اخباروگزارش های کارگری ۱۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲

اخباروگزارش های کارگری ۱۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲

– اعتراض سراسری فرهنگیان شاغل وبازنشسته نسبت به پولی سازی آموزش و تشدید القائات ایدئولوژیک، عدم اجرای درست قانون رتبه‌بندی، همسان‌سازی نشدن حقوق بازنشستگان، ایجاد ناامنی روانی و تهدید سلامت جسمی دانش‌آموزان به ویژه دختران دانش‌آموز و تداوم پرونده‌سازی و فشارهای امنیتی برای کنشگران اجتماعی با برپایی تجمع در شهرهای اراک ،اردبیل ، أصفهان ، اهواز ،  بجنورد ،رشت ،ساری ،سنندج ، قزوین ، کرمانشاه ،همدان ویاسوج  مقابل اداره کل آموزش و پرورش و شهرهای آبدانان، اسلام آباد غرب ، الیگودرز ،بابل ، تربت حیدریه ، جلفا ، سقز ،شاباد ، شوش ، شیروان ، کازرون ،هرسین مقابل اداره آموزش و پرورش

جلوگیری نیروهای سرکوب دستگاه رهبری و دولت ازبرپایی تجمع در برخی از شهرها منجمله بوشهر

یورش وحشیانه نیروهای سرکوب دستگاه رهبری و دولت به تجمع فرهنگیان حق طلب سنندج وبازداشت ۲ فرهنگی

بازداشت عاتکه و آرزو رجبی در مشهد

– ادامه اعتراضات کارگران راه آهن کشور:

ادامه اعتصاب کارگران نگهداری خط  و ابنیه فنی راه‌ آهن درود کرمان در اعتراض به پرداخت نشدن مطالبات وعدم اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای ششمین روز

– گزارشی از اعتصاب ۲ روزه کارگران شرکت همراه‌خودرو سایپا در اعتراض به دستمزدهای بسیار پائین وعدم پاسخگویی درباره دیگر مطالباتشان

– تجمع اعتراضی دوباره کارگران فولاد مشیز بردسیرنسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی و وعده های توخالی مقابل استانداری کرمان

– اعتراض کارکنان استانداری کرمانشاه نسبت به مشکلات معیشتی با تجمع وپهن کردن سفره خالی

– درچهارمین دوشنبه اعتراضی کارگران بازنشسته مخابرات کشوردرسال جدید نسبت به کاهش قدرت خرید ،عدم پرداخت مطالبات و قطع خدمات بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان استان کرمان هم مقابل ساختمان مرکزی شرکت مخابرات در شهر کرمان تجمع کردند

– تحصن دانشجویان دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران در اعتراض به احضار بیش از ۱۰ تن از دانشجویان این دانشکده به کمیته‌ی انضباطی به بهانه‌ی حجاب و رویه‌ی کلی سرکوبگرانه‌ی دانشگاه

– احضار مجدد حسن باقری‌نیا به دادسرا

– اعزام یک روزه کارگر زندانی داود رضوی به بیمارستان طالقانی و اعتراض سندیکا نسبت به عدم رسیدگی جدی و‌ مناسب پزشکی نسبت به وضعیت جسمانی و بیماری رضوی

******

*اعتراض سراسری فرهنگیان شاغل وبازنشسته نسبت به پولی سازی آموزش و تشدید القائات ایدئولوژیک، عدم اجرای درست قانون رتبه‌بندی، همسان‌سازی نشدن حقوق بازنشستگان، ایجاد ناامنی روانی و تهدید سلامت جسمی دانش‌آموزان به ویژه دختران دانش‌آموز و تداوم پرونده‌سازی و فشارهای امنیتی برای کنشگران اجتماعی با برپایی تجمع در شهرهای اراک ،اردبیل ، أصفهان ، اهواز ،  بجنورد ،رشت ،ساری ،سنندج ، قزوین ، کرمانشاه ،همدان ویاسوج  مقابل اداره کل آموزش و پرورش و شهرهای آبدانان، اسلام آباد غرب ، الیگودرز ،بابل ، تربت حیدریه ، جلفا ، سقز ،شاباد ، شوش ، شیروان ، کازرون ،هرسین مقابل اداره آموزش و پرورش

جلوگیری نیروهای سرکوب دستگاه رهبری و دولت ازبرپایی تجمع در برخی از شهرها منجمله بوشهر

