اخباروگزارش های کارگری ۲۹ آبان ماه ۱۴۰۰

اخباروگزارش های کارگری ۲۹ آبان ماه ۱۴۰۰

– زنده وجاوید باد یاد جان باختگان اعتراضات هفته آخرآبان ماه ۱۳۹۸

بازپخش:روزچهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۸: 

بحث بر سر نارضایتی وتعیین محلی برای تجمع  و یا تفاوت معترض واغتشاشگر نیست بلکه بحث اصلی برسر اعتراض و تنفراست

– سومین تجمع اعتراضی کارگران پتروشیمی آبادان نسبت به عدم افزایش حقوق

– کنش های کارگران معدن زغال سنگ گلندرود دربرابر اعمال فشار کارفرما برای تبدیل قراردادشان به پیمانی ودفاع از امنیت شغلیشان

– ادامه کنش های کارگران شرکتی حق طلب مخابرات خوزستان برای بازگشت بکار وبی اعتنایی کارفرما به آرای صادره هیئتهای تشخیص و حل اختلاف بنفعشان

– اعتراض کارگران فضای سبز شهرداری شهرکرد نسبت به عدم پرداخت ۴ ماه حقوق

– دست وپنجه نرم کردن کارگران شهرداری یاسوج وخانواده هایشان با مشکلات ناشی ازعدم پرداخت ۸ ماه حقوق

– تجمع اعتراضی کارکنان بخش درمان و مدافعان سلامت ایلام نسبت به عدم پرداخت مطالبات در دانشگاه علوم پزشکی ایلام 

– اسماعیل عبدی به زندان بازگشت 

– مراجعه خانواده هیراد پیربداقی به دادسرای اوین برای پیگیری وضعیت وی

– مرگ ومصدومیت ۱۹ کارگردر حادثه ریزش سیلوی گندم درحال ساخت شهرستان آوج

*زنده وجاوید باد یاد جان باختگان اعتراضات هفته آخرآبان ماه ۱۳۹۸

بازپخش:روزچهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۸: 

+بحث بر سر نارضایتی وتعیین محلی برای تجمع  و یا تفاوت معترض واغتشاشگر نیست بلکه بحث اصلی برسر اعتراض و تنفراست

طی روزهای اخیرعلاوه بر راه اندازی بالماسکه ها در شهرها،بازار بحث درباره حق اعتراض،تعیین محلی برای تجمع واعتراض،اعتراض مدنی،فرق معترض واغتشاشگر و…..پس از تیراندازی های مستقیم بطرف تجمع کنندگان بی دفاع،از طرف جناح های مختلف حاکمیت گرم شده است.

آنها که پس از کشتار معترضین بفکر این بحث ها افتاده اند هنوز نفهمیده اند که زحمتکشان،جوانان وتجمع کنندگان نه تنها از وضعیت حاکم برکشور ناراضی هستند و به آن معترضند بلکه از مسببانشان متنفرند.آری از جناح های مختلف حاکمیت،صاحب منصبان،امامان جمعه و……متنفرند.

جان کلام!

بحث بر سر نارضایتی وتعیین محلی برای تجمع  و یا تفاوت معترض واغتشاشگر نیست بلکه بحث اصلی برسر اعتراض و تنفراست . جوانان وزحمتکشان از همه دست اندرکاران حاکمیت متنفرند.
+گزارشی درباره اعتراضات سنندجی ها نسبت به بهانه افزایش قیمت بنزین

اعتراضات در سنندج از روز شنبه بیست و پنجم آبان‌ماه به شکل گسترده‌ای آغاز شد، اولین جرقه اعتراضات در میدان اقبال با حضور جوانان با بستن خیابان‌های منتهی به میدان با شعار «اعتراض حق ماست» آغاز شد.

جوانان و سایر اقشار با بستن خیابان و با بوق زدن در میدان و خاموش کردن اتومبیل‌ها،اعتراض شکل گرفت، چنانچه خیابان‌های منتهی به میدان بسته شد و معترضین با نشستن در میدان و شعار نه به گرانی ادامه یافت.

بلافاصله نیروی انتظامی که به شکل وسیعی در میدان حاضر بودند سعی در پراکندن معترضان کردند و معترضین با شعار نیروی انتظامی حمایت، حمایت سعی در آرام کردن نیروهای انتظامی کردند.

