اخباروگزارش های کارگری ۷ خرداد ماه ۱۴۰۲

اخباروگزارش های کارگری ۷ خرداد ماه ۱۴۰۲

– ادامه یکشنبه اعتراضی کارگران بازنشسته تامین اجتماعی کشور نسبت به سطح نازل حقوق منجمله  مصوبه ضد کارگری شورای عالی کار‌ مبنی بر تعیین حداقل دستمزد ۵ میلیون و ۳۰۰هزارتومانی

بابرپایی تجمع در شهرهای ،أصفهان ،رشت،کرمانشاه مقابل اداره کل تامین اجتماعی،

با راهپیمایی درشهر اهواز  وتجمع مقابل اداره کل تامین اجتماعی استان خوزستان،

با راهپیمایی درشهر شوش  وتجمع مقابل اداره تامین اجتماعی ،

باتجمع  درشهر شوشترمقابل اداره تامین اجتماعی

– تجمع بازنشستگان صندوق فولاد البرز غربی

– تجمع اعتراضی افراد دارای معلولیت نسبت به عدم اجرای پنج‌ساله قانون معلولان و عدم لحاظ حقوق افراد دارای معلولیت در برنامه توسعه هفتم کشور مقابل مجلس شورای اسلامی

– تجمع اعتراضی کارگران نفلین سینیت کلیبرنسبت به عدم بموقع پرداخت حقوق وحق بیمه ونداشتن قرارداد کاری

– اعتراض دامنه دار رانندگان و بهره‌برداران ناوگان اتوبوسرانی شهر قزوین نسبت به عدم پرداخت مطالبات معوقه مشمول  قانون کار،بیمه تامین اجتماعی ومشاغل سخت وزیانبار نبودن با خاموش کردن  چند روزه دستگاه‌های کارت‌خوان

– تجمع اعتراضی جمعی از اهالی شهرک جوپارستان کرمان نسبت به بی آبی مقابل استانداری

– تجمع دانشجویان خوابگاه «علی‌اکبر» دانشگاه علوم‌پزشکی یزد در اعتراض به ساعت ورود به خوابگاه

– احضار سپیده رشنو به دادسرا برای تفهیم اتهام پرونده‌ی جدید

– تداوم بازداشت و بلاتکلیفی سردار شاهمرادیان

– ممنوع الورودی نزدیک به ۴۰ نفر از دانشجویان دختر دانشگاه هنر

– تعلیق غیرقانونی دست‌ کم ۲۰ دانشجوی خوابگاه متاهلین دانشگاه تهران

– تعلیق و تهدید اینبار در دانشگاه سوره

– انحلال مرکز مطالعات اجتماعی زنان در دانشگاه شیراز

– رحمان سلیمانی، فعال کارگری اهل بانه به حبس محکوم شد

– فرهاد شیخی فعال کارگری مجدداً توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد

*******

*ادامه یکشنبه اعتراضی کارگران بازنشسته تامین اجتماعی کشور نسبت به سطح نازل حقوق منجمله  مصوبه ضد کارگری شورای عالی کار‌ مبنی بر تعیین حداقل دستمزد ۵ میلیون و ۳۰۰هزارتومانی

بابرپایی تجمع در شهرهای ،أصفهان ،رشت،کرمانشاه مقابل اداره کل تامین اجتماعی،

با راهپیمایی درشهر اهواز  وتجمع مقابل اداره کل تامین اجتماعی استان خوزستان،

با راهپیمایی درشهر شوش  وتجمع مقابل اداره تامین اجتماعی ،

باتجمع  درشهر شوشترمقابل اداره تامین اجتماعی

شعارها:

«رئیسی حیا کن مملکتو رها کن»

«دولت ورشکسته دشمن بازنشسته»

«نه مجلس نه دولت نیستند بفکر ملت»

«دولت خیانت می کند مجلس حمایت می کند»

«این همه بی عدالتی هرگز ندیده ملتی»

«دشمن ما همینجاست دروغ میگند آمریکاست»

«حسین حسین شعارشون دروغ ودزدی کارشون»

«نماینده مجلس شاسی بلند حرومه»

«اعتراض اعتراض علیه فقر وفساد»

«فقط کف خیابون به دست میاد حقمون»

«بازنشسته داد بزن حق تو فریاد بزن»

«بازنشسته می میرد ذلت نمی پذیرد»

«تا حق خود نگیریم  آرام نمی‌نشینیم»

