اخباروگزارش های کارگری ۲۰ آذرماه ۱۴۰۰

اخباروگزارش های کارگری ۲۰ آذرماه ۱۴۰۰

– مجموعه ای درباره اولین روزاز اعتراض سراسری سه روزه معلمان نسبت به به عدم اجرای طرح رتبه بندی و عدم اجرای طرح همسان سازی:

/معلمان امروز حماسه خلق کردند

/گزارش اولیه از آغاز اعتصاب سراسری معلمان ایران با فراخوان شورای هماهنگی

/بیانیه شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران در محکومیت بازداشت آقای رسول بداقی

/بیانیه شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران در محکومیت بازداشت آقای رسول بداقی

/گزارشات رسانه ای شده:

– کارگران ترابری شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی درادامه اعتراضات دامنه دارشان نسبت به خارج شدن از شمول طرح طبقه بندی مشاغل وبیمه تکمیلی و وعده های توخالی مسئولان منجمله وزیرنفت دست به تحریم غذا زدند

– تجمع اعتراضی کارگران معادن سنگ آهن سنگان شهرستان خواف نسبت به عدم پرداخت چند ماه حقوق وحق بیمه

– ادامه تجمع اعتراض کارگران آب وفاضلاب اهواز نسبت به عدم پرداخت ۴ ماه حقوق ۵ ماه حق بیمه ومطالبات دیگر وادغام غیرکارشناسی با آبفا ی روستایی مقابل ساختمان شرکت

– آزادی موقت مهتاب قلی‌زاده با وثیقه ۱۰ میلیارد ریالی

– تجمع اعتراضی عشایر و کشاورزان روستای تنگاری دهستان دشتروم  یاسوج نسبت به واگذاری منابع طبیعی و مراتع

*مجموعه ای درباره اولین روزاز اعتراض سراسری سه روزه معلمان نسبت به به عدم اجرای طرح رتبه بندی و عدم اجرای طرح همسان سازی:

/معلمان امروز حماسه خلق کردند

امروز شنبه، ۲۰ آذر ۱۴۰۰ ، بار دیگر حماسه‌ای به یادماندنی خلق شد و با تعطیلی گسترده کلاس‌ها به صورت حضوری و مجازی، فرهنگیان نشان دادند که اراده کرده‌اند تا حق خود نگیرند از پای ننشینند. 

اعتصاب ده‌ها هزار معلم در سراسر ایران در بیش از ۲۰۰ شهر و منطقه نشان دهنده آن است که کارد به استخوان رسیده و روند مطالبه‌گری معلمان تا تحقق کامل خواسته‌ها متوقف نخواهد شد. 

در اعتصاب امروز خوشبختانه تعداد زیادی از مدیران و معاونان با معلمان اعتصابی همراهی نمودند اما برخی گزارش‌ها حاکی از عدم همکاری برخی مدیران با معلمان متحصن بود ما از این مدیران دعوت می‌کنیم در کنار معلمان قرار بگیرند و به وظیفه معلمی خود عمل نمایند و منافع کوتاه مدت و فردی را بر منافع جمعی ترجیح ندهند. معلمان عزیز باید بدانند هیچ فردی از جمله مدیر و معاون نمی‌تواند فردی را به اجبار به سر کلاس بفرستد آنها فقط می‌توانند گزارش دهند و ما از گزارش آنان به مقامات بالاتر استقبال می‌کنیم. یادمان نرود حداکثر جریمه سه روز غیبت در برابر حقوقی که فردا مجلس از ما خواهد گرفت قابل مقایسه نیست پس با تمام وجود باید پا به میدان گذاشت.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران ضمن قدردانی و تشکر از تمام معلمان حاضر در صحنه ، از تمام معلمانی که به هر دلیل سکوت کرده‌اند درخواست‌ می‌کند برای تحقق مطالبات به اعتصاب و تجمع سراسری بپیوندند.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

۲۰ آذر ۱۴۰۰

/گزارش اولیه از آغاز اعتصاب سراسری معلمان ایران با فراخوان شورای هماهنگی

بنا بر اخبار رسیده تاکنون معلمان در شهرهای زیر به تحصن پیوسته‌اند. 

