اخباروگزارش های کارگری ۹ آذرماه ۱۴۰۰

اخباروگزارش های کارگری ۹ آذرماه ۱۴۰۰

فراخوان تجمع سراسری شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

تاریخ تجمع :

پنجشنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۰ساعت ۱۰ صبح

مکان تجمع :

تهران و البرز : جلوی مجلس

مراکز استان‌ها : مقابل اداره کل آموزش و پرورش استان

شهرستان‌ها : مقابل اداره آموزش و پرورش شهرستان

– کانال شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران:

تجمع وتحصن معلمان دراعتراض به عدم اجرای کامل رتبه بندی وهمسان سازی

امروز نهم آذر آماه در چهار استان فارس،خوزستان،قم وکهکیلویه و بویراحمد

– تجمعات اعتراضی همزمان کارگران شرکتی توزیع برق استان تهران نسبت به عدم تبدیل وضعیت وتبعیض مبنی براستخدام فقط ایثارگران برای چهارمین روز متوالی

– حدود ۲۰۰۰ نفر از کارگران شرکت‌های پیمانکاری مجتمع مس سونگون ورزقان مجدداً دست به اعتصاب زدند

– ازسرگیری اعتصاب وتجمع کارگران شهرداری خرمشهرمقابل فرمانداری ویژه دراعتراض به عدم پرداخت ماه حقوق وحق بیمه ووعده های توخالی مسئولان

– دومین روز از اعتصاب کارگران پروژه‌ای پتروشیمی آپادانا

– سومین روز از اعتصاب کارگران شرکت تأمین مواد معدنی چناره

– ادامه حق طلبی کارگران فصلی مجتمع کشت وصنعت نیشکر هفت تپه برای بازگشت به‌کار و عقد قرارداد دائمی مقابل درب ورودی مجتمع

– وعده مدیران شرکت فجر انرژی خلیج فارس به کارگران برای پایان اعتصاب

– بازهم خبربازگشایی کارخانه  ایران خودروی تبریز وبازگشت بکارکارگرانش

– نصرت بهشتی آزاد شد

– سومین روزتجمع اعتراضی خانوادگی بیماران SMA نسبت به نبود دارو مقابل مجلس

– چهل ونهمین تجمع اعتراضی مالباختگان آذویکو امروز مقابل دادگاه ویژه جرائم اقتصادی

– تجمع اعتراضی خریداران کامیون دوست دوم خارجی نسبت به عدم ترخیص از گمرگ مقابل وزارت اقتصاد

– تجمع اعتراضی اهالی  سرگچینه بویراحمد نسبت به زمین‌خواری مقابل استانداری کهگیلویه و بویراحمد

– ورزشکاران هم برای اعتراض به خیابان آمدند:

۱- تجمع اعتراضی قهرمانان بوکس ایران  نسبت به عدم پاسخگویی به مشکلاتشان مقابل وزارت ورزش و جوانان

۲- تجمع اعتراضی مقابل اداره کل ورزش و جوانان اصفهان نسبت به انتصاب یک سرپرست

تجمع اعتراضی جمعی از دانشجویان پیام‌ نورنسبت به حضوری بودن امتحانات پایان‌ ترم مقابل وزارت علوم 

*کانال شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران:

تجمع وتحصن معلمان دراعتراض به عدم اجرای کامل رتبه بندی وهمسان سازی

امروز نهم آذر آماه در چهار استان فارس،خوزستان،قم وکهکیلویه و بویراحمد

تجمعات صنفی و همزمان در دهها شهر سراسر کشور تحصن معلمان و آموزگاران در اعتراض به عدم اجرای رتبه بندی و همسان سازی شکل گرفت.

این در حالیست که شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران برای روز پنج شنبه ۱۱ آذر اعلام تجمع سراسری نموده است.

شورای هماهنگی از تمامی تجمعات و تحصن های خودجوش حمایت کرده و همکاران فرهنگی شاغل و بازنشسته را در سراسر کشور به حضور گسترده در این اعتراضات فرا می خواند.

این شورا تاکید دارد تا رسیدن به خواسته های به حق فرهنگیان اعتراضات و اعتصابات را با روش های گوناگون ادامه خواهد داد.