یورش وحشیانه نیروهای سرکوب دستگاه رهبری و دولت به تجمع فرهنگیان حق طلب سنندج وبازداشت ۲ فرهنگی

بازداشت عاتکه و آرزو رجبی در مشهد

روز سه شنبه ۱۹ اردیبهشت، فرهنگیان شاغل وبازنشسته شهرهای اراک ،اردبیل ، أصفهان ، اهواز ،  بجنورد ،رشت ،ساری ،سنندج ، قزوین ، کرمانشاه ،همدان ویاسوج بابرپایی مقابل اداره کل آموزش و پرورش و شهرهای آبدانان، اسلام آباد غرب ، الیگودرز ،بابل ، بهمئی ، تربت حیدریه ، جلفا ، سقز ،شاباد ، شوش ، شیروان ، کازرون ،هرسین  با تجمع مقابل اداره آموزش و پرورش به فراخوان شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران پاسخ مثبت دادند واعتراضشان را نسبت به پولی سازی آموزش و تشدید القائات ایدئولوژیک، عدم اجرای درست قانون رتبه‌بندی، همسان‌سازی نشدن حقوق بازنشستگان، ایجاد ناامنی روانی و تهدید سلامت جسمی دانش‌آموزان به ویژه دختران دانش‌آموز و تداوم پرونده‌سازی و فشارهای امنیتی برای کنشگران اجتماعی،بنمایش گذاشتند.

شعارها :

«معلم زندانی آزاد باید گردد»

«مدارس خصوصی تخلف از قانون است»

«معلم بیدار است از تبعیض بیزار است»

«فرهنگی می میرد دلت نمی پذیرد»

«معلمان آگاه ذلت نمی پذیرند»

«حقوق عادلانه حق مسلم ماست»

تصاویر:

آبدانان:

اراک:

اسلام آباد غرب :

الیگودرز:

اهواز:

بابل:

بجنورد:

بهمئی:

تاکستان:

تربت حیدریه:

جلفا:

شاباد:

شوش:

شیروان :

قزوین:

کازرون:

هرسین:

همدان:

یاسوج:

قطعنامه پایانی شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران 

در تجمع اعتراضی ۱۹ اردیبهشت۱۴۰۲ 

اگرچه آموزش و یادگیری روز و ماه و سال نمی‌شناسد و تمامی فصل های زندگی هر انسانی را شامل می‌شود، اما اردیبهشت را می‌توان ماه معلمان نامید. ماهی که به‌رغم فراموشی عمدی دستگاه‌های تبلیغاتی حکومتی، با نام تاثیرگزارترین چهره‌ها در تاریخ آموزش جدید و مبارزات معلمان در کشور مزین شده است.

این معلمان هریک به گونه‌ای براساس موقعیت تاریخی و جغرافیایی که در آن قرار گرفته بودند، برای رفع کاستی‌های جامعه خود از هیچ کوششی دریغ نکردند.  

بی‌توجهی حاکمان به نقش محوری معلمان در آموزش و ضرورت برخورداری آنان از رفاهی نسبی نیز انگیزه‌ای شد برای تلاش‌هایی فردی یا جمعی توسط این معلمان و ادامه دهندگان راهشان در دوره‌های مختلف و البته تقابل متحجران، چه در زیر نقاب دفاع از دین و مذهب، چه صاحبان قدرتی که آموزش را تنها در راستای پرورش افراد مطیع در برابر سیطره آنان می‌خواستند یا ترکیبی از هر دو. از اینرو همدستان قدرت‌طلب در دفاع از نظم و امنیت سلطه‌جویانه، به زندانی کردن، تبعید و حتی شدیدترین اقدامات سرکوبگرانه، کشتن و اعدام، معلمان، در دوره‌های مختلف روی آوردند.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران ضمن گرامیداشت یاد و خاطره تمامی معلمانی که در راستای رشد و توسعه آموزش در این سرزمین به هر شکل کوشیده‌اند اعلام می‌دارد هرچند با توجه به ناتوانی اشغال‌کنندگان پست‌های مدیریتی در نظام آموزشی در ذیل ناکارآمدی کل نظام اجرایی و ضدیت کل حاکمیت با اندیشه و آموزش مدرن، امید به رخ دادن کمترین تغییر مثبت را از بین برده، اما همچنان پیگیر مطالبات انباشته معلمان، شاغل و بازنشسته، و حقوق دانش‌آموزان به همه روش‌های ممکن و مدنی همچون گذشته هست.

