اخباروگزارش های کارگری  اول آدر ماه ۱۴۰۰

اخباروگزارش های کارگری  اول آدر ماه ۱۴۰۰

– زنده وجاوید باد یاد جان باختگان اعتراضات هفته آخرآبان ماه ۱۳۹۸

بازپخش:روز جمعه اول آذر ماه ۱۳۹۸:

+گزارشی درباره اعتراضات هفته آخر آبان ماه ۱۳۹۸ شیراز به بهانه افزایش قیمت بنزین

+پزشکان گم ‌نام حقوق انسانی: دستور کشتن معترضان هفته آخر آبان ماه۹۸ به بهانه افزایش قیمت بنزین را داده بودند

– دومین روزتجمع وراهپیمایی کشاورزان واهالی شهرکرد برای اعتراض به بی آبی وانتقالش

– حدود دو هزار نفر از کارگران شرکت‌های پیمانکاری مجتمع مس سونگون ورزقان دست به اعتصاب زدند 

– گزارشی از تداوم اعتصاب کارگران مجتمع مس سونگون

– تجمع اعتراضی کارگران اخراجی معدن طلای آق‌ دره مقابل محل کارشان

– تجمع اعتراضی کارگران روغن نباتی فریکو سیرجان نسبت به عدم پرداخت حقوق و۴ ماه بیمه تکمیلی مقابل کارخانه

– تجمع اعتراضی کارگران شرکتی شبکه هوایی و زمینی مخابرات استان یزد نسبت به سطح نازل حقوق مقابل استانداری

– لطیف روزیخواه به ۷ ماه زندان تعزیری محکوم شد

– عسل محمدی آزاد شد

– جان باختن یک کارگرجوان در شهرستان کوهرنگ بر اثر سقوط بالابر 

زنده وجاوید باد یاد جان باختگان اعتراضات هفته آخرآبان ماه ۱۳۹۸

بازپخش:روز جمعه اول آذر ماه ۱۳۹۸:

+گزارشی درباره اعتراضات هفته آخر آبان ماه ۱۳۹۸ شیراز به بهانه افزایش قیمت بنزین

“شلوغی‌های این شهر هم مانند شهرهای دیگر از همان روز اول [جمعه ۲۴ آبان] آغاز شد و بیشتر درگیری‌ها مربوط به منطقه صدرا بوده‌است.”

یکی از اهالی شهر شیرازبه کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی می‌گوید: «در همان منطقه صدرا چند نفر با شلیک مستقیم گلوله کشته‌شدند و بیشتر جان‌باختگان مربوط به همان منطقه است که با هلی‌کوپتر به متعرضان شلیک کرده‌اند.»

او اضافه می‌کند: «سمت شرق شیراز درگیری‌ها زیاد بوده و مردم چون بلوار را بسته‌بودند به سمت مردم تیراندازی کردند و یک‌نفر به نام محمدحسین داستان‌خواه که دانش‌آموز ۱۵ ساله آموزشگاه فردوسی بوده‌است، کشته شده و یک نفر دیگر که جوانی ۲۶ ساله‌ به نام امیر الوندی‌مهر اهل شهرک گویم یکی از روستاهای اطراف شیراز است که توسط نیروهای بسیج سلمان فارسی کشته شده و مراسم خاک‌سپاری او در تدابیر امنیتی شدیدی برگزار شد و بیشترین جان‌باختگان مربوط به این مناطق است.»

بنا به گفته شاهدان عینی در مناطق زرهی و مالی‌آباد (معالی‌آباد) هم درگیری‌ها شدید بوده: «از کلانتری مالی‌آباد به مردم تیراندازی کردند و مردم با سنگ به دفاع از خود پرداختند و یک‌نفر هم همان‌جا مورد اصابت گلوله قرار گرفت.»

“در فرعی‌های اطراف منطقه زرهی نیز درگیری زیاد بوده و در واقع بیشترین درگیری‌ها مربوط به مناطق مالی‌آباد، زرهی و شهرک صدرا بوده‌است.”

این فرد در مورد تعداد زخمی‌ها آمار درستی ندارد، اما می‌گوید که “تعداد زخمی‌ها خیلی زیاد است و به چشمان آن‌ها تیر ساچمه‌ای اصابت کرده‌است.”