تصاویر:

درهمین رابطه:گزارشی از تحصن معلمان

با نزدیک شدن به زمان بررسی رتبه‌بندی در مجلس و اظهارات قالیباف که گفته ‌است دولت تنها ۱۲.۵ هزار میلیارد تومان بودجه برای رتبه‌بندی اختصاص خواهد داد و در صورت تصویب این میزان برای شش ماهه دوم یعنی از اول مهر قابل اجرا خواهد بود. در برخی استان‌ها از جمله قم، خوزستان ، کهگیلویه‌و‌بویراحمد ، فارس و … معلمان دست به تحصن زدند و از رفتن به کلاس‌ها خودداری نمودند. 

بنابر اخبار ارسالی در شهرستان شیراز در بیش از ۲۴۰ مدرسه معلمان تحصن نمودند و تعدادی از مدارس در کازرون به تحصن دیوستند. لازم به ذکر است معلمان متحصن در گروههای استانی اعلام کرده‌اند فردا نیز به تحصن خود ادامه خواهند داد و روز پنجشنبه در تجمع شورای هماهنگی حضور پر شور خواهند داشت.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران در فراخوان‌های پیشین اعلام نموده که از تمام حرکات اعتراضی صنفی بدنه معلمان که در راستای تحقق مطالبات باشد حمایت می‌کند و فرهنگیان شاغل و بازنشسته را به اتحاد عمل برای تحقق رتبه‌بندی‌شاغلان هشتاددرصد حقوق‌هیات‌علمی و همسان‌سازی‌بازنشستگان مبتنی‌ برقانون مدیریت خدمات کشوری فرا می‌خواند. حضور باشکوه در تجمع روز پنجشنبه پاسخ محکمی به کسانی که با وعده‌درمانی تاکنون قانون را اجرا نکرده و حقوق فرهنگیان شاغل و بازنشسته را ضایع کرده‌اند. 

پیش به سوی تجمع سراسری معلمان ایران

منبع:کانال شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

*تجمعات اعتراضی همزمان کارگران شرکتی توزیع برق استان تهران نسبت به عدم تبدیل وضعیت وتبعیض مبنی براستخدام فقط ایثارگران برای چهارمین روز متوالی

روزسه شنبه ۹ آذربرای چهارمین روز متوالی، کارگران شرکتی توزیع برق استان تهران(شاغل در مناطق رباط کریم، ملارد، کهریزک، شهریار، اندیشه و ورامین) برای اعتراض به عدم تبدیل وضعیت وتبعیض مبنی براستخدام فقط ایثارگران ، همزمان در مناطق مختلف دست به اعتراض صنفی زدند.

تصاویر:

تجمع کنندگان به خبرنگاررسانه ای گفتند:صنعت برق جزو تعهدات حاکمیتی است و باید وضعیت شغلی و قراردادهای همه کارگران بدون تبعیض به قرارداد مستقیم با دولت تبدیل شود تا امنیت شغلی داشته باشند.

یکی ازاین کارگران معترض گفت:دولت و مجلس باید بحث تبدیل وضعیت استخدامی کارگران و کارکنان شرکتی‌ را برای همه زحمتکشان کشور که امنیت شغلی ندارند، به سرانجام برساند و نباید با اجرای طرح‌‌هایی همانند طرح تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران که آنهم به درستی هنوز اجرا نشده، بین آنها تبعیض قائل شد و وضعیت استخدامی و معیشتی سایر کارگران و کارکنان را نادیده گرفت.

او گفت: با گذشت بیش از  ۲۰سال از سابقه فعالیت کارگران شرکت توزیع برق، هنوز اقدامی در جهت تبدیل وضعیت شغلی آنها صورت نگرفته است. در سال جاری نیز کارگران امیدوار بودند مصوبه تبدیل وضعیت شغلی کارگران در مجلس و دولت به تصویب برسد که هنوز خبری نیست.

وی افزود:چون به مشکلات‌ ما از جانب مدیران شرکت توزیع برق و در راس آن وزارت نیرو اهمیتی داده نمی‌شود، تصمیم به برگزاری اعتراض گرفتیم تا مطالباتمان به صورت جدی پیگیری شود.

