اخباروگزارش های کارگری ۲۸ آذرماه ۱۴۰۰

اخباروگزارش های کارگری ۲۸ آذرماه ۱۴۰۰

معلم زندانی آزاد باید گردد

رسول بداقی آزاد باید گردد

بیانیه شورای هماهنگی در اعتراض به مصوبه ناقص‌رتبه‌بندی مجلس و مخالفت دولت با اجرای رتبه‌بندی با تاکید بر ادامه اعتراضات

– یکشنبه های اعتراضی کارگران بازنشسته:

۱- تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته ومستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی نسبت به سطح نازل حقوق وعدم همسان سازیش،پرداخت نشدن عیدی مطابق قانون کار وعدم برخورداری از درمان رایگان مقابل اداره کل تامین اجتماعی استان های آذربایجان شرقی،لرستان وکرمانشاه

۲- تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته صنعت فولاد اصفهان،اهوازوتهران نسبت به سطح پایین حقوق و عدم همسان سازیش مقابل ساختمان صندوق بازنشستگان

کارگران بازنشسته صنعت فولاد :فریاد فریاد ازاین همه بیداد

– تجمع و راهپیمایی کارگران شرکت واحد مقابل شهردلری تهران امروز ۲۸ آذر در اعتراض به عدم اجرای بازنگری طرح طبقه‌بندی مشاغل و دیگر مطالبات معوق کارگران 

– تجمع اعتراضی  اعضای هیئت علمی دانشگاه پیام نوراستان فارس نسبت به عدم همسان سازی حقوق وتبعیض در شیراز

– کانون نویسندگان ایران:

با وجود تلاش کادر درمان، بهبودی در وضعیت بکتاش آبتین حاصل نشده است.

شوراهای صنفی دانشجویان کشور:جان لیلا حسین‌زاده در خطر است

روزنامه‌نگاران مستقل ایران:چرا خبرنگاران اعتراض و اعتصاب نمی‌کنند؟

– تجمع اعتراضی مالباختگان شرکت های ریگان خودرو و شهر خودرو

– مرگ ومصدومیت ۷ کارگر کارخانه پنیر زهک بر اثر انفجار مخزن دیگ بخار

یانیه شورای هماهنگی در اعتراض به مصوبه ناقص‌رتبه‌بندی مجلس و مخالفت دولت با اجرای رتبه‌بندی با تاکید بر ادامه اعتراضات

فرهنگیان عزیز بازنشسته و شاغل! 

 در دور جدید اعتراضات صنفی، فرهنگیان ایران برای تحقق حقوق دانش‌آموزان و بهبود معیشت و منزلت معلمان شاغل و بازنشسته ، حماسه‌ای سترگ خلق کردند. اما متاسفانه مجلس روز چهارشنبه، ۲۴ آذر، توجهی به اعتراضات ننمود و نمایندگان مجلس رتبه‌بندی را ناقص تصویب نمودند.شب گذشته دولت هم با دهن‌کجی به خواسته ی فرهنگیان رسماً اعلام کرد که  همین رتبه بندی نیم‌بند را اجرا نمی کند.

بی تردید تصویب نیم بند رتبه‌بندی توسط نمایندگان مجلس حاصل اعلام نارضایتی‌ها و اعتراضات ما معلمان در کنش های صنفی تجمعات و تحصن ها بوده و  ادمین‌های استانی، فعالان صنفی و کانون‌ها و انجمن‌های صنفی فرهنگیان  و تمام معلمان مطالبه‌گر همچنان تا تحقق مطالبات خود دست از اعتراض نمی کشند.به مصداق آن ضرب المثل مشهور «سوار را غم پیاده  و سیر را غم گرسنه نیست»دولتمردان و مجلسیان کمترین اعتنایی به رنج و شکنج معلمان سرزمین ما ندارند.

شورای هماهنگی مراتب اعتراض خود را نسبت به مجلس و دولت اعلام می دارد و اعلام می‌کند این مصوبه‌ی تحمیلی مورد قبول ما معلمان نیست و به دولت و مجلس هشدار می دهد در مقابل اراده و حقوق معلمان نایستند. بی‌شک این بی اعتنایی در آتیه تبعات جبران ناپذیری برای قانون‌شکنان خواهد داشت.