بنا به گفته وی: «بیشتر بازداشتی‌ها به ساختمان پلاک ۱۰۰ در بلوار ارتش و یک ساختمانی دیگر در خیابان زند منتقل می‌شوند و خبر دارم که بازجویی‌های سختی می‌شوند و حتی شنیده‌ام برخی مردم معترض روستای گویم و شهرستان کازرون را از ویدئوهای منتشر شده شناسایی کرده‌اند.»

وی در آخر به نقل از یکی از دوستانش که کازرون را به منطقه عسلویه تشبیه کرده‌بود می‌گوید: «کل شهر کازرون را شعله‌های آتش، پوشانده‌بود.»

+پزشکان گم ‌نام حقوق انسانی: دستور کشتن معترضان هفته آخر آبان ماه۹۸ به بهانه افزایش قیمت بنزین را داده بودند

سرکوب در شهرهای اطراف تهران و کرج مثل شهریار، قلعه حسن‌خان و تمام شهرک‌های بین تهران و کرج بسیار شدید بوده است.

«در بیمارستان فیاض‌بخش پیرزنی را آورده بودند که از پنجره بیرون را تماشا می‌کرده است و تیر خورده بود به قلبش.»

این را یک پزشک می‌گوید در روزهایی که حکومت هیچ آمار رسمی از تعداد کشته‌ها و مجروحان اعتراضات خیابانی اخیر به گران شدن ناگهانی بهای بنزین ارایه نمی‌دهد. جمعی از پزشکانی که در بیمارستان‌های مختلف ایران مشغول به کار هستند و هویت‌ آن‌ها از سوی «ایران‌وایر» تایید شده است، از وضعیت بیمارستان‌های مختلف در روزهای اعتراضات گزارش می‌دهند.

آن‌ها که خود را با عنوان «پزشکان گم‌نام حقوق انسانی» معرفی می‌کنند، می‌گویند در جریان سرکوب این اعتراضات، هم از گلوله‌های جنگی و هم از گلوله‌های ساچمه‌ای استفاده شده است و بیشتر جمجمه و قلب معترضان هدف قرار گرفته‌اند.

یکی از آن‌ها می‌گوید: «انگار فقط به قصد کشت شلیک کرده بودند. حتی به آن‌هایی که از لب پنجره یا از روی پشت‌بام بیرون را نگاه می‌کردند هم شلیک شده بود؛ مثل پیرزنی که به بیمارستان فیاض‌بخش منتقل شد و تیر به قلبش خورد.»

تعدادی از این پزشکان که در بیمارستان‌های اطراف تهران کار می‌کنند، آماری را از کشته‌شدگان در بیمارستان‌های تامین اجتماعی در سه روز اول اعتراضات، یعنی تا روز دوشنبه ۲۷ آبان  ۱۳۹۸ تهیه کرده‌اند. این آمار نشان می‌دهد که در بیمارستان‌های وابسته به تامین اجتماعی در اطراف تهران، در سه روز نخست اعتراضات ۱۰۴ نفر جان باخته‌اند که جزییات آن به این صورت است: «بیمارستان تامین اجتماعی شهریار ۱۵ نفر، بیمارستان سجاد شهریار ۳۶ نفر و بیمارستان فیاض‌بخش ۱۴ نفر. در بیمارستان‌های اسلام‌شهر ۹ نفر، رباط کریم ۱۰ نفر و قلعه حسن‌خان نیز ۲۰ نفر کشته شده‌اند.»

یکی از این پزشکان که در بیمارستان کوچکی در شهر قدس کار می‌کند، می‌گوید: «در یک شیفت کاری، ۱۲ نفر کشته شده را خودم دیدم که از بین آن‌ها ۱۰ نفرشان با شلیک گلوله به سر جان داده بودند. یک نفر گلوله به قلبش اصابت کرده بود و یک نفر هم به گردنش.»

به گفته این پزشک، سرکوب در شهرهای اطراف تهران و کرج مثل شهریار، قلعه حسن‌خان و تمام شهرک‌های بین تهران و کرج بسیار شدید بوده است.

آمار کشته‌های بیمارستان‌های «طالقانی»، «امام رضا» و «امام خمینی» کرمانشاه نیز از سوی این پزشکان در سه روز نخست اعتراضات ۱۶ نفر اعلام شده است: «در کرمانشاه در بیمارستان طالقانی هشت نفر، بیمارستان امام رضا سه نفر و بیمارستان امام خمینی پنج نفر کشته شده‌اند. توجه کنید که این آمار شامل بیمارستان‌های ارتش، سپاه و نیروی انتظامی نمی‌شود.»