۱. قشم

۲. بوشهر

۳. آبکنار

۴. سمیرم

۵. سقز

۶. سنندج

۷. لاهیجان 

۸. اصفهان

۹. شاهین شهر

۱۰. خمینی‌شهر

۱۱. سرچهان فارس

۱۲. بافت کرمان

۱۳. بهار همدان

۱۴. اسلام‌آبادغرب

۱۵. مریوان

۱۶. یزد

۱۷. مهریز

۱۸. بافت کرمان

۱۹. گناوه

۲۰. اقلید

۲۱. مرودشت

۲۲. جلفا

۲۳. دشتستان

۲۴. تهران

۲۵. اصفهان

۲۶. خرم بید

۲۷. قیروکارزین

۲۸. گچساران

۲۹. جوانرود

۳۰. کرج

۳۱. الیگودرز

۳۲. قم 

۳۳. جیرفت 

۳۴. بافق

۳۵. ارومیه

۳۶. قزوین

۳۷. بهبهان

۳۸. باغلمک

۳۹. ایذه

۴۰. میاندرود

۴۱. دهدشت

۴۲. فیروزآباد

۴۳. ملایر

۴۴. همدان

۴۵. اهواز

۴۶. بیجار

۴۷. شیراز

۴۸. ایلام 

۴۹. کلمه

۵۰. سوق

۵۱. فریدونکنار

۵۲. ساری

۵۳. لاهیجان

۵۴. همدان

۵۵. ملایر

۵۶. کوه‌چنار

۵۷. دیواندره

۵۸. تبریز

۵۹. دشتستان

۶۰. قروه 

۶۱. هادی شهر

۶۲. برازجان

۶۳. ایرانشهر

۶۴. فیروزآباد

۶۵. بهبهان

۶۶. بانه

۶۷. بهارستان

۶۸. نجف‌آباد

۶۹. سروستان

۷۰. نورآبادممسنی

۷۱. بوئین‌زهرا

۷۲. آباده

۷۳. زرین‌دشت

۷۴. کامیاران 

۷۵. مهدی‌شهر

۷۶. گتوند

۷۷. جایزان

۷۸. امیدیه

۷۹. چاروسا

۸۰. گناوه

۸۱. پیرانشهر

۸۲. بندرانزلی

۸۳. سرو آباد

۸۴. قلعه‌گنج

۸۵. اسلامشهر

۸۶. کرمانشاه

۸۷. پلدختر

۸۸. درود

۸۹. سلسله و دلفان

۹۰. بروجرد

۹۱. کهمره نودان فارس

۹۲. بجنورد

۹۳. میناب

۹۴. بندرعباس

۹۵. سیریک

۹۶. خرم‌آباد

۹۷. رشت

۹۸. شهرکرد

۹۹. گرگان

۱۰۰. یاسوج

۱۰۱. کرمان

۱۰۲. مشهد

۱۰۳. شاهرود 

۱۰۴. اراک

۱۰۵. شهرضا

۱۰۶. بندرعباس

۱۰۷. پیرانشهر

۱۰۸. زاهدان

۱۰۹. بیرجند

۱۱۰. کاشان

در بسیاری از شهرها ، همکاران شاد را تعطیل کرده‌اند و از تدریس امتناع می‌کنند. 

این آمار به روز خواهد شد.

لطفا نام مدرسه و شهر خود را روی عکس بنویسید و در قسمت leave a commentبرای ما ارسال نمایید.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

۲۰ آذر ۱۴۰۰

+چند تصویر:

۱- دبیرستان دخترانه حاج صراف نوشهر:

۲- دبستان استقلال سقز:

۳- مدرسه امام رضا اردبیل:

۴- هنرستان نجفی شهرستان کوه‌چناراستان فارس:

/بیانیه شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران در محکومیت بازداشت آقای رسول بداقی

امروز، شنبه ۲۰ آذر، متاسفانه آقای رسول بداقی عضو هیات مدیره کانون صنفی اسلامشهر و نماینده این تشکل‌ در شورای هماهنگی توسط پلیس امنیت به صورت خشونت‌آمیز و همراه با هتک حرمت بازداشت شده‌اند.

