اخباروگزارشات کارگری ١١ بهمن ماه ١٣٩٩
– تجمعات اعتراضی جمعی از کارکنان شهرداری تبریز نسبت به نداشتن امنیت شغلی ومعیشتی مقابل شورای شهر وشهرداری تبریز
– اعتراضات اهالی بندرامام همزمان با سفر معاون اول رئیس جمهور
– سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه:
به دلیل عدم واریز حق بیمه تکمیلی کارگران از سوی مدیریت، کارگران از دریافت خدمات بیمه محرومند
– جان باختن کارگرجوان یک کارگاه سنگ بری محلات بر اثر برق گرفتگی
*تجمعات اعتراضی جمعی از کارکنان شهرداری تبریز نسبت به نداشتن امنیت شغلی ومعیشتی مقابل شورای شهر وشهرداری تبریز
روز شنبه ۱۱ بهمن، حمعی از کارکنان شهرداری تبریزبرای انعکاس دوباره صدای اعتراضشان نسبت به نداشتن امنیت شغلی ومعیشتی دست به تجمع مقابل ساختمان مرکزی شهرداری تبریززدند.
این کارکنان شهرداری تبریز چند روز پیش هم تجمع اعتراضی در همین رابطه مقابل شورای شهر برپا کرده بودند.
یکی از معترضان به خبرنگار رسانه ای گفت:پس از تجمع چند روز پیش مقابل شورای شهر تبریز از طرف مسئولان وعده حل مشکل قرارداد کادر مربیان داده شد.
او ادامه داد:این مسئله متاسفانه با گذشت حدودا دو هفته حل نشده و روز پنجشنبه با قراردادی جدید مبنی بر پرداخت ۱۵ روز حق بیمه و حقوق در ماه مواجه شدیم.
*اعتراضات اهالی بندرامام همزمان با سفر معاون اول رئیس جمهور
روز شنبه ۱۱ بهمن همزمان با سفر اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور به بندرامام،جمع از اهالی این شهر با برپایی تجمع،برافراشتن بنرها وسردادن شعارهایی اعتراضشان را نسبت به بیکاری و عدم استخدام جوانان در مجتمع های پتروشیمی،مدیران پروازی و عدم تبدیل وضعیت این شهر به شهرستان بنمایش گذاشتند.
*سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه:
به دلیل عدم واریز حق بیمه تکمیلی کارگران از سوی مدیریت، کارگران از دریافت خدمات بیمه محرومند
با وجود اینکه حق بیمه تکمیلی از حقوق کارگران کسر شده است، مدیریت شرکت واحد با سوء استفاده از این وجوه، حق بیمه کارگران را به شرکت بیمهگر پرداخت نکرده است و کارگران با وجود پرداخت حق بیمه، از خدمات بیمه تکمیلی محروم هستند. حق بیمه تکمیلی کارگران حدود شش ماه است که به شرکت بیمهگر پرداخت نشده است.
حتی اگر برابر مدارک و فاکتورها هزینهکرد کارگران بابت بیماری، بعد از پرداخت حق بیمه از سوی مدیریت به شرکت بیمهگر پس از معوق ماندن چند ماهه پرداخت گردد، کارگران از سه وجه متضرر هستند:
۱- با وجود تحمیل بیمههای تکمیلی به کارگران، علاوه بر حق بیمه تامین اجتماعی، کارگران باید حق بیمه دیگری بابت بیمه تکمیلی بپردازند تا در مواقع بیماری، بخشی از هزینههای سنگین درمان از طرف شرکت بیمهگر پرداخت شود و مشکل مالی بر آلام بیمارشان افزوده نگردد که این مهم محقق نمیشود.
۲- کارگران در هنگام بیماری علاوه بر آلام بیماری، برای تامین هزینه درمان دچار سختی مضاعف میشوند و چه بسا شروع پروسه درمان به دلیل عدم تامین مالی به تعویق بیفتد.
۳- چنانچه در موقع بیماری بیمه تکمیلی کارگران فعال باشد، آنان میتوانند با مراجعه به بیمار ستان طرف قرارداد بیمه بخشی از هزینه درمان را بطور مستقیم دریافت کنند. در صورتیکه چنانچه در موقع بیماری، بیمه تکمیلیشان فعال نباشد باید هزینه درمان را جیبشان بپردازند و پس از فعال شدن بیمه تکمیلیشان، شرکت بیمهگر پس از کسر مبالغی تحت عنوان فرانشیز، مبلغ کمتری به کارگران پرداخت میکند.
علاوه بر معوق شدن شش ماهه پرداخت حق بیمه تکمیلی رانندگان به شرکت بیمهگر، هر ساله انتخاب شرکت بیمهگر و تنظیم قرارداد آن، پشت درهای بسته و بدونِ کمترین میزان شفافیت صورت میگیرد و هنگام انتخاب شرکت بیمهگر و تنظیم قرارداد نیز ظن بسیار میرود که فساد مالی صورت میگیرد و کارگران از مفیدترین قرارداد بیمه محروم میشوند. در غیر اینصورت و در صورت عدم فساد مالی، مدیریت میبایست با شفافیت مراحل انتخاب و قرارداد با شرکت بیمهگر را به اطلاع کارگران میرساند.
*جان باختن کارگرجوان یک کارگاه سنگ بری محلات بر اثر برق گرفتگی
یک کارگر جوان کارگاهی سنگبری واقع درشهرستان محلات،استان مرکزی،بر اثر برق گرفتگی جان خود را از دست داد.
براساس گزارشات رسانه ای شده،کارگر جان باخته برای پایین آوردن یک توپ فوتبال از روی دیوار، بالای تیر چراغ برق میرود که بر اثر نزدیکی به ترانس فشار قوی، دچار برق گرفتگی شد وجان خود را از دست داد.