اخباروگزارش های کارگری ۷ آذرماه ۱۴۰۰
فراخوان تجمع سراسری شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
تاریخ تجمع :
پنجشنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۰ساعت ۱۰ صبح
مکان تجمع :
تهران و البرز : جلوی مجلس
مراکز استانها : مقابل اداره کل آموزش و پرورش استان
شهرستانها : مقابل اداره آموزش و پرورش شهرستان
– اعتراض کارگران پتروشیمی ایلام نسبت به تشکل دست ساز با عدم شرکت در انتخابات شورای اسلامی کاربرای دومین بار درسال جاری
– تجمع اعتراضی دوباره خانواده های جان باختگان قتل موشکی همزمان بابرگزاری دومین جلسه دادگاه مقصران شلیک به هواپیمای مسافربری پرواز ۷۵۲ اوکراین مقابل دادگاه نظامی استان تهران
– یکشنبه های اعتراضی کارگران بازنشسته:
کارگران بازنشسته صنعت فولاد برای اعتراض به سطح پایین حقوق و عدم همسان سازیش برای باری دیگرمقابل ساختمان صندوق بازنشستگان فولاد اصفهان واهواز
– ادامه اعتراضات کارگران بازنشسته کشت وصنعت نیشکرهفت تپه نسبت به نحوه محاسبه سنوات پایان خدمت با تجمع مقابل درب ورودی مجتمع
– ادامه تجمع کارگران فصلی مجتمع کشت وصنعت نیشکر هفت تپه برای بازگشت بهکار و عقد قرارداد دائمی مقابل فرمانداری شهرستان شوش
– اعتصاب اعضای هیأت علمی دانشگاه پیام نور نسبت بهعدم اجرای همسانسازی حقوق وکسرِ مبلغ همسانسازی از فیش حقوقی
– بازگشت بکار کارگران ایران خودروی تبریز بدنبال وعده پاسخگویی به مطالباتشان
– حقوقهای نجومی مدیران و معضل معیشتی ما کارگران
– شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران :چه کسی میداند اسماعیل عبدی کجاست؟
– تبدیل قرار بازداشت نصرت بهشتی
– قول مرخصی القاصی مهر به آرش جوهری نتیجهای جز آزار و اذیت ظالمانه خانواده این فعال کارگری در بر نداشت
– ادامه اعتراضات بیماران SMA نسبت به نبود دارو با برپایی تجمع خانوادگی دیگری مقابل مجلس
– تجمع اعتراضی کامیون داران شهرستان سربازنسبت به قطعی سوخت مقابل فرمانداری
– جان باختن پرستار بیمارستان رازی قائمشهر حین کار بر اثر ایست قلبی
*اعتراض کارگران پتروشیمی ایلام نسبت به تشکل دست ساز با عدم شرکت در انتخابات شورای اسلامی کاربرای دومین بار درسال جاری
روزیکشنبه ۷ آذر،رئیس اداره تشکل های کارگری و کارفرمایی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ایلام از استقبال نکردن کارگران پتروشیمی ایلام از انتخابات شورای اسلامی کار خبر داد.
اوبه خبرنگاررسانه ای گفت:صبح امروز یکشنبه هفتم آذرماه پیرو اطلاعیه قبلی، انتخابات شورای اسلامی کار در پتروشیمی ایلام برگزار شد.
وی افزود:به دلیل عدم استقبال کارگران از انتخابات شورای اسلامی کار در پتروشیمی، حد نصاب لازم را کسب نکرد.
اوادامه داد: برای حد نصاب این انتخابات باید دو سوم آراء یعنی حدود ۳۹۰ نفر رای اخذ می شد اما با وصف تلاش های دست اندارکاران در این انتخابات، فقط ۱۱۳ نفر شرکت کردند.
اوادامه داد: برای مشارکت بیشتر کارگران، طی هماهنگی های بعمل آمده صندوق رای را به محل کار آنها بردیم اما تاثیری در میزان مشارکت نداشت.
وی با اشاره به مسبوق به سابقه بودن این رفتار گفت: در سال های اخیر هم این انتخابات برگزار شده بود اما رغبتی برای شرکت در آن، میان کارگران نیست به طور مثال درسال جاری این دومین بار است که انتخابات برگزار می شود اما به حد نصاب لازم نمی رسد.