 

رسول بداقی یکی از فعالان برجسته صنفی و فداکار است که پیش از این نیز ۷ سال به خاطر فعالیت صنفی متحمل زندان شده‌ اما هرگز از مطالبه‌گری دست برنداشته‌ است و شجاعانه در مسیر حق‌طلبی و تحقق مطالبات معلمان و حقوق دانش‌آموزان ایستادگی نموده است.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران ضمن محکوم نمودن بازداشت این فعال صنفی وارسته تاکید می‌کند اگر چه آقای بداقی از افراد موثر جنبش معلمان است اما امروز هر معلم یک لیدر و سازمان‌دهنده موثر در جنبش است و با بازداشت‌ها و برخوردهای غیرقانونی نمی‌توان بر روند مطالبه‌گری تاثیر منفی گذاشت. شورای هماهنگی خواستار آزادی فوری و بی‌قید و شرط آقای رسول بداقی و سایر معلمان زندانی و توقف احضار و دادگاهی کردن فعالان صنفی است و قدرتمندانه اعتصاب فردا، یکشنبه، ۲۱ آذر را در تمام مدارس ادامه خواهد داد و روز دوشنبه، ۲۲ آذر بزرگترین تجمع خود را برای تحقق #رتبه‌بندی_کامل_شاغلان و #همسان‌سازی_بازنشستگان برگزار خواهد نمود. 

شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران اعلام می کند که معلمان مطالبه جو، مرعوب این برخوردها نخواهند شد و برای تحقق منافع عالیه فرهنگیان و فرزندان خود و فرزندان ایران به اعتصاب و تجمع سراسری می‌پیوندند.

وعده ما یکشنبه ۲۱ آذر اعتصاب سراسری و دوشنبه ۲۲ آذر تجمع سراسری در جای جای ایران.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

۲۰ آذر ۱۴۰۰

/سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران وحومه:

اعتصاب معلمان در ۱۱۰شهر کشور بصورت همزمان،  امروز بیستم آذرماه در اعتراض به عدم اجرای رتبه بندی  و همسانسازی

امروز شنبه ۲۰ آذر ماه درپی فراخوان شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران ، معلمان در سرکلاس هایشان چه بصورت حضوری وچه غیر حضوری حاضر نشدند و خواستار رسیدگی به اجرای کامل رتبه بندی معلمان شاغل و اجرای همسانسازی حقوق برای فرهنگیان بازنشسته و آزادی معلمان زندانی شدند.

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران وحومه ضمن حمایت از فراخوان سراسری تجمع و اعتصاب شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران،  حق اعتراض واعتصاب را از حقوق مسلم کارگران و معلمان میداند و هرگونه برخوردهای پلیسی وامنیتی با معلمان معترض را محکوم میکند.

/گزارشات رسانه ای شده:

۱- امروز معلمان در بسیاری مدرسه‌های سراسر کشور در اعتراض به اجرا نشدن رتبه‌بندی معلمان و همسازی حقوق بازنشستگان برای ساعتی دست به اعتصاب زدند قرار است این اعتراض فردا هم ادامه پیدا کند. 

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی معلمان اعلام کرده که اگر نمایندگان مجلس فردا یکشنبه رتبه‌بندی معلمان را تصویب نکنند و مصوبه مجلس «حقوق معلمان را تامین نکند و بر خلاف منافع عالی فرهنگیان باشد یا دوباره آن را به تعویق بیاندازند» تجمع اعتراضی سراسری برپا می‌کند.

با تصویب و اجرای طرح رتبه‌بندی که خرداد امسال کلیاتش تصویب شد ولی هنوز جزییاتش در مجلس تصویب نشده، پایه حقوق و مزایای معلمان به دست‌کم ۸۰درصد اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها خواهد رسید که با آنها هم‌رتبه و هم‌سابقه‌ هستند.

۲- معلمان ایلامی در مدرسه‌های‌شان تحصن کردند

تعدادی از معلمان ایلامی در اعتراض به عدم اجرای طرح رتبه بندی تحصن کردند.

صبح امروز – شنبه ۲۰ آذرماه – تعدادی از معلمان ایلامی در اعتراض به عدم اجرای طرح رتبه تحصن کردند.

این معلمان  در کلاس های درس حاضر نشدند و در دفتر مدارس دست به تحصن زدند.

