اخباروگزارش های کارگری ۱۹ دی ماه ۱۴۰۱

اخباروگزارش های کارگری ۱۹ دی ماه ۱۴۰۱

صدوشانزدهمین روزاعتراضات سراسری پس از قتل مهسا (ژینا) امینی  در مقر گشت ارشاد تهران 

نگاهی به خبرها وگزارش های روز دوشنبه ۱۹ دی ماه، همزمان با صدوشانزدهمین روزاعتراضات  سراسری پس ازقتل مهسا (ژینا) امینی  در مقر گشت ارشاد تهران:

– تجمع اعتراضی نسبت به اعدام ها مقابل زندان رجایی شهرکرج با حضور مادر وپدر محمد قبادلو

ازاولین ساعات روز دوشنبه ۱۹ دی،جمعی باهمراهی مادر وپدر محمد قبادلوبرای اعتراض به اعدام ها دست به تجمع مقابل زندان رجایی شهر کرج زدند.

– گرامیداشت خاطره محمد حسینی  بمناسبت سومین روز خاکسپاریش علیرغم جوشدید امنیتی وحضور گسترده نیروهای سرکوب دولت اسلامی ودستگاه رهبری برسرمزارش و با حضور خانواده محمد مهدی کرمی

– گرامیداشت یاد محمد مهدی کرمی بمناسبت سومین روز خاکسپاریش بر سر مزارش

– گرامیداشت خاطره آوات قادرپور از جان باختگان اعتراضات سراسری بوکان بمناسبت چهلمین روز خاکسپاریش در روستای ملالر

– «به یاد غزل»

یادبود غزل نوریان، فارغ‌التحصیل دانشکده مهندسی و علم مواد دانشگاه صنعتی شریف و مسافر هواپیمای اوکراینی در لابی این دانشکده

– شعارنویسی دانشجویان خوابگاه کوثر

– روزیکشنبه ۱۸ دی: اعلام حمایت  دانشجویان دانشکده ریاضی تهران با حضور حداکثری در جلسه تدریس دکتر مجید علیزاده، استاد دانشکده ریاضی دانشگاه تهران، که به بهانه‌های واهی و با هدف ایجاد رعب و وحشت در سایر اساتید، حقوق این استاد به همراه حداقل دو تن از اساتید دیگر این دانشکده، قطع شده‌است.

– کانون نویسندگان ایران:بزرگداشت یاد بکتاش آبتین دربندسیاسی زندان رجایی‌شهر

– کانون نویسندگان ایران:

هر شب ستاره‌ای به زمین می‌کشند و باز این آسمان غم‌زده غرق ستاره‌هاست

– بیانیه‌ی شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران در محکومیت اعدام‌های اخیر

– اعتصاب وتجمع کارگران  کارخانه یدکی موتور برای افزایش دستمزد منجمله اعتراض به عدم اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل و نداشتن امنیت شغلی

– تجمع  اعتراضی کارگران فضای سبزنفت آغاجاری نسبت به بلاتکلیفی شغلی مقابل وزارت نفت

– ادامه کنش های کارگران قرارداد موقت جهاد کشاورزی برای افزایش دستمزداز جمله اجرای طرح طبقه بندی مشاغل

– ادامه اعتراضات کارگران بازنشسته شرکت ملی مس ایران نسبت به تغییر اساسنامه وقرارگرفتن زیر نظر شورای عالی رفاه با برپایی تجمع مقابل ساختمان صندوق بازنشستگی درکرمان

– جان باختن یک کارگر در کاشان براثر برق گرفتگی

کانون نویسندگان ایران:بزرگداشت یاد بکتاش آبتین دربندسیاسی زندان رجایی‌شهر

در سالگشت قتل یار سربلند کانون نویسندگان ایران بکتاش آبتین در محافل، جرگه‌ها و انجمن‌هایی یاد این ستم‌کشته‌ی عزیز را گرامی داشتند و بار دیگر بر ادامه‌ی راه پرفروغ آزادی‌خواهی او پای فشردند، از جمله‌ی این مراسم بزرگداشت بکتاش آبتین در زندان رجایی‌شهر در میان یاران هم‌زنجیر او طی دوره‌ای که بکتاش به «جرم» آزادی‌خواهی در زندان به سر می‌برد، مشروح خبر تا جایی که به دست ما رسیده به قرار زیر است:

