اخباروگزارش های کارگری ۲۳ اسفند ماه ۱۴۰۱

اخباروگزارش های کارگری ۲۳ اسفند ماه ۱۴۰۱

– اعتراض به دیکتاتوری اسلامی در مراسم چهارشنبه سوری بارقص وپایکوبی، سردادن شعارها،سوزندان روسری و عمامه،آتش زدن لاستیک ،ایجاد راهبندان و …..

– دومین اعتراض کارگران بازنشسته فولاد خوزستان نسبت به عدم تحقق مطالباتشان وپاسخگونبودن مسئولان با تجمع مقابل کارخانه وپهن کردن سفره خالی

– ادامه اعتصاب،تجمع وراهپیمایی کارگران فصلی مجتمع کشت وصنعت نیشکرهفت‌تپه دراعتراض به عدم تبدیل وضعیت

– بیانیه «فرهنگیان کنشگر صنفی کشوری» برای آزادی اسماعیل عبدی و تمامی کنشگران صنفی و مدنی زندانی

*اعتراض به دیکتاتوری اسلامی در مراسم چهارشنبه سوری بارقص وپایکوبی، سردادن شعارها،سوزندان روسری و عمامه،آتش زدن لاستیک ،ایجاد راهبندان و …..

روزسه شنبه ۲۳ اسفند،فیلم های منتشره درشبکه های اجتماعی حاکی از اعتراض به دیکتاتوری اسلامی در مراسم چهارشنبه سوری بارقص وپایکوبی، سردادن شعارها، سوزندان روسری و عمامه،آتش زدن لاستیک ،ایجاد راهبندان و ….. در شهرهای زیرمی باشد:

اراک

ارومیه

أصفهان

اهواز

بانه

بوکان

پیرانشهر

تبریز

تهران(تهران پار،سعادت آباد،گیشاو….)

جوانرود

خرم آباد

دهگلان

دیواندره

رشت 

زاهدان

سقز

سنندج

کامیاران

کرج

کرمانشاه

مریوان

مهاباد

نقده

شعارها:

«امسال سال خونه، سید علی سرنگونه»

« مرگ بر خامنه‌ای»

«قسم به خون یاران  ایستاده‌ایم تا پایان»

« فقر فساد گرونی  می‌ریم تا سرنگونی»

*دومین اعتراض کارگران بازنشسته فولاد خوزستان نسبت به عدم تحقق مطالباتشان وپاسخگونبودن مسئولان با تجمع مقابل کارخانه وپهن کردن سفره خالی

روزسه شنبه ۲۳ اسفند برای دومین بار در ماه جاری+، کارگران بازنشسته فولاد خوزستان برای اعتراض به عدم تحقق مطالباتشان مبنی بر تسریع در پرداخت حق مناطق کمتر توسعه یافته،درمان بدون واسطه در شهرستانها و بهینه کردن درمان رفع مغایرتهای قانونی در رسیدگی بین شاغلین و بازنشستگان، بازگشت جایگاه واقعی بازنشستگان  فولاد خوزستان در جایگاه رفیع خود و…. وپاسخگونبودن مسئولان مقابل درب اصلی کارخانه فولاد خوزستان تجمع کردند وسفره خالی پهن کردند.

+تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته فولاد خوزستان نسبت به عدم تحقق مطالباتشان وپاسخگونبودن مسئولان مقابل درب شماره ۱ کارخانه فولاد خوزستان

روز یکشنبه ۱۴ اسفند، کارگران بازنشسته فولاد خوزستان برای انعکاس هرچه بیشتر صدای اعتراضشان نسبت به عدم تحقق مطالباتشان وپاسخگونبودن مسئولان مقابل درب شماره ۱ کارخانه فولاد خوزستان تجمع کردند.

اهم خواسته های بازنشستگان فولادخوزستان :

تسریع در پرداخت حق مناطق کمتر توسعه یافته

درمان بدون واسطه در شهرستانها و بهینه کردن درمان

رفع مغایرتهای قانونی در رسیدگی بین شاغلین و بازنشستگان

 بازگشت جایگاه واقعی بازنشستگان  فولاد خوزستان در جایگاه رفیع خود

*ادامه اعتصاب،تجمع وراهپیمایی کارگران فصلی مجتمع کشت وصنعت نیشکرهفت‌تپه دراعتراض به عدم تبدیل وضعیت

روز سه شنبه ۲۳ اسفند، کارگران فصلی مجتمع کشت وصنعت نیشکرهفت‌تپه به اعتصاب،تجمع وراهپیمایی اعتراضیشان نسبت به عدم تبدیل وضعیت ادامه دادند.

