اخباروگزارش های کارگری ۲۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲

اخباروگزارش های کارگری ۲۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲

– سعید یعقوبی، صالح میرهاشمی و مجید کاظمی از زندان دستگرد اصفهان: نگذارید ما را بکشند

– تجمع  دوباره مقابل زندان دستگرد برای توقف اعدام متهمین خانه اصفهان

– محکومیت اعدام سعید یعقوبی، صالح میرهاشمی و مجید کاظمی از طرف خانواده های جان باختگان اعتراضات سراسری اخیر سنندج

– بیانیه‌ی کانون نویسندگان ایران در محکومیت قتل‌های حکومتی

– ادامه اعتراضات  کارگران بازنشسته تامین اجتماعی خوزستان نسبت به سطح نازل حقوق منجمله  مصوبه ضد کارگری شورای عالی کار‌ مبنی بر تعیین حداقل دستمزد ۵ میلیون و ۳۰۰هزارتومانی با راهپیمایی وبرپایی تجمعی مقابل اداره کل تامین اجتماعی استان در اهواز

– خاطره‌ی یکی از رانندگان شرکت واحد از اعتصابات اردیبهشت سال ۱۴۰۱ 

– تجمع اعتراضی مالکین پروژه مجتمع  مسکونی بهار نسبت به بلاتکلیفی وطولانی شدن روند دادرسی  مقابل دادگستری استان ایلام

– تجمع اعتراضی جمعی از اولیای دانش آموزان شرکت کننده در آزمون سمپاد نسبت به رای صادره دیوان عدالت اداری مبنی بر آزمون مجدد مقابل اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان‌شرقی

– اعتراض دو نفره مقابل اداره بهزیستی شهرستان اهر

– پول‌پاشی و شایعه‌پراکنی برای انحراف در مطالبه‌گری معلولان

– آخرین خبر ازعزیزقاسم زاده

– ابلاغ اتهامات جعفر ابراهیمی، بازرس شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران توسط هیات بدوی رسیدگی به تخلفات اداری 

*******

*سعید یعقوبی، صالح میرهاشمی و مجید کاظمی از زندان دستگرد اصفهان: نگذارید ما را بکشند

از همشهریان و هموطنان عزیز تقاضا داریم، نگذارید ما را بکشند. ما به یاری شما نیاز داریم.

بچه‌های ایران: سعید یعقوبی، صالح میرهاشمی، مجید کاظمی

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲

*تجمع  دوباره مقابل زندان دستگرد برای توقف اعدام متهمین خانه اصفهان

براساس فیلم های منتشره درشبکه های اجتماعی،چهارشنبه شب(۲۷ اردیبهشت) جمعی از اهالی اصفهان برای توقف اعدام متهمین خانه اصفهان(مجیدکاظمی،صالح میرهاشمی وسعید یعقوبی)دست به تجمع دوباره دراطراف زندان دستگرد زدند.

*محکومیت اعدام سعید یعقوبی، صالح میرهاشمی و مجید کاظمی از طرف خانواده های جان باختگان اعتراضات سراسری اخیر سنندج

براساس فیلم منتشره بتاریخ ۲۷ اردیبهشت، خانواده های جان باختگان اعتراضات سراسری اخیر سنندج با انتشار پیامی اعدام سعید یعقوبی، صالح میرهاشمی و مجید کاظمی رامحکوم کردند وخواهان توقف قتل حکومتی شدند.

*بیانیه‌ی کانون نویسندگان ایران در محکومیت قتل‌های حکومتی

همزمان با جنبش آزادیخواهی مردم، ماشین سرکوب حکومت چنان به کار افتاد که گویی قرار نیست احدی از آنان که لب به مخالفت گشوده بودند از گزند قلع و قمع حکومت برکنار بمانند. حاکمیت در اندک زمانی بسیاری از معترضان، فعالان سیاسی و صنفی و مدنی و مخالفان عقیدتی را به بند کشید و پشت درهای بسته، بی حضور وکلای انتخابی به اتهام‌های واهی در کوتاهترین زمان ممکن محاکمه کرد و احکامشان را یکی پس از دیگری بی‌درنگ به اجرا گذاشت.