بزرگداشت یاد بکتاش آبتین در بند سیاسی زندان رجایی‌شهر

گروهی از زندانیان سیاسی زندان رجایی‌شهر یاد بکتاش آبتین را گرامی داشتند

روز گذشته ۱۸ دی ماه به مناسبت سالروز قتل بکتاش آبتین، شاعر، مستندساز و عضو کانون نویسندگان ایران، جمعی از زندانیان سیاسی زندان رجایی‌شهر یاد او را گرامی داشتند. در این مراسم ابتدا به یاد بکتاش آبتین و دیگر جانباختگان راه آزادی یک دقیقه سکوت اعلام شد و سپس برخی حاضران از جمله رضا خندان(مهابادی)، آرش گنجی، سعید ماسوری و پیمان پورداد، پیرامون زندگی، مرگ و آثار ادبی و هنری بکتاش آبتین سخن گفتند.

کانون نویسندگان ایران:

هر شب ستاره‌ای به زمین می‌کشند و باز این آسمان غم‌زده غرق ستاره‌هاست

هفدهم دی‌ماه خبر اجرای حکم اعدام دو جوان معترض بازداشت‌شده، محمدمهدی کرمی و محمد حسینی، منتشر شد که گفته می‌شود به خون‌خواهی یک مأمور عضو بسیج بوده است.

سال‌هاست که بسیاری از کشورهای جهان به کارزار مخالفت با اعدام پیوسته‌اند. اما در این‌جا می‌بینیم از آغاز جنبش آزادی‌خواهی مردم که حاکمیت سرکوب‌گر صدها معترض را، اغلب، وحشیانه بازداشت و زندانی و گاه «مقتول» کرده است و دادگاه‌ها آماده‌ی صدور احکام سنگین شده‌اند، ریزه‌خواران سفره‌ی قدرت که ‌هیچ مسئولیتی در دایره‌ی قضا و جزا ندارند پی‌درپی وحشت‌زده فریاد «اعدام کنید» سر داده‌اند. 

با اعدام محسن شکاری و مجید‌رضا رهنورد در آذرماه، فریادهای «اعدام بس!» در سراسر جهان طنین‌انداز شد و در پی آن هشدارها ‌آمد که «راه رفته را آزمودن خطاست». اما ادامه‌ی موج تازه‌ی اعدام‌های شتابزده نشان می‌دهد که حاکمیت به‌ستوه‌آمده از ایستادگی مردم آزادی‌خواه جز سرکوب هرچه بیش‌تر راهی پیش روی خود نمی‌بیند. برای قدرت‌نمایی و گرفتن زهرچشم، در یک روند قضایی معیوب هم‌چنان زندانیان سیاسی را پشت درهای بسته، بدون حضور وکیل یا وکلای مستقل انتخابی، در غیاب هیئت منصفه و مردم تماشاگری که بر صحت داوری شهادت دهند، محاکمه می‌کند و از میان آنان گردن‌هایی را برای طناب دار برمی‌گزیند که گاه حتی واپسین وداع با خانواده و عزیزان خود از آن‌ها دریغ می‌شود. حاشا که این دست حرکات مذبوحانه هرگز و هیچ‌کجا جز افزودن بر خشم مردم مثمر ثمر بوده باشند؛ آزادی‌خواهان در سراسر تاریخ با ایستادگی و نثار جان خود بر این حقیقت گواهی داده‌اند.

بیانیه‌ی شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران در محکومیت اعدام‌های اخیر 

ارغوان خوشه خون

بامدادان که کبوترها

بر لب پنجرەی باز سحر غلغله می‌آغازند

جان گل رنگ مرا

بر سر دست بگیر

به تماشاگه پرواز ببر

آه بشتاب که هم پروازان

نگران غم هم پروازند

معلمان و دانش آموزان گرانقدر و ملت شریف ایران:

بار دیگر در روزهای اخیر پس از اعدام #محسن_شکاری و #مجید_رضا_رهنورد شاهد اعدام #محمد_مهدی_کرمی و #سید_محمد_حسینی بودیم.