شورای هماهنگی در راستای ادامه مطالبه‌گری برای تحقق مطالبات فرهنگیان بازنشسته و شاغل اعلام می‌کند :

۱_ “همسان‌سازی واقعی حقوق‌ بازنشستگان بر مبنای قانون مدیریت خدمات کشوری” سال‌هاست که توسط دولت‌های مختلف نادیده گرفته شده‌است. قانون همسان‌سازی واقعی که قبلا بودجه آن پیش‌بینی شده است باید مصوب و از تاریخ اول مهر ۱۴۰۰ اجرا گردد.

۲_  به زبان ساده با توجه به مصوبه روز چهارشنبه،۲۴ آذر ، حقوق معلمان به صورت میانگین بین ۱.۵ تا ۲ میلیون تومان افزایش خواهد یافت. تحقق رتبه‌بندی‌شاغلان براساس حداقل هشتاددرصد حقوق‌هیات‌علمی به حداقل ۲۵ هزار میلیارد تومان برای شش ماه دوم نیاز دارد و برای سال آینده بایستی بودجه حداقل ۵۰ هزار میلیارد تومانی به آن اختصاص داده و منابع آن را شفاف اعلام نمایند. خواسته معلمان همترازی متناظر و پایه به پایه با اعضای هیات علمی است مطالبه‌ای که روح اصلی رتبه‌بندی است اما در مصوبه اخیر توجهی به آن نشده‌است. دولت باید رسما اعلام کند که رتبه‌بندی را از مهر ۱۴۰۰ اجرا خواهد کرد و منابع بودجه سال بعد را شفاف اعلام نماید.

۳_ فعالان صنفی در سراسر کشور پیشقراولان کنشگری هستند و تاکنون هزینه‌های فراوانی به آنان و خانواده‌هایشان تحمیل شده‌است اما دست از عدالتخواهی بر نداشته اند، اسماعیل عبدی با اتمام  شش سال زندان ظالمانه اکنون بیش از یک سال است که در حال  گذراندن حکم ظالمانه زندان ۱۰ ساله می باشد.از سوی دیگر محمدرضا رمضان‌زاده و یعقوب یزدانی هم دوران حبس خود را در بجنورد به خاطر فعالیت صنفی سپری می‌کنند و مهدی فتحی هم ماههاست با وجود بیماری سخت در بازداشت موقت به سر می برد.

حاکمیت برای ایجاد ترس و وحشت آقای رسول بداقی را با خشونت بازداشت نموده تا در معلمان رعب و وحشت ایجاد نماید اما طنین شعار معلم زندانی آزاد باید گردد در تجمع روز دوشنبه ۲۲ آذر در تمام ایران نشان داد که معلمان آگاه، مرعوب سرکوب و سناریوهای امنیتی نمی‌شوند و از فعالان صنفی دربند حمایت می‌کنند. ما خواهان آزادی بی‌قید و شرط تمام معلمان دربند به ویژه رسول بداقی هستیم.

۴_ طی روزهای گذشته سایت موسوم به صدای معلم با طرح برخی اتهامات واهی موجب ایجاد خوراک  سناریوسازی رسانه‌های وابسته‌ای مانند کیهان، جوان و … شد. رسانه‌هایی که از بیت‌المال بودجه دریافت می‌کنند و به جایی پاسخگو نیستند و پایگاهی بین مردم ندارند و زمینه سرکوب را فراهم می‌کنند. شورای هماهنگی متشکل از کانون‌ها و انجمن‌های صنفی فرهنگیان شناسنامه‌دار و قانونی است دوران این اتهامات نخ‌نما سپری شده و معلمان آگاه‌تر از همیشه، از شورای هماهنگی و تشکل‌های صنفی مستقل حمایت می‌کنند. ما این سناریوسازی رسانه‌‌ای که در اصل زمینه سرکوب است را به شدت محکوم می‌کنیم.

شورای هماهنگی با توجه به موارد فوق اعلام می‌کند تا تحقق رتبه‌بندی کامل و همسان‌سازی حقوق  بازنشستگان و شاغلین و  آزادی معلمان زندانی به ویژه آقای رسول بداقی قدرتمندانه پیگیر مطالبات تمام معلمان است.

