اخباروگزارش های کارگری ۱۱ شهریورماه ۱۴۰۰

اخباروگزارش های کارگری ۱۱ شهریورماه ۱۴۰۰

– – فراخوان تجمع اعتراضی قبول شدگان آزمون سال ۹۹ آموزش و پرورش کشور(صاحبان کارنامه سبز آزمون ) نسبت به بلاتکلیفی استخدامی

– ادامه اعتصاب کارگران برق و ابزار دقیق پترو سام صدرا زیرمجموعه شرکت پتروپایدار ایرانیان فاز ۱۳

– شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:

پاسخ ما در نفت انتخاب نمایندگان واقعی کارگری است نه انجمن های صنفی

– تنها راه تحقق مطالبات ما کارگران، اتکا به اراده‌ی جمعی‌مان است

پیام به کارگران ارکان ثالث مجتمع گاز پارس جنوبی 

– ادامه اعتراضات کارگران خدمات شهری شهرداری میاندوآب نسبت به عدم پرداخت ۶ ماه حقوق وبی خیالی مسئولان  با اعتصاب وبرپایی تجمع مقابل شهرداری

– بلندشدن صدای اعتراض کارگران سازمان فضای سبز شهرداری یاسوج شهرداری یاسوج نسبت به عدم پرداخت ماه ها حقوق وحق بیمه 

– عدم پرداخت ۷ ماه حقوق وعیدی سال جدید کارگران شهرداری نودشه

– چهارمین روز تجمعات اعتراضی اهالی روستای پادوک از دهستان لیشترنسبت به تغییر مرز جغرافیایی مقابل فرمانداری گچساران و استانداری

فراخوان تجمع اعتراضی قبول شدگان آزمون سال ۹۹ آموزش و پرورش کشور(صاحبان کارنامه سبز آزمون ) نسبت به بلاتکلیفی استخدامی

زمان:شنبه ۱۳ شهریور۱۴۰۰ – ۹ صبح

مکان: تهران – میدان فردوسی – خیابان قره نی – مقابل وزارت آموزش و پرورش

*ادامه اعتصاب کارگران برق و ابزار دقیق پترو سام صدرا زیرمجموعه شرکت پتروپایدار ایرانیان فاز ۱۳

بنا بر خبرهای دریافتی حدود ۱۲۰ نفر از کارگران برق و ابزار دقیق پترو سام صدرا زیرمجموعه شرکت پتروپایدار ایرانیان فاز ۱۳ بعد از تماس پیمانکار با آنها خواستار افزایش ۳۰ درصدی حقوق وطرح ۱۴ روز کار و ۱۴ روز مرخصی به ۱۴ شدند. ولی  پیمانکار به افزایش دستمزد کارگران به بیشتر از ۲۰ درصد رضایت نداد و کارگران نیز حاضر به بازگشت به کار نشده و دوباره به صف اعتصاب پیوستند.   این اتفاق نشانگر این حقیقت است که همکاران ما بر خواستهای خود مصر هستند و کوتاه نمی آیند و این چنین است که اعتصاب ادامه دارد.

منبع: کانال شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت

* شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:

پاسخ ما در نفت انتخاب نمایندگان واقعی کارگری است نه انجمن های صنفی

صنعت نفت با هزاران کارگر جایی است که قانون تشکیل شورای اسلامی نیز شامل حال آن نمیشد و حتی از شکل گرفتن این نهادهای دست ساز حکومتی در آن بیم و هراس بود. اما با شروع اعتصابات گسترده و سراسری ما کارگران پیمانی بحث ایجاد شوراهای اسلامی به میان آمد و بعد که در مقابلش ایستادیم و اعلام کردیم که اجازه نخواهیم داد با ایجاد شورای های اسلامی محیط های کار ما امنیتی تر شود، اکنون با نسخه ایجاد انجمن های صنفی یکی دیگر از نهادهای دولتی و زیر مجموعه تشکیلات خانه کارگر جلو آمده و تلاش دارند که اعتراضات ما را به انحراف بکشاند و در چهارچوب همان قوانینی که ما علیه آنها به پا خاسته و میخواهیم دست پیمانکاران کوتاه شود و قوانین ویژه اقتصادی لغو گردد مبارزات ما را خفه کنند.