یکی دیگر از کارگران در ادامه گفت: کارگران شرکت توزیع برق نگرانند که با ادامه این روند، امینت شغلی و معیشتی آن‌ها در معرض خطر قرار بگیرد.

او افزود: سالهاست با حقوق نابرابر در سخت‌ترین شرایط و استرس‌زا به کار مشغول بوده‌ایم و در این راه شماری از همکاران خود را بر اثر حوادث برق گرفتگی از دست داده‌ایم با این حال علارغم پیگیری‌های زیاد در بهبود وضعیت شغلی‌مان، هنوز نتیجه‌ای نگرفته‌ایم.

اوادامه داد:چرا در یک مجموعه بزرگ همانند شرکت توزیع برق، باید بین کارگران تبعیض قائل شوند و تعدادی با مصوبات خاص ایثارگری رسمی شوند و یکباره دستمزدهای بالاتر بگیرند و عده‌ای نیز مثل ما همچنان به صورت قرارداد حجمی باشیم و طرف حساب شرکت‌های پیمانکاری که اهمیتی به پرداخت مطالبات ما کارگران آن‌هم به صورت قانونی نمی‌دهند. ما نه امنیت شغلی داریم و نه دستمزدمان به اندازه رسمی‌ها و قراردادی‌هاست.

وی اضافه کرد:سامان دادن به فعالیت‌های کارگران شرکت توزیع برق که تعدادشان هم کم نیست، یکی از اقدامات مهمی است که نهادهای مرتبط به ویژه مجلس و دولت باید آن را در اولویت کاری خود قرار دهند.

*حدود ۲۰۰۰ نفر از کارگران شرکت‌های پیمانکاری مجتمع مس سونگون ورزقان مجدداً دست به اعتصاب زدند

بنابر گزارش‌های رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران امروز سه‌شنبه نهم آذرماه حدود ۲۰۰۰ نفر پرسنل شرکت معدنی آهن آجین، مبین ، زحل و نوآوران ، شاغل در مجتمع مس سونگون ورزقان ، در اعتراض به عدم امضای قرارداد ، از ساعت ۱۶ دست از کار کشیدند و اعلام کرده‌اند تا زمان امضای قرارداد جدید(طبق طرح طبقه بندی مشاغل) حاضر به فعالیت نیستند. 

این شرکت‌ها حدود ۲۰ سال با کمترین حقوق و مزایا پرسنل معدن را استثمار کرده‌اند.

لازم به ذکر است که کارگران مجتمع امروز از ساعت ۱۳ تا ۱۵ در اعتراض به ورود ۴ نفر از مدیران اخراجی به محوطه معدن تجمع کرده بودند و پس از خروج این مدیران به تجمع خود پایان داده بودند. اما دوباره در اعتراض به عدم تمدید قراردادها تصمیم به شروع مجدد اعتصاب گرفتند.

شرکت‌ها سرویس‌های شیفت سوم و روز حمل و نقل کارکران را مسدود کرده‌اند.

اتحادیه آزاد کارگران ایران- نهم آذر ۱۴۰۰

درهمین رابطه:کارگران مجتمع مس سونگون ورزقان مجدداً دست به تجمع زدند

بنابر گزارش‌های رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران امروز سه‌شنبه نهم آذرماه کارگران شرکت‌های آهن‌آجین، زحل، نوآوران و مبین شاغل در مجتمع مس سونگون ورزقان از ساعت ۱۳ تا ساعت ۱۵ در محوطه شرکت مجدداً دست به تجمع زدند.

این کارگران در اعتراض به ورود چهار نفر از مدیران سابق که توسط خود کارگران از مجتمع اخراج شده بودند دست به تجمع زده‌اند.

علیپور و نعمت‌پور از مدیران شرکت آهن‌آجین و صالحی و رحمانپور از مدیران شرکت مبین به دلیل تضییع حقوق مداوم کارگران از ماه گذشته توسط کارگران ورودشان به شرکت ممنوع شده بود. 

کارگران پیمانکاری مجتمع در اعتصاب ۳ روزه‌ی هفته گذشته، هم توانستند نمایندگان و همکاران اخراجی را به سر کار برگردانند و هم اینکه وعده عدم ورود این مدیران را گرفته بودند که برخلاف وعده مسئولین، این مدیران امروز به شرکت ورود کردند.