شورا بنا به درخواست فعالان صنفی و  عده زیادی از همکاران، تجمع روز سه‌شنبه، ۳۰ آذر را به خاطر نامساعد بودن شرایط جوی و مقارن بودن با شب یلدا لغو می کند و به تجمع سراسری در تهران و شهرستان‌ها و مراکز استان‌ها در تاریخ پنجشنبه، ۲ دی راس ساعت ۱۰ صبح ، در اعتراض به مصوبه مجلس و خلف وعده دولت در مورد رتبه‌بندی و عدم توجه به لایحه همسان‌سازی بازنشستگان فراخوان

🔹مکان تجمع

تهران و البرز : مقابل سازمان برنامه و بودجه

مراکز استان‌ها : مقابل اداره کل استان

شهرستان‌ها : مقابل اداره آموزش و پرورش شهرستان

🔸 تاریخ تجمع: 

پنجشنبه، دوم دی ماه، ساعت ۱۰

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

۲۸ آذر ۱۴۰۰

*یکشنبه های اعتراضی کارگران بازنشسته:

۱- تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته ومستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی نسبت به سطح نازل حقوق وعدم همسان سازیش،پرداخت نشدن عیدی مطابق قانون کار وعدم برخورداری از درمان رایگان مقابل اداره کل تامین اجتماعی استان های آذربایجان شرقی،لرستان وکرمانشاه

روز یکشنبه ۲۸ آذر، کارگران بازنشسته ومستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی برای انعکاس هرچه بیشتر صدای اعتراضشان نسبت به سطح نازل حقوق وعدم همسان سازیش،پرداخت نشدن عیدی مطابق قانون کار وعدم برخورداری از درمان رایگان دست به تجمع مقابل اداره کل تامین اجتماعی استان های آذربایجان شرقی،لرستان وکرمانشاه در شهرهای تبریز،خرم آباد وکرمانشاه زدند.

در تجمع کرمانشاه معترضین سفره خالی پهن کردند:

۲- تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته صنعت فولاد اصفهان،اهوازوتهران نسبت به سطح پایین حقوق و عدم همسان سازیش مقابل ساختمان صندوق بازنشستگان

کارگران بازنشسته صنعت فولاد :فریاد فریاد ازاین همه بیداد

روز یکشنبه ۲۸ آذر، کارگران بازنشسته صنعت فولاد اصفهان،اهوازوتهران نسبت به سطح پایین حقوق و عدم همسان سازیش مقابل ساختمان صندوق بازنشستگان درادامه سریال اعتراضاتشان نسبت به سطح پایین حقوق و عدم همسان سازیش برای باری دیگر مقابل ساختمان صندوق بازنشستگان در شهرهای فولاد اصفهان،اهوازوتهران تجمع کردند.

تجمع کنندگان بابرافراشتن پلاکاردها،سردادن شعارها وقرائت قطعنامه خواهان پاسخگویی به مطالباتشان منجمله  افزایش حقوق مطابق با نرخ تورم، تعيين تكليف كسرى سرانه دو ميليون تومان در همسان سازى ۱۳۹۹و برقرارى فوق‌العاده مناطق جنگی شدند.

گزارش رسانه ای شده:

بازنشستگان فولاد: همسان‌سازی را اصلاح کنید.

امروز یکشنبه (۲۸ آذرماه) جمعی از بازنشستگان صنعت فولاد در شهرهای اصفهان و اهواز به نحوه اجرا و اصلاح همسان‌سازی مستمری‌های خود اعتراض کردند.

این بازنشستگان خواستار آن شدند که به مطالبات آن‌ها در ارتباط با موضوع همسان‌سازی و برخی مشکلات درمان پاسخ داده شود.

*تجمع و راهپیمایی کارگران شرکت واحد مقابل شهردلری تهران امروز ۲۸ آذر در اعتراض به عدم اجرای بازنگری طرح طبقه‌بندی مشاغل و دیگر مطالبات معوق کارگران 

امروز ۲۸ آذر رانندگان و کارگران شرکت واحد در اعتراض به عدم اجرای بازنگری طرح طبقه‌بندی مشاغل و دیگر مطالبات معوق کارگران در مقابل شهرداری و شورای شهر تهران تجمع کردند. در این تجمع بیش از ۲۰۰ تن از رانندگان و کارگران شرکت واحد شرکت کردند. کارگران حدفاصل ساختمان شورای شهر و شهرداری تهران را راهپیمایی کردند و شعار سر دادند.

