کارگر)، اختلاس کرده اما آزاد است ولی برای ده ها کارگر هفت تپه همین چند هفته قبل پرونده امنیتی درست کردند.

دادستان کل کشور، منتظری و معاون رئیس قوه قضائیه یعنی الفت کمال همکاری را با اختلاسگران میکنند و حتی دادگاه اختلاس را متوقف کردند. دادگاهی هم که برای بررسی خلع ید از بخش خصوصی قرار است تشکیل شود لابد با رشوه های اسدبیگی اختلاسگر و با اعمال نفوذ منتظری و الفت به نفع غارتگران بخش خصوصی رای خواهد داد. فرزندان منتظری دادستان کل کشور و برادر جهانگیری از شرکای اختلاس های اسدبیگی کارفرمای بخش خصوصی هستند.

قالیباف و نیکزاد و هیات رئیسه مجلس از وزیر اقتصاد روحانی حمایت میکنند و حتی اجازه نمایش استیضاح را نمیدهند ولی از طرفی می خواهند ادعا کنند دنبال عدالت هستند! ملاحظه میکنید که هر سه قوا با تمام قوا از اختلاسگران حمایت می کنند.

مخاطبان عزیز!

مبلغ اختلاس اسدبیگی کارفرمای هفت تپه با همدستی لیستی از بیش از چهل مدیر ارشد و مسئول حکومتی، برای ایجاد بالغ بر یک میلیون شغل کفایت میکند اما حقوق کمتر از پنج هزار کارگر هفت تپه باید هر بار با جنگ پرداخت شود . تازه اعلام میکنند مازاد نیرو دارند در حالی که هفت تپه ظرفیت اشتغال هفت هزار کارگر را دارد.

هم سرنوشتان عزیز؛

میدانید که جناح قالیباف-رئیسی و سایر اصولگرایان قصد دارند چهره ای به اصطلاح رئوف و عدالت محور از خود نشان بدهند که برای انتخابات ریاست جمهوری خودشان را بهتر و با “صلاحیت” تر از روحانی و سایر اصلاح طلبان نشان دهند در حالی که در ضد کارگری بودن یکی هستند. برای کسانی که مستقیما تجربه نکرده اند از تجارب خودمان میگوییم: در این چند سال همه مسئولان و جناح ها، به طور مشترک در سرکوب مطالبات هفت تپه و تلاش برای خفه کردن صدای اعتراض ما شریک بوده اند و هیچ جناحی و مسئولی کوچکترین کمکی حتی به صورت نمایشی به کارگران هفت تپه نکرده است.

ما اعلام میکنیم که شاید کمتر جایی در مملکت باشد که مثل هفت تپه هر روز و هر هفته یک مسئول درباره اش سخنرانی نکرده باشد زیرا ما همیشه در حال حق خواهی و اعتراض بوده ایم و برای همین مستقیما به چشم خود دیده ایم که هیچ کدام از این مسئولین و جناح ها چه اصلاح طلب و چه اصولگرا یا میانه یا…نه تنها با کارگران و مردم همراه نیستند بلکه هر کدام سهم خود از رشوه و فساد و مکیدن خون ما را طلب میکنند.

ما اعلام میکنیم که دو آزمون و دو پرونده مهم هفت تپه یکی دادگاه اختلاس نجومی ارز و دیگری دادگاه برای تصمیم گرفتن درباره خلع ید کارفرمای فاسد هفت تپه، نشانه مشخصی است که ثابت میکند جناح اصولگرا هم عینا مثل روحانی-جهانگیری است. در مورد انتخابات هم باید ایندفعه قوی تر و متحدانه تر اعلام موضع کنیم.

مخاطبان عزیزی که همیشه با ما همدل بوده اید!