در حالیکه این دو جوان تا صدور و تایید رای در دیوان، حق داشتن وکیل انتخابی را نداشتند و وقتی با تلاش برخی وکلای شریف، نهایتا اعاده دادرسی  #سید_محمد_حسینی، جوان کارگری که هیچ پشت و پناهی در زندگی نداشت و در یک مرغداری کار می کرد،  پذیرفته شد و این امید می رفت که او از مرگ رهایی یابد، اما هفدهم دی ماه او و محمد مهدی کرمی، ورزشکاری که دارای مدال‌های کشوری و جهانی برای سرزمین ما بود، به دار آویخته شدند.

نحوه محاکمه آنها بدون طی تشریفات حقوقی و امکان بهرمندی از وکیل تعیینی و شرایط دادگاه علنی برای رفع شبهەها، اعتراض اغلب حقوقدانان کشور را بر انگیخته است. در کنار عدم رعایت حقوق قانونی متهمان برخی از فقها از عدم انطباق این اعدام‌ها با موازین فقهی نیز تأکید ورزیدند. اما حاکمیت مغرورانه و سرمستانه چنین تصور می‌کند که با عجله و شتاب در اعدام جوانان می‌تواند بر ناکارآمدی خود، که علت العلل اصلی خیزش اخیر به جان آمدگان است، سرپوش بگذارد و با ایجاد ترس و تهدید، معترضان را خاموش کند.

معلمان، دانش آموزان و ملت شریف ایران:

دردناک ترین و رنج آورترین قصه این اعدام‌ها این است که حاکمیت مدعی حکومت مستضعفان و فقرا اینک، برای مجازات سراغ فقیرترین و بی‌بهرەمندترین و در عین حال شریف‌ترین لایەهای طبقاتی جامعه رفته تا دریابیم علی‌رغم این شعارهای فریبنده در چهار دهه، دین و اخلاق و همه هنجارها تنها سرپوشی برای چپاول و غارت بیشتر سرمایەهای مادی و معنوی مردم این سرزمین بوده است.

سحرگاه ۱۹ دی قرار بود دو جوان دیگر به نام‌های #محمد_قباد_لو و #محمد_بروغنی نیز به دار آویخته شوند اما ابعاد اعتراض گسترده رسانەای و حضور مردم شریف در همراهی با این دو خانواده دردمند، خوشبختانه مانع انجام این کار شد و نشان داد که همبستگی و اتحاد جمعی چگونه می‌تواند موجب پیروزی شود. در دو مورد اخیر نیز ضمن عدم رعایت حقوق متهمان، بنابر گفته خانواده و برخی وکلا ۲۰ پزشک معتمد قوه قضاییه بر بیماری #محمد_قباد_لو صحه گذاشتەاند و عجیب تر آنکه مادر او دردمندانه فریاد می‌زند که در سایت ناجا توضیح داده شده که قتل کرم پور در رباط کریم انجام شده و سخنران مراسمش نحوه کشته شدن او را برای حاضران توضیح داده اما قتل او را به گردن فرزندش و با زیر گرفتن ماشین، که اساسا چنین اتفاقی در آن لحظه روی نداده، نسبت دادەاند.

پرسش مهمی که حاکمیت تاکنون بدان پاسخ نداده این است که اگر اصرار به درستی مدعیات خود دارد، چرا تا کنون به هیچ کدام از این ادعاها که عدم بررسیش، جان بی گناهانی را ستانده است، وقعی ننهاده است و می خواهد تنها منبع درست نشان دادن همه سناریوهای ساختگیش را صدا و سیمای غیر ملی و کم مخاطب قرار دهد؟ چرا اجازه برگزاری دادگاه علنی به این متهمان نمی‌دهد؟ چرا وکلای انتخابی و تعیینی حق ورود برای دفاع از آنها را ندارند؟ چرا اساسا، شفاف سازی پیرامون این پروندەها و قانع کردن افکار عمومی برای حاکمیت کمترین ارزشی ندارد.