از جمله هم اکنون انتخابات برای تشکیل “انجمن‌های صنفی” در میان همکاران پیمانکاری ارکان ثالث شاغل ما در پالایشگاه‌های مختلف مجتمع گاز پارس جنوبی در‌ جریان است. دهم شهریور ماه “انتخابات” در پالایشگاه نهم برگزار شد و ظاهرا زمان برگزاری “انتخابات” در سایر پالایشگاه‌ها نیز معلوم شده است. برای نمونه، در پالایشگاه دوازدهم، “انتخابات” چهاردهم شهریور برگزار می‌شود. خلاصه با شتاب در پی بر پا کردن بساط تشکلهای دست سازشان هستند.  هشدار ما به این همکاران فاصله گرفتن از این تشکلات دست ساز دولتی است و تاکید ما اتکاء به مجمع عمومی و انتخاب نمایندگان واقعی خود است. یک نسخه عملی آن اتفاقی است که در هفشجان افتاد و همکاران ما با انتخاب نمایندگان خود با نمایندگان پیمانکاران بر سر خواستهایشان پای میز مذاکره رفتند و به همه ما راه نشان دادند.  

ما میدانیم که بسیاری از همکاران ارکان ثالثی ما در نفت و مراکز پالایشگاهی در پی ضرورت امر متشکل شدن به دنبال چنین طرحی کشیده شده اند. اما نه تنها انجمن های صنفی پاسخی به این نیاز نیست بلکه اتفاقا  به عکس ابزاری در جهت ایجاد تفرقه و شکاف در میان ما کارگران است. راه حل ما فقط و فقط اتکاء به مجمع عمومی خود به عنوان محلی برای تصمیم گیری شورایی و اعمال اراده مستقیم خود و انتخاب نمایندگان واقعی مان است.  این پاسخ واقعی و درست ما به امر تشکل است و اکنون که در کوران اعتصاب بسر میبریم تنها از این راه است که سازمانیافته و متحد با قدرت تصمیم گیری جمعی خود در مجامع عمومی مان میتوانیم به پای بستن قراردادهای جمعی برویم و اجازه ندهیم که پیمانکاران چپاولگر بیش از این زندگی و معیشت ما را به یغما ببرند و با محدود کردن دایره تعرضات هر روزه شان به زندگی و معیشت مان بساط آنها  را از محیط های کار خود جمع کنیم.

دوستان! تشکل ما کارگران باید صدای اعتراض ما علیه کار پیمانی و قراردادهای موقت کاری باشد. باید صدای اعتراض ما علیه قوانین برده وار ویژه مناطق اقتصادی باشد. باید علیه امنیتی کردن بیشتر محیط های کار ما باشد. ایجاد تشکلهای دست ساز دولتی قدمی خلاف همه اینها و در راستای ایجاد خفقان بیشتر در محیط های کار ماست. اجازه ندهیم که با طرحهایی این چنینی و میدان دادن به تشکلهای حکومتی چون انجمن صنفی در صف اعتراض ما شکاف بیندازند و مبارزه ما به بیراهه برده شود.

همکاران!

اعتصاب ما کارگران پروژه ای پیمانی نفت تا همین جا موفق بوده است . ضربه محکمی به فضای پادگانی حاکم بر محیط کارمان بوده است. ما با اعتصابمان اخطار دادیم که دیگر حاضر نیستیم به کار در شرایط برده وار و تحقیر آمیز در مراکز نفتی و با قرار دادهای پیمانی و موقت ادامه دهیم. ما توانسته ایم بدرجه زیادی موضع پیمانکاران را تضعیف کنیم و مطالباتی را هم تحمیل کرده ایم. اکنون در کنار شما همکاران ارکان ثالتی میتوانیم این پیشرویها را تا تحقق همه مطالباتمان با قدرت ودر کنار هم جلو ببریم.  برگزاری مجمع عمومی و اتکاء به تصمیم گیری جمعی و شورایی و اعمال اراده خود کارگران، انتخاب نمایندگان واقعی کارگران و ایجاد مجمع نمایندگان کارگران ارکان ثالث در سطح همه پالایشگاههای این مجتمع راه عملی تشکل یابی شما است و این راهی است که در برابر همه ما کارگران شاغل در نفت و مراکز مختلف نفتی قرار دارد.