عمده‌ترین مطالبات معیشتی معلمان عبارتند از:

 -اجرای دقیق قانون مدیریت خدمات کشوری برای شاغل و بازنشسته

-اجرای دقیق رتبه‌بندی معلمان مطابق مصوبه اولیه

– بازگشت به اجرای اصل ۳۰ قانون اساسی

– تامین آموزش با کیفیت و امنیت مدارس به‌ویژه برای دختران دانش‌آموز

-آزادی بی قید و شرط همه فعالین در بند

قابل‌ذکر است به این باور نیز رسیده‌ایم که بدون بازنگری انتقادی و عمیق در : 

– مبانی فکری‌ و سیاسی ایدئولوژی حاکم 

– بدون باز اندیشی انتقادی و عمیق در شیوه‌های حکمرانی و اداره مدارس

– بدون رهاسازی مدرسه و نظام آموزشی از سیطره ایدئولوژی تمامیت‌خواه حاکم، که آموزش را از سرشت طبیعی خود تهی نموده است

– بدون پذیرش تفاوت‌های فردی، فرهنگی و اجتماعی دانش‌آموزان

– بدون برطرف نمودن تمرکزگرایی شدید موجود در نظام آموزشی که همراه با ایدئولوژی تمامیت‌خواه و اقتدارگرا، فضای مدرسه را با خفقان، رخوت و بی‌انگیزگی و تهی‌شدن از انرژی‌های عاطفی و فرهنگی پر کرده و جایی برای نقش‌آفرینی معلمان و دانش‌آموزان در فرایند آموزش باقی نگذاشته

و بدون تغییرات بنیادی در سازوکارهای موجود و شکست خورده اداره مدرسه که با اعمال عریان قدرت و استفاده از تکنیک‌های سلطه‌جویانه عجین شده‌است، هدف نظام آموزشی نه تربیت شهروند که تربیت سربازانی همسو با القائات تنگ‌نظرانه ایدئولوژی تمامیت خواهان، فراتر نخواهد رفت.

نهاد مدرسه نیازمند درک انسان‌هاست. درک اینکه دانش‌آموزان پیشینه‌های اجتماعی و فرهنگی متفاوت، ترجیحات و سبک‌های یادگیری، هوش‌های چندگانه و مسیرهای زندگی گوناگون و علایق و نیازهای مختلف دارند. نادیده گرفتن این تفاوت‌های فرهنگی و فردی و به اجبار گنجاندن همه دانش‌آموزان در قالب‌ها و ساختارهای همگن ساز، نه تنها انگیزه و رغبت دانش‌آموزان برای یادگیری را نابود می‌کند، بلکه آنها را به مقاومت فعالانه علیه برنامه درسی سوق می‌دهد. 

آنچه در خیزش اجتماعی اخیر در مدارس و خیابان‌ها دیده شد، شکست کامل الگویی بود که بی‌اعتنا به تحولات عمیق در عرصه واقعیت‌های اجتماعی می‌کوشد تا ایده‌آل‌های غیرواقع‌بینانه خود را در نظام آموزشی محقق نماید.

در پایان، شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران اعتراض جامعه معلمان را به موارد زیر اعلام می‌دارد:

۱- بی‌توجهی آشکار به جایگاه علم و معلمان 

۲- حذف عملی اصل ۳۰ قانون اساسی

۳- تشدید القائات ایدئولوژیک در کتاب‌های درسی 

۴- عدم اجرای درست قانون رتبه‌بندی و تبدیل آن از یک عامل تشویق معلمان به ابزاری برای مطیع کردن آنان

۵- انتظار بیش از یک دهه برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان

۶- عدم اجرای همین قانون نیم‌بند رتبه‌بندی برای بازنشستگان سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱

۷- ایجاد ناامنی روانی و تهدید سلامت جسمی دانش‌آموزان به ویژه دختران دانش‌آموز 

۸-تداوم پرونده‌سازی و فشارهای امنیتی بر فعالین صنفی. 

