اخباروگزارشات کارگری ۵ بهمن ماه ١٣٩٩

اخباروگزارشات کارگری ۵ بهمن ماه ١٣٩٩

فراخوان تجمع  سراسری کارگران بازنشسته سازمان تامین اجتماعی

زمان تجمع:سه شنبه ۷بهمن ۹۹ – ساعت ۱۰.۳۰

اماکن تجمع:

تهران وشهرهای همجوار:خیابان آزادی مقابل ساختمان وزارت کار

مراکز استان ها و شهرستان ها بنابرتصمیم نهادها وفعالین منطقه

– سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه:

حنای خانه کارگر و عوامل آن برای کارگران و بازنشستگان دیگر رنگی ندارد

– شماره ای دیگر از سریال اعتراضات کارگران سهام عدالت کشور نسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی با تجمع مقابل ساختمان سازمان خصوصی‌سازی

– تجمع اعتراضی دوباره پرستاران وکارکنان بیمارستان میلاد تهران نسبت به سطح پایین حقوق،عدم پرداخت بموقع حقوق واجرا نشدن قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری

– اعتصاب کارگران راه آهن نورآباد ومشک آباد اراک برای اعتراض به عدم پرداخت چندین ماه حقوق وحق بیمه

– تجمع اعتراضی کارکنان واساتید دانشگاه آزاد بناب نسبت به عدم پرداخت ۲ ماه حقوق مقابل ساختمان حوزه معاونت دانشجویی

– جان باختن کارگرجوان یک کارخانه شهرک صنعتی سلیمی آذرشهر بدنبال سقوط از بالابر

– جان باختن یک کارگر درشهر صالحیه براثر برق گرفتگی

*سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه:

حنای خانه کارگر و عوامل آن برای کارگران و بازنشستگان دیگر رنگی ندارد

با افزایش گرانی ها و گسترده شدن فقر ،  بیشترین آسیب ها ی اجتماعی و اقتصادی نصیب کارگران و مستمری بگیران در جامعه شده است.

 بطوری که سفره این حداقل بگیران روزانه کوچک و کوچکتر شده است.

از آنجایی که در دوسال گذشته گرانی ها بصورت روز افزون افزایش یافته و تا هفتاد درصد قدرت خرید بازنشستگان و کارگران را ازبین برده است .

صدای اعتراضات حداقل بگیران بخصوص بازنشستگان بلندتر شده است .

بطوری که حتی شکایت های صوری و هماهنگ شده عوامل خانه کارگر و نمایندگان غیر واقعی هم نتوانست مانند سالهای گذشته اعتراضات کارگران و بازنشستگان را به حاشیه ببرد.

 در دوسال گذشته شاهد اعتراضات مستمر و متحدانه بازنشستگان بخصوص بازنشستگان تامین اجتماعی در مقابل مجلس و وزارت کار و سازمان های مختلف ذی نفع بوده ایم که این اعتراضات در راستای همبستگی بین مستمری بگیران بسیار تاثیر گذار بوده است بطوری که بازنشستگان تامین اجتماعی در تهران و شهرستانها  توانسته اند بطور مستقلانه و  همزمان صدای اعتراضاتشان را به اکثر شهرهای کشور بکشانند و این موفقیت در اعتراضات سازماندهی شده،  بازنشستگان را بر این داشته تا در فکر ایجاد تشکیلات مستقل خودشان باشند تا منسجم تر و متحدانه تر اعتراضاتشان را تا رسیدن به مطالبات و خواسته های بحق دنبال کنند.

متاسفانه به واسطه نبود تشکل های مستقل کارگری و سندیکاها ، عوامل خانه کارگر و شوراهای اسلامی کار خودشان را با حمایت های امنیتی و دولتی به کارگران و بازنشستگان نزدیک به سی سال تحمیل کرده اند و از تمامی منابع کارگران و مستمری بگیران علیه آنها استفاده میکنند و فقط به تعدادی خاص که در انتخابات فرمایشی شان شرکت میکنند و در جهت سرکوب تشکل هایی مانند سندیکای کارگران شرکت واحد نقش داشته اند حداقلی امکانات ارائه میدهند .

 بطور مثال وقتی که سندیکای کارگران شرکت واحد درحال شکل گیری مجدد بود همین عوامل خانه کارگر وشوراهای اسلامی کار دهگانه اتوبوسرانی شرکت واحد،  با تمام امکانات با حمایت پلیس و عوامل امنیتی با چوب و چماق در روز روشن  ۱۹ اردیبهشت ۸۴ به محل سندیکای کارگران شرکت واحد حمله ور شدند و اعضای حاضر در محل  سندیکا را مورد ضرب و شتم قرار دادند و هرچه را که درسندیکا بود غارت کردند تا بتوانند به اصطلاح خودشان سندیکا را درنطفه خفه کنند .

تا بلکه راحت تر بتوانند  به غارت منابع کارگران ادامه دهند.