وی در تشریح این عدم استقبال افزود: کارگران با این برداشت که اگر شورای اسلامی کار در پتروشیمی شروع به فعالیت کند طرح طبقه بندی مشاغل در موردشان اجرا و حقوق و دستمزدشان لاک پشتی افزایش پیدا می کند.
*تجمع اعتراضی دوباره خانواده های جان باختگان قتل موشکی همزمان بابرگزاری دومین جلسه دادگاه مقصران شلیک به هواپیمای مسافربری پرواز ۷۵۲ اوکراین مقابل دادگاه نظامی استان تهران
روز یکشنبه ۷ آذرهمزمان بابرگزاری دومین جلسه دادگاه مقصران شلیک به هواپیمای مسافربری پرواز ۷۵۲ اوکراین، جمعی از خانواده های جان باختگان این قتل موشکی دوباره درمحل تجمع کردند.
درهمین رابطه:تجمع اعتراضی خانواده های جان باختگان قتل موشکی همزمان بابرگزاری دادگاه مقصران شلیک به هواپیمای مسافربری پرواز ۷۵۲ اوکراین مقابل دادگاه نظامی استان تهران
روز یکشنبه ۳۰ آبان همزمان بابرگزاری دادگاه مقصران شلیک به هواپیمای مسافربری پرواز ۷۵۲ اوکراین در دادگاه نظامی استان تهران،جمعی از خانواده های جان باختگان این قتل موشکی دست به تجمع اعتراضی درمحل زدند.
براساس گزارشات رسانه ای شده،خانواده قربانیان درخواست داشتند که این دادگاه به صورت علنی برگزار شود اما به خاطر اطلاعات پرونده، اجازه این کار داده نشد و همین موضوع باعث واکنش آنها شد.
برخی از خانواده قربانیان با اشاره به غیرعلنی بودن دادگاه ابراز نگرانی کردند که با توجه به اینکه کسی از محتویات پرونده خبر ندارد، امکان دارد فقط افسران رده پایین محکوم شوند و این اتفاق خوبی نیست.
خانواده قربانیان این حادثه انجمنی به نام «انجمن خانواده قربانیان حمله موشکی به هواپیمای اوکراینی» تشکیل دادهاند و حامد اسماعیلیون نویسنده ایرانی که فرزند و دخترش را از دست داده به عنوان سخنگوی خود انتخاب کردهاند. اسماعیلیون خبر داده که این انجمن از برخی فرماندهان سپاه و علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شکایت کرده است.
خانواده معترضان در این تجمع اعتراضی خواستههایی از قوه قضاییه داشتند؛ از جمله اینکه از رسیدگی به پرونده بدون ابلاغ نظریه کارشناسان خودداری شود. این خواستهها روی پلاکاردهایی که در دست معترضان بود، نوشته شده بود.
*یکشنبه های اعتراضی کارگران بازنشسته:
کارگران بازنشسته صنعت فولاد برای اعتراض به سطح پایین حقوق و عدم همسان سازیش برای باری دیگرمقابل ساختمان صندوق بازنشستگان فولاد اصفهان واهواز
روز یکشنبه ۷ آذر برای باری دیگر، کارگران بازنشسته صنعت فولاد برای اعتراض به سطح پایین حقوق و عدم همسان سازیش مقابل ساختمان صندوق بازنشستگان فولاد اصفهان واهواز تجمع کردند.
مطالبات:
۱- بازنگری در اجرای همسان سازی مطابق مصوبه دولت
۲- افزایش متوسط دو میلیون تومان به احکام حقوقی
اصفهان:
گزارش رسانه ای شده: تجمع بازنشستگان صنعت فولاد اینبار در شهر اهواز
امروزیکشنبه (۷ آذر ماه) بار دیگر جمعی از بازنشستگان صنعت فولاد، اینبار در شهر اهواز با حضور مقابل ساختمان کانون، خواستار توجه به مطالبات و خواستههای خود شدند.
از قرار معلوم هر یکشنبه، گروهی از بازنشستگان صنعت فولاد برای تحقق خواستههای صنفی خود در مقابل دفتر کانون بازنشستگی صندوق فولاد در شهرهای محل سکونت خود در اصفهان، اهواز، تهران و رودبار گیلان دست به اعتراض میزنند.