«معیشت منزلت حق مسلم ماست»

«تاکی سرافکندگی یا مرگ یا زندگی»

«اجرای همسان سازی بدون حقه بازی»

«حقتو داد بزن نیفته دست رهزن»

«زیر بار ستم نمی‌کنیم زندگی، جان فدا می‌کنیم در ره آزادگی  ننگ بر این زندگی»

«زیر بار ستم نمی‌کنیم زندگی، جان فدا می‌کنیم در ره آزادگی  مرگ بر این بردگی»

«ضلم وستم کافیه سفره ما خالیه»

«هزینه ها دلاریه حقوق ما ریالیه»

«تورم اسف بار حاکم شده توبازار»

«گرانی تورم بلای جان مردم»

«زیربارتورم شکسته پشت مردم»

«عزا عزاست امروز سفره بازنشسته خالی تر از گذشته»

«ننگ ما ننگ ما صدا وسیمای ما»

*تجمع بازنشستگان صندوق فولاد البرز غربی

 اهم خواسته‌های بازنشستگان فولاد:

تسریع در پرداخت کامل معوقات سال ۱۴۰۰

 حفظ ماهیّت فولادی با تغییر مفاد پیش‌نویس اساس‌نامه صندوق

 تکمیل همسان‌سازی بر مبنای ویژگیهای شاغل فولادی

 رفع مغایرتهای قانونی در صندوق بازنشستگی فولاد، قبل از تعیین هر چشم‌اندازی برای صندوق مذکور 

 بازگشت جایگاه واقعی صندوق فولاد  در برنامه هفتم توسعه.

یکشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۲

برگرفته از کانال اتحادیه آزاد کارگران ایران

*تجمع اعتراضی افراد دارای معلولیت نسبت به عدم اجرای پنج‌ساله قانون معلولان و عدم لحاظ حقوق افراد دارای معلولیت در برنامه توسعه هفتم کشور مقابل مجلس شورای اسلامی

به گزارش کانال  کمپین پیگیری حقوق افرادی دارای معلولیت،جمعی از معلولان در اعتراض به عدم اجرای پنج‌ساله قانون معلولان و عدم لحاظ حقوق افراد دارای معلولیت در برنامه توسعه هفتم کشور، صبح امروز(یکشنبه ۷ خرداد) مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع اعتراضی برگزار کردند

همراه شو عزیز، کین درد مشترک، هرگز جدا جدا درمان نمی‌شود!

ای معلول بپا خیز برای رقع تبعیض

ای معلول داد بزن حقتو فریاد بزن

*تجمع اعتراضی کارگران مجتمع نفلین سینیت کلیبرنسبت به عدم بموقع پرداخت حقوق وحق بیمه ونداشتن قرارداد کاری

بنابه گزارش کوتاه وتصویر منتشره درشبکه های اجتماعی، روزیکشنبه ۷ خرداد، کارگران مجتمع نفلین سینیت کلیبر برای  اعتراض به عدم بموقع پرداخت حقوق وحق بیمه ونداشتن قرارداد کاری دست به تجمع  در این واحد تولید کننده ماده برتر صنایع کاشی، سرامیک، چینی، شیشه،رنگ و پلاستیک واقع  در ۱۵ کیلومتری جنوب شهرستان کلیبر دراستان آذربایجان شرقی زدند.

*اعتراض دامنه دار رانندگان و بهره‌برداران ناوگان اتوبوسرانی شهر قزوین نسبت به عدم پرداخت مطالبات معوقه مشمول  قانون کار،بیمه تامین اجتماعی ومشاغل سخت وزیانبار نبودن با خاموش کردن  چند روزه دستگاه‌های کارت‌خوان

در اواخر اردیبهشت ماه سال جاری،رانندگان و بهره‌برداران ناوگان اتوبوسرانی شهر قزوین با خاموش کردن دستگاه‌های کارت‌خوان برای چندین روزاعتراضشان را نسبت به عدم پرداخت مطالبات معوقه،مشمول  قانون کار،بیمه تامین اجتماعی ومشاغل سخت وزیانبار نبودن منعکس کردند.

براساس گزارش رسانه ای شده بتاریخ ۷ خرداد،روزهای پایانی اردیبهشت ماه بود که شهرداری قزوین اعلام کرد به علت برخی مشکلات ایجاد شده در خدمت رسانی از طریق کارت بلیط اتوبوس‌ها، از ۲۵ اردیبهشت ماه تا اطلاع ثانوی جابجایی توسط تمامی اتوبوس‌های ناوگان اتوبوسرانی شهر قزوین رایگان خواهد بود.