مسئولین مختلف در سرکوب مطالبات برحق کارگران هفت تپه خودشان را به طور کامل نشان داده اند. الان هم دادگاه مربوط به خلع ید کاملا بی سر و صدا و قطعا تحت نفود منتظری در حال نقشه کشیدن علیه ماست. هر روز تکلیف تعداد بیشتری از همکاران ما با هر دو جناح روشن تر میشود! با توجه به اینکه اوضاع برای ما و شما به بدترین شکل رسیده است، ما تصمیماتی داریم و به اقدامات اعتراضی فکر کرده ایم که به تدریج با شما در میان خواهیم گذاشت. به نظر ما ضروری است که همه ما در هر کجای کشور که هستیم درباره سرنوشت مشترک مان و برای کسب مطالبات اجتماعی و سیاسی و طبقاتی و اقتصادی و برحق خودمان، اشتراک نظر و اقدام سراسری و متحدانه کنیم. ما به زودی درباره این اقدامات سراسری که در برنامه داریم رو به عموم اطلاعیه خواهیم داد و از شما میخواهیم که با ما همراهی کنید.

جمعی از کارگران هفت تپه – یکشنبه – ۱۲ بهمن ۱۳۹۹

  *پرونده‌سازی «جریانی» کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت‌تپه برای  انحراف  افکار  عمومی

روزدوشنبه ۱۳ بهمن،فرزانه زیلابی درباره برخی از پرونده‌های «جریانی» کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت‌تپه به خبرنگاررسانه ای گفت:

این وکیل دادگستری از دو پرونده‌ای که سال ۹۸ با شکایت کارفرمای هفت‌تپه برای حدود ۱۴ نفر از کارگران شرکت، در شعبه ی۱۰۲ دادگاه کیفری ۲ شوش تشکیل شد، به عنوان ۲ مورد از این پرونده‌های جریانی کارگران یاد کرده که در آن برای کارگران احکام حبس و شلاق صادر شده است. براساس توضیحات این وکیل دادگستری، او همراه با سیاوش شجاع پوریان در شعبه ۱۶ دادگاه تجدیدنظر استان خوزستان در مقام تجدیدنظرخواهی به دفاع از کارگران پرداخته و نقض احکامی را که به وضوح برخلاف موازین و مقررات قانونی صادر شده بود، خواستار شدند اما با وجود اعلام‌نظر مساعد قضات شعبه و فرصت کافی دفاع که در جلسه رسیدگی به کارگران، نمایندگان کارگران و وکلای‌شان داده شد، تاکنون یعنی نزدیک به یک سال پس از جلسه تجدیدنظر، تکلیف آن پرونده معلوم نشده و به دلایل نامعلوم، پرونده‌ها مسکوت مانده و حکمی برای آنها صادر نشده است.

فرزانه زیلابی، صدور احکام حبس و شلاق (به‌ویژه احکام تعلیقی) و مسکوت گذاشتن پرونده‌ها را مانند «چماقی بالای سر کارگر» می‌داند که به‌ گفته او، زمینه‌ساز است که در نتیجه آن کارگران دیگر نتوانند به نپرداختن دستمزد و پایمال شدن حقوق‌شان اعتراض کنند.

این وکیل دادگستری شکایت رییس پلیس اطلاعات و امنیت عمومی شوش علیه محمدرضا دبیریان، یکی از کارگران هفت‌تپه را به عنوان یکی دیگر از پرونده‌های جریانی کارگران عنوان کرد که از قضا در آن هم ازسوی شعبه ۱۰۱ دادگاه کیفری ۲ شوش حکم «حبس و شلاق تعلیقی» صادر شده است. زیلابی در این پرونده هم درخواست تجدیدنظر کرده که البته هنوز به آن رسیدگی نشده و هم‌اکنون این پرونده در دادگاه تجدیدنظر استان خوزستان  باز است.

