اعتراض به سازمان جهانی کار دررابطه با حضور نماینده گان رژیم اسلامی ایران در اجلاس آن

نهادهای همبستگی با جنبش کارگری در ایران ــ خارج از کشور
June 11, 2019

 اعتراض به سازمان جهانی کار دررابطه با حضور نماینده گان رژیم اسلامی ایران در اجلاس آن
روز دوشنبه 10 ژوئن 2019 (20 خرداد 1398) یکصد و هشتمین اجلاس سالیانه سازمان جهانی کار (آی ال اُ) همزمان با صدمین سال تأسیس اش، آغاز به کار کرد.رژیم جمهوری اسلامی ایران به عنوان عضوی رسمی از این سازمان جهانی، امسال نیزهیئتی را به عنوان "نماینده گان "دولت ، کارفرمایان و کارگران به این اجلاس اعزام کرده است . در صورتی که خود این سازمان هم مطلع است نه تنهاهیچ تشکل کارگری مستقل از دولت در ایران برسمیت شناخته نمی شود بلکه ایجاد آن هم جرم محسوب می شود.نماینده گان اعزامی عاملین دولت و حامل سیاست ها و برنامه های آن در این اجلاس هستند.
جمعی از کارگران هفت تپه با طرح شکایت به سازمان جهانی کار درباره تخلفات دولت ایران و سرکوب کارگران در هفت تپه به سازمان جهانی کار در کانال تلگرامی خود نوشته اند : « ... خانواده ی این بازداشت شدگان همگی تحت فشار و اذیت هستد تا مبادا درباره شرایط دشوار عزیزان محبوس خود با رسانه ها گفتگو کنند. مقامات امنیتی و قضایی علنا به برخی از این خانواده ها گفته اند که هر چقدر بیشتر از وضعیت زندانی ها خبر به رسانه ها درز کند ما آنها را بیشتر نگه میداریم و احکام سنگین تری هم برایشان خواهیم تراشید!
بدینوسیله ما جمعی از کارگران هفت تپه ضمن ابراز تنفر خود از این اقدامات سرکوبگرانه علیه نمایندگان و حامیان خود که همگی در چهارچوبی مسالمت آمیز و برای استیفای حق و حقوق کارگری تلاش می کرده اند خواهان آن هستیم که این شکایت ما رسما در سازمان جهانی کار، تشکلات بین المللی کارگری و نیز کمیته آزادی انجام در سازمان جهانی کار ثبت و بررسی شود. در حالی که دولت ایران عضوی رسمی در سازمان جهانی کار است و هر ساله نمایندگانی به اجلاس سالانه آن اعزام میکند ما میخواهیم که مورد بازخواست و سوال قرار بگیرند و در رابطه با این سرکوب ها پاسخ گو باشند. این سرکوب ها که ما تنها بخش کوچکی از آن را بازگو کردیم و در نقاط مختلف ایران به شکل های مختلف دیگری نیز اتفاق افتاده است، تنها گوشه ای از نقض آشکار حقوق بنیادین کارگران در ایجاد تشکل، تجمع، اعتراض مسالمت آمیز و حق آزادی انتشار برای دفاع از مطالبات کارگران است. 
بهانه های نخ نما و پوسیده ی دولت ایران که سعی میکند کارگران و فعالان کارگری را به جریانات سیاسی و اپوزوسیون و یا حتا به طرزی بی شرمانه به فعالیت های تروریستی وصل کند برای ما کارگران و اکثریت جامعه ی ایران و تمام تشکلات کارگری داخلی و جهانی، کاملا بی اعتبار است. باید تاکید کنیم که این کارگران تنها فعالیت صنفی و یا عضویت در تشکل های مستقل کارگری و دفاع از حقوق و مطالبات ما کارگران هفت تپه داشته اند.
ما درخواست داریم که پاسخ رسمی شما را نیز دریافت و به اطلاع عموم کارگران در هفت تپه و ایران برسانیم. » Kargare7tape@gmail.com

جمعی از حقوق دانان ایرانی  نیز طی نامه ای به دبیر کل سازمان جهانی کار، آقای گای رایدرنوشته اند : « ... نظر به اینکه کنفدراسیون بین المللی اتحادیه های کارگری (ITUC) در گزارش ۶ آوریل ۲۰۱۹ خود، ایران را از خشن ترین ناقضان قوانین و کنوانسیون های جهانی خوانده است.؛
 نظر به اینکه کنفدراسیون اتحادیه های کارگری اروپا نیز در ۲۱ می ۲۰۱۹، خواستار آزادی فوری و حمایت اتحادیه های کارگری شده و در بند ۱ بیانیه قویا نسبت به سرکوب و خشونت علیه کارگران و مردم ایران اعتراض کرده است.؛
ما امضاء کنندگان این نامه، با توجه به تمامی موارد تخلفات جدی حکومت ایران از قوانین داخلی و بین المللی و توافقنامه های بین المللی، بااحترام از برگزار کنندگان کنفرانس خواستار موارد زیر هستیم:
- محکومیت عملکرد جمهوری اسلامی ایران 
- محکومیت حکومت ایران در عدم پایبندی به توافقنامه های بین المللی و قوانین داخلی خود در قبال دستمزدبگیران و درخواست آزادی فوری و بدون قید و شرط تمامی قربانیان این بازداشت های خودسرانه
- فرستادن نماینده ی سازمان بین المللی کار به ایران جهت بازدید از متهمان و دیدن شرایط موجود آنها و درخواست داوری عادلانه برای آنها.
ما امیدواریم که توجه کنفرانس به مشکلات عدیده بازداشت شدگان که در موارد فوق به آنها اشاره شد، در روشن شدن وضعیت قربانیان و خواست آزادی و بازنگری حقوقی آنان مدد رساند....»
همصدا و در تأیید این اعتراضات، اعتراض ما نیز علیه حضور نمایندگان رژیم جمهوری اسلامی در اجلاس ژنو، اعلام حمایت ما از داشتن حق تشکل مستقل و سراسری برای کارگران وکلیه آحاد جامعه، آزادی اندیشه و بیان، حق تجمع و گردهم آیی ها ، منع کار کودکان، برابری کامل جنسیتی، و تامین مطالبات بازنشستگان، پرستاران و معلمان که هیچ نماینده ای از خود در این اجلاس جهانی ندارند و نمایندگان واقعیشان یا در زندانند و یا زیر سرکوب و تحت پیگرد هستند.
ما فعالین نهادهای همبستگی با کارگران ایران - خارج از کشورحضور نمایندگان رژیم جمهوری اسلامی در اجلاس آی ال او را شدیدا محکوم می کنیم .
اعتراض ما درعین حال به مماشات طلبی مدیریت سازمان جهانی کار( آ.ال. او) ، و چشم پوشی درقبال سیاست های ضد کارگری جمهوری اسلامی خواهد بود.

نهادهای همبستگی با جنبش کارگری در ایران – خارج کشور
11 ژوئن 2019 –21 خرداد 1398
http://nahadha.blogspot.com/        https://t.me/nahadhayehambastegi


 
 

  Share/Save/Bookmark 

 
 

     مطالب مرتبط

 
   
 

Copyright © 2006 azadi-b.com