بعد از دو هفته به سراغ رانندگان اتوبوس رفته تا ماجرا را از زبان آن‌ها بشنویم، پای درددل آن‌ها نشستیم از گلایه‌ها و مطالباتی گفتند که به دنبال برآورده شدن آن‌ها هستند.

یکی از رانندگان از عدم پرداخت معوقات چند ماهه گلایه کرد و گفت: سال گذشته در هر شیفت کاری ۲۱۰ هزار تومان حقوق دریافت می‌کردیم، این میزان برای امسال به حدود ۳۸۰ هزار تومان افزایش پیدا کرده، اما در پرداخت حقوق هم معوقات داریم.

او ادامه داد: بیمه ما که در بخش خصوصی فعالیت داریم اختیاری است، سختی کار مشمول ما نمی‌شود، این در حالی است که رانندگی اتوبوس جزء مشاغل با سختی کار محاسبه می‌شود، البته رانندگان خود سازمان اتوبوسرانی، هم بیمه دارند هم حقوق کامل دریافت می‌کنند.

یکی دیگر از رانندگان هم با تایید صحبت همکار خود عنوان کرد: مشمول قانون کار نیستیم، هر روز که سرکار برویم حقوق داریم و در روزهای تعطیل حقوقی دریافت نمی‌کنیم و این در ایام نوروز که تعطیلات طولانی است برای درآمد ما مشکل آفرین است.

او ادامه داد: هر ماه مبلغی از حقوق ما را نگه می‌دارند و در پایان سال همان را به عنوان عیدی به ما می‌دهند.

یکی از بهره‌برداران هم گفت: تعمیرات اتوبوس‌های اسکانیا به عهده سازمان است، برای برخی اتوبوس‌ها هم یارانه پرداخت می‌شود اما ضمن اینکه یارانه‌ها کفایت نمی‌کند، تعمیرات هم به موقع انجام نمی‌شود و این باعث می‌شود حقوق رانندگان کسر شود.

یکی دیگر از راننده‌ها هم گفت: یکی از مسئولان که برای شنیدن درد دل ما آمده بود گفت اگر این کار برای شما صرف ندارد، استعفا دهید، من سال‌های جوانی خود را در این بخش گذرانده‌ام و نمی‌توانم این شغل را رها کنم اما راننده‌هایی داشتیم که چون در تعطیلات حقوق ندارند و این کار به صرفه نیست شغل دیگری را ترجیح داده‌اند.

او عنوان کرد: خاموش شدن دستگاه‌های کارت‌خوان هم در ابتدای امر، نوعی اعتراض برای پیگیری مطالبات بود و نقص فنی مطرح نبود.

نماینده بهره‌برداران و رانندگان اتوبوس بخش خصوصی گفت: حدود ۱۳۰ اتوبوس و ۲۴۰ راننده و بهره‌بردار در بخش خصوصی فعال است و از سال گذشته برای پیگیری مطالبات و خواسته‌های بهره‌برداران و رانندگان جلسات مختلفی برگزار شده و با شهردار هم جلسه داشتیم و در نهایت، حل مشکلات اولویت بندی شد که معوقات و یارانه اتوبوس‌ها مهم‌ترین آن‌ها بود و گام به گام در حال جلو رفتن است.

وی ادامه داد: طبق نظر کارشناسان و کمیته فنی، تامین و نگهداری هر اتوبوس روزانه به حدود ۵۵ تا ۶۰ میلیون تومان نیاز دارد، البته این برآورد برای زمانی است که دلار ۳۰ هزار تومان بود و درحال حاضر افزایش پیدا کرده و یارانه‌ای که پرداخت می‌شود به اضافه کرایه‌هایی که دریافت می‌شود کفاف نیازها را نمی‌دهد و کسری داریم.

او عنوان کرد: رایگان شدن اتوبوس‌ها تصمیم شهردار بود و ما هم پذیرفتیم و تا زمانی که اعلام کنند ادامه خواهد داشت، مشکل فنی کارتخوان هم بوده؛ البته در ابتدا خواسته‌هایی داشتیم که مسئولان برخی از آن‌ها را قابل انجام شدن دانسته اما درباره بخشی دیگر عنوان کردند که زیاده خواهی است و خاموش کردن دستگاه‌های کارتخوان نوعی اعتراض و برآمده از خرد جمعی بود.