بیایید تا با اتکاء به نیروی هزاران نفره خود در تمام نفت بساط پیمانکاران چپاولگر را جمع کنیم. با تشکیل مجامع عمومی و انتخاب نمایندگان واقعی کارگران  میتوان به این هدف رسید.

شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت

۱۱ شهریور ۱۴۰۰

*تنها راه تحقق مطالبات ما کارگران، اتکا به اراده‌ی جمعی‌مان است

پیام به کارگران ارکان ثالث مجتمع گاز پارس جنوبی 

کارگران پیمانکاری شاغل در پالایشگاه‌های مجتمع گاز پارس جنوبی سال‌هاست که پیگیر مطالبات به حق خود هستند. اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل، همسان‌سازی در افزایش دستمزدها و اجرای طرح اقماری، حذف شرکت‌های پیمانکاری تأمین نیرو و عقد قرارداد مستقیم با کارفرما از جمله خواسته‌های اصلی این کارگران است.

کارگران ارکان ثالث صنایع نفت و پالایشگاهی به درستی دریافته‌اند که برای پیگیری و تحقق خواسته‌های‌شان راهی جز متشکل شدن ندارند. اما این را نیز باید بدانیم که ایجاد تشکل کارگری که بتواند خواست و اراده‌ی واقعی همگی آنها را نمایندگی کند باید کاملاً مستقل و خارج از نفوذ و کنترل دولت، کارفرمایان و پیمانکاران باشد.

تشکل‌هایی که تحت نظارت نهادهای دولتی شکل میگیرند چون در چارچوب‌های از پیش تعیین شده و از فیلتر تأیید صلاحیت کاندیداهای نمایندگی میگذرند به شدت تحت نفوذ و کنترل دولت و کارفرمایان قرار میگیرند و قطعاً امکان مطالبه‌گری واقعی و مستقل در راستای منافع واقعی همه کارگران از آنها سلب میگردد.

اکنون که انتخابات تشکیل “انجمن‌های صنفی” در میان کارگران پیمانکاری شاغل در پالایشگاه‌های مختلف مجتمع گاز پارس جنوبی در‌ جریان است باید به همکاران‌مان در این مراکز یادآور شویم که “تنها راه تحقق مطالبات ما کارگران، اتکا به اراده‌ی جمعی‌مان است” و تفویض اراده جمعی و مطالبه‌گری به نمایندگانی که ناگزیر باید از فیلتر تأیید نهادهای کارفرمایی و دولتی بگذرند می‌تواند مبارزات ما را هم به انحراف ببرد و هم دچار تسلسل و فرسایش نماید.

انجمن‌های صنفی کارگری که سال‌هاست در بسیاری از مراکز شکل گرفته‌اند بخاطر تحت نفوذ بودن از سوی نهادهای دولتی و کارفرمایی تاکنون هیچ دستاوردی برای کارگران نداشته‌اند و نمونه‌ی واضح آن را می‌توان در همسویی کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران با دولت و کارفرمایان و نهاد ضدکارگری خانه کارگر در تحمیل هرساله‌ی دستمزدهای حقارت‌بار دید.

کارگران و همکاران ارکان ثالث شاغل در عسلویه؛

انتخاب هر شکلی از نمایندگان کارگری برای پیگیری این مطالبات و روند پیگیری خواسته‌ها توسط نمایندگان باید با نظارت و اعمال نظر جمعی و مداوم تمامی کارگران صورت گیرد.

بدیهی است که تنها شکل مناسب برای متشکل شدن و سازمانیابی کارگری در شرایط کنونی، اتکا و شکل دهی به مجامع عمومی و نظارت مستمر بر کار نمایندگان در خارج از حیطه‌ی نفوذ و کنترل نهادهای دولتی و کارفرمایی است.

کارگران نباید اجازه بدهند که چارچوب‌های تحمیلی و از پیش تعیین شده‌ی دولتی برای ایجاد تشکل‌های کارگری منجر به انحراف در مطالبه‌گری از طریق نفوذ و کنترل بر نمایندگان انتخابی کارگران گردد.

از اینرو اراده جمعی و حضور و نظارت همیشگی ما کارگران در پیگیری مطالبات‌مان تنها راه تحقق آنهاست.

