اخباروگزارش های کارگری ۵ آبان ماه ۱۴۰۰

اخباروگزارش های کارگری ۵ آبان ماه ۱۴۰۰

– اقدام به خودکشی کارگر پیمانی شرکت پایندان بدلیل عدم پرداخت ۵ ماه حقوق

– تجمع اعتراضی کارگران پتروشیمی گچساران نسبت به سطح پایین حقوق وعدم پرداخت بموقعش وشرایط سخت کاری مقابل فرمانداری

– شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:

اعتراض کارگران پیمانکاری پروژه ساخت پتروشیمی خمین به اخراجها

– ازسرگیری اعتصاب کارگران معدن سرب و روی گوجهر راور برای اعتراض به وعده توخالی مبنی برافزایش ۳۰ درصدی حقوق واجرای طرح طبقه بندی مشاغل وکاهش  ۲روز حقوق بدلیل اعتصاب

– ادامه کنش های کارگران کارخانه فولاد کویر دامغان برای احقاق حقشان مبنی براجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل وسکوت مصلحتی مسئولان اداره کار 

– ادامه کنش های کارگران شهرداری کوت عبدالله نسبت به بلاتکلیفی معیشتی و وعده های پوچ مسئولان

– تجمع اعتراضی ناشنوایان یزد نسبت به مشکلات معیشتی، بیکاری، تورم و گرانی،سمعک و باطری سمعک و عدم اجرای قانون معلولان مقابل اداره کل بهزیستی استان یزد

– ادامه اعتراضات خانوادگی بیماران تالاسمی  نسبت به نبود دارومقابل وزارت بهداشت

– اعتصاب غذای نصرت بهشتی ، معلم بازنشسته از روزیکشنبه ۲ آبان

– گزارش یک دیدار به مناسبت بزرگداشت روزجهانی معلم (قسمت چهارم):

دیدار اعضای کانون صنفی معلمان ایران (تهران) با مدیر و موسس مدرسه کودکان کار جلال آل احمد

– ادامه اعتراضات کاربران کریپتولند نسبت به عدم پرداخت مطالبات و وعده های توخالی مسئولان مقابل دادسرای عمومی و انقلاب تهران

– جان باختن ۳ کارگر کارخانه فولاد البرزناب آرش بر اثر گازگرفتگی ومسمومیت ۴ کارگردیگر

*اقدام به خودکشی کارگر پیمانی شرکت پایندان بدلیل عدم پرداخت ۵ ماه حقوق

یک کارگرپیمانی شرکت پایندان از اعضای کنسرسیوم فاز ۱۴ میدان پارس جنوبی بدلیل عدم پرداخت ۵ ماه حقوق وبیمه نکردن از طرف شرکت اقدام به خودکشی کرد وهمکارانش مانعش شدند.

برپایه فیلمی که رسانه ای شده،یکی از همکاران این کارگر که قصد خودسوزی با بنزین را داشت،برای منصرف کردنش وی رادربغل گرفته ومی گوید:

«اگر تو خودت را آتش بزنی مو چکار کنم، زن و بچه ات چکار کنند»

*تجمع اعتراضی کارگران پتروشیمی گچساران نسبت به سطح پایین حقوق وعدم پرداخت بموقعش وشرایط سخت کاری مقابل فرمانداری

روزچهارشنبه ۵ آبان همزمان با حضور مسئولان از جمله نماینده گچساران و باشت، مدیرکل اداره کار و دیگر مسئولان شهرستانی در جلسه شورای اداری ، کارگران پتروشیمی گچساران برای بنمایش گذاشتن اعتراضشان نسبت به سطح پایین حقوق وعدم پرداخت بموقعش وشرایط سخت کاری دست به تجمع مقابل فرمانداری این شهرستان در استان کهگیلویه و بویراحمد زدند.

یکی از کارگران پتروشیمی گچساران به خبرنگاریک رسانه محلی گفت: ما اعتصاب نکرده ایم و فقط برای اینکه حقوقمان کفاف زندگی و خرج و مخارج زندگی را نمی دهد تجمع کرده ایم .با هیچ کس حرف نمی زنیم، فقط می خواهیم با فرماندار، نماینده  مجلس و امام جمعه حرف بزنیم.

این کارگر پتروشیمی به نمایندگی از دیگر کارگران گفت: بعد از اینکه کمپین اعتراضی چند ماه پیش در سراسر کشور ایجاد شد، حقوق کارگران در پتروشیمی های دیگر افزایش پیدا کرد، تنها جایی که افزایش حقوق نداده پتروشیمی گچساران است.

