فقط هوشیاری، سازمان یافتن و تسلیح طبقاتی پرولتاریا میتواند شرایط را برگرداند!‎

حمید قربانی
October 27, 2019

فقط هوشیاری، سازمان یافتن و تسلیح طبقاتی پرولتاریا میتواند شرایط را برگرداند!‎


درست در چنین شرایطی "حذف ۳ دهک دیگراز یارانه نقدی خانوارها – توسط وزیر تعاون" است که عده ای از زندانیان، البته، با قید وثیقه های صدها میلیونی و میلیاردی از زندان ها آزاد میشوند، شرکت به غارت رفته هپکو در دست سرمایه داران خصوصی ، دو باره بصورت دو فاکتو به دولت برگردانده میشود که قلب زخمی کارگران را مسکنی باشد. جهانگیری ، شخص دوم دولت از دزدیده شدن 20 میلیارد دلار صحبت می کند، این طوری بیان می کند که کارگران و زحمتکشان فکر کنند که در حال برگشت به خزینه دولت است که دیگرانی آنرا نه طبقاتی و وسیله سرکوب طبقه سرمایه دار بر علیه طبقه کارگر اساسا، بلکه دستگاهی معرفی میکنند که عهده دار اداره جامعه به نفع همه است و اگر، اشتباهاتی رخ داد که دولت از این نقش باز داسته شده است، نه عمدی در کار بوده است نه منافع طبقات باعث آن شده است، بلکه خیلی ساده از سر نادانی و نه "شناختن ریشه ها" بوده است.

آنها توصیه شان این است که تشکلات سراسری و به شیوه دموکراتیک انتخاب شوند و بر کار دولت نظارت نمایند و... از طرف دیگر، عده ای بیانیه ها ی 14 نفره که انسان را به یاد 14 معصوم مذهب ارتجاعی شیعه می اندازد و غیره می دهند که در آنها خواستار گذار از جمهوری شده و حتی استعفا خامنه ای را خواستار میشوند.

به باور من، باید عمیقا اندیشید که چه سونامی در راه است؟ زیرا که تجربه مبارزه طبقاتی در این 3 صده در سطح جهانی این را میگوید:

تا زمانی که طبقه کارگر و کل زحمتکشان و به زبانی دیگر پرولتارهای تولید کننده نعم مادی - کالا- سازمان نیافته اند، متحد نشده اند، تحزب نیافته و به قول لنین تسلیح طبقاتی نیافته اند، چیزی به نفع طبقه کارگر در شرایط حاضر تغییری نمی کند و این اتفاق هم هنوز حتی به صورت نطفه ای هم نیافتاده است. برای این است که باید منتظر یک حمله وسیع و عمیق از طرف طبقه حاکم، یعنی، سرمایه دار و دولتش باشیم.

فقط یک طبقه کارگر هوشیار، سازمان یافته و آماده جنگ طبقاتی، میتواند طبقه سرمایه دار و رژیم دیکتاتور و قاتلش را از انجام هر چه که در سر دارند باز داشته و واژگونشان نماید.

البته، شاید انتخابات و در واقع انتصابات پیشارو، چیزی را بگوید و اما به نظر من، موضوع باید مهمتر از اینها باشد. چیزی در حد شوک درمانی اقتصادی که در دهه های 1970 و 1980 در آمریکای لاتین اتفاق افتاد.

حمید قربانی 27 اکتبر 2092 اسپارتاکوسی!

شورای بازنشستگان ایران: تعرض تاریخی “سرمایه آزاد” به معیشت مردم


https://www.akhbar-rooz.com/%d8%b4%d9%88%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%d9%86%d8%b4%d8%b3%d8%aa%da%af%d8%a7%d9%86-%d8%a7%db%8c%d8%b1%d8%a7%d9%86-%d8%aa%d8%b9%d8%b1%d8%b6-%d8%aa%d8%a7%d8%b1%db%8c%d8%ae%db%8c-%d8%b3%d8%b1/


 
 

  Share/Save/Bookmark 

 
 

     مطالب مرتبط

 
   
 

Copyright © 2006 azadi-b.com