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲

گزارش تجمع ۱۹ اردیبهشت بوشهر

در پی فراخوان شورای هماهنگی، مبنی بر تجمع اعتراضی ( طبق اصل ۲۷ قانون اساسی) جهت پیگیری مطالبات فرهنگیان شاغل و بازنشسته و دانش آموزان در روز سه شنبه ساعت ده صبح تعدادی از همکاران در محل مورد نظر (مقابل اداره کل آموزش و‌پرورش استان بوشهر )حضور یافتند.

اما در این روز خیابان شهید آوینی بوشهر از شرق تا غرب مملو از نیروهای نظامی با ترکیبی از نیروهای تجسس، ضدشورش، پیاده نظام، سواره نظام به‌صورت شاسی بلند و کوتاه، استتار شده و باز …

 اجازه هیچگونه تجمعی به معلمان ندادند و با تهدید به بازداشت و زندان معلمان را پراکنده نمودند.

مدیر کل آموزش و پرورش آقای موحدی طبق روال گذشته در محل کار خود حضور نداشت و همچنان از رویارویی با معلمان مطالبه گر گریزان بود.

بازداشت معلم معترض عاتکه رجبی

عاتکه رجبی، معلمی که از تاریخ ۲ مهر ۴۰۲در اعتراض به قتل حکومتی دانش‌آموزان دست به اعتصاب زده‌است، و به دلیل پیگیری حقوق دانش آموزان، از شغل معلمی اخراج شد، امروز ۱۹ اردیبهشت، به منظور شرکت در تجمع معلمان در شهر مشهد از خانه خارج شده و متاسفانه بازداشت شده‌است.

لازم به ذکر است که این معلم، طی چند روز گذشته، بارها مورد تهدید قرار گرفته بود.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، ضمن محکوم کردن هرگونه برخورد قهری با معلمان، خواستار آزادی تمامی معلمان زندانی است.

طی اخبار رسیده به شورای هماهنگی، پس از بازداشت خانم عاتکه رجبی نیروهای امنیتی به منزل ایشان رفته‌ و این مکان را مورد تفتیش قرار داده‌اند.

در حالی که ملت ایران، از دست غارتگران بیت‌المال به ستوه آمده و دزدان دست در جیب ملت کرده و خون مردم را می‌مکند، نهادهای امنیتی به منزل یک معلم هجوم برده‌اند تا چه چیزی را کشف کنند؟ آیا چیزی به جز کتاب در آنجا کشف خواهند کرد؟

آیا بهتر نیست که نهادهای امنیتی، به جای برخورد با معلمان معترض، دزدانی که علنا در مناصب مختلف مشغول غارتند را مورد بازخواست قرار دهند؟

خواهر عاتکه رجبی بازداشت شد

نیروهای امنیتی با هجوم به منزل عاتکه رجبی، با درهم ریختن خانه، آرزو رجبی خواهر عاتکه رجبی را نیز بازادشت کردند. بر اساس گزارشات رسیده عاتکه رجبی در بازداشت اداره‌ی اطلاعات است.

فرزاد صفی خانپور دبیر جامعەشناسی از فعالین صنفی معلمان سنندج امروز در تجمع اعتراضی معلمان در این شهر توسط پلیس امنیت بازداشت شدە و طی تماسی کە با خانوادە داشتە گفتند کە فردا بە دادسرا ارجاع خواهند شد.

یکی دیگر از همکاران بازنشستە مقطع ابتدایی بەنام  فاتح عثمانی امروز در تجمع معلمان  سنندج بازداشت شد.

طی تماسی کە ایشان با خانوادە داشتەاند از نهاد بازداشت کنندە و محل بازداشت اظهار بی اطلاعی کردە است.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، ضمن محکوم کردن هرگونه برخورد قهری با معلمان، خواستار آزادی تمامی معلمان زندانی است

*ادامه اعتراضات کارگران راه آهن کشور:

ادامه اعتصاب کارگران نگهداری خط  و ابنیه فنی راه‌ آهن درود کرمان در اعتراض به پرداخت نشدن مطالبات وعدم اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای ششمین روز

روز سه شنبه ۱۹ اردیبهشت برای ششمین روز متوالی، کارگران نگهداری خط  و ابنیه فنی راه‌ آهن درود کرمان(شرکت رضوان درود)به اعتصابشان در اعتراض  به پرداخت نشدن مطالبات وعدم اجرای طرح طبقه بندی مشاغل ادامه دادند.