وی گفت: پتروشیمی نورآباد، پتروشیمی بهبهان، همگی افزایش حقوق داشته اند ولی گچساران هنوز بر همان پایه حقوق قبلی است در حالی که وضعیت اقتصادی و گرانی زیاد شده است و قبل از آن هم درگیری ما با حقوق بخاطر همین مسائل اقتصادی و سختی کار بوده است.

وی افزود: زحمت کارگران، حتی کارگران ساده خیلی زیاد است، کار کردن با سنجد و دیگر دستگاه ها، کار کردن در ارتفاع، خطرات خود را دارد ولی یک کارگر ساده کمکی در پتروشیمی ۴ میلیون یا ۵ میلیون می گیرد، در حالی که در بهبهان کارگر کمکی ۸ میلیون می گیرد.

این کارگر پتروشیمی اظهار کرد: نیروهای تخصصی هم همینطور است، آنها زیر ۱۰ میلیون، کمتر از جاهای دیگر حقوق می گیرند، در حالی که پتروشیمی های دیگر اگر بروید حقوقشان به بالای ۱۰ میلیون افزایش پیدا کرده است.

وی گفت: با رهن ۸۰ میلیونی و اجاره یک میلیونی، سختی کار، موقت بودن کار، گرانی بازار، خرج و مخارج زن و فرزند، کارگر دستش به کجا بند است، ما باید به چه کسی مشکلاتمان را بگوییم، چرا حقوق کارگر پتروشیمی نورآباد و بهبهان و سراسر کشور افزایش پیدا کرده ولی گچساران نه.

*شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:

اعتراض کارگران پیمانکاری پروژه ساخت پتروشیمی خمین به اخراجها

بر اساس گزارشات طی ماه جاری در پروژه ساخت پتروشیمی خمین (واقع در در روستای استهلک در ٣٠ کیلومتری خمین) با اتمام بخش هایی از این پروژه ٤٠ کارگر و در ماه گذشته ٣٠ کارگر از کار بیکار شده اند.  این کارگران در بخش‌هایی چون کابل‌کشی، اتصالات، نصب و تجهیزات  طرف قرارداد با دو شرکت‌ پیمانکاری بودند. به گفته کارگران قرارداد همه آنها یک ماهه و یک طرفه امضا شده است  و در حال حاضر کارفرما جهت انجام تسویه حساب از کارگران خواسته است که برگه‌ی تعهدنامه‌ای را امضا کنند که در آن درج شده کارگران همه مطالبات‌ خود را دریافت کرده و اخراج آنان  با میل و به دلیل مشکلات شخصی خود آنها صورت گرفته است.

 این درحالیست که هنوز بخشی از مطالبات این کارگران پرداخت نشده است. بعلاوه در قرارداد اولیه  منعقد شده با کارگرانقید شده بود که میزان دریافتی هر کدام از کارگران هفت تا هشت میلیون است. اما بعد از شروع به کار به ۵ میلیون کاهش یافت.

در اعتراض به این زورگویی ها در روز سه شنبه چهارم آبان ماه تعدادی از کارگران اخراجی جهت پیگیری مطالبات خود به اداره کار خمین مراجعه کردند اما همانند همیشه مقامات اداره کار نیز در همدستی با پیمانکاران جواب سربالا به همکاران ما دادند. 

اعتراض کارگران شاغل در پروژه ساخت پتروشیمی خمینی  اعتراض همه کارگران پروژه ای و قرارداد موقت در نفت در برابر بساط دزدی و چپاول پیمانکاران مفتخور است. این صدا را همه جا انعکاس باید داد. و تنها راه در مقابل همکاران پروژه ای ما در ساخت پتروشیمی خمین اعتراض جمعی آنهاست.  باید دست پیمانکاران از محیط های کار کوتاه شود و به این بساط بردگی و زورگویی خاتمه داده شود.

*ازسرگیری اعتصاب کارگران معدن سرب و روی گوجهر راور برای اعتراض به وعده توخالی مبنی برافزایش ۳۰ درصدی حقوق واجرای طرح طبقه بندی مشاغل وکاهش  ۲روز حقوق بدلیل اعتصاب

طی چند روز گذشته،کارگران معدن سرب و روی گوجهر راور دراستان کرمان برای اعتراض به وعده توخالی مبنی برافزایش ۳۰ درصدی حقوق واجرای طرح طبقه بندی مشاغل وکاهش  ۲روز حقوق بدلیل اعتصاب،اعتصابشان را ازسر گرفتند.