گزافه نیست اگر بگوییم کمتر تشکل صنفی و سیاسی باقی مانده بود که از تیغ سرکوب مصون بماند و تنی چند از اعضایش در بند نباشند یا با احضار و بازجویی و تهدید مواجه نشده باشند. 

جرم‌انگاری ابراز عقیده نیز که قدمتش به اندازه‌ی عمر جمهوری اسلامی است همچون همیشه بازداشت و صدور احکام سنگین را در پی داشت و در هفته‌ی گذشته به اعدام سیدصدراله فاضلی زارع و یوسف مهراد، دو زندانی عقیدتی انجامید.

طناب داری که حکومت بر گردن این دو انداخت، همان طنابی است که جان معترضانی چون محسن میرشکاری، مجیدرضا رهنورد، محمدمهدی کرمی، سیدمحمد حسینی و دیگر اعدام شدگان جنبش آزادی‌خواهانه‌ی اخیر را ستاند؛ همان طنابی است که بیم آن می‌رود بر گردن معترضان زندانی، مجید کاظمی، صالح میرهاشمی و سعید یعقوبی بیفتد. بی‌تردید موج مخالفت با اعدام که تا امروز اجرای احکام این سه تن را به تعویق انداخته است باید به روندی دائمی، پیگیر و هر روزه بدل شود: قتل حکومتی نمی‌خواهیم!

از همین رو کانون نویسندگان ایران از همه‌ی نهادهای مدافع آزادی‌ و حقوق انسانی و تشکل‌های همسو در سراسر جهان می‌خواهد به صراحت مخالفت خود را با موج جدید اعدام‌ها در ایران  اعلام کنند و تمامی‌ امکانات خود را برای متوقف کردن ماشین سرکوب جمهوری اسلامی به کار بگیرند.

کانون نویسندگان ایران

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲

*ادامه اعتراضات  کارگران بازنشسته تامین اجتماعی خوزستان نسبت به سطح نازل حقوق منجمله  مصوبه ضد کارگری شورای عالی کار‌ مبنی بر تعیین حداقل دستمزد ۵ میلیون و ۳۰۰هزارتومانی با راهپیمایی وبرپایی تجمعی مقابل اداره کل تامین اجتماعی استان در اهواز

روز چهارشنبه ۲۷ اردیبهشت برای باری دیگر،کارگران بازنشسته تامین اجتماعی خوزستان با راهپیمایی وبرپایی تجمعی مقابل اداره کل تامین اجتماعی استان در اهوازاعتراضشان را نسبت به سطح نازل حقوق منجمله  مصوبه ضد کارگری شورای عالی کار‌ مبنی بر تعیین حداقل دستمزد ۵ میلیون و ۳۰۰هزارتومانی و عزم راسخشان را برای احقاق حقوق برحقشان بنمایش گذاشتند.

شعارها:

«کومهار تورم دروغ میگید به مردم»

«حسین حسین شعارشون دروغ ودزدی کارشون»

*خاطره‌ی یکی از رانندگان شرکت واحد از اعتصابات اردیبهشت سال ۱۴۰۱ 

روز ۲۶ اردیبهشت سال ۱۴۰۱ رانندگان و دیگر کارگران شرکت واحد در توقفگاه شرق (دپو) سامانه یک با شنیدن خبر عدم اجرای مصوبه شورای عالی کار در رابطه با دستمزد توسط شهرداری، دست از کار کشیدند و در محل درب خروجی دپو تحصن کردند و مانع خروج اتوبوس‌ها شدند. آنان اعلام کردند که تا یک نفر مدیر و یا مسئول از ساختمان مرکزی شرکت جهت پاسخگویی در آنجا حضور نداشته باشد دست از اعتراض و اعتصاب بر نخواهند داشت.