مهمترین خواستههای این بازنشستگان، از دولت اجرای صحیح طرح همسان سازی حقوق و پرداخت مطالبات قانونی بازنشستگان فولاد مطابق آییننامه معتبر فولاد است.
*ادامه اعتراضات کارگران بازنشسته کشت وصنعت نیشکرهفت تپه نسبت به نحوه محاسبه سنوات پایان خدمت با تجمع مقابل درب ورودی مجتمع
صبح روز یکشنبه ۷ آذر،جمعی از کارگران بازنشسته کشت وصنعت نیشکرهفت تپه درادامه اعتراضات دامنه دارشان نسبت به نحوه محاسبه سنوات پایان خدمت بعد از گذشت ۹ ماه از بازنشستگی، مقابل درب ورودی مجتمع تجمع کردند.
یکی از کارگران حاضر درتجمع به خبرنگار رسانه ای گفت: صبح امروزیکشنبه (هفتم آذر ماه) حدودا ۳۰ نفر به نمایندگی از دست کم ۱۰۰کارگر بازنشسته مجتمع کشت وصنعت هفت تپه که از ۹ ماه پیش از این واحد بازنشسته شدهاند هنوز نتوانستهاند سنوات پایان خدمت خود را به صورت قانونی از کارفرما دریافت کنند.
اوبا بیان اینکه ما کارگران خواهان اصلاح محاسبه پرداخت سنوات و مرخصی ذخیره خود توسط مدیریت شرکت نیشکر هفت تپه هستیم افزود: علارغم پی گیری چندین ماهه کارگران بازنشسته تا امروزکارفرمای جدید این واحد تولیدی حاضر به اصلاح پرداخت مطالبات بازنشستگی ما نشده است.
وی افزود: اختلاف نظر ماکارگران بازنشسته سال۹۹ و۱۴۰۰ این مجتمع با کارفرما بر سر محاسبه سنوات و مرخصی ذخیره است که هنوز محاسبه نشده وبه حساب ما کارگران واریز نشده است.
این کارگربازنشسته ادامه داد: در تجمع امروز که در مقابل درب ورودی مجتمع برگزار شد،واحد حراست کارخانه مانع دیدار ما کارگران بازنشسته با مدیریت مجتمع شد به همین دلیل در ابتدا اجازه ورود به داخل مجتمع را پیدا نکردیم.
وی افزود:در حالی تجمع کنندگان اجازه ورود به دفتر مدیریت مجتمع را پیدا نکردند که همزمان مدیریت قصد ورود به محل کار خودرا داشت که کارگران بازنشسته فرصت گفتگو وفرصت ورود به محل کار سابق خودرا پیدا کردند.
وی درخاتمه گفت: دو نفر از کارگران بازنشسته به نیابت از سایرین مشکلات ومطالبات بازنشستگی خودرا با ارائه اسناد قانونی به مدیریت انتقال دادند که در نهایت مدیریت وعده داد طبق رای اخیر دیوان وطبق عرف جاری پرداختی سنوات شرکتهای طرح توسعه، سنوات پایان خدمت ومرخصی ذخیره با مزایا بازنشستگان سال۹۹ و ۱۴۰۰ را پرداخت کند.
*ادامه تجمع کارگران فصلی مجتمع کشت وصنعت نیشکر هفت تپه برای بازگشت بهکار و عقد قرارداد دائمی مقابل فرمانداری شهرستان شوش
روزیکشنبه ۷ آذر، جمعی از کارگران فصلی مجتمع کشت وصنعت نیشکر هفت تپه به تجمعشان مقابل فرمانداری شهرستان شوش برای بازگشت بهکار و عقد قرارداد دائمی ادامه دادند.
*اعتصاب اعضای هیأت علمی دانشگاه پیام نور نسبت بهعدم اجرای همسانسازی حقوق وکسرِ مبلغ همسانسازی از فیش حقوقی
جمعی ازاعضای هیأت علمی دانشگاه پیام نوربرای انعکاس هرچه بیشتر صدای اعتراضشان نسبت بهعدم اجرای همسانسازی حقوق وکسرِ مبلغ همسانسازی از فیش حقوقی یک روز اعتصاب ئازرفتن برسر کلاس درس خودداری کردند.
