اخباروگزارش های کارگری ۳۱ فروردین ماه ۱۴۰۱

اخباروگزارش های کارگری ۳۱ فروردین ماه ۱۴۰۱

فرخوان تجمع سراسری معلمان شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

اعتراضات سراسری معلمان

فرهنگیان ایران به خیابان بر می گردند.

وعده ما : پنجشنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱- ساعت :  ۱۰ صبح

تهرانمقابل وزارت آ. پ ، خیابان سپهبد قرنی

مراکز استان هامقابل ادارات کل آ. پ

شهرستانهامقابل ادارات آ. پ

– ادامه وگسترش اعتراض کارگران نوبت کارنفت و گاز نسبت به بازگشت ساعات کاری به قبل از کرونا بابرپایی تجمع همزمان کارگران شرکت های نفت و گاز آغاجاری (در امیدیه)، مارون و کارون(دراهواز) و مسجد سلیمان

ادامه تجمع اعتراضی شبانه روزی چند صد نفره اهالی سراوان نسبت به حمل زباله به منطقه درجاده

ومسدود کردن مسیر خودروی حمل زباله

– ادامه اعتراضات کامیون‌داران کشور نسبت به افزایش هزینه‌های گمرگ و اسقاط کامیون‌های از رده خارج شده با تجمع مقابل مجلس

– احضارنگار مسعودی و افسانه عظيم زاده به دادسراي اوین جهت اجراي حكم

– مراجعت علیرضا ثقفی به بیمارستان و‌ بازگرداندن مجدد او به زندان

– کانون نویسندگان ایران:

«پنجاه و چهارمین سالگرد تأسیس کانون نویسندگان ایران را گرامی می‌داریم»

– سرویس رفت وآمد کارگران کارخانه پلی اکریل اصفهان هم تصادف کرد و ۱۵ نفر مصدوم شدند

*ادامه وگسترش اعتراض کارگران نوبت کارنفت و گاز نسبت به بازگشت ساعات کاری به قبل از کرونا بابرپایی تجمع همزمان کارگران شرکت های نفت و گاز آغاجاری (در امیدیه)، مارون و کارون(دراهواز) و مسجد سلیمان

مجموعه ای در باره تجمع اعتراضی کارگران شرکت های نفت و گاز آغاجاری (در امیدیه)، مارون و کارون(دراهواز) و مسجد سلیمان گاز نسبت به بازگشت ساعات کاری به قبل از کرونا:

کانال اتحادیه آزاد کارگران ایران:

۱- تجمع اعتراضی کارکنان نوبت‌کار شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مسجد سلیمان

امروز چهارشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۱ جمعی از پرسنل نوبت‌کار شرکت نفت و گاز مسجدسلیمان با خواست تثبیت نوبت‌کار ۱۲ ساعته در محوطه ساختمان مرکزی این شرکت دست به تجمع زدند. 

پرسنل نوبت‌کار مراکز زیرمجموعه شرکت مناطق نفت‌خیز جنوب به تصمیم شرکت مبنی بر تغییر شیفت نوبت‌کاری به شیفت چرخشی ۸ ساعته اعتراض دارند و خواستار تثبیت نوبت‌کار ۱۲ ساعته فعلی هستند.

۲- تجمع اعتراضی کارگران و کارکنان نوبت‌کار شرکت نفت و گاز آغاجاری در امیدیه

امروز چهارشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۱ جمعی از پرسنل نوبت‌کار شرکت نفت و گاز آغاجاری با خواست تثبیت نوبت‌کار ۱۲ ساعته در محوطه ساختمان این شرکت در شهرستان امیدیه دست به تجمع زدند. 

۳- تجمع اعتراضی کارگران و کارکنان نوبت‌کار شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون و کارون

امروز چهارشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۱ جمعی از پرسنل نوبت‌کار شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون و کارون با خواست تثبیت نوبت‌کار ۱۲ ساعته در محوطه ساختمان این شرکت در شهر اهواز دست به تجمع زدند.

کانال شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:

ادامه اعتراضات کارکنان نوبتکار بهره برداری نفت و گاز

امروز چهارشنبه ۳۱ فروردین ماه، کارکنان نوبت کار شرکت های بهره برداری نفت و گاز کارون، گچساران، مارون و مسجدسلیمان با مطالبه تثبیت شیفت های دوازده ساعت دست به اعتراض زدند.