آیا جز این است که با رعایت همه اصول دادرسی، سناریوهای ساختگی که از نظر  اکثریت مردم رسوا و مردود شده، دیگر  نمی‌تواند حتی اندک طرفداران باقی مانده از آنها را هم قانع نماید.

شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران، ضمن اعتراض به تداوم اعدام جوانان و محکومیت آن، خواهان توقف احکام اعدام همه متهمان و اعاده دادرسی عادلانه برای این جوانان وطن با حضور وکلای تعیینی است. بی تردید این روند اگر بر اساس قانون انجام گیرد، مشخص خواهد شد که در صدور این احکام علیه فرودستان حق طلب، چه سخاوت بی رحمانەای در گشادگی صدور احکام ظالمانه جهت ایجاد رعب و وحشت در جامعه به خرج داده‌اند تا صدای اعتراض بر ظلم و تبعیض و بی‌عدالتی را خاموش کنند. اما سیاست ترس و فشار تا زمانی که چرخه ظلم و بی عدالتی به مسیر خود پرشتاب‌تر ادامه دهد، نه تنها کمترین اثری ندارد که نهایتا پایەهای ستم و ظلم را خواهد سوزاند.

شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران

۱۹ دی ۱۴۰۱

اعتصاب وتجمع کارگران  کارخانه یدکی موتور برای افزایش دستمزد منجمله اعتراض به عدم اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل و نداشتن امنیت شغلی

روز دوشنبه ۱۹ دی، کارگران  کارخانه یدکی موتور برای افزایش دستمزد منجمله اعتراض به عدم اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل و نداشتن امنیت شغلی دست از کارکشیدند ومقابل این واحدتولیدی واقع در شهرک صنعتی کاوه ساوه تجمع کردند.

تجمع کنندگان به خبرنگاررسانه ای گفتند: حدود ۶۰۰ تا ۷۰۰ کارگر در کارخانه یدکی موتور  با سوابق مختلف مشغول کارند که از میزان دریافتی دستمزد خود رضایت ندارند.

آنها افزودند: همه ما در طول سالهای گذشته برای افزایش حقوق تلاش کردیم، طرح طبقه‌بندی مشاغل که از چندین سال پیش در این کارخانه اجراشده نیاز به بازنگری دارد.

آنها ادامه دادند:در حال حاضر طرح طبقه‌بندی مشاغل برای کارگران دیگر کارایی ندارد. بنابراین تقاضای بازنگری طرح طبقه‌بندی مشاغل مهم‌ترین خواسته‌ی کارگران طی سالهای گذشته بوده است.

آنها همچنین گفتند: بخش دیگری از مشکلات ما تغییر عناوین شغلی و قراردادهاست.از ابتدای زمستان قردادها یک ماهه شده و امنیت شغلی کارگران به خطر افتاده است. بخش دیگری از نگرانی ما نیز ناشی از تغییر عناوین شغلی سخت و زیان‌آور است که این تغییرات در زمان بازنشستگی پیش از موعد کارگران را دچار مشکل می‌کند.

تجمع  اعتراضی کارگران فضای سبزنفت آغاجاری نسبت به بلاتکلیفی شغلی مقابل وزارت نفت

روز دوشنبه ۱۹ دی، کارگران فضای سبزنفت آغاجاری خودرا از خوزستان به پایتخت رساندند تا با برپایی تجمع مقابل وزارت نفت صدای اعتراضشان را نسبت به بلاتکلیفی شغلی هرچه بیشتر منعکس کنند.

براساس گزارش رسانه ای شده ،۶۳نفر از کارگران بیکار شده فضای سبز شرکت نفت آغاجاری واقع در شهرستان امیدیه استان خوزستان که بدنبال بازگشت به کار خود هستند، صبح امروز مقابل ساختمان وزارت نفت تجمع کردند.