روزیکشنبه ۷ آذر،تعدادی از ازاعضای هیأت علمی دانشگاه پیام نور به خبرنگاررسانه ای گفتند:در یکی دو سال گذشته با تلاش و پیگیری مستمر تعدادی از اعضای هیأت علمی به نمایندگی از سایرین، طرح همسانسازی حقوق و دستمزد اعضا هیأت علمی دانشگاههای زیر مجموعه وزارت علوم با اعضا هیأت علمی غیر پزشکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در مجلس تصویب شد.
آنهاافزودند: با وجود تصویب این طرح در مجلس، در عمل همسانسازی کامل انجام نشد و همچنان دریافتی اعضا هیأت علمی دانشگاههایِ ذیل وزارت علوم کمتر از دریافتی اعضای هیأت علمی غیر پزشکی دانشگاههای ذیل وزارت بهداشت است.
آنهاادامه دادند:حتی اگر همسانسازی به طور کامل اجرا شود دریافتیِ اعضای هیأت علمی در دانشگاه پیام نور به طور متوسط به حدود ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان میرسد. افزون بر آن، اجرای همسانسازی منوط به افزایش قابل توجه در میزان موظفی تدریس، حضور فیزیکی و بسیاری محدودیتها و حذف پرداختهای دیگر بود که اگر آنها را به حساب آوریم، در عمل چیزی به دستمزد اضافه نشده است، بلکه تعهدات مستخدم افزایش پیدا کرده است.
آنهااضافه کردند: در مرحله اجرا آنقدر سنگاندازی شد که در عمل بسیاری از دانشگاهها یا آن را نصفه و نیمه اجرا کردند یا اینکه مانند دانشگاه پیام نور، اجرای آن به نیمه دوم سال موکول کردند. به طور مشخص در دانشگاه پیام نور برایعدم اجرای آن بهانههای مختلفی بیان میشد که مهمترین آنها این بود که بودجه آن برای نیمه دوم سال تأمین شده است. بنابراین همکاران تا نیمه دوم سال صبر کردند.
آنا گفتند:در مهر ماه نیز دانشگاه برایعدم اجرای این قانون عذر و بهانه آورد تا اینکه وقتی با اعتراض اعضا هیأت علمی مواجه شد ناچار در لحظه آخر آن را اجرا کرد. اما در آبان ماه وضعیت تغییر کرد. در حالی که در فیش حقوقی این ماه مبلغ مربوط به همسانسازی درج شده بود، ناگهان در ساعت ۱ بامداد روز ۳۰ آبان ماه فیشهای حقوقی تغییر کرد و مبلغ مربوط به همسانسازی از فیشهای حقوقی حذف شد. افزون بر آن، طبق اعلام معاون اداری مالی دانشگاه، مبلغ پرداخت شده در مهر ماه باید در ماه آذر کسر شود!
قابل یادآوری است که برخی از نیروها به نشانه اعتراض یک روز کلاسهای خود را تعطیل کردند. آنها به دنبال اجرای قانونی هستند که مجلس برای همسانسازیِ حقوق آنها تصویب کرده است. به گفتهی آنها؛ رسانههای رسمی و غیر رسمی بارها اخباری نادرست دربارهی دریافتیِ اعضاء هیأت علمی دانشگاهها بیان کردهاند که در برخی مواقع منجر به واکنش آنها شده است.
*بازگشت بکار کارگران ایران خودروی تبریز بدنبال وعده پاسخگویی به مطالباتشان
روز یکشنبه ۷ آذر،مدیرکل تعاون، کارو رفاه اجتماعی آذربایجانشرقی از بازگشت کارگران شرکت ایران خودروی تبریز برسرکارشان خبرداد.
وی در جمع خبرنگاران با اعلام این خبرافزود:با توجه به مطالبات صنفی جمعی از کارگران شرکت ایران خودرو تبریز به منظور بررسی و تطبیق و ارزیابی شغلی و برقراری پرداخت عادلانه مزدی بر اساس طرح طبقهبندی مشاغل چرخه تولید این شرکت با دستان توانمند کارگران به چرخش در آمد.