کارفرمای شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت‌تپه اما به همان یک شکایت اکتفا نکرده است. او که در این مدت برای کارگران مشکلات عدیده‌ای به وجود آورده و باعث اخراج برخی از آنها شده و البته در بروز برخی ناآرامی‌ها در کارخانه هم نقش ایفا کرده، بار دیگر دست به شکایت علیه ۲۸ کارگر شرکت شامل نمایندگان و فعالان کارگری در ۳ پرونده زده است. به‌ گفته فرزانه زیلابی، این شکایات به شعبه اول دادیاری دادسرای عمومی و انقلاب شوش ارجاع شده که در دل یک پرونده، پیوست هم شده‌اند و کارگران از این وکیل دادگستری خواسته‌اند تا در این پرونده هم کنار آنها باشد و از حقوق قانونی‌شان دفاع کند.  زیلابی معتقد است که این پرونده و پرونده‌سازی‌ها و حاشیه‌پردازی‌های دیگر، همه و همه با هدف انحراف افکار عمومی از توجه به پرونده اقتصادی کارفرمای این شرکت، بحث خلع‌ید مدیریت کنونی و فسخ قرارداد  واگذاری هفت‌تپه  به  بخش خصوصی  است.

این وکیل دادگستری انکار اقدام به خودسوزی کارگران شرکت در سال ۹۷ را یکی از همین حاشیه‌سازی خوانده و درباره آنچه اتفاق افتاده چنین توضیح می‌دهد: «در تابستان ۹۷، تعداد  ۵ نفر از کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت‌تپه از شرکت اخراج شده و پیگیر بازگشت به کار و مطالبات خود بودند و سرانجام درنهایت استیصال، با آوردن بنزین و ریختن بنزین روی لباس‌های خود قصد خودسوزی داشتند ولی با تلاش تعدادی از نمایندگان عضو مجمع وقت نمایندگان کارگران شرکت ازجمله اسماعیل بخشی و با دخالت سازمان آتش‌نشانی، نیروی انتظامی و برخی مسوولان استانی از بروز یک فاجعه جلوگیری شد و کارفرما هم با بازگشت به کار آنها موافقت کرد.» به‌گفته زیلابی، متاسفانه متعاقب اقدام به خودسوزی در کمال ناباوری زیر عنوان اخلال در نظم عمومی از طریق جنجال و هیاهو، برای این کارگران پرونده‌ای باز شده که با صدور قرار کفالت آزاد بودند.

این وکیل دادگستری که در آن پرونده وکالت یکی از کارگران را برعهده داشته، می‌گوید: «نهایتا ۱۹ شهریور ماه ۹۷ دادیار محترم شعبه هفتم دادسرای عمومی و انقلاب شوش، به لحاظ جرم نبودن عمل ارتکابی، قرار منع تعقیب کارگران را صادر کرد.»

زیلابی در راستای حفظ امنیت کارگران، از ذکر نام کسانی که در این پرونده حاضر بودند، خودداری کرد اما در ادامه با اشاره به برخی تلاش‌های تیم رسانه‌ای اسدبیگی+ که در ماه‌های گذشته که بحث «خلع‌ید» در حال رسیدگی بود، اقداماتی ازجمله مستندسازی انجام داده بودند تا حقانیت کارگران را زیرسوال برده و ادعاهای آنها را تکذیب کنند، می‌گوید: «مشخص نیست چرا برخی با گریز به ۲ سال پیش و اعتراض و اعتصاب کارگری سال ۹۷ درصدد انکار آن برآمدند.» این وکیل دادگستری در پایان گفته‌هایش از شهروندان ایران، کنشگران حوزه کارگری، دانشجویان، رسانه‌ها، حقوقدانان و همه کسانی که در هر جایگاهی دغدغه معیشت طبقه کارگران و آرامش جامعه را دارند، خواسته تا توجه خود را به پرونده اقتصادی کارفرمای شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت‌تپه و همچنین پرونده واگذاری این شرکت به بخش خصوصی متمرکز و معطوف کنند تا مگر از این طریق، بالاخره مشکلات این قشر زحمتکش پایان یافته و با ‌ خلع‌ید کارفرمای هفت‌تپه، کارگران این شرکت بتوانند روال عادی کار و زندگی‌شان  را  پی  بگیرند.