به گفته این پزشکان، بیمارستان‌های تابع «دانشگاه علوم پزشکی ایران» که برخی مناطق تهران و بیمارستان‌های «امام سجاد» شهریار و «مرکز درمانی حضرت فاطمه» رباط کریم را نیز در برمی‌گیرند، ۶۴ کشته و بیش از ۶۰۰ نفر زخمی را به عنوان آمار قطعی اعلام کرده‌اند.

یکی از پزشکان می‌گوید: «تعداد زخمی‌هایی که گلوله‌های ساچمه‌ای به آن‌ها اصابت کرده بود، بسیار زیاد بودند. ما از اندام‌ها عکس می‌انداختیم و اگر گلوله به استخوان نرسیده بود، به آن‌ها می‌گفتیم بروند و خودشان بعدا برای در آوردن ساچمه به پزشک جراح مراجعه کنند. چون اگر ساچمه در بافت نرم باشد، فقط خطر عفونت بافت نرم را دارد که با آنتی بیوتیک مداوا می‌شود.»

به گفته این پزشکان، بیمارستان‌های جوانرود، بوکان و مریوان بیش از ۳۰ کشته داشته‌اند: «جوانرود ۱۵ نفر، مریوان حداقل ۱۰ نفر و بوکان حداقل هفت نفر کشته شده‌اند.»

یکی از پزشکان می‌گوید: «سرکوب، شدیدتر از آن‌چه دیدید و شنیدید، بود. این بار از روز اول دستور کشتن صادر شد؛ حکم تیر برای این که قلب و جمجه مردم معترض را هدف بگیرد.»

*دومین روزتجمع وراهپیمایی کشاورزان واهالی شهرکرد برای اعتراض به بی آبی وانتقالش

روزدوشنبه اول آذربرای دومین روزمتوالی، جمعی از کشاورزان واهالی شهرکرد اعتراضشان را نسبت به بی آبی وانتقالش باتجمع درمیدان انقلاب این شهر آغازکردند وسپس  بطرف  چهارراه دولت راهپیمایی کردند وبه تجمعشان مقابل استانداری چهارمحال و بختیاری ادامه دادند وبا ایراد سخنرانی وسردادن شعارها مطالباتشان را اعلام وخواهان پاسخگویی مسئولان شدند.

شعارها:

– همشهری باغیرت حمایت حمایت

–  زاده سرچشمه ایم تشنه ایم تشنه ایم

– اینجا چهارمحاله بردن آب محاله

– مرگ برمافیا مرگ برمافیا

تصاویر:

*حدود دو هزار نفر از کارگران شرکت‌های پیمانکاری مجتمع مس سونگون ورزقان دست به اعتصاب زدند 

بنابر گزارش‌های رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران، کارگران شرکتهای پیمانکاری آهن‌آجین، مبین، نوآوران، زحل و دیگر شرکت‌ها از ساعت ۲۲ یکشنبه ۳۰ آبان در اعتراض به اخراج ۶۰ نفر از فعالین کارگری این مجتمع دست به اعتصاب زده و استخراج در این معدن را به کلی تعطیل کردند.

روز گذشته از کارت زدن حدود ۶۰ نفر از کارگران جلوگیری کرده و با اعلام پایان قرارداد به آنها، مانع از ورود این کارگران به محل کار شدند.

لازم به ذکر است که پس از اعتصاب ۳ روزه کارگران مجتمع مس سونگون در ۱۴ مهرماه، که خواهان اجرای صحیح طرح طبقه‌بندی مشاغل، رفع تبعیض بین نیروهای رسمی و شرکت‌های اقماری معدن و دیگر خواسته‌های خود شده بودند، سعدمحمدی مدیرعامل شرکت ملی مس طی مذاکره با نمایندگان کارگران وعده تحقق خواست‌های کارگران و یکساله شدن قراردادها را اعلام کرده بود.

طبق آخرین خبرها شرکت‌های خدمات اکتشافی و پارس اولنگ هم به اعتصاب پیوسته‌اند.

کارگران اخراج شده از فعالین کارگری شرکت و نمایندگان کارگران می‌باشند.