۳- اعتراض تشکل‌های صنفی معلمان به محقق نشدن رتبه‌بندی

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: تشکل‌های صنفی معلمان در سراسر کشور اعلام کردند که به دلیل مباحث معیشتی، مسائل کاری، رتبه‌بندی و وعده‌هایی که به آن‌ها داده شده و هنوز محقق نشده است امروز و فردا تدریسی در کلاس‌های درس ندارند.

وی در خصوص عدم تدریس معلمان در کلاس‌های درس امروز و فردا، اظهار کرد: تشکل‌های صنفی معلمان در سراسر کشور اعلام کردند که امروز و فردا در کلاس‌های درس تدریس ندارند. در تعدادی از مدارس اصفهان هم معلمان برای محقق شدن رتبه‌بندی در کلاس درس حضور پیدا نکردند.

وی اضافه کرد: قرار است موضوع رتبه‌بندی معلمان امروز و فردا در مجلس شورای اسلامی مطرح شود و تصمیم تشکل‌های صنفی معلمان مبنی بر عدم تدریس به دلیل همین موضوع است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان تاکید کرد: همه معلمان این درخواست را دارند و با مصوب شدن قانون رتبه‌بندی معلمان افزایش حقوق و مزایای دیگری برای آن‌ها اعمال می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: معلمان برای مباحث معیشتی، مسائل کاری، رتبه‌بندی و وعده‌هایی که به آن‌ها داده شده و هنوز محقق نشده است معترض هستند و در قالب تشکل‌های صنفی در سراسر کشور نوع اعتراض را به صورت عدم تدریس در کلاس درس امروز و فردا نشان می‌دهند.

وی تصریح کرد: معلمان تنها در برخی مدارس اصفهان در اعتراض به پاره‌ای از تصمیمات در خصوص وضعیت معیشت فرهنگیان امروز تدریس نداشتند.

*کارگران ترابری شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی درادامه اعتراضات دامنه دارشان نسبت به خارج شدن از شمول طرح طبقه بندی مشاغل وبیمه تکمیلی و وعده های توخالی مسئولان منجمله وزیرنفت دست به تحریم غذا زدند

روزشنبه ۲۰ آذر، کارگران ترابری شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی در منطقه عملیاتی پارسیان، آغار و دلان از آغاز تحریم غذایشان درادامه اعتراضات دامنه دارشان نسبت به خارج شدن از شمول طرح طبقه بندی مشاغل وبیمه تکمیلی و وعده های توخالی مسئولان منجمله وزیرنفت ،خبردادند.

کارگران ترابری شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی در منطقه عملیاتی پارسیان، آغار و دلان درادامه اعتراضات دامنه دارشان نسبت به خارج شدن از شمول طرح طبقه بندی مشاغل وبیمه تکمیلی و وعده های توخالی مسئولان  دست به تحریم غذا زدند

کارگران معترض به خبرنگار رسانه ای گفتند: دلیل اصلی نارضایتی کارگران واحد ترابری این شرکت که شمار آن‌ها به ۴۰۰ نفر می‌رسد، عدم اعمال افزایش مزایای مزدی همانند حق پاداش، تولید و حق جذب، بیمه تکمیلی، عدم اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل است که مطابق عرف رایج در این واحد تولیدی قبل از خروج کارگران واحد ترابری از سامانه ساپنا (که سامانه اطلاعات پیمانکاران نیروی انسانی در کل صنعت نفت است) به صورت سالانه به دستمزدهای آن‌ها افزوده می‌شده است.

این کارگران درباره پیشینه مطالبات خود گفتند: از روز ۲۹ اسفند ۹۹ شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی با خارج کردن اسامی کارگران از سامانه ساپنا (که سامانه اطلاعات پیمانکاران نیروی انسانی در کل صنعت نفت است) همه مزایای که شامل حق پاداش، تولید وحق جذب و… را به بهانه خویش کارفرمایی حذف کرده است این در حالیست که  همه ما به عنوان شغلی کارگر علارغم  پیگیری زیاد و قول وزیر نفت هنوز به مزایای شغلی خود همانند سایر کارگران و کارکنان دست پیدا نکرده‌ایم.