در این راستا تنها مسیری که می‌تواند تضمین‌کننده‌ی نقش اراده‌ی جمعی و ایجاد تشکل مستقل کارگران باشد، برگزاری مجمع عمومی کارگران هر پالایشگاه به شکل جداگانه و انتخاب نمایندگان واقعی آن مرکز، و در نهایت ایجاد “مجمع نمایندگان کارگران ارکان ثالث پالایشگاه‌های مجتمع گاز پارس جنوبی” است.

واضح است که عملی کردن این امر مهم، می‌باید کاملاً مستقل و خارج از نفوذ عوامل کارفرما و دولت انجام گیرد و نظارت کارگران در مجامع عمومی بر فعالیت و پیگیری‌های نمایندگان تضمین شود.

زنده باد مجامع عمومی کارگری

پیش به سوی ایجاد تشکل‌های مستقل کارگری

اتحادیه آزاد کارگران ایران- یازدهم شهریورماه ۱۴۰۰

*ادامه اعتراضات کارگران خدمات شهری شهرداری میاندوآب نسبت به عدم پرداخت ۶ ماه حقوق وبی خیالی مسئولان  با اعتصاب وبرپایی تجمع مقابل شهرداری

روز پنج شنبه ۱۱ شهریور، کارگران خدمات شهری شهرداری میاندوآب درادامه اعتراضشان نسبت به عدم پرداخت ۶ ماه حقوق وبی خیالی مسئولان    دست از کارکشیده ومقابل ساختمان شهرداری این شهر دراستان آذربایجان غربی تجمع کردند.

 کارگران معترض به خبرنگارسانه ای گفتند: ما ۱۳۰ تن از کارگران خدمات شهری مدت‌ها است به دلیل وضعیت از پیمانکاری به شهرداری اعتراض داریم ولی تاکنون گوش شنوایی برای شنیدن اعتراضات ما وجود نداشته است.

 کارگران افزودند: ۶ماه است  بدون دریافت حقوق و مزایا کار می کنیم دیگر پولی برای خرید نان هم نداریم.

کارگران گفتند: ما روز به روز توسط پیمانکار استثمار می‌شویم و صدایی از مسئولان نمی‌شنویم.

یکی از کارگران خدمات شهری با بغض گرفته گفت: ما شرمنده نان شب اهل و عیال هستیم ولی  مسئولان  هیچ درکی از این وضعیت ندارند.

درهمین رابطه:تجمع اعتراضی کارگران شهرداری میاندوآب نسبت به عدم پرداخت ۵ ماه حقوق وحق بیمه و وعده های توخالی مسئولان مقابل ساختمان شهرداری

روزیکشنبه ۷ شهریور، کارگران شهرداری میاندوآب برای اعتراض به عدم پرداخت ۵ ماه حقوق وحق بیمه و وعده های توخالی مسئولان مقابل ساختمان  این شهرداری در استان آذربایجان غربی اجتماع کردند.

روزچهارشنبه ۱۰ شهریور کارگران شهرداری میاندوآب به خبرنگار رسانه ای گفتند: این کارگران در واحد خدماتی شهرداری میاندوآب به‌صورت قراردادی مشغول کارند. آن‌ها صبح روز یکشنبه با مراجعه به ساختمان شهرداری به معوقات مزدی خود اعتراض کردند.

این کارگران که در پنج ماه گذشته دستمزد و حق بیمه آن‌ها پرداخت نشده است، گفتند: در شرایط فعلی اقتصاد کشور که هر روز شاهد افزایش قیمت اجناس مصرفی و غیرمصرفی هستیم، نگران تامین هزینه‌های زندگی خود شده‌ایم.

به گفته کارگران شهرداری میاندوآب، شهرداری و شورای شهر هیچ برنامه‌ای برای پرداخت مطالبات آن‌ها ندارد.

یکی از کارگران در ارتباط با پیگیری مطالبات خود و همکارانش گفت: تاکنون چندین بار برای احقاق حقوق خود مقابل نهادهای مختلف دولتی تجمع کرده‌ایم. در جریان همین تجمعات، مدیران شهری به جای چاره‌اندیشی برای پرداخت حقوق، از کارگران خواستند به اعتراض خود خاتمه دهند.

یکی دیگر از کارگران با بیان اینکه مشکلات مالی و نبود درآمد پایدار ازجمله مشکلات شهرداری‌هاست، افزود: سرپرست شهرداری و رییس شورای شهر با حضور در بین کارگران تجمع‌کننده وعده پرداخت حقوق دادند و ما همچنان منتظر پرداخت حقوق کامل هستیم.