این بهره‌بردار تاکید کرد: از آنجایی که مردم برای ما اهمیت دارند، ما رانندگان و بهره‌برداران اعتصاب نکردیم و صرفا به نشانه اعتراض، اقداماتی را انجام دادیم.

وی با بیان اینکه حمل و نقل عمومی به عهده اشخاص نیست، گفت: اصل ۴۴ و خصوصی سازی در این حوزه ناقص اجرا شده هیچ کس به حق خودش نرسیده، هزینه‌ها و درآمد باهم همخوانی ندارد، باید پرسید پرداخت این کسری به عهده چه کسی است؛ تاکید ما این است که این مطالبات زیاده خواهی نیست.

او بیان کرد: تعیین تکلیف مالکین اتوبوس‌های اسکانیا هم از مطالبات ما است، بنزهای گازسوزی هم داریم که حتی پلیس راهور هم آن را قبول ندارد.

نماینده بهره‌برداران و رانندگان اتوبوس اظهار کرد: بیمه را خودمان واریز می‌کنیم و بیمه مکمل نداریم، بعد از بازنشستگی هم حداقل حقوق را دریافت می‌کنند، در این رابطه نقص قانونی وجود دارد و به تمام ارگان و دادستان هم نامه دادیم، مواردی که مطالبه می‌کنیم حقوق اولیه ما بوده و زیاده خواهی نیست، اگر این شرایط را قبول ندارند اتوبوس‌ها را از ما بگیرند و حقوق راننده پایه یک به ما بدهند.

وی اضافه کرد: راننده‌های ملکی که تحت اختیار سازمان فعالیت دارند هم بیمه هستند، هم بیمه مکمل دارند؛ در یک شهر و استان کار یکسان انجام می‌دهیم اما شرایط برای ما متفاوت است.

*تجمع اعتراضی جمعی از اهالی شهرک جوپارستان کرمان نسبت به بی آبی مقابل استانداری

روزیکشنبه ۷ خرداد، جمعی از اهالی شهرک جوپارستان از توابع شهرستان کرمان برای انعکاس صدای اعتراضشان نسبت به بی آبی مقابل استانداری تجمع کردند. 

یکی از تجمع کنندگان به خبرنگاررسانه ای گفت: ۳۰ سال پیش ۳ هزار قطعه زمین در این شهرک به دستور استاندار وقت به مردم واگذار شد و شهردار جوپارستان پروانه و پایان کار برای ساخت و ساز در این شهرک صادر کردند.

وی ادامه داد: این شهرک از مزایایی از جمله خیابان کشی، برق و گازکشی برخوردار است اما متاسفانه آب ندارد و این در حالی است که جوپارستان روی قنات‌های بسیاری ساخته شده است.

وی افزود: به ما اعلام می‌کنند کمبود آب دارند. در حال حاضر در این شهرک برای ۸۰۰ ساختمان پایان کار و هزار پروانه ساخت صادر شده و ۲۰۰ نفر هم در این شهرک سکونت دائم داریم که لیست این افرادی که سکونت دارند را خود استاندار می‌تواند در بیاورد.

وی عنوان کرد: آب شربی  را که با تانکر برای ما می‌آوردند را خریداری می‌کنیم. تا چندی پیش شهرداری به نرخ دولتی به ما آبرسانی می‌کرد ولی به ما اعلام کردند با شروع گرما و کمبود آب دیگر حواله‌ای جهت دریافت آب نمی‌دهند. همه ما که در این شهرک ساکن هستیم خود شهرداری هم در جریان است که هیچ ملک دیگری در کرمان نداریم  و از روی ناچاری و اینکه نتوانستیم در کرمان ساکن شویم به این شهرک آمده‌ایم و از مسئولان استان می‌خواهیم برای مشکل بی آبی شهرک‌مان چاره‌ای بیندیشند.

*تجمع دانشجویان خوابگاه «علی‌اکبر» دانشگاه علوم‌پزشکی یزد در اعتراض به ساعت ورود به خوابگاه.

طبق گزارشات واصله دانشجویان این خوابگاه شب گذشته در اعتراض به تغییر ساعت ورود خوابگاه تجمع کرده‌اند.