اما نیروی انتظامی با حضور بیشتر در پراکندن معترضین و اینکه باید میدان را باز کنید با آنها مقابله کردند و چون توان به هم زدن تجمع را نداشتند به فاصله یک ربع نیروهای یگان ویژه و موتور سوارها در میدان حاضر شدند و با حمله به معترضین با باتوم سعی در پراکندن آنها کردند.

نیروهای یگان ویژه و موتور سوارها که در حیاط آموزش و پرورش در ابتدای خیابان ژاندارمری مستقر شده بودند با بلند شدن صدای شعارها و درگیری مردم با نیروی انتظامی از حیاط آموزش و پرورش خارج شده و به شکل گروهی وارد میدان شدند و پس از مدت کوتاهی با باتوم و سپس گاز اشک‌آور به معترضین حمله کردند و به شکل وحشیانه سوار بر موتور به سوی معترضین می‌آمدند و مستقیم با موتورهایشان سعی در زیر گرفتن معترضین داشتند.

سپس نیروهای پیاده یگان ویژه با باتوم به جان مردم افتادند و جوان و پیر و زن را مورد ضرب وشتم قرار دادند و آنها را به خیابان‌های منتهی به میدان پراکنده کردند.

بلافاصله ‌آنها دوباره از خیابان دیگری به میدان وارد می‌شدند و درگیری مجدا شروع شد، در این فاصله با ‌آمدن معاون فرماندار و سخنرانی برای معترضان،نیروهای یگان ویژه عقب نشینی کردند و معاون فرماندار نزدیک به نیم ساعت سعی در راضی کردن معترضان کرد که با شعار «دروغگو برو گمشو» معاون فرماندار را هو کردند و با هو کردن و دروغگو دروغگو گفتن معاون فرماندار از میدان رفت.

سپس ماشین آبپاش و نیروهای پیاده و موتورسوار به مردم حمله کردند و درگیری بسیار سنگینی در میدان شروع شد و تا ساعت نزدیک به دو بعد از ظهر تعیقب و گریز معترضین ادامه داشت.

معترضین در عقب نشینی از میدان به سوی سه راه شریف آباد و سه راه ادب رفتند و با سنگ به بانک‌ها حمله کردند و درگیری شدیدی در خیابان ششم بهمن شروع شد که تا نیمه شب ادامه داشت.

در آن سوی شهر در خیابان‌های فرح و فیض آباد و نبوت همزمان درگیری شدیدی میان مردم و نیروهای سرکوبگر آغاز شد چنانچه در خیابان نبوت و میدان نبوت به بانک‌ها و پمپ بنزین حمله کردند و پمپ بنزین سیلو که یکی از بزرگترین پمپ‌های شهر سنندج است را آتش زدند و دو بانک را هم به آتش کشیدند.

در محله فیض آباد و میدان فیض آباد هم درگیری سنگینی تا حوالی صبح روز یکشنبه بیست و ششم آبان‌ماه میان معترضین و نیروهای سرکوبگر رخ داد.

معترضین پمپ بنزین فیض آباد و سه بانک را به آتش کشیدند و تا صبح خیابان فیض آباد و میدان فیض آباد در دست معترضین بود و تمام سطح خیابان سنگ و شیشه و دود بود.

از دیگر سو معترضین درخیابان فرح تا حوالی صبح خیابان فرح و کارآموزی را در دست داشتند و با سوزاندن دو بانک در خیابان فرح و ولیعهد و مسدود کردن خیابان‌ها با آتش زدن لاستیک،  خیابان‌های فرح، ولیعهد و بیست و پنج شهریور را تا حوالی صبح در کنترل گرفتند و تمام سطح خیابان شیشه و سنگ بود و دودناشی از به آتش کشیدن لاستیک‌ها تمام منطقه را گرفته بود و نیروهای سرکوبگر جرات وارد شدن به خیابان فرح را نداشتند. چون اغلب آنها با سنگ به نیروی انتظامی حمله می‌کردند و با شعار مرگ بر دیکتاتور و بژی کوردستان با سنگ به نیروی یگان ویژه حمله می‌کردند و آنها با پرتاب گاز اشک‌آور سعی در پراکندن مردم داشتند که موفق نشدند و تا نزدیکی‌های صبح آنها جرات حضور در خیابان‌های فیض‌آباد، فرح‌ و بیست و پنج شهریور را نداشتند.