همزمان با تحصن کارگران در دپوی شرق و انتشار اخبار این تحصن در فضای مجازی رانندگان و کارگران سایر سامانه ها هم به اعتراضات پیوستند و همچنین رانندگان سامانه یک در پایانه آزادی اتوبوس‌ها را متوقف کرده و حاضر به جابجایی مسافر نبودند تا اینکه مدیر سامانه یک آقای مقدسی به همراه عوامل حراست در پایانه آزادی حضور پیدا کردند و با رانندگان گفتگو و صحبت کردند تا بتوانند اعتراض آنان را بشکنند. اما رانندگان مصمم شده بودند که تا حصول نتیجه به اعتراض خود ادامه دهند. وقتی که مدیر و حراست با وعده و وعیدهای تو خالی نتوانستند رانندگان را قانع کنند پای پلیس را به وسط کشیدند. دخالت ماموران نیروی انتظامی و لباس شخصی‌ها باعث شد تا رانندگان پراکنده شوند و تعدادی از آنها اتوبوس‌ها را رها کردند و در اطراف پایانه آزادی خودشان را مخفی نمودند تا از دسترس پلیس در امان باشند. با این همه حال ماموران توانستند تعدادی را هم بگیرند و مجبور کنند که اتوبوس ها را روشن و به برداشت مسافر اقدام کنند. حتی یکی از راننده ها که در مقابل تهدیدات مامور مقاومت می‌کرد مورد ضرب و شتم ماموران  قرار گرفت و در نهایت اجبارا اقدام به برداشت مسافر نمود. ولی رانندگان از برخورد خشونت آمیز ماموران بسیار خشمناک و عصبانی شده بودند، به خاطر همین تصمیم گرفتند تا اعتراضات خود را از فردای همان روز به شکل اعتصاب ادامه بدهند تا به حق و حقوق خود برسند.

البته همزمان با اعتراضات در سامانه یک رانندگان سایر سامانه‌ها هم به قصد اعتراض اتوبوس‌ها را از خطوط خارج کرده و به سوی توقفگاه می‌رفتند و خطوط را خالی می‌کردند. تا اینکه رانندگان و کارگران تعمیرگاه‌ها و حتی بخش اداری به صورت متحدالشکل بعد از ظهر همان روز راهی ساختمان مرکزی شرکت واحد واقع در خیابان هنگام  شدند و در آنجا تجمع بزرگی به راه انداختند و به اعتراضات خودشان ادامه دادند، این تجمع چنان بزرگ بود که شهردار تهران آقای زاکانی که حتی به ذهنش چنین اعتراضی خطور نمی‌کرد و باورش برایش سخت بود در میان تجمع کنندگان حضور یافت و سعی کرد به استناد به بخش نامه ۱۰ درصد دولت، دستورالعمل صادره خودش را توجیه و قانونی نشان بدهد، ولی تجمع کنندگان دستورالعمل ایشان را غیر قانونی تلقی کردند و خواستار اجرای مصوبه شدند.  البته ناگفته نماند اعضای فعال سندیکا در سامانه‌ها و در تجمع مقابل ساختمان مرکزی این اعتراضات را پوشش میدادند و در هماهنگی نقش داشتند.  نتیجه این اعتراض در ۲۶ اردیبهشت که تا ساعت ۱۹ عصر ادامه داشت منجر به بازداشت تعدادی از رانندگان و کارگران و همچنین اعضای سندیکای کارگران شرکت واحد توسط ماموران لباس شخصی شد.

بعد از انتشار اخبار بازداشتی رانندگان که ۱۲ نفر بودند رانندگان سامانه یک بسیار عصبانی و به هم ریخته شده بودند که چرا برای احقاق حقوق باید مورد ضرب و شتم و بازداشت قرار بگیرند، و این برخورد خشونت آمیز و غیر قانونی ماموران امنیتی انگیزه آنها را برای اعتصاب دو چندان کرد و قاطعانه تصمیم گرفتند به اعتراضات خودشان به احترام همکاران بازداشت شده برای حصول نتیجه ادامه بدهند.