 علیرضا محجو ب هم در مصاحبه ای گفته بود اگر میتوانست، حضورا دراین حمله به دفتر سندیکای واحد شرکت میکرد اینکه نتوانسته بود با حضورش به چماقدارها درتخریب وضرب وشتم کارگران سندیکایی کمک کند خیلی ناراحت بود .

سندیکای کارگران شرکت واحد اعلام میدارد .

بازنشستگان و مستمری بگیران  تامین اجتماعی  تنها از راه همبستگی و سازماندهی و ایجاد تشکیلاتی مستقل برای خودشان می توانند،  هم از شرایط اسفبار معیشتی نجات پیدا کنند و هم  توطئه های نخ نمای عوامل کارفرمایی خانه کارگر و شوراهای اسلامی کار را که تنها منافع جناحی و دولتی را تامین میکنند خنثی کنند .

آنچه که بیاد داریم  در سالهای گدشته هیچ اعتراضاتی را از عوامل خانه کارگر و نمایندگان دولتی در خیابان ها ندیده ایم حال که هفتم بهمن بازنشستگان متحدانه میخواهند مقابل وزارت کار و سازمان تامین اجتماعی اعتراضات مستقل خودشان را بدور از دعواهای جناحی و سیاسی داشته باشند . عوامل خانه کارگر و دارو دسته محجوب  یکروز  قبل از هفتم بهمن  فراخوان اعترض سر  میدهند.

 در صورتی که در دوسال گذشته از هیچکدام از اعترضات کارگران وبازنشستگان حمایتی نکرده اند.

حال تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل

*شماره ای دیگر از سریال اعتراضات کارگران سهام عدالت کشور نسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی با تجمع مقابل ساختمان سازمان خصوصی‌سازی

روز یکشنبه ۵ بهمن، کارگران سهام عدالت کشوردرادامه اعتراضات دامنه دارشان نسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی دست به تجمع مقابل ساختمان سازمان خصوصی‌سازی واقع در خیابان ایران زمین شهرک غرب تهران زدند.

تجمع کنندگان از کارگران که از استان‌ها و شهرستان‌های مختلف برای پیگیری وضعیت شغلی خود عازم تهران شده‌اند، به خبرنگار رسانه ای گفتند: پس از ۱۴سال و فعالیت در ۳۵۳ دفاتر شرکت‌های تعاونی سهام عدالت در اقصی نقاط کشور، هنوز وضعیت شغلی و پرداخت مطالباتمان مشخص نشده است. در عین حال مطالبات مزدی، بیمه و سنواتی ما از سال ۹۷ تا پایان ۹۸ به تاخیر افتاده است.

یکی از افراد حاضر در تجمع گفت: اصلی‌ترین خواسته کارکنان سهام عدالت در اجتماع امروز این است که سازمان خصوصی‌سازی به تکلیفی که شورای عالی پول برای پرداخت مطالبات دوساله (۹۷تاپایان۹۸) دفاتر شهرستانی سهام عدالت ابلاغ کرده، عمل کند.

یکی دیگر از معترضان افزود: ما کارکنان دفاتر سهام عدالت خواهان مشخص شدن وضعیت پرداخت مطالبات معوقه و تامین امنیت  شغلی خود هستیم. بعد از  سالها چالش و پیگیری همچنان سازمان خصوصی‌سازی به وضعیت مشکلات و مطالبات ما کم توجه است بنابراین خواسته اصلی ما پاسخگو بودن سازمان خصوصی‌سازی در قبال وضعیت شغلی کارکنان زیرمجموعه خود و پرداخت مطالباتشان است.

گفتنی است حدود هزار و پانصد نفر از کارکنان تعاونی‌های سهام عدالت کشور که همگی از جانبازان یا خانواده‌های شهدای جنگ هستند، با ۱۲ سال سابقه کار از سال ۹۳ همزمان با الکترونیکی شدن ثبت نام مشمولان سهام عدالت به حال خود رها شده و وضعیت شغلی مشخصی ندارند.

*تجمع اعتراضی دوباره پرستاران وکارکنان بیمارستان میلاد تهران نسبت به سطح پایین حقوق،عدم پرداخت بموقع حقوق واجرا نشدن قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری

روزیکشنبه ۵ بهمن برای دومین بار درفصل زمستان، پرستاران وکارکنان بیمارستان میلاد تهران برای انعکاس هرچه بیشتر صدای اعتراضشان نسبت به سطح پایین حقوق،عدم پرداخت بموقع حقوق واجرا نشدن قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری در محل کارشان اجتماع کردند.

برپایه گزارش رسانه ای شده،حاضران در این تجمع که در محوطه بیمارستان برگزار شده، با بیان اینکه حق کرونا به ما پرداخت نشده است؛ خواستار اجرای قوانین پرستاری شدند. این پرستاران می‌گویند: کارانه ما مدتهاست ثابت مانده و افزایش دستمزد پرستاران شامل حال ما نشده است.