این همکاران نسبت به تغییر ساعت کاری به شیفت های چرخشی هشت ساعته و همینطور عدم رسیدگی به مطالبات شغلی و معیشتی شان معترض هستند.

یادآوری:تجمع اعتراضی کارگران شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران نسبت به بازگشت ساعات کاری به قبل از کرونا

روز دوشنبه ۲۲ فروردین،جمعی از کارکنان شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران برای اعتراض به بازگشت ساعات کاری به قبل از کرونامقابل ساختمان اداره مرکزی شرکت تجمع کردند.

یکی از کارکنان حاضردرتجمع به خبرنگاررسانه ای گفت: قبل از کرونا، نوبت کار هشت ساعته (۱۲ روز کار و چهار روز استراحت) برای کارکنان اعمال می شد، اما با شیوع بیماری کرونا، نوبت کارها ۱۲ ساعته (چهار روز کار و چهار روز استراحت) شد که قرار است از روزهای آینده نوبت کارها به دوران قبل از کرونا باز گردد.

تعدادی از کارگران گفتند: نسبت به نوبت کار ۱۲ ساعت رضایت بیشتری داریم و اگر به خواسته‌هایمان توجه نشود تجمعات را ادامه می دهیم.

آنهاافزودند: با توجه به مسافت زیاد مناطق عملیاتی و بهره‌گیری از نوبت کار ۱۲ ساعت می‌تواندبرای کارکنان موثرتر باشد.

این معترضان به بازگشت ساعات کاری خود به قبل از ایام کرونایی، خاطرنشان کردند: ۱۲ ساعت کاری مدنظر ما هم در امور ایاب و ذهاب کارکنان صرفه جویی شده و هم خطرات جاده ای کمتری نصیب کارکنان می‌شود.

ادامه تجمع اعتراضی شبانه روزی چند صد نفره اهالی سراوان نسبت به حمل زباله به منطقه درجاده ومسدود کردن مسیر خودروی حمل زباله

روز چهارشنبه ۳۱ فروردین، اهالی سراوان به تجمع شبانه روزی چند صد نفره درجاده ومسدود کردن مسیر خودروی حمل زباله برای اعتراض به حمل زباله به منطقه،ادامه دادند.

برپایه گزارش رسانه ای شده،شبانه روز حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر برای جلوگیری از ورود زباله به این منطقه تجمع می‌کنند.

درهمین رابطه:مشت محکم اهالی سراوان رشت بردهان فرماندار کلانشهررشت برای وقت خریدن وادامه بازی کردن با جانشان با تخلیه زباله در منطقه

روز دوشنبه ۲۹ فروردین، حمیدرضا امام پناهی، فرماندار رشت از اهالی سراوان که با مسدود کردن مسیر خودروی حمل زباله از روز دوشنبه ۲۲ فروردین مانع از حمل زباله به منطقه شده اند،می‌خواهد برای یکبار دیگر به دولتمردان اعتماد کنند که با پاسخ نه قاطع معترضین روبرو شده ومجبور میشود ماستش راکیسه وعقب نشینی کند.

ببینید:

https://media.hamshahrionline.ir/d/2022/04/18/0/4665503.mp4?ts=1650270201000

*ادامه اعتراضات کامیون‌داران کشور نسبت به افزایش هزینه‌های گمرگ و اسقاط کامیون‌های از رده خارج شده با تجمع مقابل مجلس

روز چهارشنبه ۳۱ فروردین، جمعی از کامیون‌داران کشوردرادامه اعتراضشان نسبت به افزایش هزینه‌های گمرگ و اسقاط کامیون‌های از رده خارج شده دست به تجمع مقابل مجلس زدند.

درهمین رابطه:تجمع اعتراضی کامیون‌داران کشور نسبت به افزایش هزینه‌های گمرگ و اسقاط کامیون‌های از رده خارج شده مقابل ساختمان ریاست جمهوری

روز یکشنبه ۲۸ فروردین،جمعی از کامیون‌داران کشوربرای اعتراض به افزایش هزینه‌های گمرگ و اسقاط کامیون‌های از رده خارج شده مقابل ساختمان ریاست جمهوری تجمع کردند.

‌بنابه گزارش رسانه ای شده،طی دو سال زمان ترخیص کامیون‌ها، هزینه قیمت اسقاطی که رانندگان برای پلاک شدن آنها به راهداری پرداخت شده از ۲۵۰ میلیون تومان به یک میلیارد تومان افزایش یافته است.