ولی اعتراضات در همین جا به پایان نرسید. فردای همان روز یعنی در ۲۷ اردیبهشت رانندگان شیفت صبح  سامانه یک بعد از پیاده شدن از سرویس‌ها در توقفگاه غرب دست به تحصن زدند و حاضر نشدند اتوبوس‌ها را بیرون ببرند، رئیس وقت توقفگاه سامانه یک  سعی می‌کرد با وعده هایی که از قبل در ذهن خود آماده کرده بود رانندگان را  وادار به کار بکند، اما خوشبختانه رانندگان با توجه به تجربیاتی که در طول خدمت خود از وعده و وعید ها ی مسئولین داشتند حاضر نشدند اتوبوس ها را بیرون ببرند، و در نهایت  همگی آنها با یک خرد جمعی تصمیم گرفتند که محل کار را ترک بکنند و به خانه‌هایشان بروند و همزمان با اینکار با هم پست‌های خودشان هم تماس گرفتند که آنها هم در شیفت خودشان در محل کار حضور پیدا نکنند. رانندگان شیفت بعد از ظهر هم با شنیدن این خبر به اعتصابات پیوستند و در محل کار حضور پیدا نکردند، در نهایت شهرداری مجبور شد در ساعت ۴ بعد از ظهر حقوق فروردین ماه سال ۱۴۰۱ را با افزایش مصوبه شورای عالی کار به صورت علی‌الحساب به حساب رانندگان و دیگر کارگران شرکت واحد واریز کند.

زنده باد کارگر 

زنده باد اتحاد

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲

*تجمع اعتراضی مالکین پروژه مجتمع  مسکونی بهار نسبت به بلاتکلیفی وطولانی شدن روند دادرسی  مقابل دادگستری استان ایلام

روز چهارشنبه ۲۷ اردیبهشت، مالکین پروژه مجتمع  مسکونی بهار(مجتمع خورشید سابق)برای اعتراض به بلاتکلیفی وطولانی شدن روند دادرسی  مقابل دادگستری استان ایلام احتماع کردند.

تجمع کنندگان به خبرنگاررسانه ای گفتند:مجتمع مسکونی خورشید  از سال ۹۰ کار خود را آغاز کرد و تا سال ۹۵ تنها توانست ۴۰ تا ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته باشد. متاسفانه پس از آن روند انجام پروژه متوقف شد و پیمانکار به صلاحدید خود پروژه را به فرد دیگری واگذار کرد.

یکی ازتجمع کنندگان گفت: اینکه چگونه یک پیمانکار به خود اجازه می دهد پروژه را به فرد دیگری واگذار کند سئوالی است که باید مسئولین دستگاه‌های نظارتی پاسخ دهند.

یکی دیگر از تجمع کنندگان افزود: اکنون پیمانکار جدید نه تنها خانه ها رو نمی سازد و تحویل مالکین نمی دهد، که انتظار دارد خانه ها را با نرخ روز تحویل دهد، این درحالی است که هم پیمانکار قبلی متهم به فروش مال غیر بود و هم خود متهم به خرید مال غیر است.

وی ادامه داد: با این شرایط، چرا سند منازل مردم که به نام فرد دیگری زده شده است توسط سیستم قضا باطل نمی شود، تبدیل به سئوالی بزرگ در ذهن همه ما شده است.

ییکی دیگر ازتجمع کنندگان گفت: نه تنها ما بلکه منطق هم اجازه نمی دهد که سال ۹۰ ما بابت هر متر مربع مبلغ ۳۰۰ هزار تومان پرداخت کرده ایم اکنون بخواهیم دوباره بابت هر متر ۱۴ تا ۱۵ میلیون تومان پرداخت کنیم.

وی ادامه داد: تنها خواسته ما ابطال سند اعیان به نام پیمانکار جدید است.