*بیانیه «فرهنگیان کنشگر صنفی کشوری» برای آزادی اسماعیل عبدی و تمامی کنشگران صنفی و مدنی زندانی

مردم بزرگ ایران، فرهنگیان گرامی کشور و مراجع بین المللی به ویژه «سازمان عفو بین الملل» و «اتحادیه جهانی معلمان»؛

سالهاست که فرهنگیان کشور در دفاع از حقوق قانونی، منزلت و معیشت مناسب، برای داشتن یک نظام آموزشی باکیفیت و مترقی، سعی دارند فریاد حق طلبی را از سراسر کشور به گوش مسئولان برسانند.

در این میان اسماعیل عبدی، که معلم ریاضی و کنشگر قدیمی و دبیر کل سابق کانون صنفی معلمان ایران (تهران ) اکنون چهره ای شناخته شده و محبوب نزد بسیاری از مردم بزرگ ایران و بسیاری از اتحادیه ها و مراجع بین المللی می باشد، در تیرماه سال ۱۳۹۴ با اتهامات واهی بازداشت گردیده و تاکنون در زندان بسر می برد. او قرار بود به عنوان یکی از نمایندگان معلمان، در اجلاس «کنگره جهانی معلمان» در شهر اُتاوا پایتخت کانادا شرکت کند که به جای آن بازداشت و روانه زندان شد!

شرح حال ایشان، چه در مسیر پر پیچ و خم امنیتی-قضایی و چه از نظر مشقت ها و فشارهای مستمری که ایشان و خانواده اش طی این دوره طولانی ۸ ساله زندان متحمل شده اند، تماماً نشانهء بی عدالتی عریان است.

حبس ماراتُنی او، یک نمونه بسیار روشن و مهم از اجحاف بر معلمان کنشگر و تضییع حقوق شهروندی زندانیان می باشد. 

اسماعیل عبدی سه فرزند دارد که در زمان دستگیری، همگی خردسال بودند و دوران رشد، بلوغ و جوانی خود را بدون حضور مستقیم پدر طی کرده و زیر سایه ترس، نگرانی، ابهام و انبوهی از سوالات بی پاسخ در مورد چرایی، چیستی و چگونگی زندان پدر سپری کرده اند و جز لحظاتی کوتاه و مبهم از ملاقات های کابینی و مرخصی های معدود و کوتاه مدت مهر پدر را نچشیده اند.

اما محرومیت از مهرورزی پدرانه، دوری از همسر و پدر و مادری پیر و بیمار، هیچگاه اراده او را در مسیر حق طلبی سست نکرده و در مسیر طولانی و پررنج زندان، حتی لحظه ای احساس پشیمانی و ندامت به ذهنش خطور نکرده و همچنان استوار بر مدار حقانیت و دفاع از حیثیت و اعتبار خود ایستاده است، تا آنجا که او را به نماد شرف معلمان ایران تبدیل کرده است.  

اسماعیل عبدی در اظهارات اخیرش که از درون زندان منتشر نموده، خاطر نشان کرده است: 

*بیش از ۲۰سال سابقه کار دارم اما آموزش و پرورش نه مرا اخراج می کند و نه بازنشسته! حقوق و بیمه من نیز بطور کامل قطع شده است! در واقع پرونده من در بين مثلثی از نهادهای حکومتیِ «اجرای احكام»، «دادگاه انقلاب» و «ضابطین قوه قضائیه» دور باطلی را طی می کند! با وجود آن که چندی پیش قرار بود با وثیقه آزاد شوم، هنوز تحت چنین انتظار فرساینده ای در زندان بسر می برم»

با توجه به آنچه پیرامون وضع اسماعیل عبدی گفته شد، برای همگان محرز است که عنوان «عدم توجه دولت و مجلس» به خواسته های به حق و مطالبات قانونی فرهنگیان، بسیار نارسا، بلکه نادرست به نظر می رسد. چرا که اینهمه ظلم در حق ایشان نمی تواند صرفاً در اثر «بی توجهی» آنهم طی ۸ سال انباشته شده باشد. 

اکنون برای فرهنگیان و بلکه عموم مردم آگاه و حق خواه ایران به خوبی روشن است که در نظام جمهوری اسلامی، موارد زیر ازجمله حقایق غیر قابل انکار می باشند: 

۱- پرونده سازی و ایراد اتهامات واهی علیه فعالان صنفی و اعضای تشکل ها و کانون های صنفی فرهنگیان و از جمله «شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان».