پس از ۲ ساعت از تجمع اعتراضی کارگران، مدیران مذکور ناچار شدند که محل مجتمع را ترک کنند و کارگران به تجمع خود پایان دادند.

اتحادیه آزاد کارگران ایران- نهم آذرماه ۱۴۰۰

*ازسرگیری اعتصاب وتجمع کارگران شهرداری خرمشهرمقابل فرمانداری ویژه دراعتراض به عدم پرداخت ماه حقوق وحق بیمه ووعده های توخالی مسئولان

روز سه شنبه ۹ آذر همزمان با چندروز اعتصاب وعدم جمع آوری زباله ها از سطح شهر، کارگران شهرداری خرمشهربرای انعکاس هرچه بیشتر صدای اعتراضشان نسبت به عدم پرداخت ماه حقوق وحق بیمه ووعده های توخالی مسئولان مقابل فرمانداری ویژه این شهرستان دراستان خوزستان اجتماع کردند.

براساس گزارش رسانه ای شده،۴ ماه حقوق وحق اضافه کاری وماه ها حق بیمه کارگران شهرداری خرمشهرپرداخت نشده است وچند روزی است زباله‌های سطح شهر هم جمع آوری نمی‌شود.

*دومین روز از اعتصاب کارگران پروژه‌ای پتروشیمی آپادانا

روز سه‌شنبه ۹ آذرماه کارگران پیمانکاری‌های شریفی و باقرپور شاغل در پتروشیمی آپادانا در اعتراض به عدم اجرای وعده‌های کارفرما مبنی بر تحقق خواسته‌های کارگران برای دومین روز متوالی دست به اعتصاب زدند.

اتحادیه آزاد کارگران ایران

درهمین رابطه:اعتصاب ۴۰۰ نفر از کارگران پروژه‌ای پتروشیمی آپادانا

روز دوشنبه ۸ آذرماه حدود ۴۰۰ نفر از کارگران پیمانکاری‌های شریفی و باقرپور شاغل در پتروشیمی آپادانا در اعتراض به عدم اجرای وعده‌های کارفرما مبنی بر تحقق خواسته‌های کارگران مجدداً دست به اعتصاب زدند و به خوابگاه‌ها برگشتند.

این کارگران پس از اعتصاب سراسری کارگران پروژه‌ای نفت و با وعده پیمانکاران مبنی بر قبول خواسته‌های‌شان به کار بازگشته بودند اما با خُلف وعده پیمانکار و عدم اجرای کامل افزایش دستمزد طبق نظر کارگران و تغییر نوبت کاری به ۲۰ روز کار و ۱۰ روز استراحت مجدداً دست به اعتصاب زدند.

اتحادیه آزاد کارگران ایران

*سومین روز از اعتصاب کارگران شرکت تأمین مواد معدنی چناره

امروز سه‌شنبه نهم آذرماه کارگران شرکت تامین مواد معدنی در چناره شهرستان اندیمشک، برای سومین روز متوالی دست از کار کشیده و مقابل ساختمان اداری این شرکت تجمع کرده‌اند.

منبع:کانال اتحادیه آزاد کارگران ایران

*ادامه حق طلبی کارگران فصلی مجتمع کشت وصنعت نیشکر هفت تپه برای بازگشت به‌کار و عقد قرارداد دائمی مقابل درب ورودی مجتمع

روزسه شنبه ۹ آذر، کارگران فصلی مجتمع کشت وصنعت نیشکر هفت تپه درادامه حق طلبیشان مبنی بر بازگشت به‌کار و عقد قرارداد دائمی برای باری دیگر دست به تجمع مقابل ورودی مجتمع زدند وخواهان پاسخگویی مسئولان شرکت وشهرستان شدند.

*وعده مدیران شرکت فجر انرژی خلیج فارس به کارگران برای پایان اعتصاب

مدیران شرکت فجر تا پایان آذر ماه از کارگران معترض فرصت گرفته تا در صورتی که ساعت حضور نوبتکاران کلیه شرکت های تابعه هلدینگ خلیج فارس به ۸ ساعت تغییر نکند، ساعت کاری نوبتکاران شرکت فجر به همان حالت سابق یعنی ۱۲ ساعت بازگردد.