درهمین رابطه:ادامه اعتصاب وتجمع کارگران ایران خودروی تبریز برای اعتراض به عدم افزایش حقوق ورفع تبعیض پرداختی با دیگرمراکز تولیدی مشابه،بالا بردن زمان قراردادهای کارگری،مشمول قانون مشاغل سخت وزیان آور شدن و وعده های توخالی مسئولان
روز شنبه ۶ آذر، کارگران ایران خودروی برای اعتراض به عدم افزایش حقوق ورفع تبعیض پرداختی با دیگرمراکز تولیدی مشابه،بالا بردن زمان قراردادهای کارگری،مشمول قانون مشاغل سخت وزیان آور شدن و وعده های توخالی مسئولان به اعتصاب وتجمعشان ادامه دادند.
آخرین اخباررسانه ای شده حاکی از حضورمدیرعامل درجمع کارگران معترض ووعده رسیدگی به خواسته هایشان می باشد.
*حقوقهای نجومی مدیران و معضل معیشتی ما کارگران
محمود کارگر پروژه ای
اخیرا گزارشی از فیش های حقوق نجومی سه نفر از کارکنان شرکت پتروشیمی امیرکبیر در شبکههای اجتماعی منتشر شد که به موضوع بحث و اعتراض به این همه تبعیض در نفت در میان ما کارگران شاغل در مراکز نفتی تبدیل شد. بر اساس این گزارش فرهاد رحیمی مدیر مالی ماهانه ۲۱۵ میلیون تومان، علی جابری مدیر منابع انسانی ۱۲۵میلیون تومان و حمیدرضا امینپور رئیس حراست ۸۴ میلیون تومان در ماه دریافت میکند. این درحالیست که یک مطالبه مهم ما کارگران پیمانی نفت در سال گذشته و امسال افزایش سطح حقوقها متناسب با افزایش سرسام آور قیمت اجناس و بویزه هزینه مسکن ۶۰ درصد درآمد خانوار صرف اجارهبهای مسکن میشود بود. . برای رده های مختلف تخصصی ارقامی را جهت افزایش حقوقهایمان را اعلام کردیم. در عین حال اعلام کردیم مزد هیچ کارگری نباید از دوازده میلیون کمتر باشد. بعلاوه بر مطالباتی چون بیست روز کار و ده روز مرخصی و بهبود کیفی وضع غذا و کمپ ها و بالابردن استاندارد آنها در حد قابل قبول تاکید کردیم. ولی هزار جور بهانه تراشی کردند. پیمانکاران هم که زیر فشار اعتراضات ما ناگزیر شدند در جاهایی به ارقام درخواستی ما گردن بگذارند، هر جا که توانستند زیر وعده هایشان زدند و هنوز یک جدال ما علیه این وعده های زیرپا گذاشته شده است.
براستی یک بام و دو هواست. حقوقهای نجومی از آن مدیران با لا مقام در نفت است و نه فقط در نفت بلکه در همه جا در بر همین پاشنه می چرخد. از جمله همین روز ها مالک شریعتی رئیس هیئت تحقیق و تفحص درباره حقوقهای نجومی مجلس صحبت کرد و گفت که افرادی هستند که مجموع حقوق دریافتی آنها از چند دستگاه مختلف، به بیش از ۲۰۰ میلیون تومان میرسد. ابراهیم رئیسی هم از حقوقهای چند میلیونی برخی مقامات رده های پایین تر گفت. بدین ترتیب از یکطرف این حقوقهای نجومی را داریم و از طرف دیگر وقتی نوبت ما کارگران میرسد و از داشتن حق یک زندگی شایسته بشر حرف میزنیم صندوق هایی که خود خالی اش کرده اند را نشانمان میدهند و هزار جور بامبول در می آورند. وقتی هم زیادی زیر فشار قرار گیرند. فورا موضوع را امنیتی میکنند تا ما را عقب بزنند. اما ما کوتاه نمی آییم. ما پیگیر مطالباتمان هستیم. نه به حقوقهای نجومی
منبع:شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت
*شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران :چه کسی میداند اسماعیل عبدی کجاست؟
اسماعیل عبدی معلمی که به اتهام دفاع از حقوق فرهنگیان و دانش آموزان ۵ سال زندان خود را در اردیبهشت ۱۴۰۰ به پایان برده و در حال گذراندن ۱۰ سال دوم است ، پس از یک ماه مرخصی در ۲۹ آبان ۱۴۰۰ با بدرقه ی گرم همکاران خود به ندامتگاه مرکزی کرج بازگشت.
اما اسماعیل در تاریخ ۲۹ آبان ۱۴۰۰ وارد زندان شد ، او شرایط « سکو» را نپذیرفت .