یکی از کارگران با بیان اینکه برای پیگیری وضعیت بلاتکلیف شغلی‌مان به تهران آمده‌ایم ، در تشریح وضعیت بلاتکلیف شغلی خود و همکارانش افزود: از سال ۸۶ به صورت مستقیم و بدون قرار داد با شرکت نفت فعالیت داشتیم، تا اینکه پایان آذر ماه سال گذشته (۱۴۰۰) به یکباره با پافشاری شرکت نفت آقاجری به پیمانکار واگذار شدیم و کارفرما تصمیم گرفت بجای عقد قرارداد دائمی که سال‌ها در انتظارش بودیم، همه ما کارگران را به قرار داد حجمی و در نهایت روزمزدی تبدیل وضعیت کند. از آن موقع تا هم اکنون امنیت شغلی نداریم.

وی افزود: ما ۶۳ کارگر، در واقع نیروی جایگزین ۹۷ کارگر دیگر فضای سبز شرکت نفت در ایام مرخصی، بیماری و یا به هر دلیل دیگر جذب شرکت نفت شده‌ایم اما در طول این سال‌ها از ما به صورت تمام وقت برای مشاغل دیگر استفاده شده است.

او با بیان اینکه  بعد از گذشت یکسال  مجددا پایان آذر ماه سال جاری با پایان عقد قرار داد پیمانکار با شرکت نفت آقاجری ما کارگران دوباره کنار گذاشته شده‌ایم، افزودند: با اصرار کارگران از شرکت نفت آقاجری یک ماه دیگر با فعالیت کارگران موافقت شده بنابر این اگر وضعیت شغلی ما تا پایان دی ماه مشخص نشود برای همیشه بیکار خواهیم شد.

ادامه کنش های کارگران قرارداد موقت جهاد کشاورزی برای افزایش دستمزداز جمله اجرای طرح طبقه بندی مشاغل

روز دوشنبه ۱۹ دی ، کارگران قرارداد موقت جهاد کشاورزی از ادامه کنش های دامنه دارشان برای افزایش دستمزداز جمله اجرای طرح طبقه بندی مشاغل خبردادند.

آنها به خبرنگاررسانه ای گفتند: بالای ده سال با حداقل حقوق و بدونِ اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل کار کردیم و با توجه به اوضاع اقتصادی و وضعیتِ بدِ معیشتی دیگر نمی‌توان با حقوق‌های ناچیز گذرانِ زندگی کرد.

نیروهای قرارداد موقت کارگری وزارت جهاد کشاورزی همچنین در نامه‌ای به رعیتی‌فرد (معاون روابط کار وزیر کار) خواستار اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل شدند و گفتند: با مشکلاتِ جدی معیشتی و نابرابری مزدی مواجه هستیم.

ادامه اعتراضات کارگران بازنشسته شرکت ملی مس ایران نسبت به تغییر اساسنامه وقرارگرفتن زیر نظر شورای عالی رفاه با برپایی تجمع مقابل ساختمان صندوق بازنشستگی درکرمان

روز دوشنبه ۱۹ دی،جمعی از کارگران بازنشسته شرکت ملی مس ایران  درادامه اعتراضشان نسبت به تغییر اساسنامه وقرارگرفتن زیر نظر شورای عالی رفاه برای باری دیگر دست به تجمع مقابل ساختمان صندوق بازنشستگی درکرمان زدند.

بنابه گزارش رسانه ای شده، صندوق بازنشستگی شرکت ملی مس ایران از تاریخ ۵ اسفندماه ۱۴۰۰ زیر نظر شورای عالی رفاه قرار گرفته و از همان تاریخ کارگران بازنشسته شرکت ملی مس ایران نسبت به این تصمیم، اعتراض دارند.

ادامه بلاتکلیفی شغلی ۲ کارگر حق طلب شرکت مخابرات أصفهان با بیست سال سابقه کار زیر سایه سکوت مصلحتی مسئولان

بلاتکلیفی شغلی ۲ کارگر حق طلب شرکت مخابرات أصفهان با بیست سال سابقه کار زیر سایه سکوت مصلحتی مسئولان

براساس گزارش رسانه ای شده،دو نفر از نیروهای پیمانکاری مخابرات اصفهان که به دلیلِ نمایندگی کارگران برای رسیدن به مطالباتشان بیکار شده‌اند، همچنان بلاتکلیف هستند. این نیروها سابقه‌ی بیست سال کار در مخابرات را دارند. 