نیروهای یگان ویژه در ساختمان دخانیات نزدیک میدان اصلی شهر یا میدان بازار مستقر شده بودند که با شروع درگیری‌ها از آنجا خارج شده و به صف مردم حمله کردند.

معترضین را برای بازداشت موقت به میدان ورزشی امین سابق یا ملک نیا می‌بردند چیزی که بسیار مشهود بود تنفر عمیق اقشار مختلف مردم از نیروهای یگان ویژه بود و زن‌ها که در تمام صفوف حاضر بودند بلافاصله با دستگیری جوانان توسط نیروهای یگان ویژه سعی در پادرمیانی و اعتراض به دستگیری داشتند و بسیار فعال بودند.

از ویژگی اعترضات اخیر حضور قشر کم درآمد و فقیر و همچنین نوجوانان چهارده و پانزده ساله بود که متاسفانه به دلیل نداشتن تجربه در فرار بسیاری از آنها دستگیر شدند و یا مورد ضرب و شتم قرار گرفتند.

روز شنبه بعد از حمله یگان ویژه به مردم در میدان اقبال جوانان در خیابان مولوی و اول ژاندرمری با انداختن کیسه‌های سیمان یک ساختمان نیمه‌ کاره، سر راه موتور سواران از نفوذ موتور سوارن به سنگرهای خودشان جلوگیری کردند و بسیاری از نیروهای یگان ویژه را حسابی کتک کاری کردند و زنان با جمع کردن سنگ‌ها برای معترضان پشتیبانی کاملی از حمله به نیروهای یگان ویژه می‌کردند و زد و خورد و درگیری تا ساعاتی از شب در آن منطقه ادامه داشت.

تک تیراندازها در محله چهارباغ و فیض آباد و بر روی بام ساختمان اداره برق مستقر شده بودند و هنگامی که مردم نیروهای یگان ویژه را مجبور به عقب نشینی کردند معترضین را نشانه می‌گرفتند و چند نفر را در سه راه برق زخمی کردند.

بنا به گفته‌ها همان روز و شب اول نزدیک به چهل و پنج مامور زخمی شده بودند و اولین شهید اعتراضات یک نوجوان چهارده ساله بود و در بیمارستان‌ها تعداد مجروحین به گفته شاهدان زیاد بود و حتی چشم یکی از مجروحین از حدقه در آمده بود.

عصر روز شنبه بیست و پنجم آبان‌ماه، خیابان ششم بهمن و سه راه ادب و خیابان شریف آباد هم همچون خیان‌های فرح و بیست و پنج شهریورو فیض آباد در دست معترضین بود و رفت و آمد بطور کامل متوقف و خیابان‌ها مسدود شده بود و از عصرروزشنبه اینترنت دیتا یا موبایل و شب هم اینترنت خانگی قطع شد.

در ادامه اعتراضات روز یکشنبه بیست و ششم آبان‌ماه، بار دیگر در خیابان‌های فرح، غفور و شریف آباد و فیض آباد درگیری‌ها با بستن مغازه ها و اعتصاب آغاز شد که با حمله نیروهای سرکوبگر در خیابان فرح به بازار تاناکورا که به شکل یکدست تعطیل شده بود،درگیری میان مردم و نیروهای سرکوب شکل گرفت چنانچه نیروهای یگان ویژه به شکل دسته جمعی همراه با نیروی موتور سوار و یک اتوبوس در خیابان‌ها گشت زنی می‌کردند و به تجمع بیش از سه نفر با ضرب و شتم و فحش و بد وبیراه حمله می‌کردند و در بازار تاناکورا پس از هو کردن ماموران از سوی صاحبان مغازه‌ها، به آنها حمله کردند و گاز اشک آور پرتاب کردند و جوانان را که سعی در مسدود کردن خیابان داشتند با باتوم مورد حمله قرار دادند و چند ماشین را با باتوم خرد کردند و به هر کس گوشی در دست داشت حمله می‌کردند و گوشی‌ها را می‌گرفتند و در نهایت موفق شدند حرکت مردمی را سرکوب کنند.