کارگران فریاد می‌زدند:

طبقه بندی مشاغل اجرا باید گردد

کارگر بپاخیز برای رفع تبعیض

تورم گرانی بلای جان مردم

از بس دروغ شنیدیم از مسئولان بریدیم

تا حق خود نگیریم آروم نمی‌نشینیم

حق ما رو که ندید اعتصاب آغاز میشه

کارگر اخراجی شاغل باید گردد

مدیریت به گوش باش کارگریم نه اوباش

چند ساله وعده میدن دروغ میگن نمیدن

یه اختلاس کم بشه مشکل ما حل میشه

کارگر معلم کشاورز بپاخیز برای رفع تبعیض

مسکن ما رو آبه مدیریت تو خوابه

مرگ بر ستمگر درود بر کارگر

*تجمع اعتراضی  اعضای هیئت علمی دانشگاه پیام نوراستان فارس نسبت به عدم همسان سازی حقوق وتبعیض در شیراز

روز یکشنبه ۲۸ آذر،جمعی از اعضای هیئت علمی دانشگاه پیام نوراستان فارس برای اعتراض به عدم همسان سازی حقوق وتبعیض دست به تجمع در کلانشهر شیراز زدند.

تجمع کنندگان به خبرنگاررسانه ای گفتند: همسان سازی حقوق اعضای هیئت علمی وزارت عتف با دانشگاه‌های علوم پزشکی در سال ۱۳۹۹ به تصویب مجلس شورای اسلامی و تایید شورای نگهبان رسیده و توسط دولت ابلاغ شده اما در دانشگاه پیام نور به رغم صدور احکام کارگزینی از ابتدای سال ۱۴۰۰، بر خلاف سایر دانشگاه‌ها این قانون نادیده گرفته شده و هیچ‌گونه پرداختی به اعضاء هیات علمی انجام نشده است.

آنهاافزودند:علاوه بر این چند سالی است که در این دانشگاه اعتبار پژوهانه برای فعالیت‌های پژوهشی اعضاء تخصیص نیافته که این امر موجبات بی انگیزه شدن اعضاء هیات علمی و کند شدن روند رو به رشد پژوهش‌های علمی در این دانشگاه شده است.

*کانون نویسندگان ایران:

با وجود تلاش کادر درمان، بهبودی در وضعیت بکتاش آبتین حاصل نشده است.

بکتاش آبتین، شاعر، فیلمساز و عضو زندانی کانون نویسندگان ایران از ۲۲ آذر ماه در پی ابتلا به کرونا و وخیم‌تر شدن حالش با مرخصی استعلاجی از بیمارستان طالقانی به بیمارستان دیگری منتقل شد. با وجود تلاش کادر درمان در این بیمارستان و پیگیری خانواده‌ و دوستان آبتین تا کنون بهبودی در وضعیت او حاصل نشده است. 

آنچه امروز بر بکتاش آبتین می‌رود حاصل عملکرد مسئولان زندان و البته حکومتی است که با پرونده‌سازی و صدور حکم‌های درازمدت و بی‌پایه مخالفان و معترضان را در خطر مرگ قرار می‌دهد.

بکتاش آبتین از زمان شروع علائم کرونا چندین بار به بهداری زندان اوین مراجعه کرده بود و هر بار بی هیچ تست یا معاینه‌ی دقیقی با مشتی قرص به سلول بازگردانده شده بود؛ جایی که هم‌بندان‌اش می‌کوشیدند برای بهبود حال او کاری کنند؛ بی آنکه بدانند خود در معرض آلودگی به کرونا قرار گرفته‌اند. با بالا رفتن تب و فشار خون آبتین، مسئولان زندان او را به ناچار شبانه و بدون اطلاع خانواده و هم‌بندان‌اش به بیمارستان منتقل کردند. تنها پس از پیگیری هم‌بندان و مراجعه‌ی خانواده به زندان بود که مشخص شد آبتین به بیمارستان طالقانی منتقل شده است. حتی انتقال به بیمارستان نیز باعث نشد که خانواده بتوانند از وضعیت سلامتی و بیماری او مطلع شوند. آبتین در روزهای نخست با وجود وخامت حال‌اش با پابند به تخت بیمارستان بسته شده بود و حتی نمی‌دانست که کسی از انتقال او به زندان با خبر شده است یا نه. مأموران امنیتی حتی از پذیرفتن مواد غذایی تهیه شده توسط خانواده‌ نیز امتناع می‌کردند. با تایید ابتلای او به کرونا و افزایش یافتن درگیری ریه، خانواده‌ی آبتین تلاش خود را برای گرفتن مرخصی استعلاجی آغاز کردند تا بتوانند بر روند درمان او نظارت داشته باشند. این تلاش‌ها سرانجام ۲۲ آذر ماه و پس از مراجعه‌ی خانواده و وکیل آبتین به زندان به نتیجه رسید و او برای مرخصی هفت روزه‌اش به سرعت به بیمارستان دیگری منتقل شد.

