اخباروگزارشات کارگری ١٨ مرداد ماه ١٣٩٩

اخبار کارگرى
August 08, 2020

اخباروگزارشات کارگری ١٨ مرداد ماه ١٣٩٩

- از محوطه جلوی فرمانداری شهرستان شوش چه خبر؟

+ادامه اعتراضات کارگران هفت تپه نسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی با تجمع مقابل فرمانداری شوش

+حضور امام جمعه اهواز در تجمع کارگران برای «گل آلود کردن آب وماهی گرفتن»

+اسماعیل بخشی:کارگران نیشکر هفت تپه چه می گویند، مسئولین و رسانه های جمهوری اسلامی چه می شنوند

+تجمع اعتراضی همزمان بازنشستگان شرکت کشت و صنعت میان آباد نسبت به عدم پرداخت حق سنوات مقابل قرمانداری شوش

- هشتمین روز اعتراضات کارگران صنایع نفت وپترشیمی ونیروگاه های برق:

+ اعتصاب کارگران نیروگاه سیکل ترکیبی ارومیه دراعتراض به عدم پرداخت چند ماه حقوق

+هشتمین روز اعتراض سراسری نسبت به اجحافات کارفرمایان در پروژه های کشور

- رونمایی تبعیض پرداخت دستمزد بین کارگران زن و مرد با برافراشتن بنری در شهر آبسرد بغل گوش پایتخت

*از محوطه جلوی فرمانداری شهرستان شوش چه خبر؟

+ادامه اعتراضات کارگران هفت تپه نسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی با تجمع مقابل فرمانداری شوش

+حضور امام جمعه اهواز در تجمع کارگران برای «گل آلود کردن آب وماهی گرفتن»

+اسماعیل بخشی:کارگران نیشکر هفت تپه چه می گویند، مسئولین و رسانه های جمهوری اسلامی چه می شنوند

+تجمع اعتراضی همزمان بازنشستگان شرکت کشت و صنعت میان آباد نسبت به عدم پرداخت حق سنوات مقابل قرمانداری شوش

+ادامه اعتراضات کارگران هفت تپه نسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی با تجمع مقابل فرمانداری شوش

روز شنبه 18 مرداد، کارگران هفت تپه همچون روزهای گذشته در هوای داغ وشرجی خوزستان به تجمعشان مقابل فرمانداری شهرستان شوش ادامه دادند تابرای یکباردیگرعزم راسخشان را در راه دستیابی به مطالباتش بنمایش بگذارند.

درتجمع امروزیکی از کارگران شرکت کننده درجلسه مجلس گزارش کوتاهی درباره چگونگی پیشرفت روند نشست و وعده و وعیدها داد.

+حضور امام جمعه اهواز در تجمع کارگران برای «گل آلود کردن آب وماهی گرفتن»

دراجتماع امروزطبق یک برنامه ازقبل طرح ریزی شده امام جمعه اهوازباهمراهی چند طلبه وجوان بسیجی حضورپیداکردند تا با گل آلود کردن آب ماهی بگیرند وتبلغات جناحی کنند که پس از

روبرو شدن با عکس العمل اعتراضی کارگران هفت تپه دمشان را روی کولشان گذاشتند وبا قهرراهی پارک شدند وبا دارودسته اش نمازجماعت برپاکردند.

+اسماعیل بخشی:کارگران نیشکر هفت تپه چه می گویند، مسئولین و رسانه های جمهوری اسلامی چه می شنوند

نزدیک به دوماه است کارگران نیشکر هفت تپه در وضعیت وخیم کرونایی، گرما و شرجی نفس گیر استان خوزستان در اعتراض به شرایط اسفناکی که بخش خصوصی در این پنج سال به زندگی آنها تحمیل کرده است دست به اعتصاب زده اند، سخن از اینکه مطالبات کارگران چیست دیگر زیاده گویی ست آنقدر گفته اند و فریاد زدند که بعید می‌دانم از هفت تپه بگوییم و کسی نداند امروز مطالبه ی اصلی کارگران نیشکر هفت تپه چیست، در این پنج سالی که این شرکت سرافراز را به بخش خصوصی منحوس واگذار کرده اند آنقدر رنج و محنت و یاس و فقر بر کارگرانش تحمیل شده است که کارگران در دور جدید اعتصابات مطالبه ی «خلع ید» بخش خصوصی را بعنوان اصلی ترین شعار و مطالبه خود مطرح کرده و دو ماه است در این گرمای جانفرسای تیر و مرداد خوزستان، وضعیت کرونا و اوضاع بسیار بد اقتصادی شان با تمام وجود دست در دست و دوشادوش همدیگر، متحدانه، آگاهانه و مسالمت آمیز از جان مایه گذاشته اند تا این خواسته شان(خلع ید بخش خصوصی) محقق گردد زیرا امروز کارگران هفت تپه نیک می‌دانند عامل اصلی بدبختی و تبعیض و نابرابری و طبقاتی شدن جامعه چیزی نیست جز مالکیت خصوصی و خصوصی سازی کارخانه ها و صنایع ، «خلع یدی» که کارگران هفت تپه امروز فریاد می زنند به معنی کوتاه شدن دست «هر» بخش خصوصی و نیمه خصوصی و حقیقی و حقوقی از هفت تپه است نه اینکه این کارفرما برود دیگری بیاید از اساس با هرگونه خصوصی و نیمه خصوصی و مالکیت دیگری در این شرکت مخالفند و دوماه این خواسته را کف خیابان جلوی فرمانداری شهرستان شوش فریاد زده و به گوش همگان رسانیده اند. اما مسئولین و رسانه های جمهوری اسلامی چه می شنوند و در پاسخ چه میگویند...