نیروهای مخابرات اصفهان پیشتر در اعتراض به روی کارآمدن پیمانکاران محلی، برای مدتی قرارداد کار را امضا نکرده و خواستار ادامه‌ی کار دو شرکت پیمانکار قبلی شده بودند. بعد از گذشت مدتی از این اعتراض سرانجام با وعده‌‎ی ادامه‌ی اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل، نیروهای مخابرات مجبور به امضای قرارداد کار شدند. 

در این بین دو نفر از نمایندگان کارگری نتواسنتند به کار برگردند و آن‌ها همچنان بعد از بیست سال کار بلاتکلیف هستند.

ناپدیدسازی قهری بنیامین رخشانی دانش‌آموز ۱۵ ساله 

بنیامین رخشانی دانش‌آموز ۱۵ ساله بلوچ اهل زاهدان در جریان دستگیری‌های گسترده اخیر روز جمعه ۱۶ دی‌ماه ۱۴۰۱ توسط نیروهای امنیتی شهر چابهار بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شده است.

ناپدیدسازی قهری دو دانش‌آموز در جوانرود

کیان میراحمدی ۱۹ ساله و مانی نوری ۱۷ ساله دو دانش‌آموز اهل شهر جوانرود در جریان دستگیری‌های گسترده اخیر توسط نیروهای امنیتی شهر جوانرود بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شده‌اند.

ناپدیدسازی قهری حسام محمدی تبار در جوانرود

در ادامه بازداشت‌های گسترده توسط نیروهای حکومتی در شهر جوانرود دوشنبه ۱۲ دی نوجوان ۱۸ ساله‌ای به نام حسام محمدی تبار در خیابان سعدی ربوده شده و تاکنون از سرنوشت و محل نگهداری او خبری در دست نیست.

ناپدیدسازی قهری ریبوار نجفیان، دانش آموز ۱۸ ساله 

ریبوار نجفیان، ۱۸ ساله و اهل سو، از توابع سنندج، در جریان دستگیری‌های اخیر در سنندج، روز دوشنبه ۱۲ دی‌ماه ۱۴۰۱ توسط نیروهای امنیتی شهر سنندج بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شده است.

کیوان مهتدی، معلم، نویسنده و مترجم به شش سال حبس تعزیری محکوم شد

کیوان مهتدی معلم، نویسنده و مترجم و عضو کانون نویسندگان ایران، پس از ۲۴۵ روز بازداشت موقت به اتهام «اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی» به پنج سال حبس و به اتهام «تبلیغ علیه نظام» به یک سال حبس تعزیری محکوم شد.

بازداشت‌ کیوان مهتدی بخشی از یک موج سرکوب گسترده بود که به بهانه‌ی سفر دو معلم سندیکالیست فرانسوی، حکومت شمار قابل توجهی از معلمان، فعالان و نویسندگان را زندانی کرد.

شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران پیش‌تر به دادرسی ناعادلانه و محکوم کردن بازداشت معلمان و کارگران اعتراض و خواستار آزادی بی قید و شرط معلمان و کارگران زندانی ، منجمله آقای مهتدی شده بود.

تداوم بازداشت امیررضا حسینی پس از ۷۲ روز

امیررضا حسینی دانشجوی روانشناسی دانشگاه آزاد شهر قدس ورودی ۹۸ که در روز ۷ آبان بازداشت و به زندان تهران بزرگ منتقل شده بود، پس از ۷۲ روز همچنان در بازداشت به‌سر می‌برد و دادگاه از تعیین کردن قرار وثیقه برای ایشان امنتا می‌ورزد. 

گفتنی است این دانشجو در دادگاه بدوی به ۳‌سال و ۷ماه حبس به اتهام اجتماع و تبانی و تبلیغ علیه نظام محکوم و اکنون در انتظار دادگاه تجدیدنظر است.