در روزهای پس از مرخصی سه تن از اعضای هیئت دبیران کانون نویسندگان ایران، میلاد جنت، روزبه سوهانی، آیدا عمیدی و یکی از اعضای کانون، حمیده منصوری، و چند تن از دوستان آبتین توانستند دقایقی کوتاه او را ببینند. خانواده و دوستان آبتین امیدوارند مرخصی استعلاجی او تمدید شود و بیش از این اخلالی در روند درمان ایجاد نشود.

در وضعیت بکتاش آبتین با وجود تلاش‌های کادر درمان تا کنون بهبودی حاصل نشده است. روزهای نخست ابتلا به کرونا روزهای طلایی برای کادر درمان و بیمار است. آبتین این روزها را در زندان یا با پابند بر تخت بیمارستان در بی‌خبری، فشار روانی و تحت حفاظت نیروهای امنیتی گذرانده است.

کانون نویسندگان ایران پیشتر نگرانی خود را در مورد سلامت بکتاش آبتین و دیگر اعضای در بند خود، رضا خندان (مهابادی)، کیوان باژن و آرش گنجی ابراز کرده است. کانون نویسندگان ایران مسئولیت تأخیر در اعزام بکتاش آبتین به بیمارستان و هر گزندی به جان و سلامت او را متوجه حکومت و به ویژه قوه‌ی قضاییه‌ی آن می‌داند.

*شوراهای صنفی دانشجویان کشور:جان لیلا حسین‌زاده در خطر است

طبق اطلاع وکیل لیلا حسین‌زاده، وی پس از ۱۱ روز، شب گذشته(شنبه ۲۷ آذر) با خانواده تماس گرفت و خبر از ضرب و شتم شدید خود، چه در بازداشتگاه شیراز و چه در تهران داده است. او هم‌اکنون در شرایطی در بند ۲۰۹ زندان اوین است که اجازه‌ی دسترسی به داروهای حیاتی‌ش نیز از او سلب شده است. حسین‌زاده در دوران حبس پیشین مبتلا به بیماری خود‌ایمنی شد و عدم دسترسی او به داروهایش در دور جدید بازداشت، جانش را به صورت جدی به خطر می‌اندازد.

شوراهای صنفی دانشجویان کشور ضمن تاکید دوباره بر غیرقابل پذیرش دانستن بازداشت لیلا حسین‌زاده و محکوم کردن آن، قویاً اعلام می‌کنند که عوارض ناشی از عدم مصرف داروهای ضروری‌اش مستقیماً بر عهده‌ی نهادهای امنیتی، وزارت علوم و هیئت رئیسه‌ی دانشگاه تهران است. ما همچنین اعلام می‌داریم که چنانچه این رویه پایان پیدا نکند و کوچکترین آسیبی به این فعال صنفی برسد، دانشجویان فعال پاسخ متناسب را در میدان دانشگاه‌ها خواهند داد و شوراهای صنفی دانشجویان، به عنوان نهاد قانونی مدافع دانشجویان، با حداکثر توان باقیمانده خود در کنار ذی‌نفعانشان خواهند ایستاد.

*روزنامه‌نگاران مستقل ایران:چرا خبرنگاران اعتراض و اعتصاب نمی‌کنند؟

تجمعات روز دوشنبه معلمان در سراسر کشور در نهایت منجر به تصویب لایحه رتبه‌بندی معلمان در مجلس و ارتقای حقوق آنان به حداقل ۸ میلیون تومان شد، اگرمعلمان شرکتی و خرید خدمات همچنان با دستمزدهای پایین مواجه هستند، با اینحال دست کم اتحاد سراسری معلمان توانست منجر به اجرای بخشی از مزایای مزدی معلمان شود. هر چند این تمام مطالبات معلمان نبوده اما اعتراضات معلمان نیز در همین نقطه تمام نمی‌شود. 