اتحادیه آزاد کارگران ایران- یکم آذرماه ۱۴۰۰

*گزارشی از تداوم اعتصاب کارگران مجتمع مس سونگون

بنابر گزارش‌های رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران امروز دوشنبه اول آذرماه و پس از شروع اعتصاب کارگران شرکت‌های پیمانکاری مجتمع مس سونگون، آقای بیات مدیر مجتمع با نمایندگان کارگران جلسه‌ای در تبریز برگزار کرد و با وعده بازگشت به کار کارگران اخراج شده و رسیدگی به دیگر مشکلات، از کارگران خواست تا به سر کار بازگردند.

اما نمایندگان کارگران با اشاره به وعده‌های آقای سعدمحمدی مدیرعامل شرکت ملی مس در ۱۹ آبان که تضمین امنیت شغلی و تحقق مطالبات کارگران را وعده داده بود و با توجه به عدم تمدید قرارداد تعدادی از همکاران بخصوص نمایندگان کارگران، اعلام کردند تا تمدید قرارداد همکاران اخراج شده به اعتصاب خود ادامه خواهند داد.

اتحادیه آزاد کارگران ایران- اول آذرماه ۱۴۰۰

*تجمع اعتراضی کارگران اخراجی معدن طلای آق‌ دره مقابل محل کارشان

روز دوشنبه اول آذر،جمعی از کارگران معدن طلای آق‌ دره باتجمع مقابل محل کارشان در استان آذربایجان غربی اعتراضشان رانسبت به اخراج از کار بنمایش گذاشتند و خواهان بازگش بکارشدند.

کارگران اخراجی معدن طلای آق‌ دره به خبرنگاررسانه ای گفتند:کار ثابت در این واحد معدنی به کارگران غیر بومی داده شده و کارگران بومی که سهم زیادی از این معدن دارند، شش ماه از سال بیکارند و هیچ کاری برای انجام ندارند.

آنها افزودند:به دلیل فصلی بودن کارمان، معاش خانواده‌هایمان در روستاهای اطراف معدن طلای آق دره با مشکل مواجه شده است.

یکی از کارگران حاضر در تجمع گفت: معدن طلای آق دره در مراتع روستاهای ما در آق دره علیا، آق دره سفلی و آق دره وسطی واقع شده است. بیشتر کارگران شاغل در این معدن غیر بومی هستند و فقط ۴۰ تا ۵۰ نفراز اهالی روستاهای اطراف در این معدن کار می‌کنند آن هم با قراردادهای فصلی. ما کارگران به نشانه اعتراض به بیکاری، از بین رفتن مراتع‌مان و قراردادهای فصلی، دست به تجمع زدیم. اعتراض ما مسالمت‌آمیز و خواسته‌هایمان اشتغال دائم در این معدن است.

او گفت: پیمانکار معدن طلای آق دره سالهاست که با فشار به منابع طبیعی مالک زمین‌های کشاورزی و مراتع اجدادی روستائیان شده و ما در فصول بیکاری حتی امکان کشاورزی و دامداری نداریم.

وی ادامه داد:مسئولان معدن به فکر منافع خود هستند و سهم ما از این معادن ارزشمند طلا فقط گرد و خاک و خرابی‌های حاصل از انفجارهای متعدد در آن است. خانه‌هایمان ویران شده و گرد و خاک امانمان را بریده است.

یکی دیگر از کارگران معترض در ادامه گفت: بهره‌برداری از معادن طلای آق دره که به صورت خصوصی انجام می‌شود باعث آلودگی رودخانه‌ها، چاه‌ها، چشمه‌ها، آب و هوا، علفزارها و زمین‌های زراعی منطقه و حتی سبب تلف شدن مکرر احشام شده و انفجارهای مهیب و بخارات سمی کارخانه به دلیل وجود مواد سمی و اسیدی همانند سیانور و جیوه، امکان زندگی و امنیت روحی، جسمی و روانی را از ما سلب کرده است.

اواضافه کرد: این آلودگی‌ها؛ ادامه زندگی، باغداری، کشاورزی و زارعت در این مناطق را غیرممکن کرده است. بنابراین کار در این معدن حق ما کارگران بومی است.

اوگفت:در نزدیکی معدن طلای آق دره، معدن طلای زرشوران قرار داد که کارگر فصلی ندارد و کارگران آن در چهار فصل مشغول کارند. ما کارگران معدن آق دره بارها برای استخدام در این معدن مراجعه کرده‌ایم اما چون بومی آن منطقه نیستیم به ما کار داده نمی‌شود.