سکوچیست ؟
سکو که نام دیگر آن « پارک » است . جایی است ، که در آنجا زندانیان تازه وارد (عودتی) را لخت مادرزاد می کنند، برای کشف مواد مخدر به آنها روغن کرچک داده تا هرچه خورده اند را آسان تخلیه کنند ، مبادا مواد مخدری وارد زندان کنند.
درسکو دستشویی ویژه ای هست که در کاسه ی آن ، توری فلزی گذاشته شده ، دوربین تصویر برداری تا فاصله ی ۲۰ سانتی متری روی کاسه ی توالت زوم (خیره ) است ، این دوربین بوسیله ی مامورین زندان کنترل می شود.
این کار برای این انجام می شود که چنانچه زندانیان تازه وارد ، مواد مخدر قورت داده باشند ، کشف شود .
اسماعیل عبدی و بیشتر زندانیان سیاسی از انجام این مراحل همواره سرپیچی می کنند، و این کار را نمی پذیرند.
اسماعیل پس ازیکروز ماندن در سکو به سوله منتقل شد.
سوله کجاست؟
سوله سالن بزرگی است ، در ندامتگاه مرکزی کرج که ۱۸ اتاق در آن ساخته شده و هر اتاق بین ۳۵ تا ۴۰ نفر در آن زندگی می کنند.
بهداری ندامتگاه مرکزی کرج به تازگی به بهانه ی جلوگیری از گسترش کرونا برای ۴۵ روز زندانیان تازه وارد (عودتی) را در سوله نگه میدارد ، شرایط این بخش از زندان بسیار خطر ناک است ، روی هرتخت دو تن می خوابند ، کف اتاقها ، راهروها ، جلوی گاردونی (سرویس بهداشتی) ، زندانیان کف خواب به صورت کتابی( به پهلو ) می خوابند.
روی پله ها ، جلوی گاردونی و راهرو ها بسیاری از زندانیان سرگرم کشیدن هروئین ، شیشه و… هستند .
فروشندگان (ساقی ها) آشکارا مواد مخدر را با تیزی (چاقوی دستساز) در پلاستیک بسته بندی کرده و ، با فندک آنرا پلمپ می نمایند، برای فروش آماده می کنند.
حمام و دستشویی برای ساعتها بدون آب است ، از آب گرم برای حمام هیچ خبری نیست.
این بخشی از مصیبت و نقشه ای است که مسئولین ندامتگاه مرکزی کرج برای زندانیان این زندان طراحی کرده اند.
در سوله هیچ دوربینی گذاشته نشده ، چنانچه درگیری یا حتی کشتاری رخ دهد ، قابل مستند سازی نخواهد بود.
برخی از زندانیان این زندان خواهان رسیدگی قوه ی قضائیه و سازمان زندنهای ایران به وضعیت نابهنجار آنجا شده اند.
پرسشی که پیش روی مقامات قضایی می باشد، این است :
هنگامی که برای ورود به زندان چنین تدابیر امنیتی اندیشیده می شود ، پس چگونه زندانیان٬ مواد مخدر را در زندان آشکارا بسته بندی کرده ، به فروش می رسانند و خریداران در راهروها و اتاقهای زندان آشکارا مصرف می کنند؟
شورای هماهنگی ضمن محکوم کردن این رفتارهای مسئولان ندامتگاه مرکزی کرج ، خواستار جابجایی فوری اسماعیل عبدی و محمد ارکیان است.
*تبدیل قرار بازداشت نصرت بهشتی
دادگاه انقلاب اسلامی مشهد شنبه ی گذشته ۶ آذر ماه ۱۴۰۰ با تبدیل قرار بازداشت یک میلیارد تومانی خانم نصرت بهشتی موافقت کرد.
رامین صفرنیا وکیل افتخاری شورای هماهنگی٬ که در پیج اینستاگرامی خود این خبر را پخش کرد٬ ابراز داشت ٬ قرار اولیه نصرت بهشتی ۵ میلیارد تومان بود است. که با چانه زنی توانسته آنرا به یک میلیارد تومان کاهش دهد.
خانواده ی نصرت بهشتی می گویند توان سپردن این مبلغ را نیز ندارند ٬ زیرا ملکی با این قیمت در مشهد ندارند.