با اینحال روزنامه‌نگاران نه تنها از هیچ یک از مزایای مزدی برخوردار نیستند، بلکه حتی حداقلی‌ترین شرایط کار نیز در مورد آنان رعایت نمی‌شود، طرح طبقه‌بندی مشاغل(ماده ۴۸ و ۴۹ قانون کار) که باید برای کارگاه‌های دارای بیش از ۵۰ کارگر اجرایی شود، در هیچ روزنامه و رسانه‌ای اجرا نمی‌شود. با اینکه خبرنگاران مجبور هستند در ساعاتی غیر از ساعات کاری مقرر به تهیه گزارش و خبر بپردازند، اضافه‌کاری دریافت نمی‌کنند. خبرنگاران از هیچگونه کارانه و دیگر مزایای مزدی برخوردار نیستند و در مجموع حتی حقوق حداقلی وزارت کار نیز به برخی از خبرنگاران پرداخت نمی‌شود. قراردادهای ابداع شده از سوی برخی کارفرمایان از جمله رابط خبرها، حق‌التحریری بیمه خبرنگاران را به کلی حذف کرده‌اند و کمتر رسانه‌ای یافت می‌شود که حقوق بیش از ۵ میلیون تومان به خبرنگار پرداخت کند، درحالیکه این رقم کفاف هزینه‌های ۱۰ روز اول ماه را هم نمی‌دهد. بسیاری از خبرنگاران مجبور به انجام حق‌التحریری و شغل دوم در کنار شغل اول هستند. درحالیکه پرستاران، معلمان و بسیاری از کارگرانی که همین روزها در حال اعتصاب، تحصن و تجمع هستند، برای حقوقی بیش از این‌ها تلاش می‌کنند. با وجود مشکلات عدیده ما هنوز تشکل صنفی مستقلی نداریم، تشکلی که بدون وابستگی به نهادهای قدرت از بدنه خبرنگاری باشد و برای منافع خود و همراهانش بجنگد‌.

تشکل‌های کنترل شده و دستوری تاکنون تحت امر وزارت کار و نهادهای امنیتی بوده‌اند. به طوریکه یک گزارش مفصل از عدم استقلال انجمن صنفی روزنامه‌نگاران نیز عواقب امنیتی و تهدید از نهادهای بالادستی را به همراه داشته است. در واقع این عدم اتحاد ماست که ادامه استثمار و بی‌حقوقی ما را تضمین می‌کند. اگر کارگران و معلمان و بازنشستگان به صورت مستمر اعتراضاتی بر پا می‌کنند، تنها به این دلیل است که هرگونه تشکل دولتی و دخالت آنان در امور خودشان را به شدت پس زده‌اند.

کارگران هفت‌تپه حتی در ورودی شورای اسلامی کار را در کارخانه گل گرفتند تا نماد و عبرتی باشد برای کسانی که در اولین قدم از مزد و معیشت کارگران کم می‌کنند. باید در مقابل این اعمال زور و استثمار صف متحدی بسازیم و حقوق اساسی خود را طلب کنیم‌. ما هم باید تجمعات خود را آغاز کنیم و حقوق بدیهی خود را بگیریم. باید دست دولت و چهره‌های دست نشانده و امنیتی رسانه‌ها را از سر تشکل‌های صنفی خودمان کوتاه کنیم.

*تجمع اعتراضی مالباختگان شرکت های ریگان خودرو و شهر خودرو

روز یکشنبه ۲۸ آذر، مالباختگان شرکت های ریگان خودرو و شهر خودرودست به تجمع مقابل این شرکت زدند.

برپایه گزارش رسانه ای شده،در ویدیویی که از این تجمع منتشر شده، گفته می‌شود که حدود ۲ هزار نفر از این شرکت‌ها طلبکار هستند ولی به مطالبات آنها پاسخ درستی داده نمی‌شود. در شعارهایی که در این تجمع سرداده شد، تجمع‌کنندگان خواستار ایفای تعهدات شرکت‌های مذکور بودند.

*مرگ ومصدومیت ۷ کارگر کارخانه پنیر زهک بر اثر انفجار مخزن دیگ بخار

شنبه شب(۲۷ آذر)،بر اثر انفجار مخزن دیگ بخار کارخانه پنیر زهک در استان سیستان و بلوچستان، ۲ کارگرجان باختند و۵ کارگر زخمی شدند.

akhbarkargari2468@gmail.com


Google Translate