برپایه گزارش رسانه ای شده بتاریخ ۹ آذر،تصمیم عجولانه مدیران شرکت فجر در روزهای اخیر باعث اعتصاب نوبتکاران شد، تا جایی که که مدیران وعده اجرایی شدن این قانون در تمام شرکت های هلدینگ خلیج فارس را داده اند.

در صورت عدم اجرای این طرح در سایر شرکت ها، این تصمیم لغو و همچون سابق نوبتکاران در شیف های ۱۲ ساعته مشغول به کار خواهند شد.

مدیران شرکت فجر بازه زمانی وعده خود را تا پایان آذر ماه اعلام کرده و مقرر شد کارگران تا این زمان صبر کرده و درصورت عدم تحقق وعده مدیران این شرکت نوبتکاران طبق روال گذشته فعالیت خود را ادامه دهند.

درهمین رابطه:تجمع اعتراضی کارگران پتروشیمی فجر نسبت به تغییر شیفت کاری

روز شنبه ۶ آذر، کارگران پتروشیمی فجر واقع در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی بندر خمینی برای انعکاس صدای اعتراضشان نسبت به تغییر شیفت کاری دست به تجمع مقابل شرکت زدند.

این کارگران به خبرنگار رسانه ای گفتند: در گذشته شیفت‌ها به‌صورت ۸ ساعته یعنی ۳ روز صبح کار، ۳ روز عصر کار، ۳ روز شب کار و استراحت نیز ۳ روز را به خود اختصاص می‌داد که در مجموع ۹ روز کار و ۳ روز استراحت بود.

این کارگران نوبت کار که تعدادشان از ۲۰۰ نفر بیشتر است، اضافه کردند: بعد از شیوع کرونا شیفت‌ها ۱۲ ساعته شد ولی به‌جای ۹ روز کاری تنها ۲ روز صبح کار و ۲ روز شب کار بودیم و ۴ روز نیز استراحت می‌کردیم ولی از لحاظ قانون و وقت کاری یعنی ۴۴ ساعت در هفته و حتی بیشتر رعایت می‌شد.

آنها ادامه دادند:این برنامه بعد از کرونا در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی و خیلی از شرکت‌های تابعه وزارت نفت انجام شد تا اینکه هفته گذشته مدیرعامل شرکت فجر انرژی خلیج‌فارس بدون هماهنگی و نظرخواهی کارگران برنامه شیفت را تغییر داده و به سیستم ۸ ساعته گذشته برگرداند.

آنها افزودند: هنوز کرونا تمام نشده و شیفت ۱۲ ساعته آرامش بهتری برای کارکنان فراهم می‌کند و راضی هستند و برخی کارکنان در شهرستان مستقر هستند و این‌گونه شیفت‌ها رفت و آمد را پایین می‌آورد.

*بازهم خبربازگشایی کارخانه  ایران خودروی تبریز وبازگشت بکارکارگرانش

روز سه شنبه ۹ آذر، خبربازگشایی کارخانه  ایران خودروی تبریز وبازگشت بکارکارگرانش رسانه ای شد.

برپایه گزارشات رسانه ای شده،امروز پس از دوروز تعطیلی ایران خودروی تبریز بدلیل مقابله مدیرعامل با حق خواهی کارگران،بازگشایی شد وکارگرانش که پیش از تعطیلی برای اعتراض به عدم افزایش حقوق ورفع تبعیض پرداختی با دیگرمراکز تولیدی مشابه،بالا بردن زمان قراردادهای کارگری،مشمول قانون مشاغل سخت وزیان آور شدن و وعده های توخالی مسئولان دست به اعتصاب زده بودند برسرکارشان بازگشتند.

یادآوری:

+پشتک وارو زدن مدیرعامل ایران خودروی تبریزبرای مقابله با حق خواهی کارگران

روزدوشنبه ۸ آذر، کارگران ایران خودروی تبریزاز ارسال پیامک تعطیلی کارخانه از طرف مدیریت خبردادند.

درحالیکه روز یکشنبه ۷ آذر،مدیرکل تعاون، کارو رفاه اجتماعی آذربایجان‌شرقی از بازگشت بکارکارگران ایران خودروی تبریز بدنبال وعده پاسخگویی به مطالباتشان ازطرف مدیرعامل کارخانه خبرداده بود.