گفته می‌شود که وزیر نفت در تاریخ ۲۲ مهر ماه که با همراهی رئیس جمهور به شیراز سفر کرده بود با حضور به منطقه فیروز آباد در حضور کارگران معترض واحد ترابری منطقه عملیاتی پارسیان، آغار و دلان وعده حل مشکلات کارگران را داده است.

این کارگران گفتند: قبل از اینکه بخواهیم به نشانه اعتراض از خوردن وعده غذایی روزانه خودداری کنیم، از طریق مکاتبه با کارفرما پیگیر خواسته خود بودیم.

یادآوری:

+تجمع اعتراضی کارگران ترابری شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی نسبت به خارج شدن از شمول طرح طبقه بندی مشاغل وبیمه تکمیلی و وعده های توخالی مسئولان برای دومین روز متوالی

روز یکشنبه ۱۱ مهر۱۴۰۰ برای دومین روزمتوالی، کارگران ترابری شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی برای انعکاس هرچه بیشتر صدای اعتراضشان نسبت به خارج شدن از شمول طرح طبقه بندی مشاغل وبیمه تکمیلی و وعده های توخالی مسئولان دست به تجمع مقابل ساختمان اداری مناطق عملیاتی پارسیان، آغار و دلان زدند.

تجمع کنندگان که از مناطق عملیاتی پارسیان، آغار و دلان درحاشیه جنوبی استان فارس هستند، در دومین روزدورجدید اعتراضشان بر اتصال مجدد خود به سامانه ساپنا که سامانه اطلاعات پیمانکاران نیروی انسانی در کل صنعت نفت است و لغو طرح خویش‌فرمایی که با اجرای آن قرارداد همه این کارگران را به حجمی تغییر می‌کند، تاکید کردند.

یکی از تجمع کنندگان به خبرنگاررسانه ای گفت: از روز گذشته که اعتراض کارگران برای چندمین بار در سال جاری در محدوده ساختمان اداری محل کارمان شکل گرفته، شاهد هیچ اقدامی از سوی مسئولان نبوده‌ایم.

او در تشریح مشکلات خود و همکارانش گفت: حدود ۴۰۰ نفر از رانندگان ماشین‌های بخش ترابری شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی در مناطق عملیاتی پارسیان، آغار و دلان هستیم که کارمان طی ۱۰تا ۱۸ سال گذشته به صورت مستمر جابجایی نیروی کار روی حدود ۲۵۰ حلقه چاه بوده است. اما از روز ۲۹ اسفند ۹۹ شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی با خارج کردن اسامی کارگران از سامانه ساپنا (که سامانه اطلاعات پیمانکاران نیروی انسانی در کل صنعت نفت است) قصد اجرای طرح خویش فرمایی را دارد که براساس آن قرارداد همه این کارگران را به حجمی تغییر می‌کند.

او در ارتباط با مشکلات و محدودیت‌ها سخن گفت که در نتیجه خروج آن‌ها از سامانه ساپنا؛ آن‌ها از بسیاری از مزایای شغلی همانند طرح طبقه‌بندی مشاغل و سایر مزایای قانونی و عرفی که همه پرسنل رسمی، قراردادی و سایر نیروهای پیمانکاری دریافت می‌کنند، محروم شده‌اند.

به گفته وی؛ در تجمع اعتراضی که ماه‌ها پیش انجام دادیم معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزیر نفت در زمینه بازگشت کارگران به سامانه ساپنا و لغو طرح خویش فرمایی، نامه‌نگاری کرده و وعده داده‌اند اما مشخص نیست چگونه و چه زمانی قرار است به این نامه‌ها و وعده‌ها عمل کنند.

وی با تاکید بر حق قانونی کارگران واحد ترابری گفت: برای دومین روز دست به اعتراض زده‌ایم و از مقامات می‌خواهیم هرچه زودتر وضعیت کارگران واحد ترابری را روشن کنند. داشتن رفاه و امنیت شغلی، حق قانونی ما است و مسئولان مناطق عملیاتی زاگرس جنوبی باید به دستور مسئولان بالادستی شرکت ملی نفت تمکین کند.