*احضارنگار مسعودی و افسانه عظيم زاده به دادسراي اوین جهت اجراي حكم

افسانه عظيم زاده فعال اجتماعي و حقوق كودك و نگار مسعودی عكاس مستند اجتماعي و فعال حوزه زنان پاییز سال گذشته توسط نیروهای اطلاعات سپاه دستگیر و هر كدام چندين ماه در انفرادي بند دو الف زندان اوین تحت بازداشت و بازجویی قرار داشتند.سرانجام نگار مسعودي به سه اتهام اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت ملی ،فعالیت تبلیغی علیه نظام و تشويق به فساد و فحشا و افسانه عظيم زاده به دو اتهام اجتماع و تباني به قصد ارتكاب جرم عليه امنيت كشور و فعاليت تبليغي عليه نظام در شعبه ٢٦ دادگاه انقلاب به رياست قاضي ايمان افشاري محاكمه شدند.متهم رديف يك نگارمسعودي در اين دادگاه دو جلسه اي به تحمل ٤ سال و ٨ ماه حبس تعزيري بابت اقدام عليه امنيت ملي و فعاليت تبليغي عليه نظام و پرداخت ٨٠ ميليون تومن بابت تشويق به فساد و فحشا و افسانه عظيم زاده متهم رديف دوم به ٢ سال حبس تعزيري بابت اقدام عليه امنيت ملي محكوم شدند.در نهايت با استناد به بند ب ماده ٦ قانون مصوبه هيئت وزيران مورخ ١٣٩٩/١٢/٢٥ حبس قابل اجرا را مناسب ندانسته و هر دو متهم به پرداخت جزاي نقدي محكوم شدند.

برگرفته از کانال اتحادیه آزاد کارگران ایران

*مراجعت علیرضا ثقفی به بیمارستان و‌ بازگرداندن مجدد او به زندان

بعد از یک هفته وضعیت بسیار وخیم جسمی امروز چهارشنبه ماموران زندان علیرضا ثقفی را برای معاینات پزشکی و بررسي وضعيت قلب ايشان به بيمارستاني در كرج بردند.

معاينات و آزمايشهاي قلبي‌ (نوار قلب و غيره )در بیمارستان انجام شده و پزشکی قانونی خطر سلامتي مبنی بر فشار خون ۲۱ بر روی ۱۳ را تایید نموده است اما متاسفانه علیرضا ثقفی بجای بستری شدن و معالجه به زندان برگردانده می شود.

در دو روز گذشته براي انتشار اخبار وضعيت سلامتي ايشان توسط رسانه هاي بين المللي، درون  زندان فشارهاي زيادي به  او آورده اند و یکی‌ از دلایل جلوگیری از مداوای او را اخبار منتشر شده سلامتيش به او اعلام كرده اند.

کانون مدافعان حقوق کارگر تاکتیک به سکوت کشاندن را محکوم می کند و انتشار اخبار وضعیت سلامتی زندان را حق زندانی می داند و زندانی که صدایش در داخل زندان خاموش است را نباید در خارج از زندان نیز خاموش کرد.

ما از تمامی نیروهای آزادیخواه و برابری طلب می خواهیم که خواستار مداوا و آزادي هر چه سریعتر علیرضا ثقفی باشند، آزاد بودن حق علیرضا ثقفی است و زندان جای او نیست.

۳۱ فروردین ۱۴۰۱

کانون مدافعان حقوق کارگر

*کانون نویسندگان ایران:

«پنجاه و چهارمین سالگرد تأسیس کانون نویسندگان ایران را گرامی می‌داریم»

ستیز پنجاه و چهار ساله‌ی کانون نویسندگان ایران با سرکوب‌گرانی که بنیادشان بر لگدکوبِ آزادی مردمان بنا شده است، رنج‌ بسیار و نام سربلند کم ندارد. حالا سالی از پی سالیان این ستیز بی‌امان می‌گذرد؛ سالیان قتل و بند و ربودن و سربه‌نیست کردن، سالیان متعهد ماندن و دم فرو نبستن و ایستادن؛ سالیانی که شرح زیر و بم‌اش، شرح تاریخ بالیدن یک نهاد مستقل روشنفکری در سرزمینی استبداد‌زده است؛ نهادی ناوابسته به قدرت که از آرمان‌هایش پا پس نمی‌کشد؛ چه آنجا که حکومت به قصد تصاحب، پیشنهاد روشن کردن «چراغش» را بر میز می‌گذارد، چه آن‌جا که با طناب خفه می‌کند و چه آن‌جا که نیمه‌جان به تخت بیمارستان می‌بندد و به کام مرگ می‌کشاند.