*بلندشدن صدای اعتراض کارگران سازمان فضای سبز شهرداری یاسوج شهرداری یاسوج نسبت به عدم پرداخت ماه ها حقوق وحق بیمه 

روز چهارشنبه ۱۰ شهریور، کارگران سازمان فضای سبز شهرداری یاسوج شهرداری یاسوج اعتراضشان نسبت به عدم پرداخت ماه ها حقوق وحق بیمه فریاد زدند.

کارگران سازمان فضای سبز شهرداری مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد به خبرنگار یک رسانه محلی گفتند: از بهمن ماه سال ۹۹ تا اکنون هیچگونه حقوقی از سازمان فضای سبز شهرداری دریافت نکرده ایم.

آنها افزودند: با اینکه برخی افراد حدود ۱۴ سال سابقه کاری دارند اما هیچگونه بیمه ای از اسفندماه سال گذشته تا امروز برای  آنها پرداخت نشده است.

این کارگران ادامه دادند: به همراه افراد آبیار بالای ۱۵۰ نفر بوده  که مشکلات عدم پرداخت حقوق داریم و در این شرایط سخت اقتصادی حتی یک ماه  عدم پرداخت حقوق سبب مشقت و سختی در تامین هزینه های اولیه زندگی می شود بنابراین از مسئولان امر از جمله شهرداری خواهان پرداخت حقوق معوقه خود هستیم.

*عدم پرداخت ۷ ماه حقوق وعیدی سال جدید کارگران شهرداری نودشه

خبر کوتاه ولی دردناک:۷ ماه حقوق وعیدی سال جدید کارگران شهرداری نودشه از توابع شهرستان پاوه دراستان کرمانشاه پرداخت نشده است.

کارگران شهرداری نودشه هنوز طعم عیدی سال ۱۴۰۰ را نچشیده اند!!! / ماجرای عدم پرداخت ۷ ماه حقوق کارگران و کارمندان نودشه چیست؟

به گزارش هزارماسوله ،بنا به اخبار واصله به پایگاه خبری هزارماسوله هم اکنون حدود ۷ ماه است که کارکنان و کارگران خدماتی شهرداری نودشه حقوق دریافت نکرده اند.

 

براساس این اخبار ، کارگران خدماتی و کارکنان شهرداری نودشه نه تنها حقوق ماهیانه خود را دریافت نکرده اند، بلکه عیدی سال ۱۴۰۰ را هنوز دریافت نکرده اند، این در حالی است که عیدی سال ۱۴۰۰ در بهمن ماه پرداخت شده و هم اکنون به بهمن سال آینده نزدیک می شویم.

 

یقینا شنیدن این خبر می‌تواند برای هر کسی که آن را می‌ شنوند دردناک باشد؛ تصور پرداخت نشدن حقوق مردانی زحمتکش با دست‌هایی پینه بسته و چشمانی رنج دیده و پدرانی دلسوز …

 

واقعا باید سوال پرسید که در این وضعیت بد اقتصادی و تورم بالا، این کارگران و کارمندان بینوا چگونه زندگی می کنند؟؟چرا باید حقوق ۷ ماه کارگران شهرداری به تعویق بیافتد؟؟

 

هزارماسوله آماده انتشار جوابیه شورا و شهرداری نودشه در خصوص ماجرای پرداخت نشدن ۷ ماه حقوق کارگران این شهرداری خواهد بود.

*چهارمین روز تجمعات اعتراضی اهالی روستای پادوک از دهستان لیشترنسبت به تغییر مرز جغرافیایی مقابل فرمانداری گچساران و استانداری

روز پنج شنبه ۱۱ شهریور برای چهارمین روز متوالی، اهالی روستای پادوک از دهستان لیشتربه اعتراضاشان نسبت به تغییر مرز جغرافیایی ادامه دادند.

اهالی روستای پادوک از دهستان لیشتراز روزدوشنبه ۸ شهریور،تجمعاتی را مقابل فرمانداری گچساران و استانداری کهگیلویه و بویراحمد برپاکردند.

akhbarkargari2468@gmail.com

Print Friendly, PDF & Email

Google Translate