++از سرگیری اعتراضات کارگران ترابری شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی واقع در مناطق عملیاتی پارسیان، آغار و دالان نسبت به خارج شدن از شمول طرح طبقه بندی مشاغل وبیمه تکلمیلی و وعده های توخالی مسئولان با برپایی تجمع مقابل مقابل ساختمان ستاد مرکزی شرکت نفت و گاز زاگرس جنوبی

روز شنبه ۱۲ تیر۱۴۰۰، کارگران پیمانی(رانندگان) ترابری شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی واقع در مناطق عملیاتی پارسیان، آغار و دالان برای بنمایش گذاشتن اعتراضشان نسبت به حذفشان از سامانه ساپنا مبنی بر خارج شدن از شمول طرح طبقه بندی مشاغل وبیمه تکلمیلی ووعده های توخالی مسئولان دست به تجمع مقابل مقابل ساختمان ستاد مرکزی شرکت نفت و گاز زاگرس جنوبی زدند.

این کارگران با بیان اینکه مسئولان شرکت نفت گاز زاگرس جنوبی به هیچ کدام از وعده‌های داده شده عمل نکرده‌اند،به خبرنگاررسانه ای گفتند: حدود ۴۰۰ نفر از رانندگان ماشین‌های بخش ترابری شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی در مناطق عملیاتی پارسیان، آغار و دلان هستیم که کارمان طی ۱۰ تا ۱۸ سال گذشته به صورت مستمر جابجایی نیروی کار روی حدود ۲۵۰ حلقه چاه بوده است. اما از روز ۲۹ اسفند ۹۹ شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی با خارج کردن اسامی کارگران از ساپنا (سامانه اطلاعات پیمانکاران نیروی انسانی در کل صنعت نفت است) قصد اجرای طرح خویش فرمایی را دارد که براساس آن قرارداد همه این کارگران را به حجمی تغییر می‌کند.

آنگونه که کارگران بخش حمل و نقل مناطق عملیاتی پارسیان، آغار و دالان گفتند، در نتیجه خروج آنها از ساپنا؛ آنها از بسیاری از مزایای شغلی همانند طرح طبقه‌بندی مشاغل و سایر مزایای قانونی و عرفی که همه پرسنل رسمی، قراردادی و سایر نیروهای پیمانکاری دریافت می‌کنند، محروم شده‌اند.

این کارگران گفتند: در آخرین اجتماعی که در روزهای ۲۳ و ۲۴ فرودین ماه سال جاری در مقابل ساختمان اداری منطقه عملیاتی پارسیان و آغار و دالان برگزارکردیم، مسئولان وعده دادند همه راننده‌ها به ساپنا متصل می‌شوند که در نتیجه آن همه کارگران به اعتراض چند روزه خود پایان دادند.

کارگران راننده واحد ترابری شرکت بهره‌برداری نفت وگاز زاگرس جنوبی با بیان اینکه همچنان وضعیت مشخصی نداریم و مسئولان شرکت نفت زاگرس جنوبی به وعده‌ها عمل نکردند، در ادامه با اشاره به نامه فرزین مینو (معاون نیروی انسانی) گفتند: با پیگیری کارگران؛ فرزین مینو (معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزیر نفت) در نامه‌ای با رد طرح خویش فرمایی کارگران واحد ترابری شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی، تاکید کرده همه کارگران به ساپنا اضافه شوند. طبق این نامه شرکت نفت گاز زاگرس جنوبی موظف به عقد قرارداد طبق روال گذشته با کارگران است. در عین حال در نامه مینو تاکید شده در صورتی که بیمه راننده‌ها با قید نام کارفرمای شرکت زاگرس جنوبی به تامین اجتماعی ارسال می‌شود، همه کارگران مشمول مزایای طرح طبقه‌بندی مشاغل خواهند بود.

آنگونه که کارگران بخش حمل و نقل مناطق عملیاتی پارسیان، آغار و دلان گفتند،مدیران شرکت نفت وگاز زاگرس جنوبی با بی‌توجهی به نامه معاون وزیر نفت، همچنان بر اجرای طرح خویش فرمایی با راننده‌ها اصرار دارند و قصد ندارند هیچ یک از راننده‌ها را به ساپنا اضافه کنند. بنابراین رانندگان با قراردادهای حجمی از هیچیک از مزایای قانونی کار بهره‌مند نخواهند شد.