سالی بر عمر کانون نویسندگان ایران افزوده شده است. سال در بند ماندن رضا خندان (مهابادی) و آرش گنجی، آزادی مشروط کیوان باژن، تکرار احضارها و پرونده‌سازی‌ها و سال قتل بکتاش آبتین؛ هم ‌او که بر تخت بیمارستان، نیمه‌جان و بریده‌بریده همچنان از ضرورت مبارزه می‌گفت؛ هم ‌او که مرده‌اش هم زنده‌ترینِ زندگان است و آزادی‌ستیزان را به هراس می‌اندازد. 

جز این‌ها، در میان این دو اردیبهشت، حاکمیت به سیاق همیشه‌اش در گسترش دوزخ کم نگذاشت؛ تیغ تیز بر آزادی اندیشه و بیان کشید، نویسندگان و هنرمندان مستقل و آزادی‌خواه را سانسور کرد، زندگی بسیارانی را به تاراج برد، بر فقر و فساد و تباهی و نیستی افزود، زندان‌ها را از معترضان انباشت و بیماری همه‌گیر را چون تازیانه‌ای به دست گرفت. 

تداوم سرکوب‌ها و آزارها اما خللی در عزم راسخ کانون نویسندگان ایران وارد نکرده است. این نهادِ اکنون پنجاه و چهار ساله همچنان بانگِ بلند آزادی‌خواهی است و خواب استبداد را می‌آشوبد. کانون با افروختن شعله‌هایی چند در این تیرگی بسیار، همواره نشان داده که عزم راسخش با قتل و بند خاموش نخواهد شد. اکنون که حق آزادی بیان بیش از هر زمان دیگری به خواست همگان بدل شده و در فریادهای معترضان به گوش می‌رسد، می‌توان یقین داشت که پایداری در روشن نگاه داشتن آن شعله‌ها بیهوده نیست و آن عزم و اراده‌ منتشر می‌شود.

این پایداری ۵۴ ساله شده است؛ با تمام فراز‌ها و نشیب‌هایش. در تمام این سال‌ها نویسندگانی پیش آمده‌اند و با یقین به ضرورت آزادانه اندیشیدن و آزادانه گفتن و با یقین به همگانی بودن حق این آزادی بر ستیز جمعی با قدرت سرکوب‌گر پای فشرده‌اند و رودرروی استبداد و ارتجاع ایستاده‌اند؛ آن‌ها که نیرویشان نه در کمیت، بلکه در عزم استوارشان برای دفاع از آزادی بیان بی هیچ حصر و استثنا نهفته است. نویسندگانی که همواره باور داشته‌اند «کار جمعی‌شان ضامن استقلال فردی آن‌هاست» و این استقلال معنا پیدا نمی‌کند مگر با ناوابستگی تام و تمام به قدرت. کمترین بهای این پیش آمدن، یقین داشتن، پای فشردن و ایستادگی کردن، عمر و زندگی آن‌ها بوده و نتیجه‌اش پنجاه و چهار سالگیِ این استواری است. پس اکنون با یادِ آن‌ها که بارِ بالیدن این نهاد یگانه را به دوش کشیده‌اند، با یاد فروزان محمدجعفر پوینده، محمد مختاری و بکتاش آبتین، در غیاب یاران در بندمان و در غیاب تنی چند از یارانِ دیرینِ درگذشته‌ی این سال‌، اسماعیل خویی، منوچهر هزارخانی و رضا براهنی، پنجاه و چهارمین سالگرد تأسیس کانون نویسندگان ایران را گرامی می‌داریم. 

۳۱ فروردین ۱۴۰۱

*سرویس رفت وآمد کارگران کارخانه پلی اکریل اصفهان هم تصادف کرد و ۱۵ نفر مصدوم شدند

عصرروز چهارشنبه ۳۱ فروردین، سرویس رفت وآمد کارگران کارخانه پلی اکریل اصفهان با یک دستگاه کشنده تریلی در مسیر جنوب به شمال بزرگراه دستجردی تصادف کرد و ۱۵ کارگرزن ومرد مصدوم شدند.

akhbarkargari2468@gmail.com

Print Friendly, PDF & Email

Google Translate