++ادامه اعتصاب وتجمع کارگران ایران خودروی تبریز برای اعتراض به عدم افزایش حقوق ورفع تبعیض پرداختی با دیگرمراکز تولیدی مشابه،بالا بردن زمان قراردادهای کارگری،مشمول قانون مشاغل سخت وزیان آور شدن و وعده های توخالی مسئولان

روز شنبه ۶ آذر، کارگران ایران خودروی برای اعتراض به عدم افزایش حقوق ورفع تبعیض پرداختی با دیگرمراکز تولیدی مشابه،بالا بردن زمان قراردادهای کارگری،مشمول قانون مشاغل سخت وزیان آور شدن و وعده های توخالی مسئولان به اعتصاب وتجمعشان ادامه دادند.

آخرین اخباررسانه ای شده حاکی از حضورمدیرعامل درجمع کارگران معترض ووعده رسیدگی به خواسته هایشان می باشد.

*نصرت بهشتی آزاد شد

ساعت ۲۱ امشب سه شنبه  ۸ آذر ۱۴۰۰ ٬ نصرت بهشتی معلم بازنشسته که از ۱۳ امرداد به اتهام اجتماع و‌تبانی به قصد اقدام علیه امنیت ملی بازداشت و به ۵ سال زندان توسط شعبه ی ۱ دادگاه انقلاب مشهد محکوم  شده بود ٬ به قید وتیقه ی  یک میلیارد تومان آزاد شد.

با سپاس از رامین صفرنیا وکیل افتخاری شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران .

برگرفته ازکانال شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران 

*سومین روزتجمع اعتراضی خانوادگی بیماران SMA نسبت به نبود دارو مقابل مجلس

روز سه شنبه ۹ آذربرای سومین روز متوالی، بیماران SMA به تجمع خانوادگیشان دراعتراض به نبود دارومقابل مجلس ادامه دادند.

درهمین رابطه:ادامه اعتراضات بیماران SMA نسبت به نبود دارو با برپایی تجمع خانوادگی دیگری مقابل مجلس

روز یکشنبه ۷ آذر، بیماران SMAدرادامه اعتراضات دامنه دارشان نسبت به نبود دارو برای باری دیگر دست به تجمع خانوادگی مقابل مجلس زدند وخواستار واردات دارو شامل اسپینراز، ریسوپیلام و زولژنسما به منظور تکمیل زنجیره درمانی شدند.

*چهل ونهمین تجمع اعتراضی مالباختگان آذویکو امروز مقابل دادگاه ویژه جرائم اقتصادی

روز سه شنبه ۹ آذر، مالباختگان شرکت صنعتی خودرو آذربایجان (آذویکو) چهل ونهمین تجمع اعتراضیشان را مقابل دادگاه ویژه جرائم اقتصادی برگزارکردند.

*تجمع اعتراضی خریداران کامیون دوست دوم خارجی نسبت به عدم ترخیص از گمرگ مقابل وزارت اقتصاد

روز دوشنبه ۸ آذر،جمعی از خریداران کامیون دوست دوم خارجی برای اعتراض به عدم ترخیص از گمرگ مقابل وزارت اقتصاد تجمع کردند.

بنابه گزارش رسانه ای شده،رانندگان این کامیون ها اغلب مردمان عادی هستند که زندگی و کامیون خود را فروختند، وام گرفتند تا بتوانند کامیونی به قیمت مناسب و با کیفیت خریداری کنند. اما چرا این کامیون ها پس از بیش از ۱۶ماه هنوز ترخیص و تعیین تکلیف نشده اند؟ موانع اصلی عدم ترخیص کامیون های دست دوم چیست؟ چرا وقتی کل کامیون های ناوگان برای خروج کالاهای اساسی از بندر امام، به ۲۵۰۰ کامیون هم نمی رسد در ترخیص کامیون های دست دوم اروپایی به کشور تعلل به خرج می دهند؟

رانندگان برای بحث ارزش افزوده هنوز بلاتکلیف هستند. واردکنندگان مبلغ بیشتری از رانندگان مطالبه کرده اند. به همین دلیل دیروز تجمع کردند و گفته شده است امروز قرار است به مطالبه رانندگان رسیدگی شود.