به گزارش ۵ آبان یک منبع خبری محلی،هفته اول مهرماه همزمان با اعتصاب کارگران معادن خصوصی زغال‌سنگ در دوراهی دشتخاک، کارگران معدن سرب و روی گوجهر راور نیز دست به تجمع اعتراضی زدند.

اکثر خواسته‌های کارگری هر دو معدن یکی بود. مواردی از جمله اجرای طرح طبقه بندی مشاغل، افزایش حقوق و دستمزد و تبدیل قرارداد موقت به دایم.

 این کارگران اما با این وعده که هر تصمیمی برای معادن خصوصی زغال‌سنگ گرفته شد به آن‌ها هم داده می‌شود، به اعتراض خود پایان دادند.

اعتراض کارگران معادن خصوصی با وعده افزایش ۳۰درصدی حقوق و مزایا از طرف مدیرکل کار استان به پایان رسید و کارگران معدن سرب و روی گوجهر نیز در انتظار این افزایش بودند.

این کارگران اما بعد از پایان مهرماه و واریز حقوق با موضوعی عجیب مواجه شدند. نه تنها چیزی به حقوق آن‌ها اضافه نشده بود، بلکه به دلیل ۲ روز اعتصاب مبلغی هم از حقوق آن‌ها کاسته شد. پیگیری کارگران در خصوص این کاهش نیز پاسخ «تنبیه» را از طرف معدن به دنبال داشت.

بعد از این اتفاقات کارگران در روزهای گذشته بار دیگر اعتصاب کردند و خواهان رسیدگی به خواسته‌های خود شدند.

در پی این اعتراضات کمیسیون کارگری شهرستان راور سه شنبه چهارم آبان در فرمانداری این شهرستان برگزار و تصمیماتی در خصوص کارگران گرفته شد.

*ادامه کنش های کارگران کارخانه فولاد کویر دامغان برای احقاق حقشان مبنی براجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل وسکوت مصلحتی مسئولان اداره کار 

روز چهارشنبه ۵ آبان، کارگران کارخانه فولاد کویر دامغان از ادامه کنش هایشان برای احقاق حقشان مبنی براجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل وسکوت مصلحتی مسئولان اداره کار ،خبردادند.

این کارگران به خبرنگاررسانه ای گفتند: نزدیک به ۲۰۰ کارگر قراردادی شاغل در کارخانه فولاد کویر دامغان خواستار اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل در این واحد تولیدی هستند.

آنها افزودند:اصرار کارگران این کارخانه به این دلیل است که در قانون کار بر الزامی بودن اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل در کارگاه‌های بالای ۵۰ نفر تاکید شده است.

آنها گفتند:مسکوت ماندن اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل در مورد جمعیت ۲۰۰ نفری کارگران این کارخانه باعث شده که درآمد مزدبگیران این واحد در حد و اندازه حداقل‌های قانونی باقی بماند.

آنها ادامه دادند: کارفرما به‌جای اجرای متناسب‌سازی حقوق کارگران هر سال مبلغ کمی به پایه سنواتی هر یک از آن‌ها اضافه می‌کند.

آنها در ادامه با اشاره به «ماده ۵۰ قانون کار» گفت: بر اساس این ماده، وظیفه یپیگیری اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل، چنانچه کارفرمایان مشمول این قانون در مهلت‌های تعیین شده مشاغل کارگاه‌های خود را ارزیابی نکرده باشند، برعهده‌ی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.

آنها افزودند:مسئولان وزارت کار در مورد مسکوت ماندن اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل برای کارگران شرکت فولاد دامغان پاسخگو نیستند و ظاهرا در این زمینه هیچ پافشاری ندارند.

*ادامه کنش های کارگران شهرداری کوت عبدالله نسبت به بلاتکلیفی معیشتی و وعده های پوچ مسئولان

روز چهارشنبه ۵ آبان، کارگران شهرداری کوت عبدالله ازادامه کنش هایشان نسبت به بلاتکلیفی معیشتی و وعده های پوچ مسئولان،خبردادند.

در ماه گذشته تعدادی از نمایندگان کارگران شهرداری کوت عبدالله به تهران آمدند و با مقامات در ارتباط با وضعیت خود صحبت کردند. همان روز یک ماه از مطالبات مزدی آن‌ها پرداخت شد اما بعد از آن، دیگر خبری از واریز حقوق نشد.