گزارشی از اعتصاب به قلم یک کارگر:

اعتصاب کارگران و کارکنان خط و ابنیه فنی راه آهن کرمان 

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲

امروز هم اعتصاب ادامه داره از بافق تا بم 

هیچکس جواب ۴۰۰ نفر کارگر رو نداده

لازم به ذکر هست این اعتصاب از چند روز پیش شروع شده و ادامه دارد این کارگران با شرکت رضوان درود کار میکنند 

سنوات چند سال را شرکت پرداخت نکرده

*گزارشی از اعتصاب ۲ روزه کارگران شرکت همراه‌خودرو سایپا در اعتراض به دستمزدهای بسیار پائین وعدم پاسخگویی درباره دیگر مطالباتشان

تهدید به اخراج کارگران شرکت همراه‌خودرو سایپا به دلیل مطالبه‌گری

بنابر گزارش‌های رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران، کارگران شرکت همراه‌خودرو سایپا که روز چهارشنبه هفته گذشته ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ در اعتراض به دستمزدهای بسیار پائین، عدم تحقق خواسته‌هایشان و همچنین عدم رسیدگی مدیرعامل سایپا به وضعیت این کارگران دست به اعتصاب زدند که بلافاصله مورد تهدید شدید مدیران شرکت قرار گرفتند و در روز پنجشنبه با وعده و وعیدهایی به اعتصاب خود پایان دادند.

مدیریت شرکت بلافاصله پس از پایان اعتصاب، تهدید کارگران به اخراج را شدت داده و قصد اجرای وعده‌ها و تحقق خواست کارگران را ندارند.

شرکت همراه‌خودرو، شرکت بسته‌بندی قطعات و از شرکت‌های اقماری سایپا واقع در مجتمع تیبا (مجتمع کفش ملی سابق) در شهر قدس است که حدود ۲۲۰ تا ۲۵۰ کارگر در آن شاغل هستند. این کارگران با سوابق چند ساله و حتی بالای ۱۶ سال سابقه، با قراردادهای یکساله حقوق‌های حداقلی دریافت می‌کنند.

این کارگران می‌گویند با توجه به عدم پاسخگویی مدیران همراه‌خودرو بارها تلاش کرده‌اند تا صدای خود را به گوش مدیران شرکت سایپا و شرکت سایپا یدک برسانند اما موفق نشده و هیچ توجهی به مشکلات آنان نشده است.

*تجمع اعتراضی دوباره کارگران فولاد مشیز بردسیرنسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی و وعده های توخالی مقابل استانداری کرمان

روز سه شنبه ۱۹ اردیبهشت برای دومین بار، کارگران کارخانه فولاد مشیزبردسیر وابسته به هلدینگ جهاد نصر کرمان براس هرچه بیشتر صدای اعتراضشان نسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی و وعده های توخالی  دست به تجمع مقابل استانداری کرمان زدند.

یادآوری:تجمع اعتراضی کارگران کارخانه فولاد مشیز بردسیر نسبت به بلاتکلیفی شغلی و معیشتی وبی خیالی مسئولان مقابل استانداری کرمان

روز دوشنبه ۲۴ بهمن، کارگران کارخانه فولاد مشیز بردسیر وابسته به هلدینگ جهاد نصر کرمان برای اعتراض به بلاتکلیفی شغلی و معیشتی وبی خیالی مسئولان مقابل استانداری کرمان تجمع کردند.

براساس گزارش وفیلم منتشره درشبکه های اجتماعی، کارخانه فولاد مشیز بردسیربا عدم پرداخت مطالبات کارگران تعطیل شد.

کارگران این واحد تولیدی برای اعتراض به بلاتکلیفی شغلی و معیشتی وبی خیالی مسئولان مقابل استانداری کرمان تجمع کردند.

*اعتراض کارکنان استانداری کرمانشاه نسبت به مشکلات معیشتی با تجمع وپهن کردن سفره خالی

روز سه شنبه ۱۹ اردیبهشت،جمعی از کارکنان استانداری کرمانشاه برای اعتراض به مشکلات معیشتی دست به تجمع وپهن کردن سفره خالی  مقابل استانداری زدند .