*تجمع اعتراضی جمعی از اولیای دانش آموزان شرکت کننده در آزمون سمپاد نسبت به رای صادره دیوان عدالت اداری مبنی بر آزمون مجدد مقابل اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان‌شرقی

روز چهارشنبه ۲۷ اردیبهشت، جمعی از اولیای دانش آموزان شرکت کننده در آزمون سمپاد برای اعتراض به رای صادره دیوان عدالت اداری مبنی بر آزمون مجدد مقابل اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان‌شرقی تجمع کردند.

تجمع کنندگان به خبرنگاررسانه ای گفتند: هدف تجمع فقط اعتراض به رای صادره از طرف دیوان عدالت اداری و  جهت لغو آزمون مجدد دانش آموزان سمپاد برای ورود به دوره دوم می باشد.

به گزارش کانال شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران،اولیای دانش آموزان شرکت کننده در آزمون سمپاد برای ورود به دوره دوم مقابل ساختمان مرکزی اداره کل آموزش و‌ پرورش آذربایجان‌شرقی تجمع اعتراضی برپا کردند.

اعتراض آنان به برگزاری دوباره این آزمون  برای دانش آموزان سمپاد برای ورود به دوره دوم است.

والدین این دانش‌آموزان خواهان لغو این آزمون برای ورود به دوره دوم متوسطه هستند. آنها می‌گویند وقتی که فرزندان ما در دوره اول متوسطه با آزمون وارد مدارس سمپاد شدند و سه سال در این مدارس درس خواندند؛ چه دلیلی دارد که برای ورود به متوسطه دوم، از آنها دوباره آزمون ورودی گرفته شود؟! 

*اعتراض دو نفره مقابل اداره بهزیستی شهرستان اهر

دو نفر از معلولان اهر امروز  به اعتراضات سراسری معلولان پیوستند و در اعتراض به پنجمین سالگرد ابلاغ و عدم اجرای قانون معلولان، مقابل بهزیستی شهرستان اهر تجمع اعتراضی برگزار کردند!

همراه شو عزیز، کین درد مشترگ، هرگز جدا جدا، درمان نمی‌شود

ای معلول بپا خیز، برای رفع تبعیض

ای معلول داد بزن، حقتو فریاد بزن

*پول‌پاشی و شایعه‌پراکنی برای انحراف در مطالبه‌گری معلولان

بهزیستی برای به‌حاشیه بردن مطالبه‌گری و ایجاد اختلاف در بین معلولان پول‌پاشی و شایعه‌پراکنی می‌کند!

به گزارش کمپین معلولان، در تجمع روز دهم اردیبهشت مقابل بهزیستی کشور در تهران، ماموران حراست و نگهبانی از چند نفر شماره کارت گرفته و در ازای پرداخت ده میلیون تومان از آنان خواسته‌اند تا دیگر در تجمعات کمپین شرکت نکنند!( پول به سرعت ظرف فقط چند روز بعد از تجمع از طریق پایا و بدون هیچ عنوانی به حساب آنها واریز شده است)

همچنین گزارش شده نگهبانان و ماموران حراست سازمان به برخی از تجمع‌کنندگان گفته‌اند؛ «مروتی پروازی است» فریب او را را نخورید زیرا وی در حال تکمیل پرونده پناهندگی به کشورهای خارجی است و با شبکه‌های خارجی همکاری دارد و از این راه امرار معاش می‌کند!

در همین راستا اخیرا گزارش شده در دومین تجمع معلولان مشهدی در بهمن‌ماه سال گذشته مقابل فرمانداری، بهزیستی برای هر یک از تجمع‌کنندگان مبلغ یک میلیون تومان واریز کرده و کارگروهی تشکیل داده تا به مشکلات رسیدگی کند! حال آن‌که چه کسی و سازمانی واقف‌تر از بهزیستی به مشکلات معلولان است؟! پس کارگروه برای چیست؟! جز این است که می‌خواهد به اسم جلسات کارگروه، مطالبه‌گران را گمراه و نمک‌گیر کند تا در اعتراضات پیش‌رو، کسی مقابل بهزیستی تجمع نکند؟