این کارگران به خبرنگاررسانه ای گفتند: آخرین دستمزدی که گرفتیم مربوط به خرداد ماه است و بعد از آن، دیگر هیچ پولی به حساب ما واریز نشده است.

این کارگران که ماه‌ها مطالبات مزدی پرداخت نشده دارند، حدود چهارصد نفر هستند و در ماه‌های اخیر تلاش بسیاری برای دریافت معوقات مزدی خود صورت داده‌اند. آن‌ها می‌گویند شهردار گناه را گردن پیمانکار می‌اندازد و پیمانکار می‌گوید ندارم. این وسط ما کارگران زندگی‌مان به مشکل خورده است و هیچ راهی برای گذران امور نداریم.

در ماه گذشته تعدادی از نمایندگان کارگران شهرداری کوت عبدالله به تهران آمدند و با مقامات در ارتباط با وضعیت خود صحبت کردند. همان روز یک ماه از مطالبات مزدی آن‌ها پرداخت شد اما بعد از آن، دیگر خبری از واریز حقوق نشد.

نمایندگان این کارگران کفتند: نمی‌توانیم برای هر ماه حقوق به تهران بیاییم و بازگردیم؛ ما منتظریم که پیگیری‌ها پاسخ دهد و همه معوقات ما را یکجا بپردازند و از این به بعد نیز پرداخت معوقات مزدی مرتب شود.

*تجمع اعتراضی ناشنوایان یزد نسبت به مشکلات معیشتی، بیکاری، تورم و گرانی،سمعک و باطری سمعک و عدم اجرای قانون معلولان مقابل اداره کل بهزیستی استان یزد

روزسه شنبه ۴ آبان،جمعی از ناشنوایان استان یزد همزمان با همدردانشان دراستان اصفهان برای انعکاس هرچه بیشتر صدای اعتراضشان نسبت به مشکلات معیشتی، بیکاری، تورم و گرانی،سمعک و باطری سمعک و عدم اجرای قانون معلولان مقابل اداره کل بهزیستی استان یزد تجمع کردند.

درهمین رابطه:تجمع اعتراضی ناشنوایان اصفهان نسبت به مشکلات معیشتی، بیکاری، تورم و گرانی،سمعک و باطری سمعک و عدم اجرای قانون معلولان مقابل ساختمان سازمان بهزیستی

روزسه شنبه ۴ آبان،جمعی از ناشنوایان اصفهان برای بنمایش گذاشتن اعتراضشان نسبت به مشکلات معیشتی، بیکاری، تورم و گرانی،سمعک و باطری سمعک و عدم اجرای قانون معلولان دست به تجمع مقابل ساختمان سازمان بهزیستی،زدند.

*ادامه اعتراضات خانوادگی بیماران تالاسمی  نسبت به نبود دارومقابل وزارت بهداشت

روز سه شنبه ۴ آبان برای چندین وچندمین بار، بیماران تالاسمی  خانوادگی مقابل وزارت بهداشت

تجمع کردند تا فریاد اعتراض وخشمشان را نسبت به نبود داروبنمایش بگذارند.

*اعتصاب غذای نصرت بهشتی ، معلم بازنشسته از روزیکشنبه ۲ آبان

بادرودفراوان 

 من نصرت بهشتی ، معلم بازنشسته ، دارای خانواده ،شوهر،شش فرزند،عروس،داماد،نوه ونزدیک به شصت سال سن، اکنون سه ماه است که بطوربلاتکلیف دراداره اطلاعات وزندان وکیل آبادمشهدزندانی هستم .

به خاطرشرکت درتجمعات صنفی فرهنگیان برای دفاع ازحقوق وهماهنگ کردن حقوق بادیگرکارمندان دولت، بدون هیچ حرکت خلاف نظام یارهبریت.

اینجانبنه کم کاری کرده ام ،نه دزدی نه اختلاس نه مسلح ویاوابسته به گروهی بوده ام 

جرم من فقط فرهنگی بودن است. هیچ اتهامات واهی رادربازجویی نپذیرفته ام. 

 به گواهی همه آنانی که مرامیشناسندفردی معتقد،مسلمان ووظیفه شناس وصادق میباشم.

 اماطبق اطلاع ازمددکاری زندان متوجه شده ام که هرروزبرموارد اتهامی ام افزوده میشود، گویاعمدی درکاراست هم ازاینرو به آگاهی می رسانم که ازتاریخ ۲/۸/۱۴۰۰ به عنوان اعتراض به بازداشت موقت وموارداتهامی غیرقابل قبول درحالت اعتصاب غذا به سربرده ولب ازسخن تاهنگام رسیدگی ورفع بلاتکلیفی فروبسته وهرگونه مسئولیت زندگی ام دراین شرایط برعهده مسئولین مربوطه میباشد، لذادرخواست آزادی ورفع موارداتهامی وحصررادارم.