وی افزود:کارگران فصلی معدن طلای آق دره همانند سایر کارگران معادن کار سخت و زیان‌آور انجام می‌دهند اما در بهترین حالت، ۶ ماه از سال بیمه می‌شوند. این شرایط باعث ایجاد وقفه در پرونده بیمه این کارگران شده‌است. یک محاسبه سرانگشتی نشان می‌دهد که یک کارگر فصلی هیج وقت بازنشسته نمی‌شود.

اوادامه داد:مشکلات معیشتی کارگران فصلی معدن طلای آق دره بارها از سوی مسئولان کشوری و حتی نمایندگان مجلس مورد تحقیق و بررسی قرار گرفته اما نتایجی برای بهبود وضعیت آن‌ها حاصل نشده است.

اودرخاتمه گفت:کارگرانی که در تجمع امروز دوشنبه حاضر شده‌اند، بیشتر از اهالی روستای آق‌دره وسطی، علیا و سفلی بودند که برای چند ساعت در مقابل کارگاه در انتظار بازگشت به کار بودند.

درهمین رابطه:اخراج حداقل ۱۰۰ کارگرمعدن طلای آق دره 

۱۵۰ تا ۱۷۰ کارگردیگر هم درلیست اخراج آخرآذرماه 

حداقل ۱۰۰ کارگرمعدن طلای آق دره از کاراخراج شدند واز روزدوشنبه اول آذرماه اجازه ورود به محل کارشان را ندارند. ۱۵۰ تا ۱۷۰ کارگردیگرهم آخرآذرماه اخراج می شوند.

روزیکشنبه ۳۰ آبان این کارگران به خبرنگاررسانه ای گفتند:در بهار هر سال فعالیت خود را در معدن آق‌دره شروع کرده و تا شروع سرمای فصل زمستان به همکاری خود با این واحد معدنی ادامه می‌دهند.

آن‌ها با یادآوری اینکه اخراج ‌شدگان تا ۱۵ سال سابقه کار دارند، افزودند: استدلال کارفرما این است که سرمای فصل زمستان مانع فعالیت استخراج و کار کارگران فصلی می‌شود به همین دلیل به قرارداد کاری آن‌ها خاتمه می‌دهد و این در حالی است که معادن دیگری در نزدیکی معدن زرکان تکاب (آق دره) وجود دارند که کارگرانشان فصلی نیستند و به صورت چهار فصل کار می‌کنند.

آنهاادامه دادند: جدا از این ۱۰۰کارگر، شمار دیگری از کارگران که تعدادشان بین ۱۵۰ تا ۱۷۰ نفر می‌رسد پایان آذر ماه اخراج می‌شوند و زمان بازگشت به کار این تعداد کارگر فصلی بهار سال بعد است اما هیچ تضمینی برای بازگشت به کار این کارگران از سوی پیمانکار بعد از ایام بیکاری وجود ندارد.

آنها گفتند:معدن طلای آق دره جزو چند معدن مهم استخراج طلا در کشور است به همین علت انتظار داریم مسئولان پیگیر مشکلاتمان باشند تا هیچ یک از کارگران این معدن اخراج یا بیکار نشوند.

این کارگران اضافه کردند: حدود ۵۰۰ کارگر شاغل در این معدن با شروع فصل سرما هر ماه منتظرند که اسامی‌شان در لیست اخراجی ها باشد بنابراین همواره حس اضطراب دائمی و ترس از بیکاری همیشه با این کارگران همراه بوده و باعث کاهش بهره‌وریشان شده است.

آنها با بیان اینکه در جلسه امروز که در شرکت برگزار می‌شود اسامی کارگران اخراجی مشخص می‌شود،ادامه دادند: هر سال در فصل زمستان حدودا ۶۰ درصد از کارگران اخراج می‌شوند و کارگرانی که باقی می‌مانند بین ۲۰۰تا۲۲۰ نفر هستند که به کار نگهبانی، تجهیز و نگهداری ماشین آلات، راهداری و برخی در واحد اداری شرکت پویا زرکان تکاب در مقام کارفرمای معدن طلای آق‌دره مشغول به کار می‌شوند.

آنها درخاتمه افزودند: معدن طلای آق دره در ۲۵ کیلومتری شهرستان تکاب در منطقه سردسیر آذربایجان غربی قرار دارد اما هنوز سرمای هوای امسال آنقدر شدید نیست که امکان فعالیت کارگران متوقف شود.