*درچهارمین دوشنبه اعتراضی کارگران بازنشسته مخابرات کشوردرسال جدید نسبت به کاهش قدرت خرید ،عدم پرداخت مطالبات و قطع خدمات بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان استان کرمان هم مقابل ساختمان مرکزی شرکت مخابرات در شهر کرمان تجمع کردند

*تحصن دانشجویان دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران در اعتراض به احضار بیش از ۱۰ تن از دانشجویان این دانشکده به کمیته‌ی انضباطی به بهانه‌ی حجاب و رویه‌ی کلی سرکوبگرانه‌ی دانشگاه.

این تحصن با وجود حضور پرشمار نیروهای حراست بیش از یک ساعت ادامه یافت. 

از جمله‌ی شعارها:

-کمیته‌ها لغو نشه/ دانشگاه تعطیل میشه

-مقاومت تا برابری

-نه به تبعیض بر اساس پوشش

-معیار آزادی هر جامعه، میزان آزادی زنان آن جامعه است.

-مقاومت کنشگری/ پیکار تا برابری

-زن زندگی آزادی

*احضار مجدد حسن باقری‌نیا به دادسرا

در ادامه فشارها و سرکوب‌های صورت گرفته بر علیه این استاد دانشگاه حکیم سبزواری، اینبار بر اساس گزارش بدست آمده،حسن باقری‌نیا به دادسرای بجنورد احضار شده‌اند.

این عضو هیئت علمی چندی پیش توسط رئیس دانشگاه حکیم‌سبزواری از تدریس در دانشگاه نیز محروم شده بودند.

*اعزام یک روزه کارگر زندانی داود رضوی به بیمارستان طالقانی و اعتراض سندیکا نسبت به عدم رسیدگی جدی و‌ مناسب پزشکی نسبت به وضعیت جسمانی و بیماری رضوی

داود رضوی کارگر زندانی سندیکایی که همچنان در بلا تکلیفی به سر می‌برد، روز دوشنبه ۱۸ اردیبهشت جهت مشاوره قلب به بیمارستان طالقانی اعزام شد. دکتر پس از معاینه و گرفتن نوار قلب اظهار کرد که به اکو قلب و بررسی دقیق تر نیاز هست. از اینرو، هفته آینده مجددا  وقتی را برای معاینه تجویز کرد.

داود رضوی، عضو هیئت مدیره سندیکای کارگران شرکت واحد، در طول بازجویی های طولانی و حبس های انفرادی دچار این بیماری گشته، اما مسئولین زندان و قوه قضائیه برای معالجه ی بیماری ایشان تا کنون هیچ گونه اقدامی انجام نداده اند، و حتی تمام‌هزینه های بیمارستان و ویزیت ها را خانواده متقبل گشته، در صورتیکه به جای این اعزام های یک روزه اگر ایشان برای چند روز در بیمارستان بستری میشد و تمام مراحل درمان در بیمارستان و هنگام بستری انجام میشد هم پروسه کار بهتر و سریعتر پیش میرفت و همچنین خانواده ایشان برای کاهش هزینه ها می‌توانست از بیمه تکمیلی استفاده کرده و به اینصورت از فشار مالی و‌ همچنین استرس بر خانواده کاسته میشد. مسئولین زندان با این اعزام های یک روزه و کوتاه مدت فقط موجبات آزار و اذیت و تحت فشار گذاشتن داود رضوی و‌ خانواده ایشان‌ و به تاخیر انداختن معالجات مناسب را فراهم‌ آورده اند.

سندیکای کارگران شرکت واحد از مسئولان زندان و قوه قضائیه می‌خواهد که به این روند آزار دهنده پایان دهند و‌ برای رسیدگی به وضعیت جسمانی و بیماری داود رضوی اقدامات فوری و‌ موثر انجام دهند. ‌سندیکا بار دیگر اعتراض خود به‌تداوم‌ حبس و پرونده سازیهای بی پایه‌ و ‌اساس علیه اعضای زندانی خود داود رضوی، حسن سعیدی و رضا شهابی را اعلام‌نموده و‌خواستار آزادی فوری و ‌بی قید و شرط آنان و ‌سایر فعالین کارگری، معلمی، دانشجویی و مدنی میباشد.

کارگر زندانی آزاد باید گردد

زندانی سیاسی آزاد باید گردد

چاره زحمتکشان وحدت و‌تشکیلات

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲

akhbarkargari2468@gmail.com


Google Translate