نصرت بهشتی 

زندان وکیل آبادمشهد ۴/۸/۱۴۰۰

منبع:کانال شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

*گزارش یک دیدار به مناسبت بزرگداشت روزجهانی معلم (قسمت چهارم):

دیدار اعضای کانون صنفی معلمان ایران (تهران) با مدیر و موسس مدرسه کودکان کار جلال آل احمد

مشکلات آموزش آنلاین

بعضی وقتها اینجا به بن بست می‌رسیم. 

وقتی مادر و پدر بیسواد هستند، گوشی هم که داشته باشند یا تهیه کنیم باز هم مشکل سر جایش هست. مثلا یک خانمی دو تا بچه توی مدرسه‌ی ما داشت، یکی کلاس اول یکی کلاس دوم.

 اومده میگه: خانم جان کی مدرسه‌ها باز میشه. 

میگم تو که گوشی داری مادرجان، مشکلت چیه ؟ باید توی کلاس آنلاین باشه.

گوشیش رو آورده میگه خب الان عکس تکلیف بچه رو گرفتم چجوری بفرستم برای خانمش؟ اسم خانمش رو نمیتونم پیدا کنم؟

 گفتم ببرخونه شب پدرش ارسال کنه.

گفت: خب پدرش هم بی سواده.

سال گذشته برای اینکه بچه ها بتوانند آموزش های درسی تلویزیون را ببینند، یک کمپین راه انداختیم تلویزیون دست دوم جمع کردیم، آقای نادری با موتور خودش تلویزیون ها رو می‌برد در خونه‌ها تحویل می‌داد؛ باز می دیدیم که فایده نداره. تلویزیون های قدیمی گیرنده دیجیتال میخواد. دوباره گیرنده دیجیتال جمع کردیم. حالا بلد نبودن از گیرنده استفاده کنند، باز آقای نادری می‌رفت خونه‌ی دانش آموزان، تلویزیون و گیرنده ها رو نصب می کرد. این شیوه هم جوابگو نبود.

 اعلام کردیم که گوشی‌های دست دوم‌ رو اهدا کنند به بچه‌ها و گوشی جمع‌آوری کردیم. ده‌تا گوشی جمع شد، یک تبلت، که اینها رو به زرنگ‌ترین بچه های مدرسه که نیاز داشتند دادیم.   

اولویت رو گذاشتیم روی بچه‌هایی که ممکن هست در آینده برایشان یک اتفاق خوبی بیفتد؛ درس‌خوانترین‌ها . 

جمع آوری گوشی هم کار راحتی نیست. طرف گوشی دست دوم رو می‌تواند با قیمت دو سه تومان بفروشد، پس سخته که بخواد اهدا کنه. آنهایی هم که اهدا می کردند مدل گوشی‌ها خیلی پایین بود. همسرم گوشی‌ها را به‌روز رسانی می کرد که بتوانیم مثلا واتساپ رو نصب کرد تا بتوانیم به بچه‌ها درس بدیم (دسترسی به شاد هم که نداریم).

آموزش آنلاین برای اینجا فاجعه است. حضوری هم با این کرونا ممکن نبود. مثلا ستاد ملی کرونا اومد گفت خانم اگر یکی از بچه‌ها اینجا کرونا بگیره و ثابت بشه که اینجا گرفته، پای شما گیر هست و باید دیه هم بدهید. 

بچه بیسواد بمونه ولی زنده باشه.

بخاطر همین امسال خیلی جدی به خانواده ها گفتیم اگر می توانید گوشی خواهر، صاحب‌کار و… در هر صورت گوشی‌ای تهیه کنید، اینجا ثبت نام کنید. احتمال زیاد کلاس‌ها آنلاین هست. اگر برای همه حضوری شد،  اونوقت شما هم حضوری می‌آیید .

اگر در این وضعیت کرونایی مدارس حضوری بشه یک مشکل دیگر داریم، واکسیناسیون.

مدارک شناسایی کامل ندارند پس عملا به مشکل بر می‌خوریم و نمی‌توانند واکسن بزنند. 

بچه های ما قناعت خاصی دارند. وقتی بچه امکاناتش کمه، بهش میگیم کتاب دست دوم میخواهی؟ با خوشحالی میگه آره و کتابش رو می گیرد و می‌رود. 