خواسته رانندگان این است که وضعیتشان تعیین تکلیف شود، چون هر کسی یک مبلغی را مطالبه کرده است. رانندگان ارزش افزوده را پیش از این پرداخت کردند. رانندگان می خواهند روال کار و هزینه ای که باید بپردازند به طور دقیق مشخص شود.

*تجمع اعتراضی اهالی  سرگچینه بویراحمد نسبت به زمین‌خواری مقابل استانداری کهگیلویه و بویراحمد

روزسه شنبه ۹ آذر،جمعی از اهالی سرگچینه بویراحمد برای اعتراض به زمین‌خواری دست به تجمع مقابل استانداری کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج زدند.

یکی از تجمع کنندگان به خبرنگار رسانه ای گفت: ۵۷ هکتار از اراضی منطقه «سرگچینه» شهرستان بویراحمد با پارتی بازی به شخصی به نام (ف. ح) که ساکن این منطقه نیز نمی باشد، واگذار شده است.

یکی دیگر از این تجمع کنندگان نیزگفت: از مسئولان انتظار داریم اراضی عشایری(وُرد عشایری) حدود ۴۹۷ خانوار عشایری را به یک فرد زمین خوار واگذار نکنند و از نابودی عشایر این منطقه جلوگیری کنند.

وی تصریح کرد: سال ۹۸ معاونت امور عمرانی استانداری نامه ای از امور اراضی استان خواسته که از هرگونه واگذاری اراضی به این فرد خودداری شود.

*ورزشکاران هم برای اعتراض به خیابان آمدند:

۱- تجمع اعتراضی قهرمانان بوکس ایران  نسبت به عدم پاسخگویی به مشکلاتشان مقابل وزارت ورزش و جوانان

روز سه شنبه ۹ آذر،جمعی از قهرمانان و پیشکسوتان سابق تیم ملی بوکس به دلیل برخی مشکلات و توجه نکردن به آن‌ها دست به تجمع مقابل وزارت ورزش و جوانان زدند.

برپایه گزارش رسانه ای شده،بوکس در چند سال گذشته به دلیل برخی مشکلات دچار حواشی زیادی بوده است. حال پیشکسوتان و قهرمانان سابق این رشته امروز دور هم جمع شده تا از مشکلات خود برای مسئولان وزارت ورزش و جوانان صحبت کنند.

۲- تجمع اعتراضی مقابل اداره کل ورزش و جوانان اصفهان نسبت به انتصاب یک سرپرست

روز سه شنبه ۹ آذر،تعدادی از اعضای هیئت موتور سواری و اتومبیلرانی استان اصفهان با تجمع روبه‌روی ساختمان اداره کل ورزش و جوانان اصفهان نسبت به تصمیم مدیرکل ورزش استان اصفهان اعتراض کردند.

به گزارش یک منبع خبری محلی،روز گذشته – دوشنبه، ۸ آذرماه – محمد طباطبایی مدیرکل ورزش و جوانان استان اصفهان محمدرضا اعتمادی را به عنوان سرپرست هیئت موتور سواری و اتومبیلرانی استان اصفهان منصوب و از شهرام شاهزمانی رئیس سابق هیئت موتورسواری و اتومبیلرانی تقدیر کرد.

امروز – سه‌شنبه، ۹ آذرماه – ورزشکاران، قهرمانان و مسئولین هیئت موتورسواری و اتومبیلرانی استان اصفهان با حضور روبه‌روی ساختمان اداره کل ورزش و جوانان استان اصفهان نسبت به این تصمیم و حکم محمدرضا اعتمادی واکنش نشان دادند و خواستار ابطال فوری حکم غیرقانونی این شخص شدند.

*تجمع اعتراضی جمعی از دانشجویان پیام‌ نورنسبت به حضوری بودن امتحانات پایان‌ ترم مقابل وزارت علوم 

روز سه شنبه ۹ آذر، جمعی از دانشجویان پیام‌ نوربرای اعتراض به حضوری بودن امتحانات پایان‌ ترم مقابل وزارت علوم اجتماع کردند وخواهان غیرحضوری امتحانات شدند.

akhbarkargari2468@gmail.com


Google Translate