این کارگران گفتند: از کار با پیمانکاران مختلف خسته شده‌ایم؛ ؛ نگران آینده شغلی خود هستیم و از بدعهدی‌ها به ستوه آمده‌ایم! در صورتی که تا یک هفته آینده برنامه مشخصی برای حل مشکلات کارگران واحد ترابری انجام نگیرد به طور کامل کار را متوقف خواهیم کرد.

+++تجمع اعتراضی کارگران ترابری شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی واقع در مناطق عملیاتی پارسیان، آغار و دالان نسبت به خارج شدن از شمول طرح طبقه بندی مشاغل وبیمه تکمیلی

روز دوشنبه ۲۳ فروردین۱۴۰۰، کارگران پیمانی(رانندگان) ترابری شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی واقع در مناطق عملیاتی پارسیان، آغار و دالان برای بنمایش گذاشتن اعتراضشان نسبت به حذفشان از سامانه ساپنا مبنی بر خارج شدن از شمول طرح طبقه بندی مشاغل وبیمه تکلمیلی دست به تجمع مقابل ساختمان اداری منطقه عملیاتی پارسیان و آغار و دالان زدند.

تجمع کنندگان به خبرنگاررسانه ای گفتند:مدیران شرکت نفت و گاز زاگرس جنوبی در روز ۲۹ اسفند ۹۹(سالروز صنعت ملی نفت) همه رانندگان واحد ترابری را که هر یک ۱۰ تا ۲۵ سال سابقه مستمر کار در این واحد را دارند، از سامانه ساپنا (که سامانه اطلاعات پیمانکاران نیروی انسانی در کل صنعت نفت می‌باشد) حذف کرده‌اند که در نتیجه آن همه کارگران راننده از مطالباتی همانند طرح طبقه‌بندی مشاغل و سایر مزایای قانونی و عرفی که همه پرسنل رسمی، قراردادی و سایر نیروهای پیمانکاری دریافت می‌کنند، محروم خواهند شد.

یکی از این کارگران معترض افزود:در حال حاضر حدود ۱۴۵ نفر در منطقه عملیاتی پارسیان و حدود ۱۳۱ نفر دیگر در مناطق عملیاتی آغار و دالان با سوابق کاری ۱۰ تا ۲۵ سال کار مشغول جابجایی نیروی کار روی حدود ۲۵۰ حلقه چاه هستند.

*تجمع اعتراضی کارگران معادن سنگ آهن سنگان شهرستان خواف نسبت به عدم پرداخت چند ماه حقوق وحق بیمه

روز جمعه ۱۹ آذر، کارگران معادن سنگ آهن سنگان شهرستان خواف(شرکت طوس مسیر)دراستان خراسان رضوی برای اعتراض به عدم پرداخت چند ماه حقوق وحق بیمه دست به تجمع درمحل کارشان زدند.

یکی از کارگران حاضر درتجمع به خبرنگار رسانه ای گفت: این تجمع با صحبت چند تن از مسئولان به صورت مشروط به پایان رسید.

برای آشنایی با شرکت طوس مسیر، شرکتی که در زمینه های کاوش های زمینی (معدنی) – حمل و نقل ، راه سازی و آب دارای رتبه یک از معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری می باشد  وحقوق وحق بیمه کارگرانش را پرداخت نمی کند،به لینک زیر مراجعه کنید:

http://www.toosmasir.com/

*ادامه تجمع اعتراض کارگران آب وفاضلاب اهواز نسبت به عدم پرداخت ۴ ماه حقوق ۵ ماه حق بیمه ومطالبات دیگر وادغام غیرکارشناسی با آبفا ی روستایی مقابل ساختمان شرکت

روز شنبه ۲۰آذر برای یکبار دیگر، کارگران آب وفاضلاب اهواز برای اعتراض به عدم پرداخت ۴ ماه حقوق ۵ ماه حق بیمه ومطالبات دیگر وادغام غیرکارشناسی با آبفا ی روستایی مقابل ساختمان شرکت تجمع کردند.