*تجمع اعتراضی کارگران روغن نباتی فریکو سیرجان نسبت به عدم پرداخت حقوق و۴ ماه بیمه تکمیلی مقابل کارخانه

روزدوشنبه اول آذر، کارگران روغن نباتی فریکو سیرجان برای انعکاس هرچه بیشترصدای اعتراضشان نسبت به عدم پرداخت حقوق و۴ ماه بیمه تکمیلی دست به تجمع مقابل کارخانه واقع در منطقه ویژه اقتصادی این شهرستان دراستان کرمان زدند.

درهمین رابطه مدیر این کارخانه به خبرنگاررسانه ای گفت: بنا به برخی مشکلات از جمله مواد اولیه، در چندماه اخیر کارخانه تعطیل بوده اما وظیفه کارفرماست که حقوق و تمامی مزایای کارگران را پرداخت کند.

وی افزود: جلسه ای امشب با حضور مسئولان شهرستان و مدیران کارخانه برگزار و مشکلات پیگیری خواهد شد.

*تجمع اعتراضی کارگران شرکتی شبکه هوایی و زمینی مخابرات استان یزد نسبت به سطح نازل حقوق مقابل استانداری

روز دوشنبه اول آذر،جمعی از کارگران شرکتی شبکه هوایی و زمینی مخابرات استان یزد برای بنمایش گذاشتن اعتراضشان نسبت به سطح نازل حقوق دست به تجمع مقابل استانداری زدند.

تجمع کنندگان به خبرنگاررسانه ای گفتند: سابقه کاری بالای ۱۵ سال دارند و روزانه ۱۰۷ هزار تومان دستمزد دریافت می‌کنند که طبق قانون کار باید حقوق شان افزایش یابد.

*لطیف روزیخواه به ۷ ماه زندان تعزیری محکوم شد

لطیف روزیخواه فعال صنفی و عضو هیئت مدیره کانون صنفی فرهنگیان آذربایجان شرقی طی حکمی که در تاریخ ۲۶ آبان ۱۴۰۰ از سوی دادگاه انقلاب شهرستان جلفاصادر شد، به اتهام تبلیغ علیه نظام به ۷ ماه زندان تعزیری محکوم شد.

محکومیت این فعال صنفی در راستای تشدید فشار به فعالان صنفی طی ماههای گذشته برای توقف مطالبه‌گری معلمان است.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران در طی روزهای گذشته نسبت به این خط سرکوب اعتراض کرده و تاکید نموده بود، فعالیت‌های تشکل‌های صنفی متکی بر  افراد نیست و قوی تر از گذشته به مطالبه‌گری ادامه خواهد داد. 

همچنین شورای هماهنگی  همواره درکنارفرهنگیان و ستمدیدگان خواهد ماند.

برگرفته از کانال شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران 

*عسل محمدی آزاد شد

امروز دوشنبه اول آذرماه عسل محمدی با قرار کفالت موقتاً از زندان آزاد شد.

عسل محمدی به همراه هیراد پیربداقی روز پانزدهم آبانماه توسط مأموران وزارت اطلاعات در منزل شخصی‌شان دستگیر شده بودند. 

هیراد پیربداقی دیگر فعال کارگری دستگیر شده هنوز در بازداشت به سر میبرد و هیچ اطلاعی از وضعیت و اتهامات مطروحه علیه وی در دست نیست.

عسل محمدی و هیراد پیربداقی هیچ جرمی مرتکب نشده‌اند و تنها و تنها از حق خود و دیگر کارگران دفاع کرده‌اند.

اتحادیه آزاد کارگران ایران ضمن شادباش به مناسبت آزادی عسل محمدی، تداوم بازداشت هیراد پیربداقی را قویاً محکوم می‌کند و خواهان آزادی فوری وی و خاتمه دادن به پرونده سازی علیه فعالین کارگری است.

اتحادیه آزاد کارگران ایران- اول آذرماه ۱۴۰۰

*جان باختن یک کارگرجوان در شهرستان کوهرنگ بر اثر سقوط بالابر 

یک کارگر ۳۰ ساله براثر سقوط بالابر حمل بار در یک کارگاه ساختمانی شهرستان کوهرنگ دراستان چهارمحال و بختیاری  دردم جان خودراازدست داد.

akhbarkargari2468@gmail.com


Google Translate