پس از پنجاه روز سکوت مرگبار بالاخره مسئولین و رسانه یکی یکی وارد گود ما حامی کارگر هستیم شدند (با دوربین و فیلمبردار و عکسهای یادگاری)، حال ببینید کارگران چه گفتند آنها چه شنیدند.

برای شروع ماجرا رسانه میلی پس از پنج سال چند دقیقه به فعالین کارگری فرصت می‌دهد تا از دلیل اعتصاب و مطالبات شان حرف بزنند، یکی از نمایندگان کارگری با قاطعیت می‌گوید مطالبه اول و اصلی ما «خلع ید» بخش خصوصی است و از این خواسته کوتاه نمی آییم، سپس مجری برنامه در پاسخ می‌گوید بله پس خواسته اول شما «تغییر مدیریت» است!!!

چرا میگوید تغییر مدیریت؟ چون حامی بخش خصوصی هستند و اینگونه القا میکنند به ببینده که انگار کارگران از این کارفرما ناراضی هستند و بدنبال کارفرمای جایگزین هستند

و قبل از برنامه از فعالین خواسته بودند علیه رسانه های خارجی موضع بگیرند و این در حالی ست که امروز کارگران هفت تپه بشدت نسبت به عملکرد صدا و سیما اعتراض دارند.

روز بعد نمایندگان مجلس به تجمع کارگران می آیند به حرف کارگران گوش می‌دهند باز همه فریاد می‌زنند  «خلع ید» بخش خصوصی، اما آنها بله ماهم به مانند شما به این نتیجه رسیدیم که این کارفرما  «اهلیت» نداشته و باید شرکت از او گرفته شده و به کسی دیگر داده شود!!!

به همه ی همکاران رنجدیده ام در شرکت عرض میکنم اگر مسئولینی می آیند و در حمایت از ما می‌گویند این کارفرما  «اهلیت» لازم را ندارد نباید خوشحال شویم بلکه بالعکس باید نگران باشیم چرا؟ چون وقتی واژه ی  «اهلیت» کارفرما را مطرح میکنند یعنی اینکه این کارفرما برود و دیگری که به زعم آنها اهلیت دارد جایگزین شود و این به معنای  «خلع ید» بخش خصوصی که ما می‌گوییم نیست و این حرف کجا اثبات می شود با حضور امام جمعه اهواز و نماینده رهبر در تجمع اعتراضی امروز کارگران هفت تپه، مجدد کارگران مطالبه ی خلع ید بخش خصوصی را فریاد می‌زنند و می‌گویند یا شرکت را به کارگران واگذار کنید یا دولتی شود با نظارت کارگران.

اما امام جمعه اهواز هم این حرف را تکرار می‌کند : بله ما می‌دانیم که کارفرمای فعلی هفت تپه  «اهلیت» نداشته و واگذاری اشتباه بوده، و در ادامه جایگزین های اهلیت دار معرفی می‌کند : یا دولتی بشود یا آنرا به اهلش واگذار کنیم  «سپاه، بنیاد مستضعفان، ستاد فرمان امام.......»

ببینید عزیزان هیچکدام از این مسئولین و رسانه های جمهوری اسلامی قصد ندارند مراد اصلی شما که  «خلع ید» هر چه خصوصی و نیمه خصوصی از هفت تپه ست را حاصل کنند. همه بدانند برای اداره ی هفت تپه هیچ کس به اندازه ی کارگران و کارکنان هفت تپه که عمرشان را در کشت نیشکر و تولید شکر صرف کردند  «اهلیت» ندارد بنیاد مستضعفان و سپاه و فرمان امام چه تخصص و سابقه ای در کشت و صنعت نیشکر دارند، کارگران معترض از هرچه بخش خصوصی و نیمه خصوصی بیزارند و نمی‌خواهند از چاله به چاه بیفتند و وقتی می‌گویند مدیریت هفت تپه را به کارگرانش بدهید یا آنرا به دولت برگردانید با  «نظارت کامل کارگران» چون به دولت هم اعتماد ندارند پس همه بدانند مطالبه ی اصلی کارگران هفت تپه  «خلع ید» هرچه خصوصی و نیمه خصوصی از سر کارگران کشت و صنعت نیشکر هفت تپه ست.