درهمین رابطه:تجمع اعتراضی کارگران آب وفاضلاب اهواز نسبت به عدم پرداخت ۴ ماه حقوق ۵ ماه حق بیمه ومطالبات دیگر وادغام غیرکارشناسی با آبفا ی روستایی مقابل ساختمان شرکت

روز چهارشنبه ۱۷ شهریور، کارگران آب وفاضلاب اهواز برای بنمایش گذاشتن اعتراضشان نسبت به عدم پرداخت ۴ ماه حقوق ،۵ ماه حق بیمه ومطالبات دیگر وادغام غیرکارشناسی با آبفا ی روستایی برای باری دیگر دست به تجمع  مقابل ساختمان شرکت زدند.

بنابه گزارش رسانه ای شده،این کارگران ادغام آبفا روستایی با آبفا اهواز را باعث نابودی این شرکت می‌دانند و می‌گویند: پرداخت حقوق کارکنان آبفا استان که در اهواز مشغول به فعالیت هستند را نیز به آبفا اهواز تحمیل کرده‌اند و باعث شده این شرکت در پرداخت حقوق کارکنان خود دچار مشکل شود.

به گفته این کارگران ادغام آبفا روستایی با آبفا اهواز فقط باید شامل روستاهای اهواز باشد ولی شهرستان‌های اطراف نیز حقوق خود را از آبفا اهواز دریافت می‌کنند و حقوق بالغ بر ۵۰۰ نفر در بخش روستایی و استان به آبفا اهواز تحمیل شده است.

آن‌ها تصریح می‌کنند: این ادغام باعث کاهش خدمات به شهروندان اهوازی می‌شود؛ چرا که حقوق‌های تحمیل شده اجازه خدمت‌رسانی را به حداقل رسانده است.

این کارگران که ۴ ماه حقوق عقب افتاده و ۵ ماه بیمه طلب دارند، می‌افزایند: حقوق‌های عقب افتاده نیز با کسری پرداخت می‌شود و سنوات سال‌های ۹۷ تا ۹۹ پرداخت نشده و پیمانکار زیر بار آن نمی‌رود.

*آزادی موقت مهتاب قلی‌زاده با وثیقه ۱۰ میلیارد ریالی

‌‎مهتاب قلی‌زاده، روزنامه‌نگار اقتصادی به اتهام تبلیغ علیه نظام(مصاحبه با رسانه‌ها) اجماع و تبانی علیه نظام(اطلاع‌رسانی اعتراضات خوزستان) و تشویق به فساد و فحشا (ورود زنان به ورزشگاه) پس از چندین جلسه بازجویی، در دادسرای اوین تفهیم اتهام و با وثیقه ۱۰ میلیارد ریالی موقتاً آزاد شد.

منبع:کانال روزنامه‌نگاران مستقل ایران

*تجمع اعتراضی عشایر و کشاورزان روستای تنگاری دهستان دشتروم  یاسوج نسبت به واگذاری منابع طبیعی و مراتع

روزشنبه ۲۰ آذر،جمعی از عشایر و کشاورزان روستای تنگاری دهستان دشتروم یاسوج برای اعتراض به واگذاری منابع طبیعی و مراتع دست به تجمع مقابل استانداری کهگیلویه و بویراحمد دریاسوج زدند.

یکی از این معترضان به خبرنگاران گفت: اداره‌کل منابع طبیعی استان کهگیلویه و بویراحمد به فردی که بومی و ساکن این منطقه نیست ۶ هکتار از زمین منابع ملی را واگذار کرده‌اند و الان درخواست کرده که ۴ هکتار دیگر به او واگذار کنند.

وی افزود: این اراضی ملی و چراگاه عشایر این منطقه است.

وی در ادامه گفت: الان مردم اعتراض دارند و آمده‌ایم جلوی استانداری کهگیلویه و بویراحمد و خواستار پیگیری این موضوع شد‌ه‌ایم.

وی در پاسخ به سئوال خبرنگاران افزود: هیچ طرحی در این زمین‌ها اجرا نشده و مشخص هم نیست که این‌ اراضی برای اجرای چه طرح و پروژه‌ای است.

او درخاتمه گفت: این زمین‌ها مربوط به چراگاه عشایر می‌باشد، مردم روستای تنگاری الان معترض هستند و خواستار اجرای قانون و عدالت در این خصوص هستند.

akhbarkargari2468@gmail.com

Print Friendly, PDF & Email

Google Translate