علی زیرایی دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مددکاری علوم اجتماعی علامه طباطبایی، ورودی ۱۴۰۱، یکشنبه ۱۸ دی بازداشت شد.

از نهاد بازداشت کننده و محل نگهداری وی اطلاعی در دست نیست.

آزادی موقت زهره جم به قید وثیقه

زهره جم دانش‌آموخته رشته هنر و دبیر اسبق شورای صنفی دانشگاه تربیت مدرس که در تاریخ ۲۸ آذر بازداشت شده بود، ساعاتی پیش به قید وثیقه آزاد شد.

آزادی موقت محمد شباهتی به قید وثیقه‌ی یک میلیارد تومانی

محمد شباهتی فعال صنفی-دانشجویی دانشگاه تهران و عضو اسبق شورای صنفی دانشگاه نوشیروانی بابل که روز ۱۶ آذر بازداشت شده بود، بعد از گذشت ۳۵ روز به قید وثیقه‌ی یک میلیارد تومانی آزاد شد.

آزادی موقت نازیلا معروفیان به قید وثیقه ۶۰۰ میلیونی

نازیلا معروفیان، خبرنگار و دانشجوی دانشگاە علامە که روز ۸ آبان پس از انتشار مصاحبه خود با امجد امینی (پدر مهسا امینی) بازداشت شده بود، امروز به قید وثیقه ۶۰۰ میلیونی آزاد شد.

آزادی موقت لیلا حسین‌زاده به قید وثیقه از زندان اوین 

لیلا حسین زاده بیش از ۴ ماه بود که بدون هیچ اتهام جدیدی در حالی که از بیماری خودایمنی رنج زیادی می‌برد در بازداشت موقت بود و هم‌اکنون وضعیت بیماری وی نگران کننده است.

آزادی موقت محمدعلی کامفیروزی به قید وثیقه آزاد

محمدعلی کامفیروزی، وکیل پایه یک دادگستری و فعال دانشجویی سابق که در تاریخ ۲۳ آذر بازداشت شده بود، به قید وثیقه آزاد شد.

ژیلا خیر آزاد شد

ژیلا خیر فعال صنفی معلمان و دبیر هنر کازرون که در تاریخ یک آذر ماه ۱۴۰۱ توسط نیروهای امنیتی کازرون بازداشت و به زندان عادل آباد شیراز منتقل شده بود امروز ۱۹ دی ماه  به قید وثیقه آزاد شد.

شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران ضمن تبریک آزادی خانم خیر،خواهان آزادی دیگر معلمان زندانی و همه کنشگران مدنی و معترضان خیابانی است.

پیام تبریک انجمن صنفی معلمان فارس به مناسبت آزادی بانوی شجاع فارس ژیلا خیر

با آن که به هیچ جرم دربند شدی

گل جامه درید ز شوق آزادی تو 

آزادیت مبارک همکار عزیز

امروز دوشنبه ۱۹ دی ماه ۱۴۰۱‌ آزادی ژیلا خیر، فعال و کنشگر آگاه و شریف فارس(پس از ۴۹ روز بازداشت) کام فعالان صنفی و جامعه فرهنگیان کنشگر را در این ایام بسیار تلخ اندکی شیرین نمود.

انجمن صنفی معلمان فارس ضمن تبریک و شاد باش آزادی این همکار فرهیخته و شجاع به ایشان، خانواده محترم شان و تمامی معلمان کنشگر ایران، خواهان و آرزومند آزادی تمامی معلمان بازداشت شده و زندانی می باشد، زیرا جای معلم زندان نیست و اندیشه حبس شدنی نمی باشد.

جان باختن یک کارگر در کاشان براثر برق گرفتگی

روز دوشنبه ۱۹ دی ،یک کارگر ۳۵ ساله حین کار جوشکاری در طبقه سوم ساختمان در حال ساخت واقع در میدان کاظمیه شهرک فاز ۲ ناجی آباد کاشان براثربرق گرفتگی جان خودرا ازدست داد.

akhbarkargari2468@gmail.com

Print Friendly, PDF & Email

Google Translate