این پرستاران در عین حال، خواستار اجرای قوانین برزمین مانده مانند قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری هستند و می‌گویند: این قانون  علیرغم گذشت چهارده سال از تصویب، هنوز اجرایی نشده است. در عین حال، حقوقی که پرستاران بیمارستان‌های دیگر دارند مانند حق کرونا، علیرغم مطالبه‌گری بسیار، به ما پرداخت نمی‌شود.

پرستاران میلاد تهران در دی‌ماه نیز تجمع اعتراضی ترتیب دادند+ و نسبت به عدم دریافت حق کرونا و عدم افزایش دستمزد اعتراض کردند؛ این در حالیست که مدیرعامل بیمارستان، خودکفا و شرکتی بودن بیمارستان و کمبود درآمد را دلیل عدم پرداخت حق کرونای پرستاران می‌داند.

+تجمع اعتراضی پرستاران وکارکنان بیمارستان میلاد تهران نسبت به سطح نازل دستمزد،عدم تبدیل وضعیت و پرداخت نشدن بموقع مطالبات

روز سه شنبه ۲۳ دی، جمعی ازپرستاران وکارکنان بیمارستان میلاد تهران برای بنمایش گذاشتن اعتراضشان نسبت به سطح نازل دستمزد،عدم تبدیل وضعیت و پرداخت نشدن بموقع مطالبات دست به تجمع مقابل این واحد درمانی زدند.

تجمع کنندگان به خبرنگار رسانه ای گفتند: از زمان آغاز کرونا، برخلاف پرستاران سایر بیمارستان‌ها حق کرونا نگرفته‌ایم؛ دستمزد ما نیز در ماه‌های اخیر افزایش نیافته است؛ این در حالیست که بعد از پذیرش بیماران کرونایی، کار ما سخت و پرخطر شده است.

تجمع کنندگان خواستار افزایش ۵۰ درصدی دستمزد، پرداخت حق کرونا و پاداش معوق، برقراری امنیت شغلی و عقد قرارداد رسمی و رسیدگی به مطالبات خود شدند.

پرستاران میلاد می‌گویند: پیش از این نیز اعتراضاتی صورت داده‌ایم اما تا امروز به نتیجه نرسیده‌ایم و مسئولان به مطالبات ما توجه نکرده‌اند.

*اعتصاب کارگران راه آهن نورآباد ومشک آباد اراک برای اعتراض به عدم پرداخت چندین ماه حقوق وحق بیمه

روزیکشنبه ۵ بهمن، کارگران راه آهن نورآباد ومشک آباد اراک(شرکت پیمانکاری جوش گستر اراک) برای اعتراض به عدم پرداخت چندین ماه حقوق وحق بیمه دست از کارکشیدند.

*تجمع اعتراضی کارکنان واساتید دانشگاه آزاد بناب نسبت به عدم پرداخت ۲ ماه حقوق مقابل ساختمان حوزه معاونت دانشجویی

روز یکشنبه ۵ بهمن، کارکنان واساتید دانشگاه آزاد بناب برای بنمایش گذاشتن اعتراضشان نسبت به عدم پرداخت ۲ ماه حقوق مقابل ساختمان حوزه معاونت دانشجویی تجمع کردند.

به گزارش یک منبع خبری محلی،اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد بین‌ائو پلاکاردهایی در دست داشتند که بر روی آن نوشته شده بود «وضعیت معیشتی همکاران اسفناک است»و«آقای دکتر طهرانچی، لطفا صدای ما را بشنوید، دو ماه است حقوق نگرفته ایم».

*جان باختن کارگرجوان یک کارخانه شهرک صنعتی سلیمی آذرشهر بدنبال سقوط از بالابر

یک کارگرجوان یکی از کارخانجات شهرک صنعتی سلیمی آذرشهر در استان آذربایجان شرقی بدنبال سقوط از بالابروشدت جراحات پس از انتقال به بیمارستان جانش را ازدست داد.

*جان باختن یک کارگر درشهر صالحیه براثر برق گرفتگی

یک کارگرحین کار درشهرصالحیه،استان تهران براثر برق گرفتگی جان باخت.

بنابه گزارش رسانه ای شده،روزشنبه ۴ بهمن،یک کارگر ساختمانی حین کار جابجایی میلگرد درشهرصالحیه و برخورد با تیر برق دچار برق گرفتگی وبر روی درخت نزدیک به این ساختمان پرتاب شد.

باحضور نیروهای امدادی آتش نشانی شهرداری صالحیه وی با شرایط ایمن از بالای درخت به زمین منتقل و با انجام کمکهای اولیه به بیمارستان منتقل گردید.

عصر روزیکشنبه ۵ بهمن، کارگر حادثه دیده بعلت شدت جراحات وارده به کام مرگ کشیده شد.

akhbarkargari2468@gmail.com

Print Friendly, PDF & Email

Google Translate