اما در آن سوی شهر در محله غفور مامورین به تذکر به مغازه دارها سعی کردند مغازه‌ها را باز کنند و اعتصاب مغازه‌داران را بشکنند که با مقاومت مغازه‌داران روبرو شدند و درگیری سنگینی میان آنها و نیروهای سرکوبگر رخ داد که عده‌ای هم بازداشت شدند واین درگیری از ساعت ده صبح تا یک بعد از ظهر ادامه داشت و انتهای خیابان حسن آباد و محله غفور با به آتش کشیدن سطل‌های اشغال و پرتاب سنگ و شکستن شیشه مغازها و شیشه ماشین‌ها از سوی نیروی سرکوبگر به شکل منطقه جنگی درآمده بود و معترضین سعی در به آتش کشیدن پمپ بنزین ابتدای شهر کشاورز که در انتهای خیابان غفور قرار دارد، که با مقاومت شدید نیروهای یگان ویژه مواجه شدند و در نهایت در ساعت یک بعد از ظهر اعتراضات در میان دود و آتش خاموش شد.

از روز دوشنبه بیست و هفتم آبان‌ماه، درگیری‌های پراکنده‌ ای در سطح شهر وجود داشت و نیروهای سرگوبگر اجازه تجمع به بیش از سه نفر را نمی‎دادند و در صورت مقاومت به شدت با باتوم به جان آنان می‌افتادند و در سطح شهر مانور نیروهای موتور سوار و ماشین‌های پر از نیروهای ویژه، جو سنگینی را بخصوص در روزهای دوشنبه تا پنجشنبه بوجود آورده بود و نیروهای سرکوبگر به شکل فله‌ایی در سطح خیابان‌ها و ورودی بانک‌ها و پمپ بنزین‌ها مشغول گشت‌زنی بودند.

+گزارشی درباره تجمع ۲۷ آبان ماه دانشجویان دانشگاه تهران به بهانه اعتراض به افزایش قیمت بنزین وبازداشت تعدادی از دانشجویان

/بنا به اخبار واصله روز دوشنبه ۲۷آبان دانشجویان دانشگاه تهران دست به تجمعی در اعتراض به افزایش سه برابر بنزین، وضعیت فاجعه بار معیشتی و سرکوب های سنگین زدند. این تجمع که عصر روز دوشنبه شکل گرفت تا ۸شب ادامه یافت و با نزدیک شدن به ساعات تاریکی شب، چندین آمبولانس حاوی نیروهای لباس شخصی وارد دانشگاه شدند و تعدادی از دانشجویان را دستگیر و داخل آمبولانس کردند. در ادامه جهت خروج از دانشگاه درب منتهی به خیابان ۱۶ آذر را گشوده و باقی دانشجویان را از آن طریق از دانشگاه بیرون می رانند و سپس تعدادی از دانشجویان را نیز بیرون از دانشگاه دستگیر میکنند.

/بنا به این اخبار برخی از این دانشجویان به زندان فشافویه و تعدادی نیز به زندان اوین منتقل شده اند. آمار تعداد بازداشتیان عصر دوشنبه در دانشگاه تهران ۴۰ تا ۵۰ تن عنوان شده است که از این تعداد پنج تن از دانشجویان علامه میباشند اما از هویت این دانشجویان اطلاع دقیقی در دست نیست. علاوه بر این پنج تن دیگر از دانشجویان دانشگاه علامه خارج از تجمع بازداشت شده اند.

/همچنین بنا به این اخبار طی سه روز گذشته با بسیاری از دانشجویان و خانواده های ایشان توسط نهادهای امنیتی تماس تهدید آمیز گرفته شده که اگر در محیط دانشگاه دیده شوند دستگیر خواهند شد. همچنین به خانه شخصی تعدادی از دانشجویان جهت بازداشت مراجعه شده است.

*سومین تجمع اعتراضی کارگران پتروشیمی آبادان نسبت به عدم افزایش حقوق

روزهای چهارشنبه،پنج شنبه و شنبه(۲۶ ، ۲۷ و۲۹ آبان)، کارگران پتروشیمی آبادان برای اعتراض به عدم افزایش حقوق دست به تجمع درمحل کارشان مقابل کارگاه مرکزی  زدند.