گفته می‌شود پس از عید، حداکثر ساعت ورود به خوابگاه در این دانشگاه از  ساعت ۱۲:۳۰ شب به ۱۱ کاهش یافته است

*احضار سپیده رشنو به دادسرا برای تفهیم اتهام پرونده‌ی جدید

سپیده رشنو دانشجوی ورودی ۹۹ نقاشی دانشگاه الزهرا، در صفحه‌ی اینستاگرام خود از احضار به دادسرای اوین خبر داد.

این دانشجو که پیش‌تر به اتهام رعایت نکردن پوشش اجباری به دو نیمسال منع موقت از تحصیل محکوم شده بود، این بار با ضرب‌العجلی ۵ روزه از او خواسته شد برای تفهیم اتهام یک پرونده‌ی قضایی جدید به دادسرای اوین مراجعه کند.

*تداوم بازداشت و بلاتکلیفی سردار شاهمرادیان

سردار شاهمرادیان دانشجوی دانشگاه کردستان همچنان و پس از گذشت قریب به ۶ ماه، در بازداشت به‌سر می‌برد.

این دانشجو که در میانه اعتراضات دستگیر شده بود، از آن زمان تا کنون همچنان در بازداشت به‌سر می‌برد.

*ممنوع الورودی نزدیک به ۴۰ نفر از دانشجویان دختر دانشگاه هنر

بنا بر گزارشات رسیده از دانشحویان این دانشگاه، حراست دانشگاه هنر در روندی خلاف قانون، ۴۰‌ نفر از دانشحویان دختر را ممنوع‌الورود به دانشگاه کرده است. این دانشجویان ممنوع‌الورود شده، از دانشکده‌های مختلف هستند. 

همچنین بر اساس گزارشات، حراست این دانشگاه بدون تذکر قبلی اقدام به ممنوع الورودی دانشجویان کرده است. این اقدام در حالی رخ داده‌است که حراست این دانشگاه هیچ سند و مدرکی مبنی بر تخلف دانشجو ارایه نمی‌کند و همچنین مشخص نیست که این ممنوع‌الورودی تا چه زمانی ادامه خواهد داشت.

مضاف بر این تخلف، کندیِ برگزاری کمیته‌های انضباطی نیز می‌تواند ممنوعیت این دانشجویان را به درازا بکشاند.

لازم به ذکر است که بر اساس شیوه‌نامه انضباطی، ممنوعیت ورود دانشجویان تنها با دستور شخص رئیس دانشگاه ممکن است و حداکثر می‌تواند تا یک ماه پس از شروع رسیدگی به پرونده دانشجو در کمیته طول بکشد.

ممنوع‌الورودی این‌تعداد دانشجو آن هم در هفته‌های پایانی ترم جاری صرفا به هدف سرکوب و مظطرب‌کردن دانشجویان صورت گرفته است. اینبار اما به وضوح، فشارهای وارده به هدف حذف دانشجو از محیط دانشگاه صورت گرفته‌است. می‌توان گفت حذف دانشجویان، این صاحبان اصلی دانشگاه، از محیط دانشگاهی در حال تبدیل به یک رویه‌ در دانشگاه‌های کشور شده است.

*تعلیق غیرقانونی دست‌ کم ۲۰ دانشجوی خوابگاه متاهلین دانشگاه تهران

بنا بر گزارشات واصله حدود ۲۰ دانشجوی ساکن در خوابگاه‌ متاهلی جلال آل احمد دانشگاه تهران به اتهام ایجاد مزاحمت و وقفه در کلیه‌ی امور دانشگاه به یک نیمسال منع موقت از تحصیل با احتساب در سنوات محکوم شده‌اند. 

مصداق این اتهام تخلیه‌ نکردن خوابگاه است. در حالی که دانشجویان محکوم شده در بازه‌ی مجاز سنوات رفاهی قرار دارند و حق استفاده از خوابگاه را دارند اما دانشگاه تهران به بهانه‌ی کمبود خوابگاه متاهلی، زودتر از موعد دانشجویان را مجبور به تخلیه‌ خوابگاه می‌کند و این در حالی است که در همین خوابگاه تعداد زیادی بلوک خالی وجود دارد که به دانشجویان اختصاص داده نمی‌شود. بنظر می‌رسد آقای وجهی معاون این دانشگاه و رئیس کمیته انظباطی بدوی، از کمیته به عنوان ابزاری دمِ دستی برای نیل به خواسته‌های خود استفاده می‌کند. 