۲- صدور احکام سنگین زندان برای کنشگران صنفی فرهنگی.

۳-عدم اجازه به فرهنگیان برای برگزاری اجتماعات اعتراضی یا ایجاد تشکل های صنفی

۴- دخالت، اعمال نفوذ و بلکه سلطه نهادهای «امنیتی» در مراحل رسیدگی به پرونده های قضایی فرهنگیان در مراحل دادرسی و صدور حکم. 

۵- ایجاد فشار مضاعف و دستگیری های بسیاری از معلمان در سراسر کشور.

۶- همسویی وزارت آموزش و پرورش با نهادهای امنیتی و قضایی برای پرونده سازی یا دستگیری فرهنگیان

۷-ایجاد فشار از راه های گوناگون بر خانواده های فعالان صنفی فرهنگیان.

مردم آگاه و حق طلب ایران؛معلمان و فرهنگیان شریف ایران؛اتحادیه های بین المللی معلمان و مراجع بزرگ حقوق بشری

ما فرهنگیان کنشگر صنفی کشور، وظیفه خود می دانیم صدای حق طلبی بی صدایان، به ویژه فرهنگیان معترضی باشیم که در مواجهه با بی عدالتی ها و نقض آشکار حقوق بشر در ایران، سر از بازداشتگاه ها و زندانها در آورده، خود و خانواده هایشان متحمل رنج های بسیار می گردند. همچنین بنا داریم به سهم خود، در این راستا کوشش کنیم تا نظر همگان را به این اوضاع وخیم و غیر قابل قبول که نسبت به زندانیان کنشگر فرهنگی و دیگر اقشار مردم روا می گردد، جلب کرده و تقاضای کمک داشته باشیم. 

حق شهروندی و منزلت انسانی در جوامع متمدن بشری در قرن ۲۱ حکم می کند ما نیز یکصدا بگوییم و بخواهیم که:

*اسماعیل عبدی و تمامی دستگیر شدگان کنشگر صنفی-مدنی،سیاسی و به ویژه معلمان دربند، بدون قید و شرط، هرچه زودتر آزاد گردند*

فرهنگیان کنشگر صنفی کشور

۲۳ اسفند ۱۴۰۱

*زینب همرنگ معلم بازنشسته توسط نیروهای امنیتی در تهران بازداشت شد.

نیروهای امنیتی خانم زینب همرنگ سید بگلو را روز یکشنبه بیست و یکم اسفندماه، هنگام خروج از منزلش، در تهران بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل کردند.

*بازداشت محمد صادقی فرهنگی بازنشسته و از کنشگران اراک

آقای محمد صادقی فرهنگی بازنشسته و از فعالین صنفی استان مرکزی،  اراک  به دلیل شرکت در تجمع شانزدهم اسفند  در صبح پنج شنبه هیجدهم اسفند ماه  بازداشت شد و امروز (۲۲اسفند) به زندان عمومی اراک منتقل شد.

*احضار نصرت بهشتی توسط اداره اطلاعات مشهد و ایراد اتهام شرکت در تجمعات صنفی

نصرت بهشتی،معلم بازنشسته مشهدی که به پنج سال زندان محکوم شده و به علت بیماری (که درزندان مبتلا شده است) بارها جراحی شده است، بار دیگر در تاریخ بیست و دوم اسفند ۴۰۱ احضار شد.

لازم به ذکر است که این معلم بازنشسته، باوثیقه یک میلیارد و دویست میلیون تومانی آزاد است و 

 در روزهای آینده باید جراحی شود.

*آزادی رحمان عابدینی فعال صنفی معلمان 

رحمان عابدینی که در تجمع ۱۶ اسفند ماه در کرج  همراه با ضرب و شتم توسط  ماموران امنیتی بازداشت شده بود ، دیشب از ندامتگاه کرج آزاد شد .

*دادگاه تجدید نظر حکم سال۶ زندان (۵سال قابل اجرا) کیوان مهتدی را تایید کرد

*بازهم تصادف سرویس رفت و آمد کارگران،اینبار مصدومیت ۱۳ کارگردراستان مرکزی

صبح روزسه شنبه ۲۳ اسفند،مینی بوس حامل کارگران یک واحد تولیدی در محور اراک ـ قم تصادف کرد و۱۳ کارگرمصدوم و۱۱ نفرشان به بیمارستاننی در اراک منتقل شدند.

akhbarkargari2468@gmail.com

Print Friendly, PDF & Email

Google Translate