درهمین رابطه:شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:

تجمع اعتراضی همکاران ما در پتروشیمی آبادان

امروز شنبه ۲۹ آبان‌ماه همکاران ما در مجموعه پتروشیمی آبادان در اعتراض به خلف وعده ها و با مطالباتی چون افزایش حقوق و مزایا، پرداخت حق جذب و حق کارگاهی دست به تجمع زدند.همکاران ما در همین رابطه در هفته گذشته نیز در روزهای  ۲۶ و ۲۷ آبان نیز تجمع داشتند.  به گفته کارگران هر ساله در این مجتمع تنها پایه حقوق افزایش پیدا کرده است.  و افزایشی در مزایای شغلی آنها صورت نگرفته است. کارگران به این موضوع اعتراض دارند و بویژه با افزایش سرسام آور قیمت ها و کاهش قدرت خریده خود خواستار افزایش فوری دستمزدهایشان هستند. 

*کنش های کارگران معدن زغال سنگ گلندرود دربرابر اعمال فشار کارفرما برای تبدیل قراردادشان به پیمانی ودفاع از امنیت شغلیشان

روز شنبه ۲۹ آبان، کارگران معدن زغال سنگ گلندرود واقع در شهرستان نور، شهر رویان در محدوده جاده آب پری،استان مازندران، ازکنش هایشان دربرابر اعمال فشار کارفرما برای تبدیل قراردادشان به پیمانی ودفاع از امنیت شغلیشان خبردادند ازجمله چند روز قبل تعدادی از کارگران حق طلب به دفتر شرکت تهیه تولید مواد معدنی در تهران مراجعه کردند و به آنها وعده رسیدگی به مشکلاتشان داده شد.

شماری از کارگران معدن زغال‌سنگ گلندرود که از چندسال پیش فعالیت تولیدی آن متوقف شده است، در تماس با خبرنگار رسانه ای از اعمال فشار کارفرمای جدیدشان برای تبدیل وضعیت شغلی‌شان خبر دادند.

این کارگران که تعداد آن‌ها حدود ۲۵ نفر است از چند سال پیش بعد از متوقف شدن فعالیت تولید معدن مشغول حراست و نگهداری از تجهیزات و تونل‌های معدن هستند و کار تولیدی انجام نمی‌دهند.

کارگران یاد شده که به واسطه یک شرکت تامین نیرو طرف قرارداد با شرکت تهیه و تولید مواد معدنی مشغول کار هستند، اضافه کردند: اکنون که تعداد زیادی از آن‌ها به سن بازنشستگی رسیده‌اند، مجتمع زغال سنگ گلندرود با اعمال فشار قصد دارد امنیت شغلی آن‌ها را با تغییر قرارداد کار از شرکت تهیه و تولید مواد معدنی به یک پیمانکار بخش خصوصی واگذار کند.

این کارگران که تا رسیدن به شرایط بازنشستگی تنها یکی، دو سال فاصله دارند، در توجیه علت این مخالفت افزودند: به دلیل نبود امنیت شغلی، با پیشنهاد مدیران مجتمع زغالسنگ گلندرود برای جابجایی پیمانکار مخالف هستیم، می‌دانیم که در کار با پیمانکار هیچ ضمانتی برای استمرار رابطه کاری و دریافت مزایای انگیزشی وجود ندارد.

آنها ادامه دادند: اکنون چند وقتی است که به دلیل همین مخالفت از طرف عوامل کارفرما تحت فشار قرار گرفته‌‌ایم و پیمانکار جدید که یک شرکت سرمایه‌گذاری بزرگ است، از امروز شنبه (۲۹آبان) کار خود را در این واحد معدنی آغاز کرده است.

به گفته این کارگران؛ در همین رابطه تعدادی از همکاران چند روز قبل به دفتر شرکت تهیه تولید مواد معدنی در تهران مراجعه کرده و با وعده رسیدگی به مشکلاتشان بازگشته‌اند و با این حال اعمال فشارها همچنان ادامه دارد.

این کارگران در خاتمه افزودند: قرارداد کاری ما با شرکت تهیه تولید یکساله است و علارغم اینکه از قرار داد کاری‌مان ۴ ماه باقی مانده کارفرما اصرار به تغییر قرارداد و تبدیل وضعیت شغلی کارگران از دائمی به پیمانکاری دارد.