+قابل یاد آوری است که امید اسدبیگی، کارفرمای نیشکر هفت‌تپه است که نامش با دو پرونده قضایی گره خورده؛ این مدیرعامل جوان ۳۳ ساله، در پرونده‌ موسوم به رسیدگی به اتهامات «۲۳ متهم ارزی»، به عنوان متهم ردیف اول به «اختلاس ۲۵۰۰۰ میلیارد تومانی در شرکت جنجالی نیشکر هفت تپه و همچنین به اخلال در نظام ارزی و پولی کشور و جعل اسناد و چپاول بیت‌المال» و در پرونده دیگری به عنوان رسیدگی «برخی مدیران سابق بانک مرکزی»، باز هم در قامت متهم ردیف اول به «پرداخت رشوه‌های متعدد به مدیران بانک مرکزی، بانک کشاورزی و وزارت صمت شامل یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان وجه نقد، ۱۰۰ سکه تمام بهار آزادی و ۱۲ هزار دلار امریکا به متهم محسن صالحی و ۸۰۰ سکه تمام‌بهار آزادی به متهم سیدرسول سجاد و همچنین پرداخت رشوه به متهم فرشاد طالبی به ‌میزان یک‌میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان وجه نقد و ۵۰ هزار دلار امریکا» متهم است.

*تجمع اعتراضی اهالی عباس‌آباد نسبت به تخریب املاک‌شان مقابل اداره کل راه و شهرسازی استان کرمان

روز دوشنبه ۱۳ بهمن،جمعی از اهالی عباس‌آباد برای انعکاس صدای اعتراضشان نسبت به تخریب املاک‌شان مقابل اداره کل راه و شهرسازی استان کرمان اجتماع کردند.

برپایه گزارش رسانه ای  شده،عباس‌آباد در محور هفت باغ علوی قرار دارد و آن طور که معترضان می‌گویند این آبادی ۳۰ سال پیش کد روستایی دریافت کرده است.

به گفته یکی از تجمع کنندگان، شرکت عمران علوی، شهرکی را در این آبادی احداث کرده و آب ندارد به این شهرک بدهد و می‌خواهند پروانه چاه این آبادی را باطل کنند.

او می‌گوید ۵۰ سال است ساکن این منطقه هستیم و گفته‌اند به دلیل نبود بودجه به شما طرح هادی تعلق نمی‌گیرد.

یکی دیگر از معترضان می‌گوید در این روستا درخت پسته داریم و کشاورزی می‌کنیم و ۱۰۰ نفر در این منطقه زندگی می‌کنند. می‌خواهند بازوی کشاورز را قطع کنند.

او می‌گوید مسکن و شهرسازی خانه‌های ما را تخریب می‌کند، چه کسی پاسخگوست؟

*ادامه بی خبری از ۲ دانشجوی بازداشتی دانشگاه خوارزمی

علیرغم گذشت بیش از ۲۰ روز از بازداشت ۲ دانشجوی دانشگاه خوارزمی هنوز هیچ اطلاع دقیقی از وضعیت این ۲دانشجو در دست نیست.

فرزاد سامانی و صهیب بادروج ظهر روز۲۰ دی ۹۹ از داخل خوابگاه دانشجویی دانشگاه خوارزمی بازداشت شده‌اند.

متاسفانه تجاوز به حریم دانشگاه تبدیل به رویه مرسوم نیروهای امنیتی شده است و نیمه‌تعطیل بودن دانشگاه‌ها دست سرکوبگران را برای اعمال بیشتر و شدید‌تر فشار بر فعالان دانشجویی باز گذاشته است.

منبع:کانال شوراهای صنفی دانشجویان کشور

akhbarkargari2468@gmail.com


Google Translate