زیستگاه خانواده ی بهشتی در تربت جام می باشد.
منبع: شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
*قول مرخصی القاصی مهر به آرش جوهری نتیجهای جز آزار و اذیت ظالمانه خانواده این فعال کارگری در بر نداشت
حدود دو ماه پیش دادستان تهران القاصی مهر با حضور در زندان اوین و ملاقات با برخی از زندانیان سیاسی منجمله آرش جوهری، تلاش کرد خود را مسئولی نشان دهد که به امورات و مسائل زندانیان رسیدگی میکند. اما پس از گذشت دو ماه معلوم شد که ایشان نیز به عنوان یک مقام کلیدی قضایی هدفی جز ظاهر سازی برای آرام کردن زندانیان سیاسی نداشته است و نتیجه این عمل شرایط سخت و طاقت فرسایی بود که بر مادر این فعال کارگری تحمیل شد.
بطوری که بدنبال اعلام موافقت القاصی مهر با مرخصی آرش، مادر او در دو ماه گذشته هر هفته از پارس آباد مغان به تهران آمده و با حضور در دفتر وزیری و سایر مراجع، پیگیر مرخصی وعده داده شدهی القاصی مهر بوده است. اما هر هفته با این پاسخ که “هفته آینده مراجعه کنید”، این مادر رنجور و درد کشیده را بمدت دو ماه در مسیر پارس آباد – تهران سر دوانده و دیروز به ایشان اعلام کردند با مرخصی فرزندش موافقت نشده است.
بازی با روح و روان زندانیان سیاسی و بویژه خانوادهها و مادران آنان، یک ترفند سیستماتیک برای تحمیل بالاترین درجه از فشارهای روحی به زندانیان سیاسی و خانوادههای آنهاست که سالهاست توسط نهادهای امنیتی و قضایی علیه زندانیان سیاسی اعمال میشود.
فعال کارگری آرش جوهری که روز چهارده مهرماه سال ۹۹ دستگیر شد پس از تحمل دو ماه بازجویی و تحمل سلول انفرادی در بند دو الف، به جای آزادی با قرار وثیقه تا زمان رسیدگی قضایی به پرونده، مستقیما به بند عمومی زندان اوین منتقل و حکم ۱۶ سال زندان علیه او صادر گردید. بر اساس این حکم آرش جوهری بطور قطعی میباید به مدت هفت و نیم سال متحمل زندان شود.
صدور چنین حکم ظالمانهای علیه یک فعال کارگری در حالیست که با هدف به تمکین کشاندن آرش جوهری، برای همسر او نیز پروندهای تشکیل و او را به یکسال زندان قطعی محکوم کرده اند.
اتحادیه آزاد کارگران ایران – هفتم آذر ماه ۱۴۰۰
*ادامه اعتراضات بیماران SMA نسبت به نبود دارو با برپایی تجمع خانوادگی دیگری مقابل مجلس
روز یکشنبه ۷ آذر، بیماران SMAدرادامه اعتراضات دامنه دارشان نسبت به نبود دارو برای باری دیگر دست به تجمع خانوادگی مقابل مجلس زدند وخواستار واردات دارو شامل اسپینراز، ریسوپیلام و زولژنسما به منظور تکمیل زنجیره درمانی شدند.
*تجمع اعتراضی کامیون داران شهرستان سربازنسبت به قطعی سوخت مقابل فرمانداری
روزشنبه ۶ آذر،جمعی از کامیون داران سربازبرای اعتراض به قطعی سوخت دست به تجمع مقابل فرمانداری این شهرستان دراستان سیستان وبلوچستان زدند.
به گزارش یک منبع خبری محلی،سوخت کامیون های این شهرستان بدون هیچگونه دلیل قانع کننده ای قطع شده است.
بنابهمین گزارش، مسئولان فرمانداری با زدن علامت در برگه های سوخت کامیون ها، آنها را ناقص و فرسوده اعلام کرده اند و این باعث شده تا سوخت آنها قطع شود.
*جان باختن پرستار بیمارستان رازی قائمشهر حین کار بر اثر ایست قلبی
یک پرستار بخش «آی سی یو» یمارستان رازی قائمشهربنام میثم بریجانی حین کار انتقالِ بیمار به مشهد دچار ایست قلبی شد وجان خودرا ازدست داد.