*ادامه کنش های کارگران شرکتی حق طلب مخابرات خوزستان برای بازگشت بکار وبی اعتنایی کارفرما به آرای صادره هیئتهای تشخیص و حل اختلاف بنفعشان

روز شنبه ۲۹ آبان برای باری دیگر، کارگران شرکتی حق طلب مخابرات خوزستان از ادامه کنش های دامنه دارشان برای بازگشت بکار وبی اعتنایی کارفرما به آرای صادره هیئتهای تشخیص و حل اختلاف بنفعشان،خبردادند.

حدود ۷۰ نفر از کارکنان شرکتی استان خوزستان به دلیل‌ عدم امضای قرارداد اجازه‌ی ورود به اداره‌ی مخابرات را ندارند. به گفته‌ی آن‌ها مخابرات یک مکان عمومی است اما آن‌ها برای پیگیریِ کارهای شخصی خود نیز نمی‌توانند وارد اداره مخابرات شوند. 

این کارکنان در اعتراض به قراردادهای سه ماهه و با توجه به الزام قانون برای بستن قرارداد دائم در کارهای مستمر، دو ماه قرارداد کار را امضا نکردند و بدون قرارداد به کار خود ادامه دادند. 

تبصره ۲ ماده ۷ قانون کار می‌گوید: «در کارهایی که طبع آن‌ها جنبه مستمر دارد. در صورتی که مدتی در قرارداد ذکر نشود، قرارداد دائمی تلقی می‌شود.»

از آنجا که کارکنان شرکتی مخابرات استان خوزستان مدتی بدون قرارداد به کار خود ادامه داده بودند، مشمول تبصره دو ماده هفت شدند و با استناد به آن در هیئت تشخیص موضوع شکایت خود را مطرح و در هیئتهای تشخیص و حل اختلاف، رای به نفع آن‌ها صادر شد. 

با وجود این رای، کارفرما همچنان اجازه‌ی حضور این کارکنان در محل کار را نمی‌دهد و آن‌ها حتی نمی‌توانند برای پیگیریِ کارهای شخصی خود وارد مخابرات شوند.

*اعتراض کارگران فضای سبز شهرداری شهرکرد نسبت به عدم پرداخت ۴ ماه حقوق

روزشنبه ۲۹ آبان، کارگران فضای سبز شهرداری شهرکرد برای اعتراض به عدم پرداخت ۴ ماه حقوق مقابل شهرداری این شهر دراستان چهارمحال وبختیاری اجتماع کردند.

درهمین رابطه مدیرعامل فضای سبز شهرداری شهرکرد به خبرنگاررسانه ای گفت:  ۲۲۰ کارگر فضای سبز شهرداری شهرکرد چهار ماه حقوق خود را دریافت نکردند.

وی افزود : شهرداری ۶ میلیارد تومان به پیمانکار بدهی دارد و تا کنون خود پیمانکار دو ماه دیون این کارگران را پرداخت کرده است.

*دست وپنجه نرم کردن کارگران شهرداری یاسوج وخانواده هایشان با مشکلات ناشی ازعدم پرداخت ۸ ماه حقوق

۸ ماه است که کارگران شهرداری یاسوج وخانواده هایشان درحال دست وپنجه نرم کردن با مشکلات ناشی ازعدم پرداخت حقوق هستند.

به گزارش ۲۹ آبان یک منبع خبری محلی،قصه کارگران شهرداری یاسوج و جیب‌های خالی‌شان همچنان ادامه دارد، کارگرانی که اگر کمر همت نبندند و پاشنه کفش‌های رنگ و رو رفته خود را بالا نکشند، هرگز چرخی به حرکت در نمی‌آید.

اینجا قصه پر درد کارگران  هر روز در گوش دنای سر به فلک کشیده پژواک می‌شود و صدای آه سینه سوز زن و فرزندانشان همچون سوز سرمای زمستانی لرزه بر اندام می‌اندازد.

کارگرانی که بیش از هشت ماه است که حقوقی دریافت نکرده‌اند و دلار سی و چند هزار تومانی و ویروس کرونای بی رحم، بر زندگی شان سایه شوم انداخته است.

بدون شک وقتی که کارگری از نظر مالی در مضیقه باشد و بجای اندیشیدن به درست کار کردن، در فکر پرداخت بدهی و پر کردن شکم خود و زن بچه باشد و دستش بجایی بند نباشد، کار آنچنان که باید انجام نمی‌شود و شاید قسمت عمده‌ای از بی‌کیفیت بودن کارها و پروژه‌ها به همین امر برمی‌گردد.