این بچه‌ها با جون و دل پذیرای هر موردی حتی مانتو و لباس و کتاب و .. دست دوم هستند. خیلی قانع هستند بچه های خیلی خوبی هستند که اگر امکانات معمولی برای آنها  فراهم بشود بخوبی درس می‌خوانند. 

واقعا بعضی از این بچه ها فرای تصور ما با هوش و خوب هستند. اتفاق‌های جالب توی این بچه ها زیاد میفته  مخصوصا اگر از آنها حمایت بشود . 

دانش آموزی داشتیم که الان در سفارت کار می کند. دانش آموزی که الان خبرنگار هست.

 دانش آموزان دختری دارم که وقتی ششم رو خواند پدر و مادرش میگن بسه، لازم نیست بیشتر از این درس بخونه. 

بعضی از بچه ها هم هستند که خانواده اینقدر فقر فرهنگی بالایی دارد که نمی‌شود هیچ  کمکی کرد . 

 وقتی مادر بی سواد هست، پدر بی سواد هست، مثلا در حدی که میگه خب شماره  معلمش کدوم هست  که تکلیف براش بفرستم . امروز اومد مدرسه براش ارسال کنم، فردا چی!؟  

منطقه ۱۶ منطقه ای هست که از این مشکلات  زیاد دارد و این مدارس هم زیاد هستند. 

از آموزش و پرورش هم نمیشه زیاد توقع داشت، بچه‌های خود ما چه حمایتی از طرف آموزش و پرورش دارند که توقع داشته باشیم برای شناسایی شهروند، چه شهروند دو هویتی و یا چه شهروندی که کامل افغانستانی باشه، کار خاصی انجام بدهند؟

اگر برای پیگیری کارها خیلی شلوغش کنم، خیلی جدی میگن تعطیل کن و برو. مثلا پارسال بخاطر ستاد ملی کرونا زیاد اعتراض داشتیم، معاون اداره گفت ناراحت هستید، پلمپ کنید. شما در این منطقه دردسر هستید برای ما. گفتم بچه ها چی می‌شوند، گفت خدای بچه ها هم بزرگه.

ما از داشتن مدرسه شما خیلی هم خوشحال نیستیم. بچه‌هاتون برای ما دردسر هستند. 

وقتی که گلایه ها و مشکلات در روزنامه‌ها مطرح میشه، آموزش و پرورش فوری بازخواست می‌کند؛ آدم باید خیلی محتاط باشد.

ادامه دارد

برگرفته ازکانال کانون صنفی معلمان ایران (تهران)

*ادامه اعتراضات کاربران کریپتولند نسبت به عدم پرداخت مطالبات و وعده های توخالی مسئولان مقابل دادسرای عمومی و انقلاب تهران

روز چهارشنبه ۵ آبان، کاربران کریپتولند درادامه اعتراضاتشان نسبت به عدم پرداخت مطالبات و وعده های توخالی مسئولان مقابل دادسرای عمومی و انقلاب تهران اجتماع کردند.

بنابه گزارش رسانه ای شده،با وجود اینکه بار‌ها عنوان شده که دستور بازپرداخت مطالبات کاربران کریپتولند از سوی رئیس قوه قضائیه داده شده، اما بعد از گذشت قریب به چند ماه از متوقف شدن پرداخت ها همچنان کاربران کریپتولند در سردرگمی به سر می‌برند.

یکی از کاربران صرافی رمزارز کریپتولند که در تجمع امروز در مقابل دادسرای عمومی و انقلاب تهران حضور دارد، به خبرنگاررسانه ای گفت: از شهریور ماه دستور توقف پرداخت دارایی کاربران داده شده است.

*جان باختن ۳ کارگر کارخانه فولاد البرزناب آرش بر اثر گازگرفتگی ومسمومیت ۴ کارگردیگر

عصرروزسه شنبه ۴ آبان،۳ کارگر کارخانه فولاد البرز ناب آرش واقع در کیلومتر ۵ جاده ابهر -تاکستان براثرمسمومیت گازی جان خودراازدست دادند و۴ کارگردیگرمسموم وبه بیمارستان منتقل شدند.

بر اساس آخرین گزارشات، تاکنون سه نفر از  کارگران مصدوم از بیمارستان مرخص و یک نفر در بیمارستان الغدیر ابهر تحت مراقبت‌های درمانی است.

akhbarkargari2468@gmail.com


Google Translate