به امید عبور از رنجها و زندگی در شادیها

اسماعیل بخشی هیجده مرداد نود ونه

+تجمع اعتراضی همزمان بازنشستگان شرکت کشت و صنعت نیشکرمیان آب نسبت به عدم پرداخت حق سنوات مقابل قرمانداری شوش

روز شنبه 18 مرداد،بازنشستگان شرکت کشت و صنعت نیشکرمیان آب واقع در منطقه میان آب و آهودشت شهرستان شوش،درادامه اعتراضات دامنه دارشان نسبت به عدم پرداخت حق سنوات،دست به تجمع مقابل فرمانداری شهرستان شوش زدند وخواهان پرداخت حق سنوات طبق رای هیات تشخیص و هیات اداره کار شوش و الوان و ماده 26 قانون کار و بازرسی کارشدند.

*هشتمین روز اعتراضات کارگران صنایع نفت وپترشیمی ونیروگاه های برق:

+ اعتصاب کارگران نیروگاه سیکل ترکیبی ارومیه دراعتراض به عدم پرداخت چند ماه حقوق

فیلم های کوتاه منتشرشده درشبکه های اجتماعی حاکیست که روزشنبه 18 مرداد ماه، کارگران نیروگاه سیکل ترکیبی ارومیه واقع در 30 كيلومتري جاده اروميه به مهاباد در ناحيه رشكان برای اعتراض به عدم پرداخت حقوق و دستمزد چندین ماه خود، دست از کار کشیده و اعتصاب کردند.

+هشتمین روز اعتراض سراسری نسبت به اجحافات کارفرمایان در پروژه های کشور

هشتمین روز اعتراض سراسری 18 مرداد 1399 به اجحافات کارفرمایان در پروژه های کشور همچنان ادامه دارد و کارگرانی هم که به امید به نتیجه رسیدن زود هنگام اعتراض ها در خوابگاهها مانده بودند از روز پنجشنبه عزم سفر کرده و به خانه هایشان باز می گردند.

 از نیروگاه بید خون خبر می رسد که شرکت حلقه صنعت ایرانیان(پایپینگ) کامل تعطیل شده است، شرکت تنش گستراز مجموع80 نفر 12 نفر مانده، پیمانکاری طریفی(برق) تعطیل کامل شده است و به برادران معترض شان پیوسته به خانه باز می گردند.

سرپرستان و مسولین سایت ها و فاز ها به دست و پا افتاده و تلاش می کنند ازطریق پیمانکاران و دیگر عوامل خودشان، کارگران را به کار باز گرداند.

تلاش سختی برای شکستن اعتصاب در پتروپالایش در جریان است که تاکنون تیرشان به سنگ خورده است.

کارگران شرکت های اصفهانی چون شرکت های عمران صنعت فرزین مرادی، رگبی پویا، نصب گیل صنعت، کیهان پارس هم از پنجشنبه به خانه بازگشته اند. تلاش برای شکستن اتحاد در شرکت گیل صنعت با افزایش حقوق هایشان همچنان ادامه دارد اما تاکنون موفق نشده اند.

اما خبر خوش اینکه بالاخره مدیرعامل سازمان منطقه ویژه عسلویه به خود تکانی داده و از حقوق کارگران دفاع کرده است. دوسال است سازمان در مورد نامه هایی که برایش ارسال کردیم سکوت کرده بود و چه خوب که زبانش باز شده است و به وظایفش می پردازد.

«ایرج خرمدل، مدیرعامل سازمان منطقه ویژه عسلویه با ارسال نامه‌ای به مدیران عامل شرکت‌های شاغل در پارس‌جنوبی از تشکیل تیم بازرسی برای بازدید از کارگاه‌ها، کمپ‌های مسکونی و سرویس تردد کارکنان پیمانکاران و کارگران خبر داده و اعلام کرد: باید حقوق کارگران و پیمانکاران حداکثر تا پنجم هرماه پرداخت شود و با مدیران و شرکت‌هایی که ضوابط پرداخت حقوق را رعایت نکنند ، برخورد قانونی خواهد شد.»

البته ایشان اگر صداقت دارند می توانند از همه شرکت ها بخواهند که لیست تسویه حقوق کارگرانشان را برایش بفرستند.

بخشی ازیک گزارش کانال رسمی سندیکای کارگران فلزکارمکانیک ایران بتاریخ 18 مرداد

* رونمایی تبعیض پرداخت دستمزد بین کارگران زن و مرد با برافراشتن بنری در شهر آبسرد بغل گوش پایتخت

بنر زیردر شهر آبسرد یکی از شهرهای شهرستان دماوند در استان تهران برافراشته شده است:

akhbarkargari2468@gmail.com

 


 
 

  Share/Save/Bookmark 

 
 

     مطالب مرتبط

 
   
 

Copyright © 2006 azadi-b.com