استخوانهای کارگران درد کشیده شهرداری زیر چکمه اختلافات شورای شهر و شهردار در حالی روز به روز صدای شکستن‌شان به گوش می‌رسد که برای خرید نان کارت یارانه خود را گرو گذاشته‌اند و از مغازه‌های محله فراری هستند.

وعده‌های بی‌سرانجام شهردار و داستان شعارهای شیک و اتوکشیده راه یافتگان به شورای شهر چون نمکی بر زخم کهنه کارگران شهرداری است، و با آغاز مهر چشمان منتظر فرزندان و خانواده کارگران این سازمان درد نامهربانی با تمام وجود لمس کرده‌اند.

*تجمع اعتراضی کارکنان بخش درمان و مدافعان سلامت ایلام نسبت به عدم پرداخت مطالبات در دانشگاه علوم پزشکی ایلام 

روز شنبه ۲۹ آبان،جمعی از کارکنان بخش درمان و مدافعان سلامت ایلام برای اعتراض به عدم پرداخت مطالبات در دانشگاه علوم پزشکی ایلام تجمع کردند.

یکی از مطالبات آنها برقراری فوق العاده خاص با حداقل ضریب ۳ بند ۱۶ ماده ۵۴ قانون اداری و استخدامی کشور است.

*اسماعیل عبدی به زندان بازگشت 

امروز شنبه ۲۹ آبان ماه ۱۴۰۰ اسماعیل عبدی پس از یکماه مرخصی به زندان بازگشت .

اسماعیل عبدی که پس از گذراندن ۶ سال زندان با یک حکم ۱۰ ساله ی دیگر روبرو است ، برای مدت ۱۰ روز به مرخصی آمده بود ، و به سفارش صنف فرهنگیان از رسانه ای شدن خبر مرخصی خودد اری کرده بود ، مرخصی وی بوسیله ی دادستان بیش از یکماه تمدید شد. 

امروز شنبه۲۹ آبان ۱۴۰۰ با بدرقه ی چند تن از همکاران به ندامتگاه مرکزی کرج بازگشت .

پرونده ی  این معلم فداکار به دستور مستقیم آقای رئیسی، رئیس وقت قوه قضاییه در تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۰  در باره ی حکم ۱۰سال مربوط به سال ۱۳۸۹ در دیوان عالی بررسی و ماده ۴۷۷ پذیرفته و حکم نقض شد. 

پرونده از زندان اوین به هیئت نظارت ارجاع شد.

 بعداز بررسی های مربوطه در دادسرای عمومی و هیئت نظارت قرارشد، به دیوان عالی کشور ارجاع شود. 

امیدواریم پس ازتعیین شعبه تارسیدگی نهایی ایشان موقتا آزادشود.

منبع:کانال شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

*مراجعه خانواده هیراد پیربداقی به دادسرای اوین برای پیگیری وضعیت وی

امروز شنبه خانواده هیراد پیربداقی برای پیگیری وضعیت این فعال کارگری زندانی به دادسرای اوین مراجعه کردند.به مادر هیراد اعلام شده «هروقت به بند منتقل شدند با شما تماس خواهند گرفت»! این جواب دوپهلو بعد از هفته ها بلاتکلیفی وضعیت هیراد پیربداقی و عسل محمدی نتیجه بی عملی دستگاه قضا و نفوذ بازجویان و «ضابطان» وزارت اطلاعات و سازمان های امنیتی در پرونده سازی برای فعالین کارگری و سیاسی است.

منبع کانال کمپین دفاع از هفت تپه و اعتراضات کارگری

*مرگ ومصدومیت ۱۹ کارگردر حادثه ریزش سیلوی گندم درحال ساخت شهرستان آوج

 روزشنبه ۲۹ آبان،به دنبال ریزش داربست فلزی سیلوی گندم درحال ساخت در منطقه روستایی لک بخش حصار ولیعصر شهرستان آوج در استان قزوین ۱۹ کارگر دچار حادثه شدند که یک نفر کشته و سایر کارگران مصدوم شدند.

akhbarkargari2468@gmail.com


Google Translate