کمپین معلولان ضمن تکذیب و محکوم کردن شایعات بی‌پایه و اساس و پرونده‌سازی و سناریونویسی کلیشه‌ای در مورد بهروز مروتی مدیر کمپین معلولان و پول‌پاشی‌های مغرضانه و هدفمند بهزیستی، انزجار خود را از این شگردهای نخ‌نما برای گمراهی و به‌حاشیه ‌بردن حق‌خواهی‌های و مطالبه گری معلولان اعلام می‌نماید و به «رئیس حکم‌برسر موکت‌نشین» توصیه می‌کند؛ به جای عوامفریبی و پول‌پاشی و شایعه‌پراکنی در خصوص کمپینی که هفت سال بدون ذره‌ای نفع شخصی و گروهی و بدون حاشیه در حال آگاهی‌بخشی و مطالبه‌گری است، دست‌بردارد و به دلیل آسیب‌هایی که جامعه هدف بهزیستی هر لحظه از سوءمدیریتش می‌خورد، به فکر یک استعفای آبرومند باشد!

*آخرین خبر ازعزیزقاسم زاده

عزیز قاسم زاده معلم زندانی طی تماسی با خانواده خود اعلام کرده است که برای بازجویی به ‌بند انفرادی اطلاعات سپاه گیلان منتقل شده‌است.

وی ضمن تاکید بر وضعیت روحی مناسب خود نسبت به رویکرد نهاد امنیتی و انتقال ایشان از زندان لاکان رشت به بند امنیتی معترض بوده‌است.   

شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران ضمن محکومیت  پرونده‌سازی‌ها برای فعالین از دستگاه قضایی می‌خواهد بیش از استقلال خود را زیر سوال نبرد.

آرزومندیم ایشان هرچه سریعتر به زندان لاکان رشت برگردند.

*ابلاغ اتهامات جعفر ابراهیمی، بازرس شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران توسط هیات بدوی رسیدگی به تخلفات اداری 

روز دوشنبه ۱۴۰۲/۲/۲۴ اتهامات جعفر ابراهیمی توسط مسئول کارگزینی اداره آموزش و پرورش شهرستان شهریار به یکی از همکاران وی ابلاغ شده است.

در این ابلاغیه این فعال صنفی به :

الف_ غیبت غیرموجه و متوالی از تاریخ ۱۴۰۱/۲/۱۱ تاکنون.

ب_شرکت در تحصن غیر قانونی، برای تحصیل مقاصد غیرقانونی خود از طریق شرکت در اجتماع و تبانی به قصد امنیت کشور و فعالیت تبلیغی علیه نظام متهم شده است .

این ابلاغیه که در تاریخ ۱۴۰۲/۱/۱۵ با امضای مریم حسن‌پور, ریس هیات تخلفات بدوی رسیدگی به تخلفات اداره کارمندان آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران صادر شده و به آقای ابراهیمی که هم اکنون در زندان اوین است ده روز فرصت داده تا از تاریخ رؤیت این ابلاغیه دفاع کتبی خود را به انضمام سایر مدارک استنادی به امور اداری اداره مربوط تسلیم نماید.

این ابلاغیه یکی از صدها ابلاغیه در راستای صدور حکم اخراج، تبعید، بازنشستگی پیش از موعد، بازخرید اجباری، کسر از حقوق و مزایا، بخشی از فشارهای سرکوب‌گرانه علیه فعالان صنفی است که در طی سال‌های اخیر توسط هیات‌های رسیدگی به تخلفات اداری سراسر کشور برای خاموش کردن صدای معلمان صادر شده است.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان  ایران، ضمن محکوم کردن این ابلاغ ظالمانه و اعلام حمایت قاطع از آقای ابراهیمی و دیگر فعالین صنفی به آمرین و عاملین آن هشدار می‌دهد که صدور این احکام نه تنها مانع مطالبه‌گری معلمان نخواهد شد بلکه این سرکوب‌ها  خشم نهفته معلمان را شعله‌ورتر از هر زمانی خواهد کرد.

akhbarkargari2468@gmail.com

Print Friendly, PDF & Email

Google Translate