این امر در حالی رخ می‌دهد که دانشگاه تهران قول احداث چند خوابگاه متاهلی را داده است اما اندک بودجه‌ای را هم به تجهیز و آماده‌سازی خوابگاه‌ها و ساختمان‌های بلااستفاده‌اش تخصیص نمی‌دهد. اینبار اما سیاست آقای وجهی به جای تلاش برای حل مسئله، سرکوب دانشجو به وسیله دانشجو و به بهانه نیازهای دانشجو صورت گرفته است.

گفتنی است، این حکم در حالی صادر شده است که که طبق شیوه‌نامه‌ی انضباطی ضد دانشجویی، سنگین‌ترین تنبیه این تخلف، منع موقت از تحصیل به مدت یک نیم‌سال بدون احتساب در سنوات است حال آنکه این حکم با احتساب در سنوات صادر شده است. همچنین بنا بر گزارشات جلسه‌ی انضباطی این دانشجویان بدون رعایت حداقلِ تعداد حاضرین در جلسه، تشکیل شده است.

*تعلیق و تهدید اینبار در دانشگاه سوره

دریا امیری‌کیا دانشجوی ادبیات نمایشی دانشگاه سوره، در تاریخ ۶ خرداد توسط کمیته انضباطی این دانشگاه به دو نیمسال منع از تحصیل بدون احتساب سنوات محکوم شد. این حکم حالی اجرا شده است که دانشجو به حکم بدوی اعتراض کرده و درخواست تجدیدنظر داده‌است. اما بدون اطلاع از روند پرونده، محروم از تحصیل شده است.

همچنین حراست دانشگاه سوره مانع از ورود این دانشجو به دانشگاه شده است. حتی گفته شده است که حراست این دانشگاه مانع از حضور دریا امیری‌کیا در کوچه‌های اطراف شده است.

*انحلال مرکز مطالعات اجتماعی زنان در دانشگاه شیراز

با استناد به گزارش واصله و خبر منتشر شده در صفحه مجازی انحمن علمی جامعه‌شناسی دانشگاه شبراز، بر اساس دستور معاون پژوهشی دانشگاه شیراز، مرکز مطالعات اجتماعی زنان بالکل منحل گردیده‌ است. 

پس از تضعیف شوراهای صنفی و کشیده شدن سرکوب به انجمن‌های علمی، حال بنظر می‌رسد نوبت به مراکز مطالعاتی رسیده است .گفته می‌شود این اقدم به دستور معاونت پژوهشی انجام گرفته است. معاون پژوهشی که در دانشگاه وظایفه‌ی جز اقدمات علمی و پژوهشی ندارد، یک مرکز مطالعاتی در حوزه‌ی زنان را منحل کرده است. به جرات می‌توان گفت در ادامه‌ی حذف زنان به بهانه‌های مختلف از دانشگاه، حال نوبت به حذف هرگونه مسئله‌ای مربوط به زنان رسیده است.

*رحمان سلیمانی، فعال کارگری اهل بانه به حبس محکوم شد

به گزارش کانال اتحادیه آزاد کارگران ایران،رحمان (عمر) سلیمانی، فعال کارگری اهل بانه که سال گذشته بازداشت شده بود، توسط دستگاه قضایی به ۱۵ ماه حبس تعزیری محکوم شده است.

*فرهاد شیخی فعال کارگری مجدداً توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد

بنابر اعلام عرفان کرم ویسی، وکیل مدافع فرهاد شیخی، امروز یک‌شنبه ۷ خردادماه ۱۴۰۲، این فعال کارگری در منزل شخصی خود توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شده است.

همچنین تلفن همراه وی نیز توسط ماموران ضبط شد.

فرهاد شیخی پیشتر و در تاریخ اول بهمن‌ماه ۱۴۰۱ نیز توسط نیروهای امنیتی بازداشت و سپس به زندان رجایی شهر کرج منتقل شد. او در تاریخ ۱۷ بهمن‌ماه ۱۴۰۱، از این زندان به ندامتگاه مرکزی کرج انتقال داده شد و نهایتاً در تاریخ ۱۸ بهمن‌ماه ۱۴۰۱، به دنبال صدور بخشنامه عفو از زندان آزاد شد.

اتحادیه آزاد کارگران ایران بازداشت فرهاد شیخی را محکوم کرده و خواستار آزادی فوری و بی‌قید و شرط وی و تمامی کارگران زندانی است.

اتحادیه آزاد کارگران ایران- ۷ خرداد ۱۴۰۲

akhbarkargari2468@gmail.com

Print Friendly, PDF & Email

Google Translate